Jump to content

Ειδήσεις / Φήμες από την "Jailbreaκ σκηνή"

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη μέθοδο αυτή ξεκλειδώνει και η sim? iphone 4 από αμερική θα δουλέψει με πάροχο στην ελλάδα;

Όσοι χρήστες iPhone 3G & 3GS θέλουν να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους μετά το Jailbreak, πρέπει να εγκαταστήσουν το ultrasn0w από το Cydia. Οι χρήστες iPhone 4 με κλειδωμένες συσκευές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να διατεθεί το unlock μέσω Cydia.

Σε 3GS με νέα bootrom, όλα OK και με MMS!

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

• Απαντήσεις 824
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τη μέθοδο αυτή ξεκλειδώνει και η sim? iphone 4 από αμερική θα δουλέψει με πάροχο στην ελλάδα;

Το Unlock αναμένεται τις επόμενες ημέρες. So, be patient! ;)

Όσοι χρήστες iPhone 3G & 3GS θέλουν να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους μετά το Jailbreak, πρέπει να εγκαταστήσουν το ultrasn0w από το Cydia. Οι χρήστες iPhone 4 με κλειδωμένες συσκευές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να διατεθεί το unlock μέσω Cydia.

Να διευκρινήσω όπως και στην παραπάνω παράθεση ότι iPhone 3G, 3G & 4 τα οποία έχουν έκδοση firmware iOS 4 και νεότερη, πρέπει να περιμένουν το Unlock από στιγμή σε στιγμή. Αυτό που έγραψες εσύ ισχύει για συσκευές με έκδοση 3.1.x ;)

Ως πιο ριψοκίνδυνος (και επειδή μου αρέσουν οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα) έκανα το jb. Όλα ΟΚ ωστόσο τα mms όντως χάθηκαν σαν επιλογή. Η σύσκευή μου είναι 3gs - MC model - 4.01.

Σε 3GS με νέα bootrom, όλα OK και με MMS!

Σαν πρώτη εκτίμηση νομίζω ότι το πρόβλημα με τα MMS υπάρχει στα MC μοντέλα ενώ στα ΜB όχι???:worry: neo_com_3 προφανώς κι δεν έχεις MC model, αν δεν κάνω λάθος.:rolleyes:

edit το πρόβλημα με τα MMS λύθηκε.

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Σαν πρώτη εκτίμηση νομίζω ότι το πρόβλημα με τα MMS υπάρχει στα MC μοντέλα ενώ στα ΜB όχι???:worry: neo_com_3 προφανώς κι δεν έχεις MC model, αν δεν κάνω λάθος.:rolleyes:

edit το πρόβλημα με τα MMS λύθηκε.

Νομίζω πως με την αναβάθμιση από Cydia είμαστε όλοι OK με τα MMS έτσι;

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για να γίνει δυνατό το JailBreak, γίνεται χρήση ενός exploit το οποίο παραμένει “ανοιχτό”. Λογικά η Apple θα το διορθώσει σε κάποια αναβάθμιση αλλά η “πόρτα” σε κακόβουλους χειρισμούς παραμένει ανοικτή – και αυτό αφορά JB και μη iPhones!

http://iappshellas.gr/?p=978

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

παιδια εχω το 3gs απο γερμανια τωρα ειμαι ελλαδα και θελει activation τι να κανω υπαρχει τροπος?

προσπαθησα να κανω JB και εκανα ενα λαθος και μου ζηταει ενεργοποιηση τωρα...αν μπορει καποιος ας με βοηθισει...

ευχαριστω κωστας

υγ. εκδοση 4.0.1

Edited by savvhacker

Activate με κάρτα SIM στο δίκτυο που είναι κλειδωμένο (θα βρεις στο ebay, να είναι ενεργοποιημένη κοίτα), μετά μέσω Safari http://www.jailbreakme.com και μέσω cydia ultrasn0w και περιμένεις λίγες μέρες αν δεν έχει βγει το unlock για 3GS.

ultrasn0w carrier unlock now supports the iPhone4

Αντε τυχερούληδες παλι σας εφεξε :p

Για λιγο ομως...:X:X Η Apple "κλεινει" το pdf exploit πολυ συντομα - με την 4.1:lol::lol:

Οσοι θελετε iphone 4 αγοραστε οσο ειναι καιρος... μετα παμε παααααλι απο την αρχη για JB - unlock κλπ...

παιδια με αναφορα sms τι κανω ? πως θα βρω την εφαρμογη ?

Βάζεις στο cydia το source: iphonedelivery.advinux.fr/cydia

Κάνεις search για iphonedelivery

Εγκατάσταση και είσαι έτοιμος...

Χμ, έχω 3gs new bootrom jailbreak στο 3.2 (νομίζω). Να περάσω την 4.01 πρώτα και μετά jailbreak από comex; Είναι όντως τόσο καλό;

Δοκίμασα με το φίλο μου επί 2 ώρες να εγκαταστήσουμε το Sn0wbreeze 1.7 και τίποτα...Πολύ περίπλοκη διαδικασία. Τες πα. Έχω ακόμα το παλιό OS. Οπότε αναβαθμίζω και comex άφοβα;

Νομίζω πως με την αναβάθμιση από Cydia είμαστε όλοι OK με τα MMS έτσι;

Αναβαθμιση σε τι ?

Εγω εξακολουθω να μην εχω ΜΜS....:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Για λιγο ομως...:X:X Η Apple "κλεινει" το pdf exploit πολυ συντομα - με την 4.1:lol::lol:

Οσοι θελετε iphone 4 αγοραστε οσο ειναι καιρος... μετα παμε παααααλι απο την αρχη για JB - unlock κλπ...

φιλε μου μη με μαχαιρωνεις στην καρδια....την κυριακη μου ερχεται το iphone 4 απο αμερικη. δεν πιστευω να φοραει πανω καμια 4.1?:lol:

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

φιλε μου μη με μαχαιρωνεις στην καρδια....την κυριακη μου ερχεται το iphone 4 απο αμερικη. δεν πιστευω να φοραει πανω καμια 4.1?:lol:

με τίποτα... μην ανησυχείς!

Δεν εχει ακομα βγει η 4.1, οποτε θα εισαι οκ!

UNIQUE.......Για τα MMS μήπως χρειάζεται να επιλέξεις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΓΕΝΙΚΑ-ΔΙΚΤΥΟ και να ενεργοποιήσεις τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ??

Έτσι δούλεψε σε εμένα....

Θέλω να ρωτήσω το εξής πριν προχωρήσω στο Jailbreakme.com

Έχω την iOS 4(όχι την 4.0.1) και θέλω να κάνω jailbreak. Αν χρειαστεί restore, αναγκαστικά θα με πάει στην 4.0.1, σωστά;

Προφανώς κάνοντας το jailbreak, θα κρατηθούν τα αρχεία SHSH της iOS 4 στον server του Saurik μέσω του Cydia, σωστά;

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, όντας jailbroken στην iOS 4 και αν χρειαστώ restore, θα πάω στην 4.0.1 και μετά μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό για downgrade που είχε φτιαχτεί για την 3.1.3 για να επιστρέψω στην iOS 4 αλλά προφανώς ισχύει και για την παραπάνω περίπτωση. Σωστά τα είπα;:O

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Θέλω να ρωτήσω το εξής πριν προχωρήσω στο Jailbreakme.com

Έχω την iOS 4(όχι την 4.0.1) και θέλω να κάνω jailbreak. Αν χρειαστεί restore, αναγκαστικά θα με πάει στην 4.0.1, σωστά;

Προφανώς κάνοντας το jailbreak, θα κρατηθούν τα αρχεία SHSH της iOS 4 στον server του Saurik μέσω του Cydia, σωστά;

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, όντας jailbroken στην iOS 4 και αν χρειαστώ restore, θα πάω στην 4.0.1 και μετά μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό για downgrade που είχε φτιαχτεί για την 3.1.3 για να επιστρέψω στην iOS 4 αλλά προφανώς ισχύει και για την παραπάνω περίπτωση. Σωστά τα είπα;:O

εφοσον κανεις j/b τωρα θα κρατηθει το shsh στην 4.0.1. εαν χρειαστεις restore θα πας κατευθειαν στην 4.0.1. Αλλα γιατι σκας ?το jailbreakme παιζει και στην 4.0.1.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

εφοσον κανεις j/b τωρα θα κρατηθει το shsh στην 4.0.1. εαν χρειαστεις restore θα πας κατευθειαν στην 4.0.1. Αλλα γιατι σκας ?το jailbreakme παιζει και στην 4.0.1.

Αφού έχω περασμένη την 4 γιατί να μην κρατηθούν και της 4 τα SHSH files?:X

Σαν διαδικασία για downgrade, τα λέω σωστά;

ΥΓ. Η 4.0.1 ούτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που βγήκε καθαρά για το iPhone 4:rolleyes:

Σωστά τα λες σαν διαδικασία, αλλά σωστά στα λέει και ο drmdtsap. Αυτόματα μετά το jb με το που θα ανοίξεις το Cydia θα έχεις κρατημένα τα shsh για την 4.0 Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο βάλεις την 4.0.1 και κάνεις πάλι jb θα τα έχεις κρατημένα και για την 4.0.1

Σωστά τα λες σαν διαδικασία, αλλά σωστά στα λέει και ο drmdtsap. Αυτόματα μετά το jb με το που θα ανοίξεις το Cydia θα έχεις κρατημένα τα shsh για την 4.0 Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο βάλεις την 4.0.1 και κάνεις πάλι jb θα τα έχεις κρατημένα και για την 4.0.1

Απο την στιγμη που ειναι j/b μια συσκευη περιοδικα το cydia κραταει αυτοματα τα shsh και για νεοτερες εκδοσεις. Εγω ειμαι ακομη σε 3.1.2 και εχω και για 3.1.3 και για 4 χωρις να εχω παει ποτε εκει.

Οκ. Δε το γνώριζα αυτό. Νόμιζα πως έπρεπε να πας στην κάθε έκδοση και μετά τα κρατούσε..

Ευχαριστώ.

UNIQUE.......Για τα MMS μήπως χρειάζεται να επιλέξεις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΓΕΝΙΚΑ-ΔΙΚΤΥΟ και να ενεργοποιήσεις τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ ??

Έτσι δούλεψε σε εμένα....

Thk u αλλα το εφτιαξα με την βοηθεια του Νικου ( -CarpeNoctum ) :

Settings –> General –> Reset –> Reset Network Settings

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Mετά το jailbreak της 4.01 από το jailbreakme.com και την αναβάθμιση από Cydia ξέρει κανείς αν χρειάζεται να περάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα για να κάνω sync από itunes στο κινητό (και να περάσω στο itunes "μη εγκεκριμένων" εφαρμογών;

καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.....

διαβασα για το jb απο το jb com...και σκεφτωμαι να το περασω....

λοιπον και συγνωμη για την ερωτηση

τα βηματα ειναι

συνδεση και συνχρονηsμο με itunes

μετα βγαζουμε το κινητο απο το pc και τρεχουμε το jb απο τον safari της συσκευης...

οταν ανοιξουμε το cydia παμε και παταμε εκει που λεει make my life easier.......σωστα????

μετα πρεπει να περασουμε παλι το hackoulo και instaler?????

μετα παλι συνχρονησμο και ολα οκ.....

σωστα???

ευχαριστω......................

η εκδοση OS που εχω στην συσκευη μου ειναι η 4.0.1

Edited by jimlost

βγηκε η 4.0.2

τι κανουμε τωρα?

περιμενουμε ?

πως μπορω να βρω κ να εγκαταστησω την 4.0.1 για να προχωρήσω σε jb ?

βγηκε η 4.0.2

τι κανουμε τωρα?

περιμενουμε ?

πως μπορω να βρω κ να εγκαταστησω την 4.0.1 για να προχωρήσω σε jb ?

Δεν μπορείς. Μόνο την 4.0.2 πλέον. Εκτός αν έχεις κρατημένα τα SHSH blobs από παλιότερα που είχες jailbreak