avid Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Μια χαρά είναι το repo ψάξε στο net αν έχεις βάλει το σωστό γιατί εδώ απαγορεύεται, το έβαλα εγώ σε iPhone το απόγευμα.. Και μην συνεχιστεί η κουβέντα παρακαλώ γιατί είμαστε εκτός θέματος... Υπάρχει σχετικό θέμα Edited October 23, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 ok,θα σου ηταν ευκολο να μου το στειλεις με Pm? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefi Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Καλησπέρα! Έχω το i phone 3G και θέλω να μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση 4.1 γιατί θέλω να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα! Έχω το i phone 3G και θέλω να μου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση 4.1 γιατί θέλω να κάνω αναβάθμιση το κινητό μου! Αν είναι αγορασμένο από εξωτερικό τότε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στην 4.1 υπό προϋποθέσεις. Αλλιώς προχώρα άφοβα. Επίσης, αν είναι ήδη jailbroken, συστήνεται να κάνεις restore και set up as new για να καθαρίσει από παρενέργειες του απερχόμενου jb. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gefi Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλημέρα! Εχω το i phone 3G 16GB δεν είναι σπασμένο και θέλω να κάνω αναβάθμιση για την έσδοση 4.0. Θέλω να μου πείτε αν είναι ασφαλής και αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλημέρα! Εχω το i phone 3G 16GB δεν είναι σπασμένο και θέλω να κάνω αναβάθμιση για την έσδοση 4.0. Θέλω να μου πείτε αν είναι ασφαλής και αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα! Ευχαριστώ!!! Θα σου συνιστούσα να κάνεις αναβάθμιση απευθείας στην 4.1 διότι οι προηγούμενες εκδόσεις(4.0, 4.0.1, 4.0.2) "πέφτουν" λίγο βαριές στο 3G... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_rocker Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Γεια χαρα. ελπιζω να ποσταρα σωστα εδω. Αγορασα ενα iphone 3gs το οποιο με ειχαν προιδοποιησει οτι εχει κλειδωσει και δεν περνει αλλη sim. (καποιος του εκανε αναβαθμιση απο το itunes) . Τωρα που το ψαχνω βλεπω τα εξης:1) ειναι σπασμενο με jailbreak και δεχεται ολες τις εφαρμογες. 2) εχει την εκδοση 4.0 . 3) το baseband ειναι το 05.14.02. . Οντως δεν δουλευει με την SIM μου. Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει στην κατασταση που ειναι ? Ευχαριστω. Υ.Γ γινεται να κανω restore τα παντα στο κινητο , χωρις να το κανω απο το itunes (διοτι θελει να μου βαλει κ την 4.1 μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλησπερα μολισ εκανα αναβαθμηση σε ενα 3G και καταλαβα οτι ειναι κλειδωμενο...αυτη τι στιγμη ζηταει σιμ για να ενεργοποιηθη. τι να κανω για να τα ξαναξεκλειδοσω? προσπαθησα να κανω jailbreak με redsn0w 0.9.5 και 4.1 Ipsw αλλα λεει to redsnow οτι δεν το υποστιριζει το το firmware ?? proccesing firmware..... και μετα λεει Unable to recognize specifies IPSW.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Για jb χρησιμοποιήστε όποιο jb tool θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Το link του Greenpois0n είναι πανεύκολο να βρεθεί απλά googlάροντας το. Επίσημο site υπάρχει γι' αυτό. Δε χρειάζεται να το ψάξεις ιδιαίτερα για να το βρεις. Και για εφαρμογές εκτός Cydia, προσθέστε το repo http://hackulo.us/ για να κατεβάσετε την εφαρμογή Installous. δεν βγαζω ακρη με το greenpois0n δεν μπαινει με την καμια σε DFU mode κ το Redsn0w το εχουν βγαλει απο το site τους το limera1n συνεχιζει να μην "παιζει" με το 3G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 ρε παιδιά μια ερώτηση το customize μπορούμε να το βρούμε για το iphone το 4 η κάτι αντίστοιχο είναι πρόγραμμα που αλλάζει το icon τις μπάρας τα γράμματα τι μπαταρία του ηχους και αλλα,μπορεί κάποιος να μου πει ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 καλησπερα παιδες... χτες εκανα update ενα ιphone 3G απο 3.0 σε 4.1...και τελικα ειναι κλειδωμενο.κατεφερα χτες και το εκανα jailbreak και ανοιξε κανονικα...μονο δεν μου δουλεβει το σημα κανει searching..υπαρχει τροπος να το ξακλειδωσω η πρεπει να περιμενω η να κανω downgrade? details iphone v 4.1 baseband 05.14.02 bootloader 05.09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 θελω να κανω και εγω jailbreak ενα iphone 3g που ειναι στην 4.1. ποιo προγραμμα ειναι ποιο καλο για jailbreak με windows. αφου κανω το jailbreak μετα μπορω να βαλω εφαρμογες του cydia μεσω του υπολογιστη γτ το κινητο εχει χαλασμενο wifi. εχω βρει μια εφαρμογη το cyder που το κανει αλλα δεν το εχω δοκιμασει, το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει αν ειναι καλο Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά.. μόλις αγόρασα ένα iphone 3gs από αμερική..φοράει απάνω την έκδοση 4.1 και είναι κλειδωμένο στην at&t. ξέρω ότι δεν έχει βγει ακόμα unlock. ξέρει κανεις ποτε θα βγει??χρειάζεται να κάνω activation μετά? και αν ναι τι χρειάζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatistas Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 καλησπερα παιδια.. εχω το 3g κ εβαλα το προγγραμα αλλα για καπιο λογο το τηλ μου δεν απενεργοποιητε κ δεν παιζουν οι εφαρμογες. το βαζω στο itiouns να κανω restart το λογισμικο το δικο του το 4.1 αλλα δεν το κανει γιατι μου βγαζει εναν κοδικο που δεν καταλαβενω... τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπος πριν για να μιν παει χαμενο..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 δεν βγαζω ακρη με το greenpois0n δεν μπαινει με την καμια σε DFU mode κ το Redsn0w το εχουν βγαλει απο το site τους το limera1n συνεχιζει να μην "παιζει" με το 3G ? Δεν έχει αλλάξει κάτι Κωστή. καλησπερα παιδια.. εχω το 3g κ εβαλα το προγγραμα αλλα για καπιο λογο το τηλ μου δεν απενεργοποιητε κ δεν παιζουν οι εφαρμογες. το βαζω στο itiouns να κανω restart το λογισμικο το δικο του το 4.1 αλλα δεν το κανει γιατι μου βγαζει εναν κοδικο που δεν καταλαβενω... τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπος πριν για να μιν παει χαμενο..???? Κάνε restore και set up as new. Έχε όμως υπόψιν ότι θα χαθούν όλα σου τα δεδομένα από το iPhone. Κράτησε backup από τα αρχεία που θέλεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά από 4.1 που έκανα το λάθος να αναβαθμίσω το iphone 3gs μετά από πολλές προσπάθιες επέστρεψα πίσω στην 4.01 . Τώρα έχω το εξής πρόβλημα. Το Modem Firmware είναι στο 05.14.02 και είναι κλειδωμένο το iphone(ανήγει κανονικά, έχω cydia, έκανα jailbreak, εγκατέστησα το ultrasnow, αλλά σήμα δεν έχει.). Ξέρει κανείς πως να πάω πίσω και στο firmware? πχ στο 05.13.04 ή πιο κάτω? Ευχαριστώ!!! Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Αν είχες κρατημένα shsh's είτε στο cydia είτε στο tiny umbrella, μπορείς να πας πίσω. Τα έχεις όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 κατέβασα το tiny umbrella και έκανα την διαδικασία(έκανα save τα shsh's) αλλά μετά που είχα εγκαταστήσει την 4.1 . Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Παιδιά από 4.1 που έκανα το λάθος να αναβαθμίσω το iphone 3gs μετά από πολλές προσπάθιες επέστρεψα πίσω στην 4.01 . Τώρα έχω το εξής πρόβλημα. Το Modem Firmware είναι στο 05.14.02 και είναι κλειδωμένο το iphone(ανήγει κανονικά, έχω cydia, έκανα jailbreak, εγκατέστησα το ultrasnow, αλλά σήμα δεν έχει.). Ξέρει κανείς πως να πάω πίσω και στο firmware? πχ στο 05.13.04 ή πιο κάτω? κατέβασα το tiny umbrella και έκανα την διαδικασία(έκανα save τα shsh's) αλλά μετά που είχα εγκαταστήσει την 4.1 . Ευχαριστώ!!! Απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πια...:( Έπρεπε να το σπάσεις με το pwnage tool που δεν αναβαθμίζει το baseband.. Tώρα περιμένεις να βγει το εργαλείο.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_r_a_k_o_s Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 δεν γίνετε να πάρω από άλλο iphone τα shsh's και να τα περάσω σε αυτο το iphone? Παράθεση www.online-emall.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) δεν γίνετε να πάρω από άλλο iphone τα shsh's και να τα περάσω σε αυτο το iphone? Φίλε μου δεν έχει να κάνει με τα shsh αλλά με την baseband του κινητού.. Τα shsh απλά σου επιτρέπουν να βάλεις προηγούμενη έκδοση λειτουργικού και όχι να σου υποβαθμίσει και το baseband.. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πια.. EDIT: Όπως διαβάζω το εργαλείο ξεκλειδώματος θα είναι διαθέσιμο μετά από 2 μέρες από την επίσημη εμφάνιση της 4.2.. Edited November 1, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μακάρι, μακάρι!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καλημέρα παιδιά .... Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ στο 3G μου την 3.1.2 η οποία είναι j/u με το blackrain ... Μέχρι τώρα το έχω κάνει 2 φορές restore κατά καιρούς στην ίδια την 3.1.2 με επιτυχία ... Χθες προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία και ενώ το blackrain έκανε την δουλειά του βάζοντας το cydia και ξεκλειδώνοντας την sim συμβαίνει το εξής : Όταν ανοίγω το cydia για πρώτη φορά, κατεβάζει διάφορα πράγματα (download packages) και στο τέλος κολλάει στο reloading data .... κλείνοντας την εφαρμογή και ξανανοίγωντάς την κολλάει απο την αρχή στο reloading data με μαύρο φόντο χωρίς να κάνει κάτι άλλο μέχρι που κλείνει το cydia .... !!! Διάβασα για λύσεις περι SSH αλλά δεν έχει το open SSH μιας και δεν μπαίνει στο cydia και είναι απο restore ...Δοκίμασα 5 φορές restore απο την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει .... Καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καλημέρα παιδιά .... Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ στο 3G μου την 3.1.2 η οποία είναι j/u με το blackrain ... Μέχρι τώρα το έχω κάνει 2 φορές restore κατά καιρούς στην ίδια την 3.1.2 με επιτυχία ... Χθες προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία και ενώ το blackrain έκανε την δουλειά του βάζοντας το cydia και ξεκλειδώνοντας την sim συμβαίνει το εξής : Όταν ανοίγω το cydia για πρώτη φορά, κατεβάζει διάφορα πράγματα (download packages) και στο τέλος κολλάει στο reloading data .... κλείνοντας την εφαρμογή και ξανανοίγωντάς την κολλάει απο την αρχή στο reloading data με μαύρο φόντο χωρίς να κάνει κάτι άλλο μέχρι που κλείνει το cydia .... !!! Διάβασα για λύσεις περι SSH αλλά δεν έχει το open SSH μιας και δεν μπαίνει στο cydia και είναι απο restore ...Δοκίμασα 5 φορές restore απο την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει .... Καμιά ιδέα ? μετά το restore set up as new δοκίμασες? γιατί αν κανεις μονο restore μένουνε υπολείμματα από πριν δεν καθαρίζει τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καλημέρα παιδιά .... Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ στο 3G μου την 3.1.2 η οποία είναι j/u με το blackrain ... Μέχρι τώρα το έχω κάνει 2 φορές restore κατά καιρούς στην ίδια την 3.1.2 με επιτυχία ... Χθες προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία και ενώ το blackrain έκανε την δουλειά του βάζοντας το cydia και ξεκλειδώνοντας την sim συμβαίνει το εξής : Όταν ανοίγω το cydia για πρώτη φορά, κατεβάζει διάφορα πράγματα (download packages) και στο τέλος κολλάει στο reloading data .... κλείνοντας την εφαρμογή και ξανανοίγωντάς την κολλάει απο την αρχή στο reloading data με μαύρο φόντο χωρίς να κάνει κάτι άλλο μέχρι που κλείνει το cydia .... !!! Διάβασα για λύσεις περι SSH αλλά δεν έχει το open SSH μιας και δεν μπαίνει στο cydia και είναι απο restore ...Δοκίμασα 5 φορές restore απο την αρχή αλλά το πρόβλημα παραμένει .... Καμιά ιδέα ? μετά το restore. set up as new δοκίμασες? γιατί αν κανεις μονο restore μένουνε υπολείμματα από πριν δεν καθαρίζει τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts