stendor Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 σε ευχαριστω πάρα πολυ για την γρήγορη απαντηση. Δεν νομιζω να πειραζει που εχω τρέξει το ultrasn0w ? και ακομα μια ερωτηση πιθανοτατα offtopic. Γιατι δεν μπορω να τρεξω το mobile Terminal? με πεταει αμεσως οταν ανοιγει. Γιατί το έτρεξες το ultrasnow? Από την στιγμή που το πήρες από την Vodafone η συσκευή είναι ήδη ξεκλείδωτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όποια κάρτα sim θες (vodafone, cosmote, wind). Λογικά θα πρέπει να έχεις προβλήματα με το σήμα της συσκευής. Δοκίμασες να το αφαιρέσεις και να το περάσεις ξανά? Για ότι άλλο θες να ρωτήσεις σχετικά με εφαρμογές από το Cydia χρησιμοποίησε το αντίστοιχο θέμα Cydia installer & Cydia store: γενικές πληροφορίες και ερωτήσεις. @redvirus7 Όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Για ότι νεότερο υπάρξει θα το διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα το οποίο αφορά το jailbreak, Apple iPhone 3GS & 4 Software Activate/Jailbreak/Unlock - Εξελίξεις Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mangeo Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γιατί το έτρεξες το ultrasnow? Από την στιγμή που το πήρες από την Vodafone η συσκευή είναι ήδη ξεκλείδωτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όποια κάρτα sim θες (vodafone, cosmote, wind). Λογικά θα πρέπει να έχεις προβλήματα με το σήμα της συσκευής. Δοκίμασες να το αφαιρέσεις και να το περάσεις ξανά? Για ότι άλλο θες να ρωτήσεις σχετικά με εφαρμογές από το Cydia χρησιμοποίησε το αντίστοιχο θέμα Cydia installer & Cydia store: γενικές πληροφορίες και ερωτήσεις. @redvirus7 Όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Για ότι νεότερο υπάρξει θα το διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα το οποίο αφορά το jailbreak, Apple iPhone 3GS & 4 Software Activate/Jailbreak/Unlock - Εξελίξεις οκ σε ευχαριστώ για όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Καλησπέρα Έχω βάλει κάποια apps μεσω του installous. Μεσω Itunes , όταν θέλω να τα αφαιρέσω, πάω στα applications και τα σβήνω. και μετα παω στο πεδιο "my iphone" στην καρτέλα applications και όντως δεν υπαρχουν στην λίστα. Κάνω synch αλλά στην συσκευή παραμένουν και δεν σβήνονται...:X any ideas??:blink: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XDIVER600 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Έχω κάνει jailbreak με το blackra1n και θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο μου στην αρχική του κατάσταση. Πως γίνεται αυτό ? Δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό με το blackra1n. Εφόσον το βγάλω θα μπορώ να κάνω κανονικά αναβάθμιση ? Το τηλέφωνο θα είναι σαν να μην είχε γίνει ποτέ jailbreak ? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Έχω κάνει jailbreak με το blackra1n και θέλω να επαναφέρω το τηλέφωνο μου στην αρχική του κατάσταση. Πως γίνεται αυτό ? Δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό με το blackra1n. Εφόσον το βγάλω θα μπορώ να κάνω κανονικά αναβάθμιση ? Το τηλέφωνο θα είναι σαν να μην είχε γίνει ποτέ jailbreak ? Ευχαριστώ :) Για να επαναφέρεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση, αναγκαστικά πρέπει να κάνεις Restore ώστε να βγάλεις το blackra1n. Προφανώς έχεις την 3.1.2 αλλά με το Restore θα σε πάει στην τελευταία έκδοση, την 4.1. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι αν θελήσεις να το στείλεις στην Apple για κάποιο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίζεις, μετά μπορείς να επιστρέψεις πάλι στην 3.1.2 ή σε κάποια άλλη παλαιότερη έκδοση και να προχωρήσεις εκ νέου σε Jailbreak... ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Να ρωτήσω κάτι κ εγώ ; Καθε φορά που κάνουμε jb σε νέα έκδοση θα πρέπει να περνάμε όλα τα app από την Αρχή ;;;; Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Να ρωτήσω κάτι κ εγώ ; Καθε φορά που κάνουμε jb σε νέα έκδοση θα πρέπει να περνάμε όλα τα app από την Αρχή ;;;; Τα app περνιούνται αυτόματα με κάθε συγχρονισμό με το itunes... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Τα app περνιούνται αυτόματα με κάθε συγχρονισμό με το itunes... ;) Το γνωρίζω φιλαράκι αλλά αυτά που έχουμε κατεβάσει από AppStore και αυτά που έχουμε από jb ??? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το γνωρίζω φιλαράκι αλλά αυτά που έχουμε κατεβάσει από AppStore και αυτά που έχουμε από jb ??? Ναι. AppSync βάζεις από cydia για την έκδοση λογισμικού που έχεις και συγχρονίζουν κανονικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Ναι. AppSync βάζεις από cydia για την έκδοση λογισμικού που έχεις και συγχρονίζουν κανονικά. ;) Νασε καλά φιλε :-) Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_ Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παιδια καλησπερα... απολογουμαι εξ αρχης για το ποστ μου.. Ο λογος ειναι οτι εδω και 5,5 βδομαδες ειχα εξεταστικη και ειλικρινα ειχα αρχισει να ζαλιζομαι απο το διαβασμα..! Οποτε παρακαλω μην πεταχτει καποιος να πει: "κατσε διαβασε το φορουμ για να βρεις την απαντηση.." Αρχιζω λοιπον.. Εχω το iphone 3gs jb (3.1.2) with blackrain.. επειδη πλεον δεν αντεχεται αλλο να ειμαι στην 3.1.2 καθως σε λιγο δεν θα μπορω να βαλω καμια εφαρμογη.. Θελω να παω στην πιο καινουργια εκδοση για την οποια γινεται jb..Νομιζω ειναι η 4.0. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Ποια ειναι η διαδικασια ωστε να παω απο την εκδοση που εχω στην επιθυμητη..? εννοειται πως θελω να κρατησω ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν..(οι περισσοτερες ειναι απο το Installous και λιγοτερες απο το Cydia) Επισης ποια μεθοδο προτεινεται σαν πιο ευκολη..? πχ σαν του geohot to blackrain.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ καποιος να απαντησει στις παραπανω ερωτησεις θα του ημουν υποχρεος...!!! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παιδια καλησπερα... απολογουμαι εξ αρχης για το ποστ μου.. Ο λογος ειναι οτι εδω και 5,5 βδομαδες ειχα εξεταστικη και ειλικρινα ειχα αρχισει να ζαλιζομαι απο το διαβασμα..! Οποτε παρακαλω μην πεταχτει καποιος να πει: "κατσε διαβασε το φορουμ για να βρεις την απαντηση.." Αρχιζω λοιπον.. Εχω το iphone 3gs jb (3.1.2) with blackrain.. επειδη πλεον δεν αντεχεται αλλο να ειμαι στην 3.1.2 καθως σε λιγο δεν θα μπορω να βαλω καμια εφαρμογη.. Θελω να παω στην πιο καινουργια εκδοση για την οποια γινεται jb..Νομιζω ειναι η 4.0. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Ποια ειναι η διαδικασια ωστε να παω απο την εκδοση που εχω στην επιθυμητη..? εννοειται πως θελω να κρατησω ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν..(οι περισσοτερες ειναι απο το Installous και λιγοτερες απο το Cydia) Επισης ποια μεθοδο προτεινεται σαν πιο ευκολη..? πχ σαν του geohot to blackrain.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ καποιος να απαντησει στις παραπανω ερωτησεις θα του ημουν υποχρεος...!!! Ευχαριστω πολυ! Φιλε καλημερα.Κατ'αρχην η διαδικασια ειναι μια!Θα κανεις αναβαθμιση την 4.1 που ειναι η πιο προσφατη(θες δεν θες:))και μετα,απο τη στιγμη που ειχες κανει jb την 3.1.2 οπως λες,θα κανεις υποβαθμιση στην 4.0.1-για την διαδικασια ψαξε σε καποιο αλλο ποστ του φορουμ-γιατι δυστιχως για την 4.1 δεν εχει βγει ακομα καποιο εργαλειο-ειναι να βγει συντομα παντως απ'οτι λενε-οπως επισης και για την 4.0.2(για την οποια δεν βγει ποτε):(Επισης,καλο θα ηταν να ειχες και την τελευταια εκδοση του itunes;)Ξεχασα να σου πω,οτι με την διαδικασια χανεις τα παντα ετσι!Και ξανα απο την αρχη...! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Φιλε καλημερα.Κατ'αρχην η διαδικασια ειναι μια!Θα κανεις αναβαθμιση την 4.1 που ειναι η πιο προσφατη(θες δεν θες:))και μετα,απο τη στιγμη που ειχες κανει jb την 3.1.2 οπως λες,θα κανεις υποβαθμιση στην 4.0.1-για την διαδικασια ψαξε σε καποιο αλλο ποστ του φορουμ-γιατι δυστιχως για την 4.1 δεν εχει βγει ακομα καποιο εργαλειο-ειναι να βγει συντομα παντως απ'οτι λενε-οπως επισης και για την 4.0.2(για την οποια δεν βγει ποτε):(Επισης,καλο θα ηταν να ειχες και την τελευταια εκδοση του itunes;)Ξεχασα να σου πω,οτι με την διαδικασια χανεις τα παντα ετσι!Και ξανα απο την αρχη...! Καλημέρα. Γιατί να κάνει αναβάθμιση στην 4.1 θέλει δεν θέλει και μετά να υποβαθμίσει στην 4.0.1? Αν έχει SHSH για την 4.0.1 από cydia τότε ας κάνει restore απευθείας στην 4.0.1. Χθες το έκανα σε ένα 3GS φίλου μου από την 3.1.2 απευθείας στην 4.0.1 και δούλεψε κανονικά. Ούτε υποβάθμιση ούτε ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Καλημέρα. Γιατί να κάνει αναβάθμιση στην 4.1 θέλει δεν θέλει και μετά να υποβαθμίσει στην 4.0.1? Αν έχει SHSH για την 4.0.1 από cydia τότε ας κάνει restore απευθείας στην 4.0.1. Χθες το έκανα σε ένα 3GS φίλου μου από την 3.1.2 απευθείας στην 4.0.1 και δούλεψε κανονικά. Ούτε υποβάθμιση ούτε ταλαιπωρία. Σωστά!Δεν το σκέφτηκα αυτό:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εγώ που έχω σε 3G την έκδοση 4.0 αλλά jailbroken, αφού τα αρχεία SHSH για την 4.0 είναι κρατημένα, μπορώ να κάνω restore στην 4.0 cleaned χωρίς να πάω αναγκαστικά στην 4.1 και μετά downgrade......? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ποια θεωρείται η καλύτερη έκδοση λογισμικού για το 3g η οποία φυσικά θα μπορεί να γίνει jailbroken? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ποια θεωρείται η καλύτερη έκδοση λογισμικού για το 3g η οποία φυσικά θα μπορεί να γίνει jailbroken? Η 4.1 κσι πληροφορίες για jb από τον ακριβώς από πάνω σου..;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ποια θεωρείται η καλύτερη έκδοση λογισμικού για το 3g η οποία φυσικά θα μπορεί να γίνει jailbroken? H 3.1.3 φίλε μου. Η 4.1 επίσης δουλεύει σε 3G και με jb, αλλά είναι αρκετά βαριά για τα 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 H 3.1.3 φίλε μου. Η 4.1 επίσης δουλεύει σε 3G και με jb, αλλά είναι αρκετά βαριά για τα 3G. Υποτίθεται η 4.1 είναι η έκδοση που εκτός από τις προσθήκες που έχει, βελτίωσε την απόκριση για το 3G.. Αλλά ναι, σίγουρα παραμένει βαριά για το 3G, συγκριτικά με την 3.1.3, ωστόσο αξίζει να τη δοκιμάσει κανείς.. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vorador Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Επιτέλους έτοιμο το jailbreak για ios 4.1 απο το gayhot:p limera1n.com δεν είναι πλέον one click jb αλλά τουλάχιστον δεν είναι snowbreeze δηλαδή να εχει περιορισμους και να θέλει διαδικασία δημιουργία λογισμικού κλπ, απλα μετα το make it rain ακολουθεί η διαδικασία εισαγωγής της συσκευής σε DFU ... απλό είναι και παλι :) μετα τα καλά του blackra1n και voua la jailbreak σε όλες τις συσκευες “i” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Εχω το 3GS στην 4.0.1 σπασμενο, τι κερδιζω με το να παω στην τελευταια αναβαθμιση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gardaland Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 γεια μηπως μπορει καποιος να ανεβασει για τις επαφες την γραμματοσειρα την ελληνικη μιας και το ρεπο ftp4u.gr ειναι νεκρο. sorting layout 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 To πρόγραμμα που βγήκε είναι και για το 3G σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) To πρόγραμμα που βγήκε είναι και για το 3G σίγουρα; Όχι.... Οι κάτοχοι 3G απλά περιμένουν.... το limera1n υποστηρίζεται μόνο από iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G με εκδόσεις firmware 4.0-4.1..... Edited October 11, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 τι περιμένουμε εμεις του 3G ? νεα έκδοση του limera1n ? που μπορώ να ενημερώνομαι σχετικά για να κανω το jb αμέσως μόλις βγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts