fastnickride Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 το iphone copy παρε! πιο καλο ειναι . βάση των ερωτημάτων που έχω κάνει έχεις κάποια απάντηση? αν είναι κάποιος κάτοχος να με ενημερώσει......επιπλέον αν υπάρχει και κανένα κατάστημα, ελληνική σελίδα που να μπορώ να κάνω αγορά(εκτός της προτεινόμενης)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 κινητο ρολοι με 2 ομως σιμ υπαρχει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 βάση των ερωτημάτων που έχω κάνει έχεις κάποια απάντηση? αν είναι κάποιος κάτοχος να με ενημερώσει......επιπλέον αν υπάρχει και κανένα κατάστημα, ελληνική σελίδα που να μπορώ να κάνω αγορά(εκτός της προτεινόμενης)!!! Koιτα σε θεματα αξιοπιστιας δεν υπαρχει προβλημα. Πολλα παιδια εδω μεσα εχουν παρει κινεζικα δεν ειχαν το παραμικρο. Και βεβαια λειτουργουν ολα κανονικα. Και το wifi και οι 2 sim και η τηλεοραση. Γνωμη μου ειναι να το αγορασεις απο καπου εξω γιατι αυτα τα Ελληνικα σαιτ τα εχουν πολυ ακριβα. Πχ στα λινκ που δινεις αυτοι τα πουλαν 150 ευρω ενω απο εξω τα βρησκεις 50+ ευρω φθηνοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 βάση των ερωτημάτων που έχω κάνει έχεις κάποια απάντηση? αν είναι κάποιος κάτοχος να με ενημερώσει......επιπλέον αν υπάρχει και κανένα κατάστημα, ελληνική σελίδα που να μπορώ να κάνω αγορά(εκτός της προτεινόμενης)!!! http://www.1ena.com/tv35.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 http://www.1ena.com/tv35.htm τους θεωρεις αξιοπιστους??? εχουν βαλει βιντεο χωρις wifi ,ενω το κινητο που πουλανε λενε πως εχει wifi. αν μη τι αλλο λιγο σοβαροτητα απο τα παιδια στην θεσσαλονικη δεν θα ηταν κακο (και το λεω καλοπροαιρετα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 κινητο ρολοι με 2 ομως σιμ υπαρχει? υπαρχει αλλα με αγγλικο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Koιτα σε θεματα αξιοπιστιας δεν υπαρχει προβλημα. Πολλα παιδια εδω μεσα εχουν παρει κινεζικα δεν ειχαν το παραμικρο. Και βεβαια λειτουργουν ολα κανονικα. Και το wifi και οι 2 sim και η τηλεοραση. Γνωμη μου ειναι να το αγορασεις απο καπου εξω γιατι αυτα τα Ελληνικα σαιτ τα εχουν πολυ ακριβα. Πχ στα λινκ που δινεις αυτοι τα πουλαν 150 ευρω ενω απο εξω τα βρησκεις 50+ ευρω φθηνοτερα. δεν αντιλέγω φιλαράκι......θέλω και εγώ να πάρω ένα τέτοιο κινητό γι'αυτό και το ψάχνω πολύ!!! δέν ξέρω όμως αν το πάρω απ'εξω έχει ελληνικό μενού η να γράφεις sms με ελληνικά!!! έχεις να προτείνεις καμία σελίδα ξένη και καλυτέρα ακόμα κανένα κινητό? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 droulis εχεις δικιο για το 1ενα καθολου αξιοπιστο εχω προσωπικη εμπειρια , και οι υπολοιποι παιδια αυτο εννοουσα πριν , ξεχασα to link http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3316 sorry Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 σε 2-3 μηνες το αναλογικο σημα δεν θα ισχυει για τα περισσοτερα καναλια, θα γίνουν ψηφιακά. έχει την δυνατότητα να εκπέμπει ψηφιακά? δεν νομίζω!!! τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 σε 2-3 μηνες το αναλογικο σημα δεν θα ισχυει για τα περισσοτερα καναλια, θα γίνουν ψηφιακά. έχει την δυνατότητα να εκπέμπει ψηφιακά? δεν νομίζω!!! τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? δεν ισχυει αυτο, απλα σε λιγους μηνες τα περισσοτερα καναλια θα μεταδιδονται και ψηφιακα, το αναλογικο σημα θα εκπεμπετε κανονικα, τουλαχιστον μεχρη και ολο 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Με το νέο έτος θα ξεκινήσει πρώτα στην Θεσσαλονίκη και από τα τέλη Φλεβάρη και στην Αθήνα σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι που θα καλυφθεί ολόκληρη.Βάλε και ότι είμαστε Ελλάδα,σε οικονομική κρίση μπλα,μπλα,μπλα καλό τέλος του 2010 θα έχουμε αξιοπρεπή κάλυψη σε ψηφιακό σήμα,παράλληλα με το αναλογικό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Με το νέο έτος θα ξεκινήσει πρώτα στην Θεσσαλονίκη και από τα τέλη Φλεβάρη και στην Αθήνα σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι που θα καλυφθεί ολόκληρη.Βάλε και ότι είμαστε Ελλάδα,σε οικονομική κρίση μπλα,μπλα,μπλα καλό τέλος του 2010 θα έχουμε αξιοπρεπή κάλυψη σε ψηφιακό σήμα,παράλληλα με το αναλογικό οπότε αξίζει να πάρεις ένα τέτοιο κινητό? αν θα το πάρεις θα το έχεις για 2-3 χρόνια......αν δεν παίζει τν τσάμπα τα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Μέχρι το 2012 θα υπάρχει και αναλογικό σήμα τηλεόρασης.Βέβαια αν καλομάθουμε με το ψηφιακό σιγά μην ανεχτούμε το αναλογικό.Για ένα χρόνο ακόμα πιστεύω ότι αξίζουν ακόμα αυτά τα κινητά,μετά καλώς ή κακώς όλοι θα μεταβούμε σε αυτά με ψηφιακό δέκτη Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 οπότε αξίζει να πάρεις ένα τέτοιο κινητό? αν θα το πάρεις θα το έχεις για 2-3 χρόνια......αν δεν παίζει τν τσάμπα τα λεφτά αν το παιρνεις μονο για τηλεοραση οντως τσαμπα τα λεφτα,παρε μαρκες καλυτερα πληρωσε 300-400-500-600 που δεν ειναι τσαμπα τα λεφτα.... θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται... στην αρχη βγηκε κινητο τηλεοραση ηθελαν και ελληνικα(λογικο)... μετα βγηκε με διπλη σιμ ηθελαν ελληνικα(λογικο)...μετα βγηκε με ελληνικα ηθελαν ασυρματο δικτυο...βγαινει με ασυρματο δικτυο ηθελαν gps....μετα βγαινει και με gps ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΗ mpeg4.... και ολα αυτα με ενα κοστος περιπου 100-180 ευρω αναλογα απο που θα γινει η αγορα...... ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ,(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ), και τσαμπα να το παρετε θα σας βρωμισει,πωπωπω,ημαρτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 αν το παιρνεις μονο για τηλεοραση οντως τσαμπα τα λεφτα,παρε μαρκες καλυτερα πληρωσε 300-400-500-600 που δεν ειναι τσαμπα τα λεφτα.... θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται... στην αρχη βγηκε κινητο τηλεοραση ηθελαν και ελληνικα(λογικο)... μετα βγηκε με διπλη σιμ ηθελαν ελληνικα(λογικο)...μετα βγηκε με ελληνικα ηθελαν ασυρματο δικτυο...βγαινει με ασυρματο δικτυο ηθελαν gps....μετα βγαινει και με gps ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΗ mpeg4.... και ολα αυτα με ενα κοστος περιπου 100-180 ευρω αναλογα απο που θα γινει η αγορα...... ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ,(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ), και τσαμπα να το παρετε θα σας βρωμισει,πωπωπω,ημαρτων γιατί ρε μάγκα τσάμπα τα λεφτά???? αφού βλέπεις οτι μία συσκευή σου παρέχει κάποια πράγματα και είναι free(τv,wifi,gprs κ.α.) γιατί να μην το εκμεταλευτείς??? η μονη διαφορά είναι οτι παίρνεις κινέζικο stuff κάτι που δεν έχουμε συνηθησει γιατί όπως ξέρεις δεν διαφημίζονται όπως τα "ευρωπαικά", omnia,iphone κ.α. εγώ φιλαράκι να σου πώ την αλήθεια αυτές τις μέρες έμαθα για τέτοια κινητά, δεν είχα ιδέα!!! θα μου πείς που ζείς.......γι'αυτο το ψάχνω μέσω αυτου του forum να μάθω τι παίζει!!! άλλο να σκάσεις 500 euros και άλλο 200, το νιώθει η τσέπη σου!!! φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά, 2 γρήγορες ερωτήσεις για το Κ599: 1) Αν αγοράσω screen protector για iphone θα ταιριάζουν οι διστάσεις ώστε να το βάλω στο Κ599 ή είναι διαφορετικές στον κλώνο? 2) Τελικά έχουμε μια ιδέα τι παίζει με το SAR σε αυτά τα τηλέφωνα και πιο συγκεκριμένα στο Κ599? Δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία έστω για μια τάξη μεγέθους. Δεν ψάχνω κάτι απόλυτο αλλά κάτι με σιγουριά, πχ είναι κοντά στο 0,5, στο 1, είναι 15... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Δηλαδη ρε παιδια υπαρχει καποιος που θα αγορασει σημερα κινητο και μεχρι το 2012 ,που θα γινουν ολα τα καναλια ψηφιακα(ασε που θα καταστραφει και ο κοσμος:lol:),δεν θα το εχει αλλαξει? Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 αυτο με την τηλεοραση και τα αναλογικα καναλια ειναι για να γινεται κουβεντα μονο. το 95% αυτων που μιλαμε εδω μεσα αλλαζουμε 2 κινητα τον μήνα και συζηταμε αν το 2011 η το 2012 δεν πιανει αναλογικη τηλεοραση. ασε που ειμαστε off topic!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 το 95% αυτων που μιλαμε εδω μεσα αλλαζουμε 2 κινητα τον μήνα και συζηταμε αν το 2011 η το 2012 δεν πιανει αναλογικη τηλεοραση. ασε που ειμαστε off topic!!!Εγώ που αλλάζω 2 κινέζικα την εβδομάδα μπορώ να γκρινιάζω;:p:lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 αν το παιρνεις μονο για τηλεοραση οντως τσαμπα τα λεφτα,παρε μαρκες καλυτερα πληρωσε 300-400-500-600 που δεν ειναι τσαμπα τα λεφτα.... θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται... στην αρχη βγηκε κινητο τηλεοραση ηθελαν και ελληνικα(λογικο)... μετα βγηκε με διπλη σιμ ηθελαν ελληνικα(λογικο)...μετα βγηκε με ελληνικα ηθελαν ασυρματο δικτυο...βγαινει με ασυρματο δικτυο ηθελαν gps....μετα βγαινει και με gps ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΗ mpeg4.... και ολα αυτα με ενα κοστος περιπου 100-180 ευρω αναλογα απο που θα γινει η αγορα...... ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΤΠΤ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ,(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ), και τσαμπα να το παρετε θα σας βρωμισει,πωπωπω,ημαρτων Πες τα Κωστα πες τα γιατι οντως λιγοι ειναι αυτοι που εχουν εκτιμησει αυτα τα καημενα τα κινητακια και θελουν να αγορασουν με 100 ευρω οσα θα πουλουσαν οι επωνυμες εταιριες με 1000 και δεν ειναι και ικανοποιημενοι απο πανω! Καιρος να ξυπνησετε παιδες τοσο θα επρεπε να κοστιζουν τα κινητα το πολυ 200 ευρω, δεν ειναι οι Κινεζοι που τα δινουν φτηνα ειναι οι αλλοι που μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελλες γιατι απο οσο εχω δει προσωπικα (και εχω δει παρα πολλα Κινεζικα) οχι μονο δεν διαφερουν τα κινεζικα απο τα επωνυμα αλλα σε πολλους τομεις ειναι και καλυτερα. Δεν θελω ομως να επεκταθω γιατι τα εχω πει τοσες φορες που με εχω βαρεθει οποτε συμφωνω με τον Κωστα παρτε επωνυμα καλυτερα για ναστε σιγουροι οτι πηρατε αυτο που πληρωσατε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 αν υπηρχε τροπος να μαθετε ποσο κοστιζει ενα επωνυμο κινητο τον 500 ευρω σε μια μεγαλη εταιρεια θα τους κανατε μηνυση για αισχροκερδια αυτο λεω μονο. π.χ εγω πουλαω απο κινα κινητο τηλεοραση-διπλη σιμ για το site δηλαδη ειμαι τριτο χερι 70 δολαρια περιπου 47 ευρω,αρα εχω βγαλει κερδος εγω...ο προμηθευτης..και το εργοστασιο φυσικα,παρτε τωρα 1 κινητο τηλεφωνο φτηνο επωνυμο των 100 ευρω με απλη καμερα χωρις τηλεοραση-διπλη σιμ αντε να εχει και ραδιο bluetooth,μετα απο ποσα χερια το περνετε και ποσο κοστιζει στο εργοστασιο???????? Καλημερα (οσο για το SAR ολα εχουν ιδια πλακετα mtk,και απο την στιγμη που ελληνικη εταιρεια(jaga) εχει βγαλει τεστ SAR μη φοβαστε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 τελικα ΕΧΕΙ ελληνικα και στο qwerty , wifi , tv , 3.2 screen απο εδω http://www.milkhoneyland.com/n97-style-quadband-dual-card-wifi-java-tv-phone-with-sliding-shape-e1000-1gb-tf-card-p-5007.html#show αλλα και εδω http://www.dualsimmobileshop.co.uk/e1000-wifi-white-n97-copytv-java-qwerty-keyboard-2gb-tf-p-149.html droulis μια αποψη please - εισαι καλος γνωστης των chinese (μηπως το φερνεις κιολας?) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 αν υπηρχε τροπος να μαθετε ποσο κοστιζει ενα επωνυμο κινητο τον 500 ευρω σε μια μεγαλη εταιρεια θα τους κανατε μηνυση για αισχροκερδια αυτο λεω μονο. π.χ εγω πουλαω απο κινα κινητο τηλεοραση-διπλη σιμ για το site δηλαδη ειμαι τριτο χερι 70 δολαρια περιπου 47 ευρω,αρα εχω βγαλει κερδος εγω...ο προμηθευτης..και το εργοστασιο φυσικα,παρτε τωρα 1 κινητο τηλεφωνο φτηνο επωνυμο των 100 ευρω με απλη καμερα χωρις τηλεοραση-διπλη σιμ αντε να εχει και ραδιο bluetooth,μετα απο ποσα χερια το περνετε και ποσο κοστιζει στο εργοστασιο???????? Καλημερα (οσο για το SAR ολα εχουν ιδια πλακετα mtk,και απο την στιγμη που ελληνικη εταιρεια(jaga) εχει βγαλει τεστ SAR μη φοβαστε) το xd2 κοστισε στη se 150 euros παραδειγμα ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 τελικα ΕΧΕΙ ελληνικα και στο qwerty , wifi , tv , 3.2 screen απο εδω http://www.milkhoneyland.com/n97-style-quadband-dual-card-wifi-java-tv-phone-with-sliding-shape-e1000-1gb-tf-card-p-5007.html#show αλλα και εδω http://www.dualsimmobileshop.co.uk/e1000-wifi-white-n97-copytv-java-qwerty-keyboard-2gb-tf-p-149.html droulis μια αποψη please - εισαι καλος γνωστης των chinese (μηπως το φερνεις κιολας?) αυτα που λεω παραπεντε τα λες και τεταρτο χαχαχα δες εδω εχω και φωτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256769 ναι το εχουμε στο σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 και αλλο ενα κινητο με tv+2sim+wifi+gps ,που εχει και ελληνικα http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3424 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts