keysmith Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) το mpeg4 ειναι cpu intensive.. Με έναν εξωτερικό μετρητή ισχύος που έχω μετρησα την 22'' τηλεόραση/μονιτορ που έχω και όταν βαζω να δώ ψηφιακό σημα MPEG4 η κατανάλωση αυξάνει 10Watt (δεκα). :ninja: Από ότι καταλαβαίνω ξεχάστε τον mpeg4 σε κινητά για αρκετά χρόνια.. Εδω με αναλογική τηλεόραση και πίνει την μπαταρία (ποσα λεπτά βλέπεις αναλογική TV εχετε μετρίσει?) με mpeg4 δεν θα κράταγε ούτε 10 λεπτά.. :( Υ.Γ. Ποιο ειναι το κρυφό μενού που έχουν τα κινέζικα? Μαλλον κανενα συγκεκριμένο. Με γρηγορη ερευνα στο internet υπάρχουν άπειροι για πολλα κινεζικα κινητα ;) Edited June 6, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 δυστυχως μονο αυτο μπορουν,ισως ενα dvd recorder να σε βοηθησει καλυτερα λεω εγω:) Δεν με βοηθησε και ιδιαιτερα η απαντηση σου οπως θα καταλαβαινεις και εσυ πιστευω.. Δεν νομιζω να μπορουν μονο αυτο. Θεωρω οτι το εχουν ρυθμισει σε χαμηλο bitrate για να μην τρωει πολυ χωρο απο την memory. Τωρα γραφει με 1MB/λεπτο εγγραφης. Ποιοτητα dvd δεν ζητησα αλλα αλλα θα μπορουσε να εγγραφει στην ιδια ποιοτητα που δειχνει και TV οταν δεν κανεις record και η οποια ειναι παρα πολυ καλη. Τωρα αν ξερεις οτι ειναι αποκλειστικα θεμα hardware μου το λες και τελος.. το mpeg4 ειναι cpu intensive.. Με έναν εξωτερικό μετρητή ισχύος που έχω μετρησα την 22'' τηλεόραση/μονιτορ που έχω και όταν βαζω να δώ ψηφιακό σημα MPEG4 η κατανάλωση αυξάνει 10Watt (δεκα). :ninja: Από ότι καταλαβαίνω ξεχάστε τον mpeg4 σε κινητά για αρκετά χρόνια.. Εδω με αναλογική τηλεόραση και πίνει την μπαταρία (ποσα λεπτά βλέπεις αναλογική TV εχετε μετρίσει?) με mpeg4 δεν θα κράταγε ούτε 10 λεπτά.. :( Υ.Γ. Ποιο ειναι το κρυφό μενού που έχουν τα κινέζικα? Μαλλον κανενα συγκεκριμένο. Με γρηγορη ερευνα στο internet υπάρχουν άπειροι για πολλα κινεζικα κινητα ;) Υπαρχει ενα μενου σε λειτουργια engineer mode και ο κωδικος δεν ειναι ιδιος για ολα τα μοντελα. Η μπαταρια σε μενα κραταει τουλαχιστον μια ωρα με την μια sim ανοιχτη και κλειστο wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 νομιζω απαντησα "μονο αυτο μπορουν", για παραπανω χρειαζεσαι καλο επεξεργαστη μεγαλυτερη rom κλπ στο μελλον ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 TO PARELAVES TO KINITO ? DOULEVI I PSIFIAKI TV ME MPEG4 CODEC ? φιλε βασει κανονισμού του forum (σχεδόν όλων των forum) θα πρέπει να ξερεις ότι δεν επιτρεπονται τα greeklish καθως ουτε τα ΚΕΦΑΚΑΙΑ γιατι ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Δεν παρατηρησες οτι κανεις άλλος δεν γραφει greeklish αλλα μονο ελληνικά? Παρατηρείται ακόμα συχνά η μεταγραφή αγγλικών σε ελληνικό αλφάβητο και στη συνέχεια μετατροπή σε greeklish. Αυτή η διπλή μεταγραφή είναι ειρωνική, π.χ. αν ένας χρήστης θέλει να γράψει "this is hard to read" αυτό μέσω του "δις ιζ χαρντ του ριντ” γίνεται "dis iz xarnt tou rint". Έτσι το αλφάβητο είναι λατινικό, αλλά η ορθογραφία ελληνική. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι ότι αυτό είναι ακαλαίσθητο, αλλά αυτό είναι ακριβώς και ο σκοπός μιας τέτοιας χρήσης, η ειρωνική τήρηση απόστασης από την μεταγραφή των αλφαβήτων. Κανε "τροποποιηση" του μηνυματός σου και αλλαξε το σε Ελληνικά αν θες... Εκτός αν γράφεις από κινεζικο κινητό 2sim, Wifi, TV που δεν γράφει ελληνικά και το κανεις αναγκαστικά :lol::p Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 TO PARELAVES TO KINITO ? DOULEVI I PSIFIAKI TV ME MPEG4 CODEC ? Οχι φίλε μου ακόμα δεν το παρέλαβα. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Υπενθυμίζω ότι τα greeklish και τα κεφαλαία απαγορεύονται. Μηνύματα σε greeklish διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 καλημερα..εχει βγαλει σε κανεναν το μηνυμα:not allowed to dial?δημλαδη με αλλα λογια να μην σε αφηνει να κανεισ κληση...καμια ιδεα κανενας?ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 καλημερα..εχει βγαλει σε κανεναν το μηνυμα:not allowed to dial?δημλαδη με αλλα λογια να μην σε αφηνει να κανεισ κληση...καμια ιδεα κανενας?ευχαριστω..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2942777#post2942777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Καλημερα.. Σημερα παρελαβα το W7000D δουλευει μονο με mpeg-2. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε πιο πολυ απο το Κ599 ειναι λιγο πιο μικρο με ελαφρως διαφορετικο menu σε καποιες λειτουργιες.Εχει πολυ καλο ηχειο, παιρνει2 διαφορετικα βισματα για ακουστικα, πολυ ωραια οθονη αφης, καμερα κλασσικα οπως εχουν ολα τα iphone κλωνοι.Επισης το menu της καμερας ειναι στα Ελληνικα, εννοω τις ρυθμισεις που εχει στη δεξια πλευρα της οθονης. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλημερα.. Σημερα παρελαβα το W7000D δουλευει μονο με mpeg-2. Σε γενικες γραμμες μου αρεσε πιο πολυ απο το Κ599 ειναι λιγο πιο μικρο με ελαφρως διαφορετικο menu σε καποιες λειτουργιες.Εχει πολυ καλο ηχειο, παιρνει2 διαφορετικα βισματα για ακουστικα, πολυ ωραια οθονη αφης, καμερα κλασσικα οπως εχουν ολα τα iphone κλωνοι.Επισης το menu της καμερας ειναι στα Ελληνικα, εννοω τις ρυθμισεις που εχει στη δεξια πλευρα της οθονης. Πρωτα απο ολα καλοριζικο το κινητακι! Με ενδιαφερει κι εμενα το συγκεκριμενο μπορεις να μου πεις αν τελικα παιζει και Αναλογικη Τηλεοραση και Ψηφιακη δηλαδη τα δειχνει τα 4 ψηφιακα καναλια που εχουμε προς το παρον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Πρωτα απο ολα καλοριζικο το κινητακι! Με ενδιαφερει κι εμενα το συγκεκριμενο μπορεις να μου πεις αν τελικα παιζει και Αναλογικη Τηλεοραση και Ψηφιακη δηλαδη τα δειχνει τα 4 ψηφιακα καναλια που εχουμε προς το παρον? Δουλευει κανονικα η αναλογικη τηλεοραση και μπορω να πω οτι εχει πολυ καλυτερο σημα απο το Κ599.Η ψηφιακη δουλευει στα sprot+,cine+,PIK..απλα στα ψηφικα πρεπει να βρεις σημειο με πολυ καλο σημα.Αν δεν μπορεσεις να βρεις καλο σημα θα κολλαει συνεχεια. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COLUMBIAN14 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εχει δυο μέρες που το παραγγειλα..περιμενω να το παραλαβω.Μολις το παραλαβω θα σας ενημερωσω για τον αν δουλευει η οχι η ψηφιακη TV και γενικα για το τι σοι κινητο είναι..:O:O the digital tv works with mpeg4 codec or not ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Για ξαναδιάβσσε τι γράφει λίγο πιο πάνω και κάνε μια μαντεψιά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 the digital tv works with mpeg4 codec or not ? no my friend,cannot work:( the chinese still not product dvb-t mpeg4 for mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά ακούστε! Έχω στο σπίτι μου 2 υπολογιστές με κάρτες τηλεόρασης που υποστηρίζουν DVB-T MPEG-2. Έκανα ένα σκάνινγκ και μου βρήκε τα ψηφιακά κανάλια της Digea (ΑΝΤ-1, ΜΕΓΚΑ κλπ) και τα παίζει κανονικότατα! Απ' ότι διάβασα στο ίντερνετ αυτό συμβαίνει και σε άλλους που έχουν ψηφιακό δέκτη στις τηλεοράσεις τους για MPEG-2 και παρόλα αυτά παίζει τα κανάλια της Digea!!! Γι' αυτό θέλω να ρωτήσω όποιους έχουν κινέζικο με DVB-T να δοκιμάσουν αν μπορούν να δουν αυτά τα κανάλια από το κινητό; Και γενικά αν ξέρει κάποιος τι παίζει τελικά ας μας πει... Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά ακούστε! Έχω στο σπίτι μου 2 υπολογιστές με κάρτες τηλεόρασης που υποστηρίζουν DVB-T MPEG-2. Έκανα ένα σκάνινγκ και μου βρήκε τα ψηφιακά κανάλια της Digea (ΑΝΤ-1, ΜΕΓΚΑ κλπ) και τα παίζει κανονικότατα! Απ' ότι διάβασα στο ίντερνετ αυτό συμβαίνει και σε άλλους που έχουν ψηφιακό δέκτη στις τηλεοράσεις τους για MPEG-2 και παρόλα αυτά παίζει τα κανάλια της Digea!!! Γι' αυτό θέλω να ρωτήσω όποιους έχουν κινέζικο με DVB-T να δοκιμάσουν αν μπορούν να δουν αυτά τα κανάλια από το κινητό; Και γενικά αν ξέρει κάποιος τι παίζει τελικά ας μας πει... Το w7000d που εχω εγω στα χερια μου πιανει μονο τα mpeg-2 φιλε μου. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 οι δεκτες οι ψηφιακοι mpeg-2 κατεβαζουν ολα τα καναλια, οι υπολογιστες παιζουν και mpeg4 γιατι εχουν τετοια αποκωδικοποιηση τα windows η τα προγραματα που δινουν π.χ blaze video,οι τηλεορασεις και τα κινητα δεν εχουν ομως ,αρκουνται στο firmware που εχουν περασμενο, και εχουν μονο φωνη χωρις εικονα,δεν ξερω αν εγινα κατανοητος....μολις ξυπνησα χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulkap12 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες ότι μπορεί να είναι λόγω του υπολογιστή μου, όμως ξέρω περίπτωση ενός που έχει 2 τηλεοράσεις SONY με MPEG-2 και τα βλέπει κανονικά! Παράθεση paulkap12.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 (edited) παιδια, ψαχνω για ενα κινητο με : Dual SIM standby, wifi ,fm, Bluetooth . οθονη πανω απο 2,3 ιντσες, με πληκτρολογιο (φυσικα οχι iphone style) λειτουργικο απο οτι διαβαζω ολα το ιδιο εχουν..(αρα δεν με νοιαζει?) Και φτηνο κατα προτιμηση. (φυσικα!) Αν μπορουσατε να μου πειτε και την προσοπικη σας αποψη για το κιν. (εαν εχετε) και δοκιμασμενο site που εχει την προταση σας , καλο θα ηταν.... π.χ. εχω βρει με ενα γρηγορο search το συγκεκριμενο:http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/amigo-wifi-quad-band-dualsim-cellphone-with-qwerty-keyboard/ εχει καποιος αποψη πχ για το Cloud 9 Quadband 3 Inch Touchscreen Dual SIM Cellphone + WiFi? Edited June 24, 2010 by Meyas Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 σημερα παραλαβα αυτο το κινητο. οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες. ισαξιο του κ599! πολυ καλη ληψη τηλεορασης, ραδιο, wifi με πληρη εμφανιση ιστοσελιδων στα ελληνικα. το κινητο ειναι αυτο: http://www.totobay.com/8900-dual-sim-card-phone-with-wifi-tv-bluetooth-function_p9777.html μολις προλαβω θα βαλω και πραγματικες φωτο . πως μπορουμε να μαθουμε εαν ειναι το ιδιο κινητο? (απο το λινκ σου εχει 40$ διαφορα) http://www.china-mobile-phone.com/2009-12/8900.htm Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 παιδια, ψαχνω για ενα κινητο με : Dual SIM standby, wifi ,fm, Bluetooth . οθονη πανω απο 2,3 ιντσες, με πληκτρολογιο (φυσικα οχι iphone style) λειτουργικο απο οτι διαβαζω ολα το ιδιο εχουν..(αρα δεν με νοιαζει?) Και φτηνο κατα προτιμηση. (φυσικα!) Πολυ καλες τιμες μπορεις να βρεις εδω: http://mobile0755.com και τα πιο πολλα κινητα τα παιρνεις με 4gb μνημη δωρο. Πληρωνεις και με paypal επισης Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 παιδια, ψαχνω για ενα κινητο με : Dual SIM standby, wifi ,fm, Bluetooth . οθονη πανω απο 2,3 ιντσες, με πληκτρολογιο (φυσικα οχι iphone style) λειτουργικο απο οτι διαβαζω ολα το ιδιο εχουν..(αρα δεν με νοιαζει?) Και φτηνο κατα προτιμηση. (φυσικα!) Αν μπορουσατε να μου πειτε και την προσοπικη σας αποψη για το κιν. (εαν εχετε) και δοκιμασμενο site που εχει την προταση σας , καλο θα ηταν.... π.χ. εχω βρει με ενα γρηγορο search το συγκεκριμενο:http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/amigo-wifi-quad-band-dualsim-cellphone-with-qwerty-keyboard/ εχει καποιος αποψη πχ για το Cloud 9 Quadband 3 Inch Touchscreen Dual SIM Cellphone + WiFi? Για την περιπτωση μου απο οτι καταλαβα απο τα συνφραζομενα του forum ειναι το Chang Jiang N97 WIFI TV DUAL SIM http://www.e-mobilo.com/cjn97.html (το site ειναι αξιοπιστο?) Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Καλό το κινητάκι,καλό και το site,προχώρα το αν σ αρέσει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 E2000 ή Chang Jiang N97 WIFI TV DUAL SIM? (εκει εχω καταληξει..) Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Changjiang Ν97 δαγκωτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts