dimperts Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Τελικά, μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και το Ε71 και το Ε72, να μιλήσει υποκειμενικά για την σύγκριση αυτών των τηλεφώνω; Οι μισοί λέτε το 72 καλύετρο και οι άλλοι μισοί χειρότερο. Έχασα τη μπάλλα :blink::blink::blink: Τελικά να πάρω το 72. Είχα το 71 και σκέφτομαι το 72, να το κάνω; Ας απαντήσει κάποιος αντικειμενικά με τεκμηριωμένες απόψεις και όχι τι του φαίνεται :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Review: 3 weeks with the Nokia E72 http://wwward.typepad.com/blog/2010/01/living-with-the-nokia-e72-another-3-week-trial.html Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Τελικά, μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και το Ε71 και το Ε72, να μιλήσει υποκειμενικά για την σύγκριση αυτών των τηλεφώνω; Οι μισοί λέτε το 72 καλύετρο και οι άλλοι μισοί χειρότερο. Έχασα τη μπάλλα :blink::blink::blink: Τελικά να πάρω το 72. Είχα το 71 και σκέφτομαι το 72, να το κάνω; Ας απαντήσει κάποιος αντικειμενικά με τεκμηριωμένες απόψεις και όχι τι του φαίνεται :mad::mad::mad: μαλλον αντικειμενικα εννοεις...κ νομιζω οτι οποιος γεραφει εδω γραφει την αποψη του δεν εχει να κερδισει τιποτα...γουστα ειναι αυτα...το καλυτερο ειναι να πας σε καποιο μαγαζι να δεις κ τα 2 τηλεφωνα κ να δεις..μεγαλες διαφορες δεν εχουν κ σε οτι εχουν ειναι σιγουρα υπερ του ε72 καλυτερο μενου καλυτερη καμερα καλυτερη διαχειριση ενεργειας κλπ κλπ.οποτε μην θυμωνεις απλα ψαξου κ συ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Με ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία, θα κρατάει παραπάνω από το Ε71; Επίσης με πολύ λίγη χρήση εώς καθόλου να πω. Πόσο να κρατάει η μπαταρία; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Με ενδιαφέρει κυρίως η μπαταρία, θα κρατάει παραπάνω από το Ε71; Επίσης με πολύ λίγη χρήση εώς καθόλου να πω. Πόσο να κρατάει η μπαταρία; σιγουρα κραταει περισοτερο απο το ε71,εμενα κραταει 3+ μερες με πολλα μυνηματα(100+) κανα 40 λεπτο ομιλιας κ wifi για νετ κ εμαιλ κ ραδιο. Edited January 11, 2010 by gvg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Internet radio έχει βρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Nokia Internet Radio Επέλεξε μια συσκευή με Feature Pack 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 σιγουρα κραταει περισοτερο απο το ε71,εμενα κραταει 3+ μερες με πολλα μυνηματα(100+) κανα 400 λεπτο ομιλιας κ wifi για νετ κ εμαιλ κ ραδιο. 400 λεπτά ομιλίας? εμένα το ε55 με την ίδια μπαταρία δεν φτάνει ούτε κατά διάννοια τις 3 μέρες με όλα αυτά που αναφέρεις Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 400 λεπτά ομιλίας? εμένα το ε55 με την ίδια μπαταρία δεν φτάνει ούτε κατά διάννοια τις 3 μέρες με όλα αυτά που αναφέρεις οχι 400 40 εννοω την ημερα τυπογραφικο λαθος και στις 3+ μερες δεν κλεινει απλα πρεπει να φορτισω για να μ,ε βγαλει την μερα την αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Nokia Internet Radio Επέλεξε μια συσκευή με Feature Pack 2. Δυστυχώς δεν μπαίνει.:( Edited January 11, 2010 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Ποια ειναι η καλυτερη τιμη αγορας απο το ιντερνετ Εαν αγορασω απο το εξωτερικο μπορω να περασω ελληνικο μενου Συνεχόμενα μηνύματα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 11, 2010 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Για το πως θα περάσεις Ελληνικά διάβασε το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Για το που θα βρεις πιο φθηνά την συσκευή ψάξε στο skroutz.gr. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) παιδια καλησπερα. Σας γραφω το πρωτο μου μηνυμα απο το Ε72 που πηρα μολις το απογευμα. Ειναι το πρωτο μου κινητο με πληρες πληκτρολογιο και ειμαι καταενθουδιασμενος. Εχοντας μια μικρη εμπειρια σε εξυπνα τηλεφωνα μπορω να πω οτι το τηλεφωνο ειναι μακραν το καλυτερο στην κατηγορια του. Πιο πολλες λεπτομερειες θα μπρουσε να μας πει καποιος που εψει δουλεψει και τον προκατοχο του. Το επιπεδο κατασκευης μου φαινεται λιγο πιο φτωχο απο το Ε71 αλλα δεν υστερει γενικα σε τιποτα. Αυτα απο εμενα μιας και το κινητο το αντιμετωπιζω καθαρα απο τη χρηστικη του πλευρα αλλα θα μπω στον πειρασμο να πεοραματιστω λιγο. Καλημερα. Ενα αρνητικο που διαπιστωσα ειναι οτι τα μηνυματα του ειναι πολυ μικρα (70 χαρακακτηρων) γραφοντας με την ελήνικη γλωσσα. Γνωριζεται αν γινεται να βελτιωθει αυτο το "προβλημα" ; Edited January 12, 2010 by kckontos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Shortcut Keys on the Nokia E72 QWERTY Keypad http://symbianworld.org/2978-shortcut-keys-on-the-nokia-e72-qwerty-keypad/ Keylock: [Left softkey] + [Right softkey]= Keylock Longpress on the homescreen: [ctrl]= Switch Profile To Silent/General [0]= Opens The Browser [sym]= Switching Bluetooth On/Off [*]= Activate Voice Control For Music (Artist/Song Name) [space bar]= Torch On/Off [Homekey]= Show All Open Applications [Left Selection Key]= PlayUnread Messages [Right Selection Key]= Activate Voice Control For Applications & Contacts [end key]= Deactivate Data Connection (if applicable) Messaging: [shift]= Caps Lock On/Off [shift]+[Return]= Selecting Notes/Messages [shift]+[up/down on the d-pad]= Selecting Several Notes/Messages [shift]+[left/right on the d-pad]= Highlighting Text [shift]+[C]= Copy [shift]+[V]= Paste [shift]+[A]= Select All [FN]= Num Lock On/Off [FN]+[space]= Text Input Options & Symbols [sym]= Select Symbols Browser: [0]= Go To Homepage [1]= Show Toolbar [2]= Search [3]= Previous Page [4]= Save As Bookmark [5]= Keypad Shortcuts [6]= Reload [7]= Full Screen [8]= Page Overview [9]= Go To Web Address [*]= Zoom In [#]= Zoom Out [enter]= Select Real Player: [*/2]= Fullscreen/Normal Screen [#]= Sound On/Off [D-pad/Scroll up/down]= Volume Up/Down [D-pad left/right] = Fast Forward/Rewind [enter] = Play/Pause Gallery: [send key]= Send Image [enter]= Select [backspace]= Delete Ovi Maps: [0]= Go To My Position [1]= Map Mode [2]= Tilt Map Down [3]= 2D/3D Map Switch [4]= Rotate Map Anti-Clockwise [5]= Align Map North [6]= Rotate Map Clockwise [8]= Tilt Map Up [*]= Zooming in [#]= Zooming out Edited January 13, 2010 by Itchrist86 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλημερα. Ενα αρνητικο που διαπιστωσα ειναι οτι τα μηνυματα του ειναι πολυ μικρα (70 χαρακακτηρων) γραφοντας με την ελήνικη γλωσσα. Γνωριζεται αν γινεται να βελτιωθει αυτο το "προβλημα" ; Κλασσικό σε όλα τα ΝΟΚΙΑ.... Άλλαξε από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, την υποστήριξη από πλήρης σε περιορισμένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Κλασσικό σε όλα τα ΝΟΚΙΑ.... Άλλαξε από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, την υποστήριξη από πλήρης σε περιορισμένη... Ενταξει λυθηκε το προβλημα με τα μηνυματα μετα την υποδειξη του φιλου watermelon. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παιδια καλησπερα. Ψαχνωντας το τηλεφωνο διαπιστωσα οτι η καρτα μνημης που εχει 4gb μονο 4 δεν ειναι γιατι ειναι γεματη με nokia pc suite και αλλα πραγματα αφήνοντας 1 gb μονο διαθεσιμο για αποθηκευση. γνωριζει κανεις αν μπορουμε να αφαιρεσουμε κατι απ αυτην; Edited January 12, 2010 by kckontos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μπορειτε να μου πειτε αν το μπρος επιχρωμιωμενο περιβλημα ειναι μεταλικο ή πλαστικο οπως στο φτηνιαρικο Ε52; εμενα το ειπα κ πιο πανω μου μοιαζει μεταλικο ετσι δειχνει τουλαχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 εμενα το ειπα κ πιο πανω μου μοιαζει μεταλικο ετσι δειχνει τουλαχιστον.. Δυστυχως πλαστικο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 εμενα το ειπα κ πιο πανω μου μοιαζει μεταλικο ετσι δειχνει τουλαχιστον.. εγω το βλεπω μεταλλικά αλλα δεν περνω όρκο οτι ειναι μεταλλικό. Μεταλλικό με απολυτη βεβαιοτητα ειναι το πισω. Αλλα τι σας ενδιαφερει βρε παιδια τι ειναι μεταλλικο και τι οχι. Το θεμα ειναι οτι ειναι μια στοιβαρη συσκευη που τη νιωθεις στο χερι σου. Αυτα απο εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Ενταξει λυθηκε το προβλημα με τα μηνυματα μετα την υποδειξη του φιλου watermelon. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παιδια καλησπερα. Ψαχνωντας το τηλεφωνο διαπιστωσα οτι η καρτα μνημης που εχει 4gb μονο 4 δεν ειναι γιατι ειναι γεματη με nokia pc suite και αλλα πραγματα αφήνοντας 1 gb μονο διαθεσιμο για αποθηκευση. γνωριζει κανεις αν μπορουμε να αφαιρεσουμε κατι απ αυτην; To nokia pc suite τουλάχιστον μπορείς να το μεταφέρεις στο pc σου και να το σβήσεις μετά από την κάρτα... Απλά μην το χάσεις. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει... Φαντάζομαι και τους χάρτες για το ovi maps? Αλλά μόνο του το pc suite πάνω από 100ΜΒ δε το κόβω να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kckontos Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 To nokia pc suite τουλάχιστον μπορείς να το μεταφέρεις στο pc σου και να το σβήσεις μετά από την κάρτα... Απλά μην το χάσεις. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει... Φαντάζομαι και τους χάρτες για το ovi maps? Αλλά μόνο του το pc suite πάνω από 100ΜΒ δε το κόβω να είναι. οκ θα κανω αυτο που μου ειπες. Το βραδακι θα ανεβασω ενα screenshot με το τι περιεχει η καρτα μνημης ωστε να δουμε τι μπορουμε να αφαιρεσουμε γιανα εχουμε περισσοτερο χωρο. Φιλε μου watermelon σ ευχαριστω πολυ γιατι πολυ χρησιμες υποδειξεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 παιδια καλησπερα! Ξερει κανεις πως γινεται μια ελαφρως σμικρυνση στις ιστοσελιδες? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πήρε ένας φίλος το κινητό και το ακουστικό στην κλήση ακούγεται κάπως περίεργα, σαν να έχει χιόνια. Έτσι πρέπει να είναι ή εσείς ακούτε καμπάνα; Επίσης, πως μπορώ να το κάνω να μην λειτουργεί το 3G; Να επιλέξω μόνο GSM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Επίσης, πως μπορώ να το κάνω να μην λειτουργεί το 3G; Να επιλέξω μόνο GSM; Καλησπέρα.:) Αναφέρεται στο βιβλιαράκι οδηγιών http://img163.imageshack.us/img163/2192/22924414.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cayenne Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να κανεις τη συσκευη unbrick? στο update σε 022.007 μαυρισε και δεν ανοιγει. Edited January 16, 2010 by Cayenne Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts