Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ακουστικο της Νοκια που εχω, και το χρησιμοποιω καθε μερα, δεν εχω συναντησει μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα.

Αν παρεις τη συσκευη, πριν κανεις το οτιδηποτε, βαλτης το νεο firmware. Αλλα πρωτα ψαξε στο ιντερνετ να δεις αν το ακουστικο που εχεις εσυ εχει παρουσιασει θεματα με το κινητο.

Εμενα ειναι ενα απλο της Νοκια με 20 ευρω και δεν εχω καποιο θεμα. Μιλουσα μαλιστα για κανα δυωρο, εκανα και λαμβανα κλησεις κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα, αλλα αυτο φυσικα δεν εγγυαται οτι θα ειναι και σε εσενα ετσι.

Μπορεις να εξετασεις και την αγορα του Ε-5 παντως. Η μονη διαφορα ειναι οτι εχει λιγο μικροτερη μπαταρια αλλα σαν κινητα ειναι ιδια εχω δει, και το Ε5 εχει και παραπανω ραμ οποτε αξιζει πιστευω.

Συμφωνώ για το Ε5 που είπες φιλε μου αλλά...είναι λιγο χοντροκομμένο ρε γμτ κ δε μ'αρεσει! :D Το Ε72 ειναι πολύ κλασάτο κινητό νομίζω!!!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι πρόβλημα ακριβώς έχει το καπάκι της μπαταρίας στο Ε72?

@S_Torm: Τσέκαρε το λογισμικό σου, έχει βγει αναβάθμιση! Την πέρασα το απόγευμα! 052.005 ενώ η συσκευή είχε την 031.023 ! Προσπαθώ βέβαια να καταλάβω γιατί τη δεύτερη την έχει ως την πιο πρόσφατη στο site. :S

Παιδια, εννοω οτι εχει τζογο. Κουνιεται, πως να το πω διαφορετικα?

Οσο για τη γενικοτερη απογοητευση, το τηλεφωνο ειναι δυστυχως πιο αργο απο το Ε71 και κατα τη γνωμη μου, οχι τοσο ομορφο και φινετσατο οσο ηταν το 71.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια μετα απο μια πτωση του κινητου (Ε72) παρατηρησα οτι η διαρκεια της μπαταριας επεσε παρα πολυ δλδ κραταει περιπου 3 μερες το πολυ!

Πηγα στο γερμανο κ μ ειπε οτι πρεπει να το στειλουν μηπως εχει βραχυκυκλωμα!

Αν του κανω format (hard reset) υπαρχει περιπτωση να στρωσει?

ή τσαμπα θα το κανω? Καμια προταση?

Ευχαριστω

κοπέλια καμια προταση???

κοπέλια καμια προταση???

Φίλε, όπως βλέπεις υπάρχει δραστηριότητα στο θέμα! Αν κάποιος ήξερε θα είχε απαντήσει ήδη. Περίμενε, και κάποια στιγμή θα δεις απάντηση. Αλλιώς πήγαινε σε nokia care να σου πουν τι θα κάνεις. :)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παιδια μετα απο μια πτωση του κινητου (Ε72) παρατηρησα οτι η διαρκεια της μπαταριας επεσε παρα πολυ δλδ κραταει περιπου 3 μερες το πολυ!

Πηγα στο γερμανο κ μ ειπε οτι πρεπει να το στειλουν μηπως εχει βραχυκυκλωμα!

Αν του κανω format (hard reset) υπαρχει περιπτωση να στρωσει?

ή τσαμπα θα το κανω? Καμια προταση?

Ευχαριστω

Με το format αυτό που θα διαπιστώσεις είναι μήπως φταίει κάποια εφαρμογή και έχει αυξηθεί η κατανάλωση. Δοκίμασε hard format και χωρίς να περάσεις εφαρμογές δες πόσο σου κρατάει αλλά κάνοντας την ίδια χρήση. Αν δεις ότι και πάλι η μπαταρία κρατάει τόσο τότε πήγαινε το σε κάποιο Nokia care ή Γερμανό να το δουν.

Πάντως 3 μέρες είναι πολύ καλά για κινητό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά εγώ έχω το κινητό περίπου 8 μήνες αν θυμάμαι καλά.Είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα.Κανένα πρόβλημα στο bluetooth όπως προαναφέρθηκε.Με μια θήκη σιλικόνης (την αυθεντική όμως CC-1000 γιατί οι άλλες είναι σαν γαλότσες)ή hard case ή gel case, το κινητό γίνεται ακόμα καλύτερο στο κράτημα.Όντως σε μερικά E72 το καπάκι δεν κουμπώνει τέλεια.Ασήμαντο βέβαια προβλημα, μη φανταστείτε, απλά όχι τέλεια.Με τη θήκη βέβαια εμένα μου φαίνεται ακόμη πιο καλό μια που το κινητό είναι αρκετά λεπτό και δεν με βόλευε τόσο στο κράτημα.Μπαταρία άνετα 4 ημέρες με μέση χρήση.Το συνιστώ. Edited by camerakias

Παιδιά εγώ έχω το κινητό περίπου 8 μήνες αν θυμάμαι καλά.Είναι ίσως το καλύτερο κινητό που είχα.Κανένα πρόβλημα στο bluetooth όπως προαναφέρθηκε.Με μια θήκη σιλικόνης (την αυθεντική όμως CC-1000 γιατί οι άλλες είναι σαν γαλότσες)ή hard case ή gel case, το κινητό γίνεται ακόμα καλύτερο στο κράτημα.Όντως σε μερικά E72 το καπάκι δεν κουμπώνει τέλεια.Ασήμαντο βέβαια προβλημα, μη φανταστείτε, απλά όχι τέλεια.Με τη θήκη βέβαια εμένα μου φαίνεται ακόμη πιο καλό μια που το κινητό είναι αρκετά λεπτό και δεν με βόλευε τόσο στο κράτημα.Μπαταρία άνετα 4 ημέρες με μέση χρήση.Το συνιστώ.

Εχεις καταφερει να πληκτρολογεις γρηγορα χωρις να μπερδευεις τα πληκτρα?

Ποσο σου πηρε περιπου ?

Καλησπερα :)

...Το email μπορεις να το ρυθμισεις απο αλλες εφαρμογες, εγω αγορασα με 20 ευρω το profimail και απλα πεταει. Καμια επαφη με της Νοκια τον client. Αξιζει και με το παραπανω η αγορα. Εχει και ειδοποιηση και standby και τα παντα, εξαιρετικο προγραμμα...

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα κι εγώ το Profimail και το βρίσκω πράγματι αρκετά πιο καλό και λειτουργικό από το πρόγραμμα mail της nokia.

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται (και πως) να εμφανίζονται αυτόματα τα νέα εισερχόμενα e-mails στην αρχική οθόνη του κινητού, ή έστω κάποια ηχητική / οπτική ειδοποίηση, εφ' όσον το profimail υποστηρίζει τη λειτουργία pushmail.

Καλησπέρα. Μόλις εγκατέστησα κι εγώ το Profimail και το βρίσκω πράγματι αρκετά πιο καλό και λειτουργικό από το πρόγραμμα mail της nokia.

Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται (και πως) να εμφανίζονται αυτόματα τα νέα εισερχόμενα e-mails στην αρχική οθόνη του κινητού, ή έστω κάποια ηχητική / οπτική ειδοποίηση, εφ' όσον το profimail υποστηρίζει τη λειτουργία pushmail.

Πρεπει ο λογαριασμος email που εχεις να προσφερει δυνατοτητα συνδεσης μεσω imap.

Να μην ειναι POP3 δηλαδη για να μπορει ο client να παιρνει με τη μια τα emails οπως λες και να αναβαθμιζει τους φακελους χωρις να κατεβαζει τα μηνυματα οπως κανει το POP.

Αν εχεις gmail η καποιον αλλο λογαριασμο που σου επιτρεπει να τον ρυθμισεις μεσω imap τοτε ρυθμιζεις το καθε account ξεχωριστα στο profimail να συνδεεται με το push email και ετσι θα τα παιρνεις μεμιας.

Επισης, αυτο δεν τρωει την μπαταρια σχεδον καθολου, σε αντιθεση με το αν το εχεις ρυθμισει να τσεκαρει ανα δεκα λεπτα ας πουμε. Το εχω και τρεχει μια μερα τωρα και η μπαταρια δεν εχει πεσει ακομα μια γραμμη.

Αν δεν εχεις λογαριασμο που να προσφερει imap υποστηριξη, μπορεις να κανεις εναν λογαριασμο gmail, και να τον ρυθμισεις ωστε να τραβαει ολα τα email απο τον παλιο σου λογαριασμο. Εγω ετσι εχω κανει με οσα emails ειχα καθως ειχα hotmail + ενα απο δικο μου domain και πλεον το ρυθμισα να πηγαινουν ολα στο gmail που και καλυτερες υπηρεσιες εχει και υποστηριξη imap και βρηκα την υγεια μου.

Πρεπει ο λογαριασμος email που εχεις να προσφερει δυνατοτητα συνδεσης μεσω imap.

Να μην ειναι POP3 δηλαδη για να μπορει ο client να παιρνει με τη μια τα emails οπως λες και να αναβαθμιζει τους φακελους χωρις να κατεβαζει τα μηνυματα οπως κανει το POP.

Αν εχεις gmail η καποιον αλλο λογαριασμο που σου επιτρεπει να τον ρυθμισεις μεσω imap τοτε ρυθμιζεις το καθε account ξεχωριστα στο profimail να συνδεεται με το push email και ετσι θα τα παιρνεις μεμιας.

Επισης, αυτο δεν τρωει την μπαταρια σχεδον καθολου, σε αντιθεση με το αν το εχεις ρυθμισει να τσεκαρει ανα δεκα λεπτα ας πουμε. Το εχω και τρεχει μια μερα τωρα και η μπαταρια δεν εχει πεσει ακομα μια γραμμη.

Αν δεν εχεις λογαριασμο που να προσφερει imap υποστηριξη, μπορεις να κανεις εναν λογαριασμο gmail, και να τον ρυθμισεις ωστε να τραβαει ολα τα email απο τον παλιο σου λογαριασμο. Εγω ετσι εχω κανει με οσα emails ειχα καθως ειχα hotmail + ενα απο δικο μου domain και πλεον το ρυθμισα να πηγαινουν ολα στο gmail που και καλυτερες υπηρεσιες εχει και υποστηριξη imap και βρηκα την υγεια μου.

Φίλε S_Torm, κι εγώ Gmail έχω και όταν ανοίγω το πρόγραμμα Profimail, πράγματι μου κατεβάζει αυτόματα τα μηνύματα.

Το ερώτημά μου είναι όταν ΔΕΝ έχω ανοικτό το Profimail, δηλαδή όταν το κινητό μου είναι σε κατάσταση standby, πως θα ειδοποιούμαι ότι έχει έρθει κάποιο e-mail;

Μέχρι σήμερα που χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα email της Nokia είχα ενεργοποιημένη την "ειδοποίηση μηνύματος" : Μενού - Πίνακας ελέγχου - Ρυθμίσεις - Γενικές - Προσ. ρυθμίσεις - Κατάσταση αναμονής - Ρυθμ. λειτουργ. - Ειδοποίηση email - Πρωτεύον και Δευτερεύον email (είχα ορίσει τα δύο κύρια mailboxes που έχω : gmail και hotmail). Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειαζόταν να ελέγχω κάθε τόσο τα mail μου. Μόλις λάμβανα ένα mail, είχα ηχητικό σήμα και οπτική ένδειξη στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου.

Οπότε, επανερχόμενος στο ερώτημά μου, το ζητούμενο είναι αν υπάρχει τρόπος να ειδοποιούμαι αυτόματα για κάθε email που λαμβάνω.

Ευχαριστώ εκ' των προταίρων.

Φίλε S_Torm, κι εγώ Gmail έχω και όταν ανοίγω το πρόγραμμα Profimail, πράγματι μου κατεβάζει αυτόματα τα μηνύματα.

Το ερώτημά μου είναι όταν ΔΕΝ έχω ανοικτό το Profimail, δηλαδή όταν το κινητό μου είναι σε κατάσταση standby, πως θα ειδοποιούμαι ότι έχει έρθει κάποιο e-mail;

Μέχρι σήμερα που χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα email της Nokia είχα ενεργοποιημένη την "ειδοποίηση μηνύματος" : Μενού - Πίνακας ελέγχου - Ρυθμίσεις - Γενικές - Προσ. ρυθμίσεις - Κατάσταση αναμονής - Ρυθμ. λειτουργ. - Ειδοποίηση email - Πρωτεύον και Δευτερεύον email (είχα ορίσει τα δύο κύρια mailboxes που έχω : gmail και hotmail). Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειαζόταν να ελέγχω κάθε τόσο τα mail μου. Μόλις λάμβανα ένα mail, είχα ηχητικό σήμα και οπτική ένδειξη στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου.

Οπότε, επανερχόμενος στο ερώτημά μου, το ζητούμενο είναι αν υπάρχει τρόπος να ειδοποιούμαι αυτόματα για κάθε email που λαμβάνω.

Ευχαριστώ εκ' των προταίρων.

Μα οταν δεν εχεις ανοικτο το profimail δεν γινεται αυτο που λες.

Το email της Νοκια και αυτο πρεπει να ειναι ανοιχτο για να δουλευει η ειδοποιηση απο οσο θυμαμαι. Αλλα και αν δεν ειναι, μπορει η ειδοποιηση να το ανοιξει αφου ειναι μερος του λειτουργικου και οχι ξεχωριστο προγραμμα οπως το profimail.

Συνεπως δεν μπορεις να εχεις ειδοποιηση απο το profimail εαν δεν ειναι ανοικτο το προγραμμα. Εγω του εχω βαλει και password που μπαινει στα δυο λεπτα αναμονης ωστε να μπορω να ανοιγω το profimail μονο εγω.

Απλα καθε φορα που θα ανοιγοκλεινεις τη συσκευη θα πρεπει να ανοιγεις και το profimail , εκτος και αν υπαρχει τροπος autostart στο Ε72 τον οποιο ομως δεν ξερω.

βαλε το emoze!

Και αυτο πολυ καλη εφαρμογη!

Ειναι κριμα παντως η Νοκια να εχει τετοιες παραλειψεις στην δηθεν επαγγελματικη σειρα της.

Τι να το κανει ο αλλος τη σειρα Ε οταν δεν δουλευουν σωστα τα στοιχειωδη?

Δεν παιρνουν ολοι τα κινητα τους για απλες κλησεις η sms.

Εχεις καταφερει να πληκτρολογεις γρηγορα χωρις να μπερδευεις τα πληκτρα?

Ποσο σου πηρε περιπου ?

Μου πήρε λίγες μέρες μόνο. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας, αρκεί βέβαια να μην έχεις πολύ χοντρά δάχτυλα οπότε γίνεται πιο δύσκολο φυσικά.Τώρα γράφω πιο γρήγορα απ'ότι σε ένα απλό κινητό!Και το σχήμα αυτού του κινητού είναι πιο ωραίο στο κράτημα στο χέρι.

Να ρωτήσω κάτι σχετικό με την αφύπνιση. Είχα βάλει αργά το βράδυ αφύπνιση, δε θυμάμαι ακριβώς ώρα (αν ήταν δηλαδή πριν τις 24:00 ή μετά) νομίζω ήθελα να το βάλω να χτυπήσει 00:30, και μου έμπαινε η αφύπνιση για την επόμενη μέρα.. Και δεν μπορούσα να το ρυθμίσω ώστε να γίνει την ίδια μέρα ή μετά από λίγες ώρες. Συγκεκριμένα ήθελα μισή ώρα μετά να χτυπήσει. Μυρίζομαι bug ή λάθος μου?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Θεωρώντας ότι θέλουμε να το βάλουμε λοιπόν να χτυπήσει 00:30, πρέπει να το βάλουμε Παρασκευή 00:30 γιατί στις 00:00 αλλάζει η μέρα. Αυτό εννοούσες ή δεν κατάλαβα καλά? Αν το βάλουμε Πέμπτη 00:30 είναι τα ξημερώματα σήμερα και έχει παρέλθει...

Τις αλλαγές των ημερών τις καταλαβαίνω... Θα το ξαναδοκιμάσω να δω ακριβώς τι γινόταν, γιατί αν και προσπαθώ να το ανασύρω απ'τη μνήμη μου δεν το καταφέρνω. Νομίζω ήταν σάββατο και ήθελα να το βάλω 00:30 κυριακής. Αλλά αυτό μου το έβαζε για δευτέρα. Δοκίμασα να αλλάξω σε κυριακή αλλά μου το έβγαζε για την επόμενη κυριακή.

Edit:

Δεν το κανει. Μαλλον απο τη νυστα μου δεν καταλαβαινα τι εκανα... Τι να πω... Θα δειξει ο καιρος... :)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

αγορασα προσφατα ενα ε72

αν και διαβασα το εγχειριδιο δεν βρισκω αλλαγη του πληκτρολογιου ελληνικα-αγγλικα οπως κανει το ε90 και το n97 πχ

συγνωμη αν απαντηθηκε

Shift+Sym: και τα δυο βρίσκονται αριστερά του space.

Και ναι έχει απαντηθεί! :)

Ερώτηση: Έχοντας mac μπορώ να συγχρονίσω με κάποιο τρόπο τους χάρτες?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Δε χρειάζεται να πατήσεις και τα δύο ταυτόχρονα! Πρώτα το shift και μετά το sym. ;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

ρε παιδια εγω πηρα τηλ την cosmote και μου ειπαν οτι λογω καρτοσυνδεσης δεν μπορω να εχω email στο gmail. δεν ξερω τι κοτσανες ειναι αυτες αφου ετσι και αλλιως υπαρχουν πακετα ιντερνετ με 3 ευρω. προσπαθουσα ποσο καιρο να βαλω το γμαιλ σαν κυριο να δεχεται μηνυματα και δεν γινοταν τιποτα. μπορει να μην ειχα τιποτα σωστο στις ρυθμισεις αλλα εφοσον μου ειπαν οτι δεν γινεται τι να πω.800 χρονια πισω απο τον κοσμο ειμαστε...λετε αν βαλω αυτο το προφι να αλλαξει τιποτα?

ευχαριστω

υ.γ. και τωρα που το θυμηθηκα δεν λειτουργει η αντιγραφη επικολληση. Με αποκοπη τα παιρνει αλλα μετα τιποτα ουτε επικολληση ουτε αντιγραφη...

Shift+Sym: και τα δυο βρίσκονται αριστερά του space.

Και ναι έχει απαντηθεί! :)

Ερώτηση: Έχοντας mac μπορώ να συγχρονίσω με κάποιο τρόπο τους χάρτες?

http://europe.nokia.com/support/download-software/nokia-map-loader#

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks, είχα κολλήσει στο ελληνικό site. Και δεν μπορούσα να το βρω! Είχα κατεβάσει το map loader αλλά έβλεπα που έλεγε για συγχρονισμό με Ovi suite μόνο, που δεν είναι συμβατό με mac. ;)

Edit: Υπάρχει ένα πρόβλημα. Κατέβασα και το Nokia Multimedia Transfer και ενώ δούλεψαν αρχικά όλα καλά και κατάφερα να σβήσω τους χάρτες για να αδειάσει λίγο η κάρτα μνήμης, μετά έκανα μια αποσύνδεση της συσκευής και πλέον δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε μέσω bluetooth ούτε usb. Τι μπορεί να συνέβη? Έκανα επανεκκινήσεις και στον υπολογιστή και στο κινητό...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10