Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Αναζήτηση Μουσικής είναι για συγκεκριμένες χώρες αναζήτηση κομματιών.

Το Ε με τα βελάκια είναι σύνδεση EDGE και έχει να κάνει με την σύνδεση του παρόχο σου.

Για περισσότερα δες εδώ http://www.myphone.gr/library/article-27.html

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Κάτι ακόμα για το EDGE, δεν πιστεύω να έχει άλλες χρεώσεις από αυτές του προγράμματος? Η χρέωση γίνεται μόνο με τον όγκο δεδομένων έτσι?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι χρεώσεις δεν αλλάζουν ούτε για GPRS (την απλή δηλαδή), ούτε για την EDGE, ούτε σε 3G.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Κάτι ακόμα για το EDGE, δεν πιστεύω να έχει άλλες χρεώσεις από αυτές του προγράμματος? Η χρέωση γίνεται μόνο με τον όγκο δεδομένων έτσι?

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου στο mail ή στον browser σου να λέει σαν σημείο πρόσβασης π.χ cosmote internet ή άλλη εταιρία, ή μέσω wifi.Μην μπείτε μέσω gprs και τέτοια γιατί η χρέωση είναι υψηλή

Καλημέρα.

Λογικά οι αλλαγές θα είναι στην νέα έκδοση browser, στο ovi maps και στην προσθήκη κάποιων emoticons. Έτσι αναφέρεται στο παρακάτω link http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1

Βέβαια υπάρχουν και άλλες συσκευές με Symbian S60 3rd edition οι οποίες θα αναβαθμιστούν

Symbian 3.2

• Nokia E72
  • Nokia E52
  • Nokia E5
  • Nokia C5-00
  • Nokia 6700 slide

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Οι μέχρι στιγμής ευδιάκριτες αλλάγες που βλέπω στην δική μου συσκευή είναι:

- αλλαγή στα fonts πιο ευδιάκριτα

- πολύ καλύτερο browsing (σταθερό & γρήγορο)

- γενικά πιο γρήγορη ανταπόκριση της συσκευής στις διάφορες λειτουργίες

Τι το ήθελα και έκανα την αναβάθμιση?

Συνεχή προβλήματα με την μνήμη όταν χρησιμοποιώ τον browser της νέα έκδοσης!

Πλέον έχεις μόνο 30 ΜΒ ελεύθερα.

Άσε που με τον καινούργιο browser δεν παίζει καθόλου το Google Reader.

Θέλω την παλιά μου έκδοση πίσω πριν παραλάβω το νέο μου Samsung Galaxy S2!!!!!

:)

κάνω αναζήτηση και δεν βρίσκει νέες εκδόσεις λέει.

δε θυμάμαι ποιά έκδοση φοράει (δεν το χω μαζί μου τώρα να τσέκαρω) αλλα είναι παλιά σίγουρα

κάνω αναζήτηση και δεν βρίσκει νέες εκδόσεις λέει.

δε θυμάμαι ποιά έκδοση φοράει (δεν το χω μαζί μου τώρα να τσέκαρω) αλλα είναι παλιά σίγουρα

Μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου. Επίσης δοκίμασε μήπως είναι διαθέσιμη μέσω ovi suite.

αν θυμάμαι καλά η έκδοση είναι κάτι 021.024

η αγορά του έγινε απο κατάστημα κοσμοτε πριν ένα χρόνο και είναι με το μενού της κοσμοτε :)

αν θυμάμαι καλά η έκδοση είναι κάτι 021.024

η αγορά του έγινε απο κατάστημα κοσμοτε πριν ένα χρόνο και είναι με το μενού της κοσμοτε :)

Ε τότε θα περιμένεις να γίνει διαθέσιμη για τα product codes της cosmote. Αν από την άλλη "βιάζεσαι" τότε μπορείς να αλλάξεις product code και να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση, [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd

Καλημέρα.

Λογικά οι αλλαγές θα είναι στην νέα έκδοση browser, στο ovi maps και στην προσθήκη κάποιων emoticons. Έτσι αναφέρεται στο παρακάτω link http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1

Βέβαια υπάρχουν και άλλες συσκευές με Symbian S60 3rd edition οι οποίες θα αναβαθμιστούν

Symbian 3.2

• Nokia E72
  • Nokia E52
  • Nokia E5
  • Nokia C5-00
  • Nokia 6700 slide

Πράγματι αυτές είναι οι αλλαγές. Τίποτα άλλο!

Ο browser δεν μπορεί να μου φορτώσει μεγάλες σελίδες... Πάνω από 700kb κλείνει ο browser. Δεν ξέρω τι παίζει... Φαντάζομαι η μικρή του RAM?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Πράγματι αυτές είναι οι αλλαγές. Τίποτα άλλο!

Ο browser δεν μπορεί να μου φορτώσει μεγάλες σελίδες... Πάνω από 700kb κλείνει ο browser. Δεν ξέρω τι παίζει... Φαντάζομαι η μικρή του RAM?

Λογικά ναι, δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο. Το θέμα όμως είναι ότι ο νέος browser ήρθε για να βελτιώσει την εμπειρία στο σερφάρισμα, όχι για να την κάνει χειρότερη.

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς πως να κάνω συγχρονισμό ανάμεσα σε outlook και mac? Μόνο επαφές και ημερολόγιο έχω καταφέρει να συγχρονίσω αλλά με τις σημειώσεις τι γίνεται? Το έχει λύσει κανείς αυτό το θέμα?

Χαίρεται! Έχω ένα θέμα με τον Opera όταν συνδέομαι μέσω του πακέτου δεδομένων που έχω... Δε φορτώνει σχεδόν με τίποτα... το δίκτυο φταίει ή ο Opera? Γιατί ο browser της ΝΟΚΙΑ πετάει... :/

edit: απενεργοποίησα την εμφάνιση εικόνων και είναι καλύτερα τα πράγματα... :)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Θέλησα να αλλάξω πρόσοψη στο Ε72 μου. Τι το ήθελα.

Παρήγγειλα από το e-bay. Ορίστε και το link

http://cgi.ebay.com/White-Full-Housing-Cover-Case-Keypad-Nokia-E72-/280578658871?pt=PDA_Accessories&hash=item4153ca9237

και προσπάθησα να την αλλάξω μόνος μου.

Τα έκανα *****, έπρεπε να βγάλω το ακουστικό, το ηχείο. :ninja:

Τώρα πήγα στη ΝΟΚΙΑ care και δικαιολογημένα θα με γδάρουν. :mad:

Την πρόσοψη την πήρα 10 ευρώ και από τη ΝΟΚΙΑ μου είπαν να μη ξαναπάρω γιατί δεν είναι γνήσιες από e-bay, και να πάρω από αυτούς στη πολύ ωραία τιμή των 50ευρώ. :shifty:

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Μπαίνω στο OVI store από το κινητό και μου λέει οτί είναι απαραίτητη η ενημέρωση.

Ενώ έχω συνδεθεί σε WLAN, τποχρεωτικά μόλις πατάω ενημέρωση του OVI store με συνδέει μέσω WIND Internet.

Δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση μέσω WLAN?

Πρέπει αναγκαστικά να χρεωθώ? :(

Ευχαριστώ. :worry:

Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις-διαδίκτυο(δεν θυμάμαι ποια ακριβώς είναι η διαδρομή στα 3rd edition) μήπως έχεις σαν πρώτη προτεραιότητα το δίκτυο του παρόχου σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

έχω φάει σκάλωμα. πως θα γίνει να απενεργοποιήσω ΕΝΤΕΛΩΣ τη διακίνηση δεδομένων απο τον πάροχο;

θέλω μόνο να γίνεται μέσω wifi ΠΑΝΤΟΥ

έχω φάει σκάλωμα. πως θα γίνει να απενεργοποιήσω ΕΝΤΕΛΩΣ τη διακίνηση δεδομένων απο τον πάροχο;

θέλω μόνο να γίνεται μέσω wifi ΠΑΝΤΟΥ

Νομίζω πας ρυθμίσεις, σύνδεση, προορισμοί, κι εκεί που λέει Διαδίκτυο πας και διαγράφεις το wind internet.Αν δεν γίνει έτσι, πάρε τη wind και πες τους τι θες να το ρυθμίσουν αυτοί.

• 2 weeks later...

Έχω απορία σχετικά με το Ε72 που βασικά είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά με τρώει και με νευριάζει που δε μπορώ να τη λύσω. :blink:

Βάζω φόντο στη κεντρική οθόνη οποιαδήποτε δικιά μου εικόνα και ΠΑΝΤΑ στο πάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης έχει μια λωρίδα χρώματος του τρέχοντος θέματος που ασχημαίνει και χαλάει την εικόνα του φόντου. Έζω δοκιμάσει τόσα διαφορετικά θέματα και τόσες διαφορετικές ρυθμίσεις αλλά ΔΕΝ μπορώ να τις αφαιρέσω τις γραμμές του θεμάτος ωστέ να φαίνεται αποκλειστικά η εικόνα που επιθυμώ για φόντο. :mad:

Ώρες ώρες νομίζω οτί είναι κάτι πολύ απλό που απλά έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μπορώ να το σκεφτώ ωστέ να το λύσω!

Μήπως ξέρει κάποιος τον ΜΑΓΙΚΟ τρόπο να διώξω αυτές τις λωρίδες; :O