Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ως editor ανταποδίδω τη συμπάθεια

Ας ανανεώσω λοιπόν και εγώ τη λίστα των "e-φίλων" μου...

VeCo, Carpenoctum, TN97, gkr41,nelly, την isolde (με την οποία έχουμε καιρό να τα πούμε - πού χάθηκες;;),την άπαιχτη garfield, Crazygirl, Xourxoulitsos, faithless (για το γούστο στις ταινίες και τις σειρές), GreekCharmed (ακόμα και αν δεν της αρέσει το Friends :p ), olympiakos7_69 (γιατί έχει χιούμορ), Mbokota,mp83, ^mplip (για το εξαιρετικό γούστο στη μουσική!)...

και χίλιοι ακόμα που ξεχνάω...:p :p

Thanks man... Όλοι αυτοί που αναφέρεις και δεν τους έχω αναφέρει κι εγώ, είναι on my good side as well. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Mille grazie isolde, είσαι η πρώτη που αναφέρει το όνομα μου! :)

Προσωπικές μου συμπάθειες είναι όλη η ομάδα διαχείρισης, κυρίως οι συνάδελφοι editors παλαιοί και νέοι. Ιδιαίτερη μνεία στους charmed_powers για την υπογραφή του, kostakiss, jog, Demis_CY, faithless (Jenna - Ali for ever), xourxou, greekcharmed, My_Immortal, billyavl, vagelio και φυσικά σε σένα my dear isolde. :)

Επίσης όλες τις υπόλοιπες θηλυκές υπάρξεις γιατί είναι μειοψηφία και πρέπει να τις προσέχουμε και φυσικά όσους ανήκουν στην σωστή ομάδα (:wink:).

Εννοείτα πως ξέχασα καμιά εκατοστή άτομα... :p

Oh.. thanx a lot Veco.... και ανταποδίδω. τελικά να που και κάποιος με συμπάθησε μεσα απο αυτό το φόρουμ :p οχι δε παραπονιέμαι... :p πάντως το 98% των post μου είναι απο το my movies & tv.... εκεί θα είμαι πιο "γνωστός"

η λίστα μου εμένα είναι

greekCharmed (που έχει χαθεί αυτή η ψυχή άραγε)

demis_CY

xourxoulitsos

DesertSMisSRaiN (για την ατελειωτη αγαπη του προς το friends)

olympiakos7_69

και διαφοροι άλλοι που δε θυμαμαι.:p Παντως η λίστα με αυτούς που αντιπαθώ είναι μικρότερη :p

Την garfield γιατί είναι η γιαγιά του 11 8 80 :lol:

Του 11 8 80 είναι η δική σου η γιαγιά! :lol: Εγώ είμαι απλώς γιαγιά των 80 σκέτο :p

VeCo αδιαντρόπως κλέβω το "on my good side as well" και ανταποδίδω (τα αγγλικά μου είναι χάλια, αλλά κατι καλό θα σημαινει :D )

VeCo αδιαντρόπως κλέβω το "on my good side as well" και ανταποδίδω (τα αγγλικά μου είναι χάλια, αλλά κατι καλό θα σημαινει :D )

Ελεύθερα (για το κλέψιμο). :)

Oh.. thanx a lot Veco.... και ανταποδίδω. τελικά να που και κάποιος με συμπάθησε μεσα απο αυτό το φόρουμ :p οχι δε παραπονιέμαι... :p πάντως το 98% των post μου είναι απο το my movies & tv.... εκεί θα είμαι πιο "γνωστός"

Πράγματι. Η συμβολή σου στα θέματα διαφόρων ταινιών και σειρών είναι εξαιρετική. :up:

off topic

VeCo εσύ ειχες κάποτε μια πολυ ωραία υπογραφή μ' εναν σκελετό?

τέλος του off topic κ δε θα το ξανακάνω :)

Ναι, είχα τον Eddie, την μασκότ των Iron Maiden, η οποία υπάρχει εδώ!

Του 11 8 80 είναι η δική σου η γιαγιά! :lol: Εγώ είμαι απλώς γιαγιά των 80 σκέτο :p

Γιατί βρε garfield? Η γιαγια του 11 8 80 είναι πολύ σέξυ. Ευχαρίστως θα την παντρευόμουν :lol: :p

Γιατί βρε garfield? Η γιαγια του 11 8 80 είναι πολύ σέξυ. Ευχαρίστως θα την παντρευόμουν :lol: :p

ειδικα αμα ειχε και καμμια καλη προικα(απο πρωην αντρα που λογικα θα τα τιναξε)και εγω θα την ερωτευομουν

Πάλι off topic θα βγω?:rolleyes: Απλο: με την (16χρονη) κόρη μου βλέπουμε καθημερινά τα friends. Ετυχε πριν λιγες μερες να ξαναδουμε το unagi. :lol:

Πάλι off topic θα βγω?:rolleyes: Απλο: με την (16χρονη) κόρη μου βλέπουμε καθημερινά τα friends. Ετυχε πριν λιγες μερες να ξαναδουμε το unagi. :lol:

Πραγματικά ωραίο επεισόδιο (αλλά ας μην βγούμε όλοι off topic)...

Δεν φταίω εγώ, αγαπτητοί mods. Blame Friends! :ρ

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Mbokota

Σ'ευχαριστώ.:happy: :p :D Κι εγώ σε συμπαθώ. Βασικά όλους τους συμπαθώ. Όσο για τον χούρχου, κάποια σχέση με τον Κουτσογιαννόπουλο ή τον Ανδρεαδάκη θα χει.:p

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Oh thank you snik...

Οφείλουμε να αλληλοϋποστηριζόμαστε οι fans...+1 και από εμένα!

Να προσθέσω και γω τον chris_2005 γιατί... έτσι, το titinaki_1 ************************ ::οι λόγοι που σε συμπαθώ κόπηκαν στη λογοκρισία::: (γεια σου ρε Χριστίνα) και φυσικά τον... ^mplip (χωρίς σχόλια) ;)
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Mille grazie isolde, είσαι η πρώτη που αναφέρει το όνομα μου! :)

Προσωπικές μου συμπάθειες είναι όλη η ομάδα διαχείρισης, κυρίως οι συνάδελφοι editors παλαιοί και νέοι. Ιδιαίτερη μνεία στους charmed_powers για την υπογραφή του

ευχαριστω:)

+1 VeCo:)

my list:

GreekCharmed(να ναι καλα για ολα τα dvd που εχει στειλει:happy:)

Demis_CY,DesertSMisSRaiN(για την τρελα με friends:p ),garfield(για τις απιστευτες υπογραφες της:cool: )

Δε μου ερχονται αλλοι...εχω και καιρο να μπω στο myphone..sorry:O

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

my list:

Demis_CY,DesertSMisSRaiN(για την τρελα με friends:p ),garfield(για τις απιστευτες υπογραφες της:cool: )

Έχεις καιρό να μπεις γι'αυτό και σε ξέχασα από τη λίστα και τον charmed_powers λοιπόν...

(Friends? Τρέλα? Εγώ;; :confused: :grin: )

my list:

Ευχαριστώ charmed_powers. Εχω ήδη ανταποδώσει, πολύ καιρό πριν :)

μερσί και ανταποδίδω σε όλα τα καλά παιδάκια που έκαναν το λάθος και με συμπάθησαν

santa loves u all

Namaste!

Δύο άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά που τα συμπαθώ πολύ, εκτός των άλλων και για έναν ακόμα λόγο: όσο και να τα πειράζω, δεν παρεξηγουνται, πράγμα σπάνιο, τόσο εδώ όσο και στον κανονικό κόσμο.

Ο mplip^ κι ο Denior.

O mplip^ είναι καινούριος φίλος και δεν με έχει πολυυποστεί. Αλλά, τον Denior εδώ και πααρα πολύ καιρό τον έχω ταράξει..

Συγνώμηηηη

όσο και να τα πειράζω, δεν παρεξηγουνται, πράγμα σπάνιο, τόσο εδώ όσο και στον κανονικό κόσμο.

Ο mplip^O mplip^ είναι καινούριος φίλος και δεν με έχει πολυυποστεί.

1.o μπλιπ^ ειναι καλο παιδι

2.ο μπλιπ^ δε παρεξηγει

3.ο μπλιπ^ εχει χιουμορ

4.ο μπλιπ^ συμπαθει την garfield επισης (και αλλους πολλους πολλους...ξερετε ηδη :)

:X

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...