jimmys Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) - (1 & 6) : Τί να σου πώ; Σίγουρα ΔΕΝ έχεις πληκτρολόγιο. Πράγμα που απο μόνο του δυσκολεύει την κατάσταση. Το άν μπορείς να γράφεις με ένα χέρι εν κινήσει... δεν ξέρω. Νομίζω πως ναι. Πάντως σε διαβεβαιώνω οτι δεν θα είναι αυτός ο λόγος που θα μισήσεις ή θα αγαπήσεις τα WM. - (9) Έναρξη - Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Δικτύου - Bluetooth - Μενού (κάτω δεξιά) - Εξυπηρέτηση Συσκευής - Μεταφ. αρχείων - Επιλογές. Εδώ διαλέγεις τον φάκελο που θέλεις να μπαίνουν τα εισερχόμενα απο bluetooth αρχεία .:happy: Ευχαριστω για την απαντηση και τον athanaso77 Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ενω κανω ενα φακελο με ονομασια Bluetooth και στελνω συντομευση στο αρχικο μενου και τον βλεπω, ρυθμιζω το bluetooth με τον παραπανω τροπο ολα να πηγαινουν στο συγκεκριμενο φακελο απο την ρυθμιση που αναφερεται πιο πανω, το αποτελεσμα ειναι παλι τα αρχεια που λαμαβανω μεσω ασυρματης συνδεσης να πηγαινουν παλι στην αποθηκη μου και να πρεπει να ανατρεχω ολη την διαδρομη για να το βρω. Θα ηθελα να μαθω ποιοες ειναι ι διαφορες στην Α5 rom την τελευταια σε σχεση με την J3. Edited January 30, 2010 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 καλημέρα, παιδιά πλέον ψήνομαι να μπω και εγώ στη παρέα σας αποκτώντας τη συσκευή μιας και η τιμή της έχει πέσει λόγω εκπτώσεων στα 460Ε και περιλαμβάνει τους χάρτες giniusdrive. Αυτό που θέλω να μάθω επειδή δεν υπάρχει γραφίδα, αν είναι εύκολο να ψάχνεις στους χάρτες και για παράδειγμα να επιλέγεις ένα δρόμο απ' ευθείας στο χάρτη. Πόσο εύκολο δηλαδή είναι κάτι τέτοιο... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Άν κατάλαβα καλά λέτε οτι δεν μπορεί το πληκτρολόγιο της samsung να αλλάξει μορφή και να γίνει "συμβατικό", δηλαδή το πλήκτρο 2 πχ να έχει τα γράμματα Α,Β,Γ. Φυσικά και γίνεται..Πατάς το πλήκτρο που λέει MODE , κάτω αριστερά συνεχόμενα και επιλέγει το πληκτρολόγιο που θες. Τώρα για τους χάρτες και το touch που ρωτάς φίλε johnb. Το πακέτο έχει μέσα γραφίδα, αλλά δεν είναι "χωνευτή" στο κινητό. Είναι σαν ένα μικρό στυλό (σαν των περισσότερων LG). Η αφή του είναι άριστη θα έλεγα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ! Και στο GPS έχω "κλικάρει" σημείο στο χάρτη με ακρίβεια! Μην αγχώνεσαι λοιπόν.. Τόσο που έχει πέσει η τιμή του πλέον είναι το απόλυτο value for money...Άν το πάρεις καλορίζικο! :) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 (edited) Προσωπικα την γραφιδα την χρησιμοποιω αντι να σημαδευω γραμμα γραμμα για παραδειγμα στην συνταξη μυνηματος η στο igo. Οταν ειμαι μεσα στη registry θελω να ειμαι ακριβεις λογου χαρη. Απολυτα με το δαχτυλο πιστευω δεν γινετε. Αναλογα με τον καθε ενα, πιστευω σε καποια σημεια θα την χρειαστεις, εχω παρει μια θηkουλα και μεσα εχω και το πενακι, και ολα καλα. Edited January 30, 2010 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Οταν ειμαι μεσα στη registry θελω να ειμαι ακριβεις λογου χαρη. Απολυτα με το δαχτυλο πιστευω δεν γινετε. Με τον registry editor του Resco Explorer γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoulis1 Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Δοκιμασε ετσι οπως ειναι ενεροποιημενο να κλσεις το κινητο! αν εχει παλι προβλημα τιν ωρα που κανει αναζητηση ξανα κλστο! καντο το πολι 3 φορες αν δεν γινει ειναι οι ρυθμισεις! (αν καταλαβα σωστα το προβλημα σου) τζιφος....μαλλον εχει προβλημα το wifi του κινητου μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 η προσφορά είναι μέχρι 16/2 νομίζω που λήγουν οι εκπτώσεις. Εγώ μάλλον θα το πάρω και θα επιλέξω το πακέτο που περιλαμβάνει το giniusdriver που είναι το καλύτερο από αυτά που προσφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumpa Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Καλησπερα παιδια.καλως σας βρηκα. με τα κινητα δεν τα παω και πολυ καλα. Πηρα σημερα το samsung omnia ii με συνδεση cosmote. πως μπορω να ρυθμισω το κινητο για 3g; Μου στειλαν ενα μυνημα αλλα δυστυχως δεν προλαβα να αλλαξω την καρτα sim απο το παλιο στο νεο και αποθηκευτηκε στο παλιο κινητο.πηρα τηλ.την cosmote και μου ειπαν απο δευτερα θα μου στειλουν παλι το μυνημα; Πρεπει να περιμενω εως την δευτερα η υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Υ.Γ. επισης κανα καλο προγραμματακι για το κινητο για οτιδηποτε που μπορω να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 πως μπορω να ρυθμισω το κινητο για 3g; Για internet μιλάς; http://www.htc.com.gr/img/cosmote.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumpa Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Για internet μιλάς; ναι εκανα ενα προγραμμα με 300mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ρε παιδια γεια σας κατι εκανα στο τηλ. και οταν το ανοιγω μου γραφει γι'αυτην την εφαρμογη απαιτειται νεοτερη εκδοση του Microsoft .NET Compact Framework απο την εκδοση που ειναι εγκατεστημενη σε αυτην την συσκευη. παταω τερματισμο και μου γραφει η εφαρμογη απετυχε να φωρτοσει τα απετουμενα επιμερους στοιχεια. αν το NET Compact Framework ειναι εγκατεστημενο σε μια καρτα αποθυκευσης βεβαιωθητε οτι η καρτα ειναι τοποθετημενη στη θεση της και απανεκκινηστε την εφαρμογη, αν αυτο αποτυχη συνισταται η επανεγκατασταση του ΝΕΤ Compact Framework. Παιδια σας παρακαλω οποιοσ εχει την καλοσυνη να με βοηθεισει να λυσω αυτο το προβλημα που παρουσιαστηκε προφανος απο καποιο λαθος δικο μου ..Σας ευχαριστω! Επιδει βλεπω οτι κανένας δεν απαντα,ο μονος τροπος που γνωριζω εγω ειναι το Master reset. πληκτρολόγησε αυτο *2767*3855# Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ρε παιδιά αυτό το θέμα με την ram πως μπορούμε να το βελτιώσουμε ? τι μια έχω 30 την άλλη 32 την άλλη 26 έχω τρελαθεί :) υπάρχει πρόγραμμα να μην τρέχω πράγματα που δεν χρειάζονται ώστε να ελευθερώσω μνήμη και αν ξερει κάποιος πια δεν είναι απόλυτος απαραίτητα ώστε να τα βγάλω ? τα παιχνίδια και τα προγράμματα που εγκαθιστώ πιάνουν ram ? εφόσον δεν τρέχουν συνεχεια ? helpppppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 καλησπερα σε ολους. Ερωτηση,κανα καλο downloader για να κατεβαζουμε βιντεο απ το youtube υπαρχει για το εργαλειο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 καλησπερα σε ολους. Ερωτηση,κανα καλο downloader για να κατεβαζουμε βιντεο απ το youtube υπαρχει για το εργαλειο;ευχαριστω http://www.pocketpc-software-downloads.com/software/t-free-pocketpc-youtube-mobile-downloader-download-ujjbaqdo.html ρε παιδιά αυτό το θέμα με την ram πως μπορούμε να το βελτιώσουμε ? τι μια έχω 30 την άλλη 32 την άλλη 26 έχω τρελαθεί :) υπάρχει πρόγραμμα να μην τρέχω πράγματα που δεν χρειάζονται ώστε να ελευθερώσω μνήμη και αν ξερει κάποιος πια δεν είναι απόλυτος απαραίτητα ώστε να τα βγάλω ? τα παιχνίδια και τα προγράμματα που εγκαθιστώ πιάνουν ram ? εφόσον δεν τρέχουν συνεχεια ? helpppppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=514333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_ii_gets_white_and_enjoys_some_hacked_sense_ui-news-1329.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) - (1 & 6) : Τί να σου πώ; Σίγουρα ΔΕΝ έχεις πληκτρολόγιο. Πράγμα που απο μόνο του δυσκολεύει την κατάσταση. Το άν μπορείς να γράφεις με ένα χέρι εν κινήσει... δεν ξέρω. Νομίζω πως ναι. Πάντως σε διαβεβαιώνω οτι δεν θα είναι αυτός ο λόγος που θα μισήσεις ή θα αγαπήσεις τα WM.Επαναφέρω λίγο το θέμα του πληκτρολογίου. Αυτό που χρειάζομαι είναι μία εφαρμογή σαν αυτή: http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg Όπως βλέπετε, το συγκεκριμένο (από Nokia N97 mini) σου δίνει σε portrait mode μεγάλη επιφάνεια "πλήκτρων" με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και πάνω από αυτή μπορείς να βλέπεις το κείμενο που γράφεις (ταυτόχρονα ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα) αλλά και πόσοι χαρακτήρες σου απομένουν, ενώ υποστηρίζει πλήρως την περιορισμένη μορφή χαρακτήρων. Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Omnia II? Δεν με ενδιαφέρουν πληκτρολόγια που είναι τύπου QWERTY είτε σε portrait (τα "πλήκτρα" είναι στενά) είτε σε landscape (χρειάζεσαι 2 χέρια). Χρειάζομαι κάτι σαν αυτό που σας έδειξα σε portrait για να μπορώ να γράφω με το ένα χέρι και να είναι διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Αν υπάρχει ποιό είναι; χρειάζεται να εισάγω κάποιο skin ή άλλο patch κλπ για να λειτουργήσει στο Omnia II? Αν μου λύσετε αυτό το θέμα, μόλις μου πουλήσατε το Omnia II :lol: :lol: :lol: Edited January 31, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παίδες υπάρχει καποιο πρόγραμμα slideshow Πχ σαν του Ν95 για photos?Kαι αν γνωρίζει κανενας πως γινετε να χρησιμοποιήσουμε την μπροστινή καμερα για photos,ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangarg Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 γεια σας παίδες είμαι χρήστης του omnia 2 από καιρό (νοέμβριο αμέσως μόλις το έφερε η κοσμοτε) και ήθελα να διευκρινίσω κάτι για τη μπαταρία του γιατί ακούγονται διάφορα, κυρίως για να βοηθήσω αυτούς για τους οποίους παίζει ρόλο η αυτονομία. λοιπόν, η χρήση του τηλ που κάνω εγώ είναι η εξής - sms και ομιλία τόσο που να μου έρχεται λογαριασμός 50 ευρώ το μήνα - χρησιμοποιώ πολύ ημερολόγιο, υπενθυμίσεις και σημειώσεις - καθόλου ιντερνετ (πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να μπαίνω ιντερνετ από το κιν αφού όπου βρεθείς σήμερα θα υπάρχει ένα pc για να το κάνεις αυτό πολύ καλύτερα) - καθόλου gps (έτσι κι αλλιώς δύσκολα κάποιο κινητό μπορεί να αντικαταστήσει τις κανονικές συσκευές gps, δεν το πήρα γιαυτό) - ελάχιστο πείραγμα και εγκατάσταση προγραμμάτων - αφού το αγόρασα και έβαλα όλα τα απαραίτητα (sktools, spb, nodata κλπ) μετά το άφησα το τηλ όπως είναι - και είναι μια χαρά λοιπόν, με την παραπάνω χρήση η μπαταρία του ομνια κρατάει σταθερά 6 (έξι) μέρες (από το 100% στο 20% όπου και το φορτίζω), και τα βράδια αναμμένο εννοείται. βέβαια αναγνωρίζω ότι δεν θα κάνουν όλοι οι χρήστες την ίδια χρήση με μένα, άλλοι θα θέλουν να το πειράζουν συνέχεια ή να είναι συνέχεια στο gps ή να παίζουν games (λογικά και τα 3 ανάλογα για ποιο λόγο το αγοράζει κάποιος), και λογικά τότε θα κρατάει μάλλον 2 μέρες. έστω και με αυτή τη συγκεκριμένη χρήση ξέρει κάποιος πολλά άλλα τηλ που να κρατάνε 6 μέρες? δεν ξέρω αν ευθύνεται η οθόνη amoled ή αν έχει καλή μπαταρία ή κάτι άλλο. εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι η μπαταρία του με έχει εντυπωσιάσει και να ενημερώσω κάποιους που πιθανώς ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το τηλ με τρόπο παρόμοιο με αυτό που περιγράφω! επίσης πιστεύω ότι για αυτό το τηλ (όπως ίσως και για όλα με αντίστοιχα μεγάλη οθόνη αφής) δεν ενδείκνυται ούτε να το βάζεις στην κωλότσεπη ούτε να το πετάς χύμα μέσα σε μια τσάντα. έμεινα πολύ ευχαριστημένος από μια rubberised θήκη και screen protectors που αγόρασα από αυτό το online shop - http://shop.brando.com/samsung-i8000-omnia-ii_c1098d011 - αξιόπιστοι και με καλή εξυπηρέτηση το κινητό είναι σίγουρα το καλύτερο value for money που κυκλοφορεί! αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πως γυριζω σε landscape τον core?Δεν γυριζει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πως γυριζω σε landscape τον core?Δεν γυριζει αυτοματα πατας την οθονη και γυριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 παιδες καλησπέρα, θέλω να περάσω επαφές από υποφάκελλο των επαφών που έχω στο outlook και δεν μπορώ,κάνω συγχρονισμό και όλες τις ρυθμίσεις στο "new pc studio" που έχω κατεβάσει από το site της Samsung και συγχρονίζει μόνιμα με άλλον φάκελλο από εκείνον που του έχω ζητήσει. Καμμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 @vangarg: 6 μέρες αυτονομία ακόμα και με την χρήση που αναφέρεις θεωρείται παραπάνω από ικανοποιητική αυτονομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_ii_gets_white_and_enjoys_some_hacked_sense_ui-news-1329.php Ναι εγώ, είναι απελπιστικά αργό, όχι σε σχέση με το HD2 που έχει snapdragon αλλά σε σχέση με το Touch Pro 2. Ωστόσο είναι μια καλή αρχή, γιατί με τις επίσημες αλλά και τις lite roms που κυκλοφορούν, είναι σχεδόν άχρηστο, παρόλο που έχει φοβερό hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john318is Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Γεια και χαρα σε ολους.εχω το ομνια 2 και εχω το εξης προβλημα.επαιζα με τη στοιχιση της οθονης με αποτελεσμα να χαλασω τη στοιχιση..αφου μετα απο ωρες προσπαθωντας να κανω παλι σωστα τη στοιχιση απογοητευτηκα εκανα reset.μετα το reset καθε φορα που ανοιγω το κινητο με βγαζει μονο του εκει που γινεται η στοιχιση της οθονης και οσο και να προσπαθω η στοιχιση δεν τελειωνει ποτε και το κινητο πλεον δε βγαινει και απο το μενου τησ στοιχισης...μπορει καποιοσ να μου πει τι να κανω..σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Γεια και χαρα σε ολους.εχω το ομνια 2 και εχω το εξης προβλημα.επαιζα με τη στοιχιση της οθονης με αποτελεσμα να χαλασω τη στοιχιση..αφου μετα απο ωρες προσπαθωντας να κανω παλι σωστα τη στοιχιση απογοητευτηκα εκανα reset.μετα το reset καθε φορα που ανοιγω το κινητο με βγαζει μονο του εκει που γινεται η στοιχιση της οθονης και οσο και να προσπαθω η στοιχιση δεν τελειωνει ποτε και το κινητο πλεον δε βγαινει και απο το μενου τησ στοιχισης...μπορει καποιοσ να μου πει τι να κανω..σας ευχαριστω εκ των προτερων.. http://www.pocketpccentral.net/help/email/stuck_align_screen.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts