DARKMAN74 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ρε παιδιά αυτό το θέμα με την ram πως μπορούμε να το βελτιώσουμε ? τι μια έχω 30 την άλλη 32 την άλλη 26 έχω τρελαθεί :) υπάρχει πρόγραμμα να μην τρέχω πράγματα που δεν χρειάζονται ώστε να ελευθερώσω μνήμη και αν ξερει κάποιος πια δεν είναι απόλυτος απαραίτητα ώστε να τα βγάλω ? τα παιχνίδια και τα προγράμματα που εγκαθιστώ πιάνουν ram ? εφόσον δεν τρέχουν συνεχεια ? helpppppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 καλησπερα σε ολους. Ερωτηση,κανα καλο downloader για να κατεβαζουμε βιντεο απ το youtube υπαρχει για το εργαλειο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 καλησπερα σε ολους. Ερωτηση,κανα καλο downloader για να κατεβαζουμε βιντεο απ το youtube υπαρχει για το εργαλειο;ευχαριστω http://www.pocketpc-software-downloads.com/software/t-free-pocketpc-youtube-mobile-downloader-download-ujjbaqdo.html ρε παιδιά αυτό το θέμα με την ram πως μπορούμε να το βελτιώσουμε ? τι μια έχω 30 την άλλη 32 την άλλη 26 έχω τρελαθεί :) υπάρχει πρόγραμμα να μην τρέχω πράγματα που δεν χρειάζονται ώστε να ελευθερώσω μνήμη και αν ξερει κάποιος πια δεν είναι απόλυτος απαραίτητα ώστε να τα βγάλω ? τα παιχνίδια και τα προγράμματα που εγκαθιστώ πιάνουν ram ? εφόσον δεν τρέχουν συνεχεια ? helpppppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=514333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_ii_gets_white_and_enjoys_some_hacked_sense_ui-news-1329.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) - (1 & 6) : Τί να σου πώ; Σίγουρα ΔΕΝ έχεις πληκτρολόγιο. Πράγμα που απο μόνο του δυσκολεύει την κατάσταση. Το άν μπορείς να γράφεις με ένα χέρι εν κινήσει... δεν ξέρω. Νομίζω πως ναι. Πάντως σε διαβεβαιώνω οτι δεν θα είναι αυτός ο λόγος που θα μισήσεις ή θα αγαπήσεις τα WM.Επαναφέρω λίγο το θέμα του πληκτρολογίου. Αυτό που χρειάζομαι είναι μία εφαρμογή σαν αυτή: http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg Όπως βλέπετε, το συγκεκριμένο (από Nokia N97 mini) σου δίνει σε portrait mode μεγάλη επιφάνεια "πλήκτρων" με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και πάνω από αυτή μπορείς να βλέπεις το κείμενο που γράφεις (ταυτόχρονα ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα) αλλά και πόσοι χαρακτήρες σου απομένουν, ενώ υποστηρίζει πλήρως την περιορισμένη μορφή χαρακτήρων. Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Omnia II? Δεν με ενδιαφέρουν πληκτρολόγια που είναι τύπου QWERTY είτε σε portrait (τα "πλήκτρα" είναι στενά) είτε σε landscape (χρειάζεσαι 2 χέρια). Χρειάζομαι κάτι σαν αυτό που σας έδειξα σε portrait για να μπορώ να γράφω με το ένα χέρι και να είναι διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Αν υπάρχει ποιό είναι; χρειάζεται να εισάγω κάποιο skin ή άλλο patch κλπ για να λειτουργήσει στο Omnia II? Αν μου λύσετε αυτό το θέμα, μόλις μου πουλήσατε το Omnia II :lol: :lol: :lol: Edited January 31, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παίδες υπάρχει καποιο πρόγραμμα slideshow Πχ σαν του Ν95 για photos?Kαι αν γνωρίζει κανενας πως γινετε να χρησιμοποιήσουμε την μπροστινή καμερα για photos,ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangarg Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 γεια σας παίδες είμαι χρήστης του omnia 2 από καιρό (νοέμβριο αμέσως μόλις το έφερε η κοσμοτε) και ήθελα να διευκρινίσω κάτι για τη μπαταρία του γιατί ακούγονται διάφορα, κυρίως για να βοηθήσω αυτούς για τους οποίους παίζει ρόλο η αυτονομία. λοιπόν, η χρήση του τηλ που κάνω εγώ είναι η εξής - sms και ομιλία τόσο που να μου έρχεται λογαριασμός 50 ευρώ το μήνα - χρησιμοποιώ πολύ ημερολόγιο, υπενθυμίσεις και σημειώσεις - καθόλου ιντερνετ (πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να μπαίνω ιντερνετ από το κιν αφού όπου βρεθείς σήμερα θα υπάρχει ένα pc για να το κάνεις αυτό πολύ καλύτερα) - καθόλου gps (έτσι κι αλλιώς δύσκολα κάποιο κινητό μπορεί να αντικαταστήσει τις κανονικές συσκευές gps, δεν το πήρα γιαυτό) - ελάχιστο πείραγμα και εγκατάσταση προγραμμάτων - αφού το αγόρασα και έβαλα όλα τα απαραίτητα (sktools, spb, nodata κλπ) μετά το άφησα το τηλ όπως είναι - και είναι μια χαρά λοιπόν, με την παραπάνω χρήση η μπαταρία του ομνια κρατάει σταθερά 6 (έξι) μέρες (από το 100% στο 20% όπου και το φορτίζω), και τα βράδια αναμμένο εννοείται. βέβαια αναγνωρίζω ότι δεν θα κάνουν όλοι οι χρήστες την ίδια χρήση με μένα, άλλοι θα θέλουν να το πειράζουν συνέχεια ή να είναι συνέχεια στο gps ή να παίζουν games (λογικά και τα 3 ανάλογα για ποιο λόγο το αγοράζει κάποιος), και λογικά τότε θα κρατάει μάλλον 2 μέρες. έστω και με αυτή τη συγκεκριμένη χρήση ξέρει κάποιος πολλά άλλα τηλ που να κρατάνε 6 μέρες? δεν ξέρω αν ευθύνεται η οθόνη amoled ή αν έχει καλή μπαταρία ή κάτι άλλο. εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι η μπαταρία του με έχει εντυπωσιάσει και να ενημερώσω κάποιους που πιθανώς ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το τηλ με τρόπο παρόμοιο με αυτό που περιγράφω! επίσης πιστεύω ότι για αυτό το τηλ (όπως ίσως και για όλα με αντίστοιχα μεγάλη οθόνη αφής) δεν ενδείκνυται ούτε να το βάζεις στην κωλότσεπη ούτε να το πετάς χύμα μέσα σε μια τσάντα. έμεινα πολύ ευχαριστημένος από μια rubberised θήκη και screen protectors που αγόρασα από αυτό το online shop - http://shop.brando.com/samsung-i8000-omnia-ii_c1098d011 - αξιόπιστοι και με καλή εξυπηρέτηση το κινητό είναι σίγουρα το καλύτερο value for money που κυκλοφορεί! αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πως γυριζω σε landscape τον core?Δεν γυριζει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Πως γυριζω σε landscape τον core?Δεν γυριζει αυτοματα πατας την οθονη και γυριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 παιδες καλησπέρα, θέλω να περάσω επαφές από υποφάκελλο των επαφών που έχω στο outlook και δεν μπορώ,κάνω συγχρονισμό και όλες τις ρυθμίσεις στο "new pc studio" που έχω κατεβάσει από το site της Samsung και συγχρονίζει μόνιμα με άλλον φάκελλο από εκείνον που του έχω ζητήσει. Καμμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 @vangarg: 6 μέρες αυτονομία ακόμα και με την χρήση που αναφέρεις θεωρείται παραπάνω από ικανοποιητική αυτονομία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.gsmarena.com/samsung_omnia_ii_gets_white_and_enjoys_some_hacked_sense_ui-news-1329.php Ναι εγώ, είναι απελπιστικά αργό, όχι σε σχέση με το HD2 που έχει snapdragon αλλά σε σχέση με το Touch Pro 2. Ωστόσο είναι μια καλή αρχή, γιατί με τις επίσημες αλλά και τις lite roms που κυκλοφορούν, είναι σχεδόν άχρηστο, παρόλο που έχει φοβερό hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john318is Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Γεια και χαρα σε ολους.εχω το ομνια 2 και εχω το εξης προβλημα.επαιζα με τη στοιχιση της οθονης με αποτελεσμα να χαλασω τη στοιχιση..αφου μετα απο ωρες προσπαθωντας να κανω παλι σωστα τη στοιχιση απογοητευτηκα εκανα reset.μετα το reset καθε φορα που ανοιγω το κινητο με βγαζει μονο του εκει που γινεται η στοιχιση της οθονης και οσο και να προσπαθω η στοιχιση δεν τελειωνει ποτε και το κινητο πλεον δε βγαινει και απο το μενου τησ στοιχισης...μπορει καποιοσ να μου πει τι να κανω..σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Γεια και χαρα σε ολους.εχω το ομνια 2 και εχω το εξης προβλημα.επαιζα με τη στοιχιση της οθονης με αποτελεσμα να χαλασω τη στοιχιση..αφου μετα απο ωρες προσπαθωντας να κανω παλι σωστα τη στοιχιση απογοητευτηκα εκανα reset.μετα το reset καθε φορα που ανοιγω το κινητο με βγαζει μονο του εκει που γινεται η στοιχιση της οθονης και οσο και να προσπαθω η στοιχιση δεν τελειωνει ποτε και το κινητο πλεον δε βγαινει και απο το μενου τησ στοιχισης...μπορει καποιοσ να μου πει τι να κανω..σας ευχαριστω εκ των προτερων.. http://www.pocketpccentral.net/help/email/stuck_align_screen.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazilias Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Καλημέρα, κλή βδομάδα και καλό μήνα. Εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ΟΜΝΙΑ 2 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος από το λίγο που το χω και ακόμα το "ψάχνω". Αυτό που δε μπορώ ακόμα να βρω και ψιλοτσατίζομαι είναι οτι ενώ έβαλα τον ήχο κλήσης που θελα , δε μπορώ να βάλω δικό μου ήχο για την ειδοποίηση μηνύματος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προταίρων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 γεια σας συμφορουμιτες και καλο μηνα!την ζελατινα zaggshield την εχει βαλει κανεις?λεει αξιζει τον κοπο η τσαμπα τα λεφτα?καπου διαβασα οτι στις γωνιες τσαλακωνει και μαζευει βρομιες.εχω ομως την απορια ,αφου μπαινει και καλυπτει την περιοχη της κεραιας μην τυχον και ζοριζει την εκπομπη και ληψη του σηματος και εκπεμπει στο μεγιστο βαθμο η συσκευη.κατα τα αλλα οποιος μπορει να μου πει που μπορω να βρω μια καλη δερματινη θηκη θα το εκτιμουσα.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) γεια σας και πάλι, θέλω να ρωτήσω αν το κινητό είναι τελικά τόσο "αργό" στη χρήση του όσο ακούγεται και αν έχετε χρησιμοποιήσει λύσεις όπως spb shell και είστε ευχαριστημένοι από κάτι τέτοιο. επίσης άλλο ένα που θα ήθελα να μάθω είναι αν το κινητό έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά το firmware του... Edited February 1, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=514333 δεν λειτουργεί το download :( αν έχεις κάνα άλλο link για την έκδοση 1.9.3 ? αν είναι και ελληνική ακόμα καλύτερα :) ακυρο το βρηκα :) ειναι english αλλα δεν πειραζει :) Edited February 1, 2010 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 γεια σας και πάλι, θέλω να ρωτήσω αν το κινητό είναι τελικά τόσο "αργό" στη χρήση του όσο ακούγεται και αν έχετε χρησιμοποιήσει λύσεις όπως spb shell και είστε ευχαριστημένοι από κάτι τέτοιο. επίσης άλλο ένα που θα ήθελα να μάθω είναι αν το κινητό έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά το firmware του... Οτι υπαρχει ενα γενικο lag υπαρχει οτι και να βαλεις.....! αλλα μειωνεται αλαλ δεν θα φτασει ποτε το επιπεδο του iphone...! εγς που εχω την Α5 μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στις ταχυτητες αρκετα! (προηγουμενη J3 & L5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Επαναφέρω λίγο το θέμα του πληκτρολογίου. Αυτό που χρειάζομαι είναι μία εφαρμογή σαν αυτή: http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg Όπως βλέπετε, το συγκεκριμένο (από Nokia N97 mini) σου δίνει σε portrait mode μεγάλη επιφάνεια "πλήκτρων" με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και πάνω από αυτή μπορείς να βλέπεις το κείμενο που γράφεις (ταυτόχρονα ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα) αλλά και πόσοι χαρακτήρες σου απομένουν, ενώ υποστηρίζει πλήρως την περιορισμένη μορφή χαρακτήρων. Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Omnia II? Δεν με ενδιαφέρουν πληκτρολόγια που είναι τύπου QWERTY είτε σε portrait (τα "πλήκτρα" είναι στενά) είτε σε landscape (χρειάζεσαι 2 χέρια). Χρειάζομαι κάτι σαν αυτό που σας έδειξα σε portrait για να μπορώ να γράφω με το ένα χέρι και να είναι διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Αν υπάρχει ποιό είναι; χρειάζεται να εισάγω κάποιο skin ή άλλο patch κλπ για να λειτουργήσει στο Omnia II? Αν μου λύσετε αυτό το θέμα, μόλις μου πουλήσατε το Omnia II :lol: :lol: :lol: Μπορεις να βαλεις το παρακατω και δεν θα βρεις καλυτερο. Βεβαια υπαρχει και της samsung, αλλα εχει καποια λαθακια. Το εχω γραψει και εδω βεβαια, αλλα δεν βρισκω το ποστ. Για την ωρα διαβασε το παρακατω http://www.omniacs.net/showthread.php?t=4647 http://rapidshare.com/files/296853258/HTC_HD_Blackstone_Keyboard.cab Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas636 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Καλημέρα, κλή βδομάδα και καλό μήνα. Εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ΟΜΝΙΑ 2 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος από το λίγο που το χω και ακόμα το "ψάχνω". Αυτό που δε μπορώ ακόμα να βρω και ψιλοτσατίζομαι είναι οτι ενώ έβαλα τον ήχο κλήσης που θελα , δε μπορώ να βάλω δικό μου ήχο για την ειδοποίηση μηνύματος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προταίρων:D Για δικο σου ηχο στα μηνυματα μεσα απο τη συσκευη αντιγραψε χυμα τον ηχο που θες για μηνυμα μεσα στο φακελο windows της συσκευης.μετα πηγαινε στις ρυθμισεις και θα δεις οτι στη λιστα με τους ηχους μηνυματων θα σου εχει εμφανισει και το δικο σου ηχο...:cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 το nodata μεγαλη μουφα :mad: εκτος οτι τα τα έπαιξε με χρεωσε 9 ευρο gprs αφού το κατάλαβα μπήκα στο μενού του να δω μιμπος έχω enable το gprs και είχαν εξαφανιστεί όλες η επιλογές μονο μια άσπρη οθόνη το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα πάλι, αλλα πάλι στο menu του άσπρη οθόνη :( ξέρι κανεις κάνα άλλο ποιο αξιόπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Το NoData δουλεύει σίγουρα. Το χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και σε όλες τις συσκευές του είδους. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι έχεις κάνει ούτως ώστε να δούμε και τι πήγε λάθος. Για δικο σου ηχο στα μηνυματα μεσα απο τη συσκευη αντιγραψε χυμα τον ηχο που θες για μηνυμα μεσα στο φακελο windows της συσκευης.μετα πηγαινε στις ρυθμισεις και θα δεις οτι στη λιστα με τους ηχους μηνυματων θα σου εχει εμφανισει και το δικο σου ηχο...:cool::cool::cool: Ειδικά οι ήχοι για τα μηνύματα πρέπει να είναι σε μορφή wav και μικρής διάρκειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 παιδια θελω να παρω κινητο,αλλα δεν ξερω ποιο.το omnia 2 μου φανηκε οτι εχει τα παντα,αλλά το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.αν το εχει παρει κανεισ θελω να μου πει αν ειναι πολυ μεγαλο για την τσεπη και αν ειναι ευχαριστιμενοσ γενικα απο θεμα μπαταριας και κολληματων. ευχαριστω.αξιζει τα λεφτα του?παιρνει applications ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazilias Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 παιδια θελω να παρω κινητο,αλλα δεν ξερω ποιο.το omnia 2 μου φανηκε οτι εχει τα παντα,αλλά το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.αν το εχει παρει κανεισ θελω να μου πει αν ειναι πολυ μεγαλο για την τσεπη και αν ειναι ευχαριστιμενοσ γενικα απο θεμα μπαταριας και κολληματων. ευχαριστω.αξιζει τα λεφτα του?παιρνει applications ε? Από το λίγο που το έχω θα σου πω ότι για smart phone δεν είναι καθόλου μεγάλο, καλό είναι τέτοιου είδους κινητά να αποφεύγονται να μπαίνουν σε τσέπες παντελονιού και ειδικά κωλότσεπη λόγω των touch screens που είναι ευαίσθητες.Από μπαταρία πολύ ευχαριστημένος αλλά εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει κανεις.. εγώ πχ έχω 3 μέρες να το φορτίσω και ακόμα δεν είναι ούτε στη μεση.Οσον αφορά τα κολλήματα δεν έχω προσέξει κάποιο συγκεκριμένο που να μου έχει δώσει μεγάλο χρόνο αναμονής ώστε να με εκνευρίσει. Βέβαια δεν έχω περάσει κανένα πρόγραμμα επιπλέον από αυτά που ήδη είχε. Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λίγο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts