Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω μονιμο προβλημα με τις φωτογραφιες καθε φορα που παω να ανεβασω μια φωτο απο το communities στο facebook οταν παω να επιλεξω αλμπουμ μου γραφει "δεν ηταν δυνατη η ληψη της λιστας αλμπουμ".Ξερει κανεις γιατι??

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Κανεις ρε παιδια ξερει κατι??:cry:

ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πως γινεται αυτο?δηλαδη να αποθηκευει το αρχεια στα 8 gb?

Δεν έχω πλέον το omnia , στο hd2 όμως ο opera όταν πάω να κατεβάσω κάτι μου βγάζει επιλογή χώρου αποθήκευσης .

Ψάξε στις ρυθμίσεις της συσκευής σου η δες το manual .

Όχι δεν χάνονται.

Πριν το hard reset παίρνεις backup με το pim backup, κάνεις hard reset και μετά κάνεις restore το backup σου με το ίδιο πρόγραμμα.

Μπορεί ναι.

Το εκανα τελικα Hard Reset με το Spb Backup και μετα απο αρκετο πειραματισμο Ολα Καλα!!Το κινητο τρεχει καπως πιο smooth οι Επαφες ειναι ολες στη θεση τους, το Wi fi λειτουργει ξανα, Τα αγαπημενα απο τον Mini Opera βρικα τροπο να τα εχω ξανα οπως ηταν ,το ιδιο και την playlist μου με τραγουδια στον media player! Επισης Λυθηκε και το προβλημα με το e mail απευθειας στο κινητο που δεν μπορουσα να το λειτουργησω μεχρι πριν ενω εκανα και την αναβαθμιση σε office 2010 που πριν δεν μπορουσα λοφω ελειψης χωρου!Το θεμα εινα ιοτι εχω ρκετα προγραμματα που πρπει να ξαναγινουναπο την αρχη install αλλα ΟΚ!

Πολλα καλα εχει ενα Hard Reset Τελικα! Ακουω πολλους με omnia 2 να λενε θελουν να πανε se android..Προς το παρων δεν αξιζει κατα η γνωμη μου!Το κινητακι αυτο ειναι οτι πιο κοντινο σε pc! Καλα τα social hub και οι ευκολιες του android αλλα τα Wm 6.5 ακομη και τωρα ειναι φοβερο εργαλειο για απαιτητικους χρηστες! :D

Thanx for the help!

Edited by rebelion

Ψαχνω 2 προγραμματα με τις παρακατω λειτουργιες,

1.Να παιζει ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους

2.Να μετραει τα δεδομενα(mb) οταν συνδεεται σε 3G

• Administrators
Ψαχνω 2 προγραμματα με τις παρακατω λειτουργιες,

1.Να παιζει ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους

2.Να μετραει τα δεδομενα(mb) οταν συνδεεται σε 3G

1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251

2. Spb Wireless Monitor.

Modpic.gif

ρε παιδια, εχει καποιο θεμα το facebook με το omnia 2? στην αρχη μου δουλευε κανονικα και ειχε και επιλογες για full site kai touch site . πριν κατι μηνες οι επιλογες αυτες σβηστηκαν και μενω μονο στο m.facebook.com , και δεν μπορω να μπω στο full site. επισης εκει που λεει κατεβασε την εφαρμογη για το κινητο σου να μπαινεις ποιο γρηγορα κλπ , στο κινητο αυτο στη σελιδα του facebook, οταν παω να το κατεβασω και το εγκαταστησω εχει προβλημα και δεν εγκαθισταται, υπαρχει καμια λυση?

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να μπαινω με το καλώδιο του usb sto omnia ii συνδεδεμένο με το netbook στο ιντερνετ? (tethering) το χρησιμοποίησα περισυ το καλοκαιρι αλλα φετος δεν το θυμαμαι ποιο ειναι...!

• Administrators
Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να μπαινω με το καλώδιο του usb sto omnia ii συνδεδεμένο με το netbook στο ιντερνετ? (tethering) το χρησιμοποίησα περισυ το καλοκαιρι αλλα φετος δεν το θυμαμαι ποιο ειναι...!

http://maketecheasier.com/tether-your-windows-mobile/2009/07/16

Modpic.gif

Καλημέρα, καλή βδομάδα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες...!

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει (ή να με παραπέμψει) πως μπορούμε να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα στο omnia II ?

παιδια οπως ειπα και πιο πανω δε μπορω να κατεβασω αρχεια μεγαλα διοτι μου λεει οτι δεν εχω μνημη ενω το κινητο εχει 8gb?τι να κανω?

Στις ρυθμίσεις δεν βλέπεις το αφαίρεση εφαρμογών;

Όχι φίλε μου... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο....

Σίγουρα υπάρχει, δες εδώ.

Για κάποιο ηλίθιο λόγο, δεν υπάρχει....! Έχω ψάξει σε όλα τα μενού και υπομενού...

Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται μέσα από το activesync πού λέει η σελίδα που μου έστειλες...

• 2 weeks later...
παίδες έχω ένα μικρό προβληματάκι μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?Όταν πάω να ανοίξω την κάμερα μου βγάζει μήνυμα Update camera Firmware.Προσπάθησα να κάνω update το τηλέφωνο με το KIES αλλά εκεί δεν μου δείχνει να υπάρχει αναβάθμιση. Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιον άλλον τρόπο???

Για να κάνω hard reset πατάω το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος ή να το κάνω όπως λέει 1-2 σελίδες πιο πίσω πατώντας τον συνδυασμό των κουμπιών??

Δοκίμασα με το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο αλλά δεν έγινε τπτ, ακόμη έχω το ίδιο πρόβλημα.

• Administrators
Για να κάνω hard reset πατάω το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος ή να το κάνω όπως λέει 1-2 σελίδες πιο πίσω πατώντας τον συνδυασμό των κουμπιών??

http://omniacs.net/showthread.php?3868-Hard-Reset-%F3%F4%EF-Omnia-2

Modpic.gif

Έβαλα μια νέα ΡΟΜ αλλά τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει Εγκατεστημένο Υλικό (για την κάμερα).Που μπορώ να βρώ τα γνήσια wm6.5 και drivers για την κάμερα???

• Administrators
Έβαλα μια νέα ΡΟΜ αλλά τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει Εγκατεστημένο Υλικό (για την κάμερα).Που μπορώ να βρώ τα γνήσια wm6.5 και drivers για την κάμερα???

Δεν χρειάζεσαι drivers ξεχωριστούς για την κάμερα, βάλε official rom από εδώ.

Modpic.gif