nigios Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 εχω μονιμο προβλημα με τις φωτογραφιες καθε φορα που παω να ανεβασω μια φωτο απο το communities στο facebook οταν παω να επιλεξω αλμπουμ μου γραφει "δεν ηταν δυνατη η ληψη της λιστας αλμπουμ".Ξερει κανεις γιατι?? Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Κανεις ρε παιδια ξερει κατι??:cry: Παράθεση ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 πως γινεται αυτο?δηλαδη να αποθηκευει το αρχεια στα 8 gb? Δεν έχω πλέον το omnia , στο hd2 όμως ο opera όταν πάω να κατεβάσω κάτι μου βγάζει επιλογή χώρου αποθήκευσης . Ψάξε στις ρυθμίσεις της συσκευής σου η δες το manual . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 εμενα δε μου βγαζει ο οπερα κατι τετοιο!το manual τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 το manual τι ειναι? Οδηγίες χρήσης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 το ειδα αλλα δεν λεει κατι για το προβλημα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 εμενα δε μου βγαζει ο οπερα κατι τετοιο! Ποια έκδοση του Opera έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 opera 5.1 opera 10 και του κινητου!και με τους 3 εμφανιζει το ιδιο προβλημα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Όχι δεν χάνονται. Πριν το hard reset παίρνεις backup με το pim backup, κάνεις hard reset και μετά κάνεις restore το backup σου με το ίδιο πρόγραμμα. Μπορεί ναι. Το εκανα τελικα Hard Reset με το Spb Backup και μετα απο αρκετο πειραματισμο Ολα Καλα!!Το κινητο τρεχει καπως πιο smooth οι Επαφες ειναι ολες στη θεση τους, το Wi fi λειτουργει ξανα, Τα αγαπημενα απο τον Mini Opera βρικα τροπο να τα εχω ξανα οπως ηταν ,το ιδιο και την playlist μου με τραγουδια στον media player! Επισης Λυθηκε και το προβλημα με το e mail απευθειας στο κινητο που δεν μπορουσα να το λειτουργησω μεχρι πριν ενω εκανα και την αναβαθμιση σε office 2010 που πριν δεν μπορουσα λοφω ελειψης χωρου!Το θεμα εινα ιοτι εχω ρκετα προγραμματα που πρπει να ξαναγινουναπο την αρχη install αλλα ΟΚ! Πολλα καλα εχει ενα Hard Reset Τελικα! Ακουω πολλους με omnia 2 να λενε θελουν να πανε se android..Προς το παρων δεν αξιζει κατα η γνωμη μου!Το κινητακι αυτο ειναι οτι πιο κοντινο σε pc! Καλα τα social hub και οι ευκολιες του android αλλα τα Wm 6.5 ακομη και τωρα ειναι φοβερο εργαλειο για απαιτητικους χρηστες! :D Thanx for the help! Edited August 1, 2011 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ψαχνω 2 προγραμματα με τις παρακατω λειτουργιες, 1.Να παιζει ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους 2.Να μετραει τα δεδομενα(mb) οταν συνδεεται σε 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ψαχνω 2 προγραμματα με τις παρακατω λειτουργιες, 1.Να παιζει ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους 2.Να μετραει τα δεδομενα(mb) οταν συνδεεται σε 3G 1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 2. Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symbian_user Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 ρε παιδια, εχει καποιο θεμα το facebook με το omnia 2? στην αρχη μου δουλευε κανονικα και ειχε και επιλογες για full site kai touch site . πριν κατι μηνες οι επιλογες αυτες σβηστηκαν και μενω μονο στο m.facebook.com , και δεν μπορω να μπω στο full site. επισης εκει που λεει κατεβασε την εφαρμογη για το κινητο σου να μπαινεις ποιο γρηγορα κλπ , στο κινητο αυτο στη σελιδα του facebook, οταν παω να το κατεβασω και το εγκαταστησω εχει προβλημα και δεν εγκαθισταται, υπαρχει καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να μπαινω με το καλώδιο του usb sto omnia ii συνδεδεμένο με το netbook στο ιντερνετ? (tethering) το χρησιμοποίησα περισυ το καλοκαιρι αλλα φετος δεν το θυμαμαι ποιο ειναι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει, με ποιό πρόγραμμα μπορώ να μπαινω με το καλώδιο του usb sto omnia ii συνδεδεμένο με το netbook στο ιντερνετ? (tethering) το χρησιμοποίησα περισυ το καλοκαιρι αλλα φετος δεν το θυμαμαι ποιο ειναι...! http://maketecheasier.com/tether-your-windows-mobile/2009/07/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Καλημέρα, καλή βδομάδα και Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες...! Θα μπορούσε κάποιος να μου πει (ή να με παραπέμψει) πως μπορούμε να απεγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα στο omnia II ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Στις ρυθμίσεις δεν βλέπεις το αφαίρεση εφαρμογών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 παιδια οπως ειπα και πιο πανω δε μπορω να κατεβασω αρχεια μεγαλα διοτι μου λεει οτι δεν εχω μνημη ενω το κινητο εχει 8gb?τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Στις ρυθμίσεις δεν βλέπεις το αφαίρεση εφαρμογών; Όχι φίλε μου... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Όχι φίλε μου... δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.... Σίγουρα υπάρχει, δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Σίγουρα υπάρχει, δες εδώ. Για κάποιο ηλίθιο λόγο, δεν υπάρχει....! Έχω ψάξει σε όλα τα μενού και υπομενού... Θα δοκιμάσω να δω αν γίνεται μέσα από το activesync πού λέει η σελίδα που μου έστειλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frosti Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 παίδες έχω ένα μικρό προβληματάκι μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?Όταν πάω να ανοίξω την κάμερα μου βγάζει μήνυμα Update camera Firmware.Προσπάθησα να κάνω update το τηλέφωνο με το KIES αλλά εκεί δεν μου δείχνει να υπάρχει αναβάθμιση. Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιον άλλον τρόπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Θα συνιστούσα να πάρεις ένα backup και να δεις αν στο κάνει αυτό και μετά από hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frosti Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Για να κάνω hard reset πατάω το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος ή να το κάνω όπως λέει 1-2 σελίδες πιο πίσω πατώντας τον συνδυασμό των κουμπιών?? Δοκίμασα με το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο αλλά δεν έγινε τπτ, ακόμη έχω το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Για να κάνω hard reset πατάω το κουμπάκι που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος ή να το κάνω όπως λέει 1-2 σελίδες πιο πίσω πατώντας τον συνδυασμό των κουμπιών?? http://omniacs.net/showthread.php?3868-Hard-Reset-%F3%F4%EF-Omnia-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frosti Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Έβαλα μια νέα ΡΟΜ αλλά τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει Εγκατεστημένο Υλικό (για την κάμερα).Που μπορώ να βρώ τα γνήσια wm6.5 και drivers για την κάμερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Έβαλα μια νέα ΡΟΜ αλλά τώρα μου λέει ότι δεν υπάρχει Εγκατεστημένο Υλικό (για την κάμερα).Που μπορώ να βρώ τα γνήσια wm6.5 και drivers για την κάμερα??? Δεν χρειάζεσαι drivers ξεχωριστούς για την κάμερα, βάλε official rom από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts