xolloth Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 τι να αλλαξεις? μιλαμε οτι καλυτερο υπαρχει σε τιμη/αποδοση. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Επειδη οταν εσυ ησουν 1 ετους, εγω πηρα τον πρωτο μου υπολογιστη, χωρις WIN, DOS κτλ. Αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που σου είπα ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδια δεν ξερω τι να κανω. Πειτε καμια ιδεα για να δει το ΚΙΕS ή το NPS την αναβάθμιση σε 6.5.3. Ολο μου λεει ότι έχω την νεότερη έκδοση. Μήπως να κάνω hard reset (μέσα από το μενού ή με τα πλήκτρα)? Να το γυρίσω σε Αγγλικα; Μου την έχει δώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Να κανω μια ερωτηση τωρα μπορει να ειναι και κοτσανα αλλα θα ρωτησω... Μπορω να συνδεθω με το ΡC μου στο Ιnternet χρησιμοποιωντας το κινητο ως modem? Windows XP εχω. Το ρωταω αυτο γιατι ειναι εντελως διαφορετικα να σερφαρεις με το κινητο κι αλλο με τον Η/Υ.... Edited June 27, 2010 by MrSeanKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Να κανω μια ερωτηση τωρα μπορει να ειναι και κοτσανα αλλα θα ρωτησω... Μπορω να συνδεθω με το ΡC μου στο Ιnternet χρησιμοποιωντας το κινητο ως modem? Windows XP εχω. Το ρωταω αυτο γιατι ειναι εντελως διαφορετικα να σερφαρεις με το κινητο κι αλλο με τον Η/Υ.... Ναι γίνεται. Εγώ βέβαια χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι το WiFirouter το οποίο κάνει το κινητό να λειτουργεί σαν ασύρματο router. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Που μπορω να το βρω το προγρσμμα αυτο? Ρωτω μην τυχον κατεβασω αλλο και τα κανω μανταρα... Ειναι freeware?? Oταν τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης της Samsung ειπαν οτι μεσω του ΡC Suite γινεται η δουλεια, αλλα ψαχνοντας το δε βρηκα ακρη... Στο Ιντερνετ μπαινω μεσω Cosmote κι οχι μεσω καποιου WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishnz Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Καλησπερα παιδια, εχω τα office mobile 2010 και δεν ανοιγουν αρχεια που προστατευονται απο κωδικο, ενω αντιστοιχα στο desktop pc ανοιγουν χωρις προβλημα. Υπαρχει καποια λυση για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Που μπορω να το βρω το προγρσμμα αυτο? Ρωτω μην τυχον κατεβασω αλλο και τα κανω μανταρα... Ειναι freeware?? Oταν τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης της Samsung ειπαν οτι μεσω του ΡC Suite γινεται η δουλεια, αλλα ψαχνοντας το δε βρηκα ακρη... Στο Ιντερνετ μπαινω μεσω Cosmote κι οχι μεσω καποιου WiFi. Άσε το πρόγραμμα που σου είπα γιατί δεν είναι freeware ... αν τρέχεις 6.5.3 Windows (παίζει να υπάρχει και στα 6.5) έχεις ένα πρόγραμμα "Κοινή χρήση Internet" τρέχοντας αυτό και με την χρήση του USB καλωδίου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν ενσύρματο router Και είσαι κομπλε. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μόλις ολοκλήρωσα το update σε 6.5.3 με kies και win 7. Όλα καλά, η διαδικασία κράτησε γύρω στο 20λεπτο. Με το πρώτο restart χρειάστηκε ένα δίλεπτο να συνέλθει και με άγχωσε λίγο, ζήτησε όμως και πάλι restart και ύστερα ξεκίνησε κανονικά τις ρυθμίσεις. Πρώτες εντυπώσεις, σίγουρα πιο όμορφο αλλά κυρίως μεγάλη θετική αλλαγή όταν του βάζεις δάχτυλο :p :lol:, χρήση χωρίς πενάκι εννοώ ε... Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Πριν την αναβαθμιση, πατωντας τον ρομβο, εβγαζε μια σειρα απο μενου, με καποια μορφη ομαδοποιησης, σε αντιθεση με το μενου του "εναρξη" που τα εχει ολα σε μια σελιδα και θελει σκρολαρισμα. Μετα την αναβαθμιση, ειτε ρομβο πατησω, ειτε "εναρξη" μου βγαζει το ιδιο μενου. Οσο κι αν εψαξα, δεν καταφερα να βρω καποια ρυθμιση ωστε να εχω το προηγουμενο αποτελεσμα. Υπαρχει τροπος και δεν τον εχω βρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Υπαρχει τροπος και δεν τον εχω βρει; Έχει αφαιρεθεί από τα 6.5.3 , κάπου κυκλοφορεί σε μορφή .cab όμως αλλά θέλει ψάξιμο . edit , το βρήκα : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=92582&postcount=1602 Edited June 29, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Αυτό ήταν το TouchWiz UI και δε νομίζω να συμπεριλαμβάνεται στην 6.5.3 γιατί δεν το βρίσκω πουθενά κι εγώ. Επειδή όμως είμαι και αρχάριος σε windows mobile μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως, αν όντως δεν το συμπεριέλαβαν, εμένα δε θα μου λείψει καθόλου edit: όπως λέει και ο από πάνω.. Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Άν έχεις ένα πρόγραμμα "Κοινή χρήση Internet" τρέχοντας αυτό και με την χρήση του USB καλωδίου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σαν ενσύρματο router Και είσαι κομπλε.Σε ευχαριστω που με κατατοπισες εχει ενα σωρο προγραμματα το κινητο και δεν ηξερα τι κανουν. Θελει πολυ ψαξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Παιδια δεν ξερω τι να κανω. Πειτε καμια ιδεα για να δει το ΚΙΕS ή το NPS την αναβάθμιση σε 6.5.3. Ολο μου λεει ότι έχω την νεότερη έκδοση. Μήπως να κάνω hard reset (μέσα από το μενού ή με τα πλήκτρα)? Να το γυρίσω σε Αγγλικα; Μου την έχει δώσει Παιδιά καλησπέρα, καμία ιδέα για την περίπτωσή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Αυτή είναι η τελευταία έκδοση? και μέσα από την συσκευή λέει ότι έχω Windows Mobile 6.5 Profesional CE 5.2.21863 (Εσωτερική έκδοση 21863.5.0.67) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μόλις ολοκλήρωσα το update σε 6.5.3 με kies και win 7. Όλα καλά, η διαδικασία κράτησε γύρω στο 20λεπτο. Με το πρώτο restart χρειάστηκε ένα δίλεπτο να συνέλθει και με άγχωσε λίγο, ζήτησε όμως και πάλι restart και ύστερα ξεκίνησε κανονικά τις ρυθμίσεις. Πρώτες εντυπώσεις, σίγουρα πιο όμορφο αλλά κυρίως μεγάλη θετική αλλαγή όταν του βάζεις δάχτυλο :p :lol:, χρήση χωρίς πενάκι εννοώ ε... Ποια έκδοση του KIES χρησιμοποίησες? Τι έκδοση σου λέει ότι έχεις τώρα το ΚΙΕS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Έχει αφαιρεθεί από τα 6.5.3 , κάπου κυκλοφορεί σε μορφή .cab όμως αλλά θέλει ψάξιμο . edit , το βρήκα : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=92582&postcount=1602 Muchas gracias Amigo ;) Χμμμ, το κατεβασα, το εβαλα στο Omnia, αλλα επειδη δεν κανει καποια εγκατασταση αλλα τρεχει κατευθειαν ως exe δεν μου το δινει στις επιλογες αντιστοιχισης ή γενικοτερα σε καποιο menu. Μονο αν παω με file explorer και το τρεξω. Edited June 29, 2010 by nfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Ποια έκδοση του KIES χρησιμοποίησες? Τι έκδοση σου λέει ότι έχεις τώρα το ΚΙΕS? Το kies το τελευταίο: 1.5.1.10062_42. Η έκδοση όπως τη δίνει το kies είναι: PDA:JD3/PHONE:JD1/CSC:JD5 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις τη διαδικασία σε άλλον υπολογιστή? Edited June 29, 2010 by SlimData Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 αυτην εχω και εγω,πρεπει να ειναι η τελευταια official. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Έχω μια απορία. Δεν μπορώ να βάλω σε μήνυμα ότ ήχο θέλω εγώ? Μόνο τους προεπιλεγμένους?? Επίσης να πω ότι σε εμένα τουλάχιστον το θέμα με τα πρώτα δευτερόλεπτα των κλήσεων δεν λύθηκε. Εξακολουθεί να είναι αυξανόμενη η ένταση Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Το kies το τελευταίο: 1.5.1.10062_42. Η έκδοση όπως τη δίνει το kies είναι: PDA:JD3/PHONE:JD1/CSC:JD5 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις τη διαδικασία σε άλλον υπολογιστή? Ναι και μάλιστα σε υπολογιστή με XP. Πάλι όμως μου λέει τα ίδια Παιδιά ετοιμάζομαι για hard reset και να προσπαθήσω πάλι. Θέλω 6.5.3.........! Βασικά γιατί όλοι λέτε ότι είναι πολύ πιο γρήγορο και πρέπει να πώ ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόκριση. Το περίμενα πολύ πιο σβέλτο, και να φανταστείς ότι προν είχα HTC Diamond. Θα έπρεπε να αισθάνομαι την μέρα με την νύχτα. Επίσης πολλές φορές δεν ενεργοποιείται το WiFi (only after reset) και ενώ μιλάω πολλές φορές κόβεται η κλήση και πρέπει να ξανακαλέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Δυστυχώς ούτε το format (hard reset) έπιασε. Τι να πώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andro Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Να βάλω cooked 6.5.3? Με έχετε φοβήσει μήπως το κάψω. ΥΓ έχω WIN 7 Ultimate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Δεν κάνεις κάνα τηλέφωνο στη samsung μπας και έχουν καμιά ιδέα?? Στην τελική παίζει να έχει κανένα πρόβλημα το τηλέφωνο.. Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Τρεις απορίες.. 1. Έβαλα το NoData και απενεργοποίησα όλες τις επιλογές. Μου βγάζει ακόμα ένδειξη 3G όμως. Φυσιολογικό??? 2. Μπορώ να επιλέξω έναν δικό μου ήχο για μήνυμα ή υποχρεωτικά θα μείνω με τους προεπιλεγμένους?? 3. Θέλω να του πάρω προστατευτικό για την οθόνη. Βρήκα στα netimes και brando πολλές επιλογές. Όμως τι να διαλέξω? Βρήκα ultra-clear, anti-glare, matte, mirror... Καμία συμβουλή?? edit: Και συγνώμη για το συνεχόμενο μήνυμα ε... Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts