bobfr150 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Πολυ περιπλοκη φαση αυτο το φλασαρισμα :lol: τιποτα πιο ευκολο δεν υπαρχει? Καμια αναβαθμιση μεσω site samsung κατι official εντελως να το φορτωσει και να τελειωνουμε? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Τελικα λεω να αφησω για λιγο Spb Mobile Shell και να τεσταρω το Samsung Today. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη για τον καιρο η οποία να καθεται στο Today και κανενα ποιο ομορφο (hero like) ορολοι??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 μα ειναι δυνατον το samsung today να σου δωσει τις ευκολιες του spb ; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 drlacan said: Παιδιά καλώς σας βρήκα, -προσπαθώ να κάνω sync το κινητό με bluetooth (με καλώδιο δοκίμασα μόνο μια φορά ως τώρα και έγινε κανονικά) και δεν γίνεται με τίποτε. Έχω Windows 7 x64 και (προφανώς) το Windows Mobile Device Center. Το έχει κάνει κανείς; Αν όχι, υπάρχει τρόπος να μην τραβάει ρεύμα κάθε φορά που το βάζω στη usb γιατί βλέπω σύντομα να μου μένει στα χέρια η μπαταρία; -πολλές φορές χάνεται η μπάρα έναρξης, αλλά λειτουργεί (αν πατήσω πάνω στο κενό εμφανιζεται το αντίστοιχο μενού) και στρώνει με soft reset. Είναι κάτι νορμάλ για WM; -για να περάσω το spb mobile shell πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσω το TouchWiz ή δεν παίζει ρόλο; Πάντως στο αντίστοιχο μενού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του TouchWiz, το κουμπάκι δεν είναι πράσινο, παρόλα αυτά εγώ βλέπω γραφικά Samsung. -Στο Outlook έχω περασμένες ορισμένες επαφές με δύο κινητά, το ένα σε στήλη "άλλο τηλέφωνο", αλλά ενώ συγχρονίστηκε κανονικά στο ομνια βλέπω μόνο το πρώτο κινητό κάθε επαφής. Διορθώνεται αυτό; -Η εγκατάσταση προγραμμάτων που γίνεται; 2-3 που εβαλα, τα εγκατέστησα στην κύρια μνήμη αλλά μάλλον πρέπει να τα βγάλω και να τα βάλω αλλού, ε; :rolleyes: ευχαριστώ drlacan said: ρε παιδιά τίποτε για αυτά τα προβληματάκια; drlacan said: παιδιά please καμιά βοήθεια για αυτές τις ερωτήσεις πλην της αποθήκευσης που καλύφθηκα;;; ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Με υποχρεώσατε. Μα καλά, ούτε μια απάντηση, έστω και για να πείτε "ψαξε αλλού";;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) jimmys said: Εγω γιατι δεν εχω αυτο το προβλημα μετα την αναβαθμιση στα win 6.5.3 οσον αναφορα τον ηχο? Και σε μενα στην αρχη του ηχου, ακουγοταν σιγα και μετα αυξανοταν αλλα μετα την αναβαθμηση, ο ηχος ακουγετε απο την αρχη με την ιδια ενταση. και σε μένα στην αρχή όταν έβαλα τα 6.5.3 έπαιζε κανονικά αλλά μετά θυμήθηκε... το παλιό καλό του εαυτό χεχεχε. Η διάρκεια της μπαταρίας σε μένα ωστόσο έχει μειωθεί αισθητά. Δε ξέρω τι παίζει. Αλλά θα το αφήσω λίγες μέρες μπας και στρώσει... drlacan said: ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Με υποχρεώσατε. Μα καλά, ούτε μια απάντηση, έστω και για να πείτε "ψαξε αλλού";;;; lol, έχεις το δίκιο σου και εσύ. :D Συνήθως αν δεν απαντάμε ή βαριόμαστε ή δε γνωρίζουμε :P Λοιπόν όσον αφορά την σύνδεση μέσω bluetooth δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. η μπάρα έναρξης σε μένα δεν έχει χαθεί ποτέ. Αν εννοείς όταν μπαίνεις μέσα σε κάποιο πρόγραμμα νομίζω είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Για το spb mobile shell δοκιμάζεις και βλέπεις! Το outlook δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ξέρω ότι δε βοήθησα αλλά αν θες βοήθεια περισσότερο κοίτα και εδώ Edited April 11, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 johnb said: lol, έχεις το δίκιο σου και εσύ. :D Συνήθως αν δεν απαντάμε ή βαριόμαστε ή δε γνωρίζουμε :P Λοιπόν όσον αφορά την σύνδεση μέσω bluetooth δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. η μπάρα έναρξης σε μένα δεν έχει χαθεί ποτέ. Αν εννοείς όταν μπαίνεις μέσα σε κάποιο πρόγραμμα νομίζω είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Για το spb mobile shell δοκιμάζεις και βλέπεις! Το outlook δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ξέρω ότι δε βοήθησα αλλά αν θες βοήθεια περισσότερο κοίτα και εδώ ευχαριστώ johnb, η μπάρα χάνεται μερκές φορές πχ αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά) και βλέπω την γνωστή οθόνη έναρξης. Όσο για το Outlook, ούτε εγώ το χρησιμοποιώ ποτέ, απλά είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος να κρατάω backup τις επαφές. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω και το δεύτερο κινητό κάποιου, χωρίς να δημιουργώ καινούρια επαφή για το ίδιο πρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) drlacan said: ευχαριστώ johnb, η μπάρα χάνεται μερκές φορές πχ αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά) και βλέπω την γνωστή οθόνη έναρξης. Όσο για το Outlook, ούτε εγώ το χρησιμοποιώ ποτέ, απλά είναι ένας εύκολος και απλός τρόπος να κρατάω backup τις επαφές. Βασικά με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω και το δεύτερο κινητό κάποιου, χωρίς να δημιουργώ καινούρια επαφή για το ίδιο πρόσωπο. για να βλέπεις youtube σε καλή ποιότητα βάλε οπωσδήποτε το core player! Τα σπάει! :) Επίσης αυτό με τον Opera δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Πια έκδοση ROM έχεις; Edited April 11, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Το Core το έχω βάλει και είναι πράγματι πολύ καλό για youtube, και με επιλογές (να ήταν και περισσότερο touch friendly χωρίς γραφίδα θα ήταν ακόμη καλύτερα). Η έκδοση ROM που έχω λέει pda I8000NXXIJ3 CSC I8000EURIJ5 τηλέφωνο I8000XXIJ1 (αυτά δεν είναι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 υπάρχουν νεώτερες εκδόσεις που διορθώνουν διάφορα προβλήματα και είναι πιο σταθερές. Επίσης έχουν καλύτερη απόκριση και σίγουρα θα αγαπήσεις περισσότερο το κινητό σου. Μπορείς να τις βρεις εδώ αλλά θέλει λίγο δουλειά και καλή σχετικά εξοικιώση με τους υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 α, ωραίο thread στο bytheway, τα έχει όλα μαζεμένα. Υποθετω ότι όλες αυτές ειναι επίσημες, ε; δεν σκοπεύω να βάλψ καμία cooked, δεν μου αρέσουν τα πειράματα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 επίσημες ναι Από τις 6.5 εκδόσεις η Α5 δείχνει να είναι η πιο σταθερή αν και εγώ δοκίμασα και την JC1 και δεν είχα προβλήματα. Πάντως προτείνω να βάλεις την 6.5.3. μιας και πλέον οι αναβαθμίσεις θα βασίζονται σε αυτή την έκδοση λειτουργικού. Αν μάθεις να κάνεις τις αναβαθμίσεις σωστά παίζεις με όποια θες και κρατάς ότι σου αρέσει! Καλό ... "ψήσιμο"...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 drlacan said: αφού κλείσω τον Opera Mobile 10 (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν μου παίζει youtube - δεν ξέρω αν έχει θέμα με τα flash σαν browser γενικά)... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδιά έβαλα μαζί με το spb shell αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604146 και έχει γίνει και "μαμώ" τα κινητά. Τι λέτε και εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Δες και αυτό... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5455081&postcount=1782 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 athanaso77 said: Σε καμία περίπτωση. Στην καλύτερη μπορεί να βάλει το Spb Mobile Shell με το HTC Sense skin. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5455081&postcount=1782 Δηλαδη με αυτη την εφαρμογη το κανουμε να μοιαζει το μενου με το HD2 ? Την κανουμε εγκατασταση οπως στο HD2 ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Γιάννης said: Δηλαδη με αυτη την εφαρμογη το κανουμε να μοιαζει το μενου με το HD2 ? Την κανουμε εγκατασταση οπως στο HD2 ? Ευχαριστω. Και αν θελουμε να επαναφερουμε τα παλια μενου???Κραταμε κατι back-up??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 teobot said: Και αν θελουμε να επαναφερουμε τα παλια μενου???Κραταμε κατι back-up??? Απλά το απεγκαθιστάς. Γιάννης said: Δηλαδη με αυτη την εφαρμογη το κανουμε να μοιαζει το μενου με το HD2 ? Την κανουμε εγκατασταση οπως στο HD2 ? Ευχαριστω. Ναι, μοιάζει με το HTC Sense. Γιάννη δεν είναι rom, μια εφαρμογή είναι απλά που κάθεται πάνω στο shell των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 athanaso77 said: Απλά το απεγκαθιστάς. Ναι, μοιάζει με το HTC Sense. Γιάννη δεν είναι rom, μια εφαρμογή είναι απλά που κάθεται πάνω στο shell των windows. Ευχαριστω.Η εφαρμογη ειναι αυτονομη ??? Με μπερδευει αυτο που λες οτι καθεται στο shell των windows. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 από επιδόσεις όμως είναι καλή αν καθίσει πάνω στη νέα 6.5.3 rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Γιάννης said: Ευχαριστω.Η εφαρμογη ειναι αυτονομη ??? Με μπερδευει αυτο που λες οτι καθεται στο shell των windows. Ναι είναι ένα ξεχωριστό shell όπως το Sense που έχουν τα HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 athanaso77 said: Ναι είναι ένα ξεχωριστό shell όπως το Sense που έχουν τα HTC. Εβαλα σε Omnia την Spb Mobile Shell με το HTC Sense skin αλλα δεν βλεπω διαφορα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 μήπως πρέπει να την ενεργοποιήσεις από το μενού "Στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας" ή κάπως έτσι λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 johnb said: μήπως πρέπει να την ενεργοποιήσεις από το μενού "Στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας" ή κάπως έτσι λέγεται. Πιθανον...Θα το κοιταξω αυριο μιιας και το κινητο δεν ειναι δικο μου.Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Γιάννης said: Ευχαριστω.Η εφαρμογη ειναι αυτονομη ??? Με μπερδευει αυτο που λες οτι καθεται στο shell των windows. Δεν ξέρω αν κάθεται πάνω στο shell των windows, μου φαίνεται ότι κάθεται πάνω στο shell του spb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) johnb said: από επιδόσεις όμως είναι καλή αν καθίσει πάνω στη νέα 6.5.3 rom? Η αληθεια ειναι οτι παρατηρησα καποια μικρη καθυστερηση αποκρισης, αλλα οχι τοσο μεγαλη οσο ειχε το samsung widget plus που λαγκαρε τρομερα Γιάννης said: Εβαλα σε Omnia την Spb Mobile Shell με το HTC Sense skin αλλα δεν βλεπω διαφορα... Δεν βλεπεις διαφορα φιλε μου επειδη πρεπει να αλλαξεις το πως φαινονται τα εικονίδια ενα ενα ξεχωριστα πατωντας παρατεταμενα πανω σε καθε εικονιδιο και να διαλεξεις το αλλαγη επιφανειας. Εγω εδιωξα πρωτα ολα τα εικονιδια κ τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη. Υπαρχουν εξαιρετικες δυνατοτητες (φαντασια να εχεις). Μεχρι και τα διαχωρηστικα αναμεσα σε καθε συντομευση και τα panel πισω απο τα εικονιδια μπορεις να τα παραμετροποιησεις. Αργησα λιγο να καταλαβω τι παιζει και μου πηρε πολυ ωρα να τα στησω ολα ενα ενα , αλλλα το αποτελεσμα πραγματικα ειναι εξαιρετικο Edited April 11, 2010 by teobot Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts