Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδια που στον αγυριστο υπαρχει ο ΙΕ για να τον κατεβασω?

Εψαξα στη σελιδα της Microsoft αλλα δεν εβγαλα ακρη. Η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 6.5 κι αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει πουθενα καποια ενημερωση του ΙΕ γιατι δεν παιζει να αλλαξω κινητο (4 μηνων ειναι)...

Τι να το κάνεις το IE; Όλοι Opera χρησιμοποιούμε.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι...

Το Omnia από ότι θυμάμαι έχει δικό του messaging client και απενεργοποιείται από άλλο μέρος της registry το threading. Σίγουρα υπάρχει η λύση στο i8000 forum του modaco, πρέπει να έχουν ένα θέμα με όλα τα reg tweaks.

Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι...

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα...πήγαινε sms/mms>μενού>επιλογές>όλες οι κλήσεις και απενεργοποιείς τη νηματική προβολή sms

Αυτό για win6.5

Και στα win.6 γίνεται:http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=13088

Edited by PaSxaLiS_OmniaII
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

athanaso77 o IE ειναι ο μονος browser που μπορω να κατεβαζω αρχεια απο διαφορους files hosters οι δυο Οpera κολλανε. Οταν πετυχαινω καλο WiFi φορτωνω links και κατεβαζει ο ΙΕ, γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καπου αναβαθμιση του. Στην πλοηγηση ειναι μεν σχετικα αργος αλλα οποτε τον εχω χρησιμοποιησει ουδεποτε μου κολλησε.

Καλημέρα. Μετά από αρκετούς μήνες με την D3 σήμερα αποφάσισα να βάλω την I8000NXXJH1 . Πολύ καλή Rom αλλά έχω ένα θεματάκι ... τους μήνες και τις μέρες στο ημερολόγιο μου τους βγάζει στα Ιταλικά ... ξέρει κανείς τίποτα επί του θέματος ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει πια room είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα και να μην τραβά πολλά mb ευχαριστώ. Εχω την PDA : D3 CSC: D5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: D1 WM6.5

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει πια room είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα και να μην τραβά πολλά mb ευχαριστώ. Εχω την PDA : D3 CSC: D5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: D1 WM6.5

Vale i G4/G5/H1 για Windows 6.5 ή Η2 για Windows 6.5.3

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλησπέρα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει Service Samsung MObile στην Αθήνα ? Μου έπεσε το κινητό και δεν δουλεύει η μισή οθόνη ... Στο site Μου βγάζει μόνο ένα εξουσιοδοτημένο στην πατησίων ...

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να δημιουργω διαφορετικα προφιλ;;οι επιλογες του Mobile shell για κανονικο/αθορυβο/δονηση δεν μου αρκουν...

υ.γ. μετα απο αναβαθμιση τελικα λυθηκε το θεμα με το thread sms..thanks για τις απαντησεις!

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να έχουμε το toutch wiz 3 για το Omnia μας??
http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να δημιουργω διαφορετικα προφιλ;;οι επιλογες του Mobile shell για κανονικο/αθορυβο/δονηση δεν μου αρκουν...

υ.γ. μετα απο αναβαθμιση τελικα λυθηκε το θεμα με το thread sms..thanks για τις απαντησεις!

Υπάρχει το g-profile, αυτό χρησιμοποιώ, καθώς και το phonewaver, αλλά ελπίζω και άλλα.

Με το treaded sms τι τρέχει και πως λύνεται το πρόβλημα?

Φίλε SHOG_ST τι είναι το touch wiz 3?

Φίλε SHOG_ST τι είναι το touch wiz 3?

Είναι το default today screen (κ΄όχι μόνο) του κινητού μας. Το Omnia II έχει την έκδοση 2 του touch wiz, και είναι αυτό με τα widgets και τις 3 οθόνες, αλλά βασικά είναι σχεδόν όλο το interface του κινητού. (τηλ.κατάλογος, μηνύματα, ημερολόγιο, κλπ) (παράδειγμα:

)

Τα Galaxy S & Wave έχουν πλέον την έκδοση 3 του wiz, η οποία είναι καλύτερη απ' τη 2! (βίντεο)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Ρε παιδες εχω ενα θεμα!!Μερικες φορες μπαινω στο wi-fi και δεν μου βρισκει δικτυα(ενω ξερω οτι υπαρχουν) και η μονη λυση ειναι βγαζω μπαταρια για 5 τουλαχιστον λεπτα για να επανελθει!!!!!!!!!!!!

Υπαρχει αλλη λυση??????/

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Αυτό δεν είναι για Android;

Απ' όσο ξέρω είναι σίγουρα για android και bada (το λειτουργικό του wave)

Έψαξα, αλλά για wm δεν το βρήκα, και είπα μήπως ξέρει κανείς άλλος κάτι..

Καλό θα ήταν πάντως να μας προσέφεραν μια αναβάθμιση του touch wiz...:cool:

Επειδη αλλαξα τη συνδεση καταργωντας το mobile Internet στο κινητο μηπως υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ζητειται επιβεβαιωση πριν συνδεθει το κινητο στο Internet??

Γιατι αν δεν εχεις στο συμβολαιο σου mobile Internet τοτε το καθε ΜΒ πλοηγησης στο χρεωνει 1Ε η Cosmote κι αν κανεις το λαθος και μπεις με WAP παει στα 10...:wacko:

Oσα προγραμματα εχουν σχεση με Internet εσβησα τα εικονιδια για καθε ενδεχομενο ακομα κι εκεινα τα προγραμματιδια (widgets) Accuweather, MSN weather, MSN money.

Ενας φιλος που εχει ΝΟΚΙΑ (το Χ6 νομιζω) μου λεει οτι και να ανοιξει ειτε προσπαθησει καποιο προγραμμα να συνδεθει στο Internet του ζητα επιβεβαιωση. Γιαυτο ρωταω μη μου κοστισει ο κουκος για αηδονι :X

Επειδη αλλαξα τη συνδεση καταργωντας το mobile Internet στο κινητο μηπως υπαρχει καποιος τροπος ωστε να ζητειται επιβεβαιωση πριν συνδεθει το κινητο στο Internet??

Γιατι αν δεν εχεις στο συμβολαιο σου mobile Internet τοτε το καθε ΜΒ πλοηγησης στο χρεωνει 1Ε η Cosmote κι αν κανεις το λαθος και μπεις με WAP παει στα 10...:wacko:

Oσα προγραμματα εχουν σχεση με Internet εσβησα τα εικονιδια για καθε ενδεχομενο ακομα κι εκεινα τα προγραμματιδια (widgets) Accuweather, MSN weather, MSN money.

Ενας φιλος που εχει ΝΟΚΙΑ (το Χ6 νομιζω) μου λεει οτι και να ανοιξει ειτε προσπαθησει καποιο προγραμμα να συνδεθει στο Internet του ζητα επιβεβαιωση. Γιαυτο ρωταω μη μου κοστισει ο κουκος για αηδονι :X

Βαλε το NoData να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Vale i G4/G5/H1 για Windows 6.5 ή Η2 για Windows 6.5.3

Που θα μπορούσα να της βρω ψάχνω για τις συγκεκριμένες ρομ και δεν μπορώ να τις βρω???

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει πια room είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα και να μην τραβά πολλά mb (ελληνική) ευχαριστώ. Εχω την PDA : D3 CSC: D5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: D1 WM6.5 Edited by sakma