drlacan Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Και απο που κατεβαζω το ΚΙΕΣ?? Και επισης θα χαθουν δεδομενα απο μεσα????? πειτε μου βημα βημα πως να το κανω :oops: Το Κιες θα το κατεβάσεις κατευθείαν από τη Samsung. Πλεόν από ότι βλέπω κυκλοφορεί μόνο η έκδοση 52_28, (αν και εγώ σε Win7 τα είχα καταφέρει τελικά με παλαιότερη έκδοση, η οποία μάλλον δεν υπάρχει ούτε στο samsungapps όπου την είχα βρει). Μόλις συνδέσεις το κινητό θα σου το βρει, και θα επιλέξεις από τις επιλογές του Kies "αναβάθμιση υλικολογισμικού". Αν όλα πάνε καλά, θα σου πει ότι υπάρχει καινούρια έκδοση firmware για το κινητό, θα δεχτείς την αναβάθμιση και τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνο του. Θα κάνει μερικές επανεκκινήσεις και θα πάρει περίπου 10 λεπτά. Μόλις βεβαιωθείς ότι τελείωσε, το αποσυνδέεις και κάνεις και ένα hard reset. Προτείνεται η διαδικασία να γίνει σε λαπτοπ, μην σπα΄σει κανένας διαόλος το ποδι του και πέσει το ρεύμα την ώρα της αναβάθμισης, γιατί μετά μάλλον θα έχεις ένα πρες-παπιέ των 400 ευρώ αντί για κινητό. Στο δικό μου κινητό (και στων άλλω από ότι κατάλαβα) φόρμαρε μόνο το λειτουργικό, δεν πείραξε την αποθήκη (την κάρτα μνήμης δεν ξέρω, γιατίτην είχα βγάλει). Τηλέφωνα, ρυθμίσεις, προγράμματα θέλουν όλα από την αρχή. Διάβασε και τις σελίδες από την 240 περίπου και μετά για λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 ισχυει οτι με τα 6.5.3 δεν υπαρχει η σπαστικη καθυστερηση των 2'' στην αρχη του ringtone???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ir Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 ρε παιδες....πειτε καμια καλη εφαρμογη αναγνωρισης μουσικης..... γιατι το midomi δεν καταλαβαινει που πανε τα 4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Αν δεν σε καλυπτει το Midomi τοτε...Shazam ο,τι καλυτερο για μενα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Ερωτηση: Υπαρχει η δυνατοτητα να στειλουμε ενα κειμενο word η μια εικονα απευθειας απο το κινητο στον εκτυπωτη προς εκτυπωση (αν διαθετουμε εκτυπωτη που υποστηριζει wi fi συνδεση)??????? αν ναι,πως? καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ir Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 καποιος γνωριζει κατι πανω σε αυτο? επειδη σε βλεπω και σε βασανίζει καιρο..... θα σου πω μια ιδέα που εχω (χωρις να την εχω δοκιμάσει) αν στήσεις τον ασύρματο εκτυπωτή ετσι ώστε να ειναι ad-hoc , δηλαδη να μην μπαίνει σε ενα υπάρχον ασύρματο...αλλα να εκπέμπει δικο του.... και μετα οταν συνδεθεις με το ομνια το δηλώσεις σαν ad-hoc φαντάζομαι το office θα σου δίνει επιλογή εκτύπωσης. απλα μια ιδεα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ir Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Αν δεν σε καλυπτει το Midomi τοτε...Shazam ο,τι καλυτερο για μενα κανενα free ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Υπάρχει παιδιά πρόγραμμα για να βλέπουμε την ισχύ του σήματος της τηλ. εταιρίας έτσι ώστε τυχόν στο δωμάτιο να βάζουμε το κινητό στην καλύτερη δυνατόν θέση (για να μην τρώει και πολύ μπαταρία βρε αδερφέ, αλλά και να μην εκπέμπει σαν τρελλό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 επειδη σε βλεπω και σε βασανίζει καιρο..... θα σου πω μια ιδέα που εχω (χωρις να την εχω δοκιμάσει) αν στήσεις τον ασύρματο εκτυπωτή ετσι ώστε να ειναι ad-hoc , δηλαδη να μην μπαίνει σε ενα υπάρχον ασύρματο...αλλα να εκπέμπει δικο του.... και μετα οταν συνδεθεις με το ομνια το δηλώσεις σαν ad-hoc φαντάζομαι το office θα σου δίνει επιλογή εκτύπωσης. απλα μια ιδεα.... thanx για την ιδεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 (edited) κυκλοφορησε νεα εκδοση του kies,οποιος θελει απο εδω. ειναι συμβατη με windows 7 x64,την εγκατεστησα. Edited June 4, 2010 by xolloth Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsalhs Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 παιδιά παρακαλώ μια ερώτηση help. θέλω να κάνω αναβάθμιση το firmware πως????? ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 κατεβασε το kies και θα σου βρει εκεινο την αναβαθμιση,οπως και θα στην κανει. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2010 Την κατέβασα, την εγκατέστησα, μου βγάζει τώρα το samsungapps αλλά προς το παρόν δεν δοκίμασα κάτι. Κάποιος άλλος κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 πατησες την επιλογη"αναβαθμιση"δεξια κατω και δεν σου βγαζει αναβαθμιση; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 (edited) Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται, έχουν μπερδευτεί τα kies στον υπολογιστή και όταν πάω να κατεβάσω το ties από το samsungapps και να το εγκαταστήσω μου λέει ότι η συσκευή αυτή δεν υποστηρίζεται από το samsungapps και τέτοια χαζά. Τι μπουρδ...χώρα είμαστε ρε μαμώτο. Όλους τους έχουμε διώξει. Πάμε γλείφουμε και δίνουμε στον πολιτικό λεφτά για να μας βάλει στο δημόσιο και μετά όταν μαθαίνουμε ότι παίρνει μίζα τον βρίζουμε και του ρίχνουμε γιαούρτια (καταλαβαίνετε για ποιούς εννοώ, γνώμη μου πάντοτε για να μην παραξηγηθεί και κανένας δημόσιος). Edited June 6, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrishnz Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά, πριν από λίγες μέρες αγόρασα κι εγώ το Ομνια ΙΙ και εγκατέστησα το Destinator 7. Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να μην σβήνει η οθόνη κατά τη διάρκεια της πλοήγησης και πως γίνεται αυτό; Edited June 6, 2010 by chrishnz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 (edited) Παιδιά πρόγραμμα για να καθαρίζει και να τακτοποιεί "τους δίσκους" υπάρχει? A και κάτι άλλο, αυτό το Nero σας το βγάζει κάθε φορά που το συνδέετε στον υπολογιστή? Τι λέει αυτό? Edited June 6, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 μπορεί να μου στήλη κάποιος μερικά λινκς για γνωστά μαγαζάκια με πμ; έχασα δυστυχώς όλα μου τα bookmarks και χάθηκα Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 και παλι νεα εκδοση kies,μερα παρα μερα σκαει μυτη και νεα εκδοση. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 το κατεβσα το κιες αλλα οταν παταω αναβαθμιση βγαζει σφαλμα ...με σβιστα 7 64β ειμαι...γινεται τπτ? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Vista ή 7 έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 οχ ...τωρα ειδα τη εγραψα .....ενουσα 7 οχι σβιστα (συνιθια) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 και γω 7χ64 εχω και η νεα εκδοση δουλευει περιφημα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) Παιδιά το ράδιο FM δεν λειτουργεί αν το τηλ. είναι κλειστό, έτσι? Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί όμως? Μήπως πρέπει να βάλουμε κάτι άλλο (phonewaver?)? Επίσης αφού το software του κινητού θεωρώ ότι άλλαξε, γιατί στο site της εταιρίας είναι ακόμη με το παλαιό (στις φωτό)?????????? Edited June 8, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Παιδιά το ράδιο FM δεν λειτουργεί αν το τηλ. είναι κλειστό, έτσι? Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί όμως? Μήπως πρέπει να βάλουμε κάτι άλλο? Δεν λειτουργεί με κλειστό κινητό...δεν νομίζω να γίνεται τίποτα:ninja: Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts