Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δοκιμασα το samsung today και μου αρεσε αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροποπς να επιλεξω μονος μου ποιες συντομευσεις θα εμφανιζονται η οχι. Γνωριζεται κατι για αυτο?

Παρατεταμενα παταω επανω στο εικονιδιο και το αλλαζω, το βρηκα, σορρυ.

Edited by jimmys

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά ,

Α)μπορεί να μου πει κανείς πια εκδοση του core player να κατεβάσω για το κινητό ?

Β) πως μπορώ να δώ πια έκδοση rom έχω εγκατεστημένει στο κινητό ?

Γεια σας παιδιά ,

Α)μπορεί να μου πει κανείς πια εκδοση του core player να κατεβάσω για το κινητό ?

Β) πως μπορώ να δώ πια έκδοση rom έχω εγκατεστημένει στο κινητό ?

Β)Ρυθμίσεις>Προχωρημένες>Σύστημα>Έκδοση>Συσκευή

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Administrators

Την τελευταία (1.3.6).

Modpic.gif

Μήπως να ξαναδοκίμαζες μετά από hard reset;

Είπα μήπως το γλύτωνα αλλά μάλλον δε θα το γλυτώσω να το κάνω.. Thanx πάντως..:(

τελικά μετά το hard reset, το εγκατέστησα..:confused: Βαριέμαι πάλι όλα τα progs απο την αρχή..:mad:

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Eχω βρει και κατεβασει την εκδοση coreplayer 1.3.2.Την έχω κάνει εγκατάστασει και μου ανοίγει κανονικά .όταν πατάω την τηλεόραση κάτω δεξία για να δω ένα ωιντεάκι στο youtube,ενώ κάνει αναζήτησει και βρίσκει αυτό το οποίο ψάχνω,όταν παταώ play δεν μου πέζει το βιντεάκι !!! έχει κανείς καμιά ιδεά τι να κάνω ?

Ρε παιδιά τι είναι το Samsung Today; Επίσημο skin της Samsung ή καμιά μόντα; Και πως μπορώ να το πάρω για να το δοκιμάσω;

Παιδια βρισκω στο wifi δικτυα με κλειδακια!υπαρχει καμια εφαρμογη που να βρισκει δικτυα χωρις κλειδακια?απο χθεσ δεν βρισκω τετοια δικτυα οπως παλια!σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω?

χαιρετε...μπορει καποιος να μου πει πως βαζω ενα θεμα στο spb mobile shell 3.5.3??????το κατεβαζω...μετα τι κανω??που περναω(εγκαθιστω) το .cab αρχειακι?????

Ρε παιδιά τι είναι το Samsung Today; Επίσημο skin της Samsung ή καμιά μόντα; Και πως μπορώ να το πάρω για να το δοκιμάσω;

Αν πας στις ρυθμίσεις / στοιχεία οθόνης σήμερα , θα αποεπιλέξεις το samsung widget και κάπου πιο πάνω στην λίστα είναι το samsung today , το τικάρεις και εμφανίζεται στη αρχική οθόνη .

Ναι, κάνεις κανονική εγκατάσταση όπως κάθε άλλο πρόγραμμα.

το κανω αυτο,αλλα δεν γινεται τιποτα..πως αλλαζει το θεμα και πως επαναφερω το αρχικο αν αλλαξω γνωμη?????

Αν πας στις ρυθμίσεις / στοιχεία οθόνης σήμερα , θα αποεπιλέξεις το samsung widget και κάπου πιο πάνω στην λίστα είναι το samsung today , το τικάρεις και εμφανίζεται στη αρχική οθόνη .

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις προβολής μου. Από Σαμσουνγκ έχει μόνο το γνωστό WidegtPlus.

Edited by drlacan

Με τον coreplayer μπορείς να δεις youtube σε πολύ καλή ανάλυση.

Πήγαινε Menu->tools->settings->selectpage-channels και εκεί άλλαξε το preferred format. Εγω το εχω H264 (normal quality).

Το έκανα και το αποτέλεσμα είναι καλύτερη ποιότητα εικόνας αισθητά ,αλλά το βιντεάλι παίζει πολύ αργά !!(καρε καρε) ,καμία άλλη ιδέα για το πως θα βλέπουμε βιντεάκια από το youtube σε ικανοποιητίκη ανάλυση!

• Administrators
το κανω αυτο,αλλα δεν γινεται τιποτα..πως αλλαζει το θεμα και πως επαναφερω το αρχικο αν αλλαξω γνωμη?????

Θα πας στο Settings -> Today και εκεί στα Items θα απενεργοποιήσεις τα πάντα και θα επιλέξεις το Spb Mobile Shell.

Modpic.gif

Σε γενικές γραμμές το S2U2 είναι υπαίτιο για διάφορα μικροπροβλήματα και δεν συνιστώ τη χρήση του.

Με 20ευρω υπαρχει στον Γερμανο το γνησιο...

http://www.netimes.com/shop/samsung-gti8000-omnia-ii-c-87_678.html. Καλές τιμές και αξιόπιστο

Καλημερα και καλη εβδομαδα. Μηπως γνωριζετε καποιο προγραμμα που μεσω GPS να μπορω να μετρω χρονο για 0-100χλμ, 0-400μ και τελικη ταχυτητα? Γενικα να καταγραφει τετοιες τιμες? Ευχαριστω.

Το netimes το εμπιστευόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Αξιόπιστο και στις καλύτερες τιμές.

Πολλά μεταφορικά δεν έχει?23€:confused:

Έχει δοκιμάσει κανείς την ZAGG invisibleShield(full body)?Καλή φαίνεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργική...μήπως "κολάνε" τα δάχτυλα στην οθόνη?

Edited by PaSxaLiS_OmniaII

Πολλά μεταφορικά δεν έχει?23€

Μην επιλέξεις feedex αλλά απλό ταχυδρομείο .

Λένε 7-30 μέρες παράδοση , αλλά σε 8 εργάσιμες είναι στο σπίτι σου .

1.92€:lol:

+1, έτσι ακριβώς συμβαίνει και σ' εμένα που ψωνίζω απο εκεί. Μέχρι στιγμής είναι αξιόπιστη και καλή εταιρία.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Λάβετε υπόψη σας ότι λόγω των προβλημάτων στα αεροδρόμια μπορεί να καθυστερήσουν πολύ οι αγορές σας από Ασία!!! ;)
Φιλικά Γιώργος