johnb Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Η αναβάθμιση καταρχήν είναι δωρέαν Κατά 2ον καλό είναι όσοι δεν έχετε ξανακάνει αναβάθμιση να ακολουθήσετε τις οδηγίες (υπάρχουν οδηγοί που εξηγούν τι πρέπει να κάνετε). Γενικά ψάχτε το πριν προχωρήσετε. Για ότι άλλο θέλετε εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Εγώ θα δοκιμάσω αύριο να περάσω την νέα έκδοση! Τα δύο αρχεία για κατέβασμα τα οποία αποσυμπιέζετε με το 7-zip είναι τα εξής: http://rapidshare.com/files/373842380/GT-I8000_I8000NXXJD1_I8000EURJD4_I8000XXJD1_I8000EURJD4_XX_EUR.7z.001 http://rapidshare.com/files/373852558/GT-I8000_I8000NXXJD1_I8000EURJD4_I8000XXJD1_I8000EURJD4_XX_EUR.7z.002 Και ειναι free η αναβαθμιση? Και κατι ακομα... οταν παμε ρυθμισεις-προχ ρυθμισεις-συστημα-ενημερωσεις των windows τι ακριβως ενημερωνεται? ειναι απαραιτητο να το κανουμε? Εγώ όσες φορές το δοκίμασα δεν έκανε ποτέ αναβάθμιση :D Μη του δίνεις σημασία :D Edited April 9, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 παιδιά please καμιά βοήθεια για αυτές τις ερωτήσεις πλην της αποθήκευσης που καλύφθηκα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irahara1971 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Μόλις πρόσφατα απέκτησα το κινητό και θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Αν και διαβάζω το forum (έφθασα στην σελίδα 56) δεν έχω βρει αντίστοιχο unistaller πρόγραμμα σαν το ccleaner ή το Ashampoo unistaller έτσι ώστε να κρατείται σε καλή φορμα το λειτουργικό και ο αποθηκευτικός χώρος. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θήκη για το κινητό που να αποθηκεύεται όμως και η γραφίδα. Δεν είναι καθόλου πρακτικό να κρέμεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Απλά σκέφτηκα μήπως είναι κάτι που με χρεώνει...... Παιδιά σε ολόκληρη Πάτρα δεν υπάρχει ενα screen protector..Στο plaisio είχε αλλά με καθρέπτη.Αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι καλό.Ούτε στο e-shop..Εσείς που βρήκατε? δεν ειναι καλο ..το πηρα εγω και το εβγαλα μετα απο μια βδομαδα..στον ηλιο δεν βλεπεις τιποτα .. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Παιδιά βγήκε μια σημαντική αναβάθμιση για το κινητό μας. Η νέα ROM αναβαθμίζει τα windows σε 6.5.3 και έρχεται με πολλές βελτιώσεις. Μιλάμε για official rom ή cooked; Γιατί εάν δεν είναι επίσημη δεν τίθεται θέμα αναβάθμισης από τη στιγμή που κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ένα beta build. Καλό είναι να τα διευκρινίζουμε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Η Rom είναι κατά 99% official διότι κατεβαίνει (και) από τους servers της Samsung http://img535.imageshack.us/img535/3244/windowsbitmap2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Γιατί 99 και όχι 100%; Το παραπάνω που δίνεις είναι επίσημος server της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μολις την εβαλα την καινουργια..φαινεται γρηγορη και εχει και ενσωματομενο gprs monitor !το μονο αρνητικο για μενα ειναι η αλλαγη του πληκτρου start και η μεγεθυνση των γραματοσειρων που εχουν γινει στο μενου . π.χ. στις συνδεσεις . Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Εάν εννοείς τα buttons της κάτω μπάρας, είναι χαρακτηριστικό όλων των επερχόμενων 6.5.Χ rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια βασικη ερωτηση, που σιγουρα εχει απαντηθει καπου αλλα δεν βρηκα κατι με αναζητηση. Που μπορω να βρω παιχνιδια και εφαρμογες για το ι800? Το γνωστο μαγαζι ipmart δεν εχει τιποτα για windows mobile.. Παρακαλω για μια απαντηση, εστω και σε πμ Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Γιατί 99 και όχι 100%; Το παραπάνω που δίνεις είναι επίσημος server της Samsung; Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο κατεβάζει αυτόματα τις νέες αναβαθμίσεις ΑΛΛΑ δεν είναι φτιαγμένο από την ίδια την Samsung. Μπορεί να είναι leaked ή μπορεί κάποιος ο οποίος έχει τα "μέσα" να μπορεί να φτιάξει μια εφαρμογή που κατεβάζει απευθείας από τους official servers. Εχτές είπα 99% γιατί ήταν 1η μέρα που βγήκε και πάντα κρατάω μια πισινή. Μέχρι στιγμής όμως όπως διαβάζω σε διάφορα forums πρόκειται για επίσημη αναβάθμιση σε 6.5.3. tip από Modaco για όσους αναβάθμισαν σε 6.5.3 και αναβαθμίζουν το GPS XTRA μέσω ActiveSync only: (Μέσω Wi-Fi-GPRS δουλεύει κανονικά) Anyone manage to try put on the GPS XTRA be ON. There is conflict of OK and DONE. I try the hardware button also no successful. Sorry for my poor explanation.yes, there's a bug here. you can change the setting from registry directly. like [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Samsung\RIL\GPS\XTRA] "Enable"=dword:1 "AutoDownload"=dword:1 "AutoDownloadActiveSync"=dword:1 αναβάθμισα και εγώ στη νέα ROM και από μια πρώτη και γρήγορη ματιά αξίζει να αναβαθμίσετε. Καλό είναι να βάλετε όλο το πακέτο (και το eboot) ώστε να έχετε παραπάνω ελεύθερη μνήμη RAM. Μένει τώρα να δούμε αν οι εφαρμογές δουλεύουν το ίδιο σωστά. Για ότι νεώτερο θα σας πω. Edited April 10, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παιδιά θα ξανακάνω την ερώτηση. Μόνοι μας πρέπει να αναβαθμίσουμε το κινητό ή μπορούμε να πάμε σε εξουσιοδοτημένο service? Να μην πω ψέματα, το φοβάμαι λίγο το "μόνος μου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δυο ερωτησουλες γαι αν βοηθησω μια φιλη που το εχει... Σε ποιο φακελο μπορουμε να βαλουμε δικες μας φωτο μεσω usb και ringtones ? Τα ringtones σε τι μορφη πρεπει να ειναι ? Ringtone για ειδοποιηση για νεο sms μπορουμε να βαλουμε ? Εβαλα την καρτα μνημης με το ginius driver που εδωσε το Πλαισιο εκανε εγκατασταση αλλα δεν βλεπω εικονιδιο για το προγραμμα. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Παιδιά θα ξανακάνω την ερώτηση. Μόνοι μας πρέπει να αναβαθμίσουμε το κινητό ή μπορούμε να πάμε σε εξουσιοδοτημένο service? Να μην πω ψέματα, το φοβάμαι λίγο το "μόνος μου". Μόνοι μας φίλε, χαλαρά και άνετα από το PC μας. Ωστόσο αν αναβαθμίζεις για 1η φορά καλό είναι να μη βάλεις το eboot γιατί αν κάνεις κάτι λάθος μπορεί να χρειαστεί να το πας σε σέρβις για να στο επαναφέρουν. Οπότε αν θες βάλε κάποια από τις 6.5 rom χωρίς eboot και αν όλα πάνε καλά τότε αναβάθμισε στη τελευταία που έβαλα με το eboot σε 6.5.3 που είναι τα καλύτερα. Εγώ αναβαθμίζω μέσα από Win 7 X32 ακολουθώντας τις οδηγίες που έχω δώσει παραπάνω (link). Εγώ πέρασα και τα προγράμματα και δουλεύουν όλα ρολόι. Μένει να δοκιμάσω το GPS για να δω αν έχει υποστεί κάποια βελτίωση. I'll keep u posted ;) Δυο ερωτησουλες γαι αν βοηθησω μια φιλη που το εχει... Σε ποιο φακελο μπορουμε να βαλουμε δικες μας φωτο μεσω usb και ringtones ? Τα ringtones σε τι μορφη πρεπει να ειναι ? Ringtone για ειδοποιηση για νεο sms μπορουμε να βαλουμε ? Εβαλα την καρτα μνημης με το ginius driver που εδωσε το Πλαισιο εκανε εγκατασταση αλλα δεν βλεπω εικονιδιο για το προγραμμα. Ευχαριστω. λοιπόν συνονόματε καταρχήν αν ρυθμίσεις τη συσκευή να συνδέετε μέσω activesync θα σου βγάλει 3 "σκληρούς" δίσκους όπου μπορείς να βάλεις τις φωτογραφίες και τα ringtones όπου θέλεις. Για ήχο κλήσης εγώ επιλέγω το αρχείο .mp3 και το πατάω παρατεταμένα για να το ορίσω. Όσον αφορά τα sms δε γνωρίζω τη διαδικασία αλλά ίσως υπάρχει κάποια αντίστοιχη δυνατότητα ή κάποιο πρόγραμμα που να σου επιτρέπει να βάλεις όποιο ringtone θες σαν ήχο sms. Μια ακόμα παρατήρηση όσον αφορά τα νέα windows 6.5.3. παρατήρησα πως στο GPS έχει αλλάξει το baudrate σε 4800 από 9600 που ήταν πριν σε μένα. Οπότε θα πρέπει να αλλάξετε χειροκίνητα το baudrate του προγράμματος gps Που χρησιμοποιείτε είτε μέσω windows (PC) είτε μέσω του ίδιου του προγράμματος εφόσον αυτό το επιτρέπει. Edited April 10, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Να ρωτήσω κάτι, δε μπορεί να γίνει η αναβάθμιση σε 6.5.3 μέσω του προγράμματος που είχε μέσα το cd στο πακέτο ή αυτό που κατεβάζουμε από την ιστοσελίδα της samsung? Γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα να "πειράξω" το Xperia και να του βάλω και άλλη ROM αλλά σε αυτό το ομολογώ πως φοβάμαι λιγάκι.. Διαβασα κάποιες κατευθυντήριες σε προηγούμενα posts αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω.. Είναι σίγουρα official?? Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Να ρωτήσω κάτι, δε μπορεί να γίνει η αναβάθμιση σε 6.5.3 μέσω του προγράμματος που είχε μέσα το cd στο πακέτο ή αυτό που κατεβάζουμε από την ιστοσελίδα της samsung? Γιατί δεν είχα κανένα πρόβλημα να "πειράξω" το Xperia και να του βάλω και άλλη ROM αλλά σε αυτό το ομολογώ πως φοβάμαι λιγάκι.. Διαβασα κάποιες κατευθυντήριες σε προηγούμενα posts αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω.. Είναι σίγουρα official?? αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες εδώ τότε όλα θα πάνε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δυο ερωτησουλες γαι αν βοηθησω μια φιλη που το εχει... Σε ποιο φακελο μπορουμε να βαλουμε δικες μας φωτο μεσω usb και ringtones ? Τα ringtones σε τι μορφη πρεπει να ειναι ? Ringtone για ειδοποιηση για νεο sms μπορουμε να βαλουμε ? Εβαλα την καρτα μνημης με το ginius driver που εδωσε το Πλαισιο εκανε εγκατασταση αλλα δεν βλεπω εικονιδιο για το προγραμμα. Ευχαριστω. Η διαδικασία είναι ίδια με όλες τις συσκευές που έχουν windows (όπως και η δική σου HD2). Κάνεις folder με όνομα My Documents μέσα στην κάρτα αποθήκευσης (στην κύρια μνήμη της συσκευής ΗΔΗ υπάρχει με τους 'μαμά' ήχους) και πετάς εκεί μέσα ότι αρχεία ήχου θέλεις (.mp3, .wav, κτλ) και όταν πας να ρυθμίσεις τους ήχους εισερχόμενων κλήσεων, sms, mms, προειδοποιήσεων κτλ. θα τα βρεις, έτοιμα για επιλογή. Για την κάρτα μνήμης του Πλαίσιου δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει? Επίσης μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο για μεταφορά. Ήταν η ιδέα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παιδάκια ξέρετε αν υπάρχει κανένας file explorer που να υποστηρ΄ζει drag n drop στα wm 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Μολις περασα και εγω την ενημερωση με τα wm 6.5.3. Οντως το κινητο το καταλαβαινω οτι αποκρινεται πιο γρηγορα (ειναι η πρωτη rom που βαζω, ακομη την μανησια ειχα) και για αυτο απο τα πρωτα που δοκιμασα (οχι οτι μου αρεσει) ηταν το samsung widget plus το οποιο φορτωνει πιο γρηγορα απο πριν. Επισης υπαρχει ενα καινουριo Samsung Today το οποιο πρεπει να ειναι απο το Omnia Pro. Το βρηκα αρκετα ενδιαφερων αλλα SPB Mobile Shell δεν ειναι :) Τωρα θα ξαναπερασω την νεα rom και με το eboot και θα το εξετασω πιο καλα. (internet, wifi, camera, gps) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Παιδάκια ξέρετε αν υπάρχει κανένας file explorer που να υποστηρ΄ζει drag n drop στα wm 6.5? Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε διευκόλυνε κάτι τέτοιο σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους. Δεν ξέρω εάν το έχεις στα υπόψιν σου αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το Resco Explorer και μας καλύπτει πλήρως σαν file manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω. Από ένταση ήχου κλήσης πως τα πάει? Επίσης μου φάνηκε λίγο μεγαλούτσικο για μεταφορά. Ήταν η ιδέα μου? Mια χαρά!Αν εξαιρέσεις το σπαστικό ότι τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα ακούγονται σιγά και στη συνέχεια δυναμώνει(μ@λ@κία της Samsung που δεν διορ8ώνεται) Όσο για το μέγεθος...όταν το κράτησα στο Γερμανό να το επεξαργαστώ μου φάνηκε τεράστιο!Τώρα μου φαίνονται όλα τα υπόλοιπα μικρά!;) Γενικά πάντως το κινητό αξίζει!! Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Mια χαρά!Αν εξαιρέσεις το σπαστικό ότι τα πρώτα 3 δευτερόλεπτα ακούγονται σιγά και στη συνέχεια δυναμώνει(μ@λ@κία της Samsung που δεν διορ8ώνεται) Υπάρχει ένα τρικ που κάνουν μερικοί για να αποφύγουν το πρόβλημα των 3 δευτερολέπτων. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί. Με τη χρήση ενός προγράμματος επεξεργασίας ήχου όπως το Adobe audition, εφαρμογή Nero κτλ. ανέβασε την ένταση του ήχου κατά τα 3 πρώτα δευτερόλεπτα και θα είσαι εντάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Εγω γιατι δεν εχω αυτο το προβλημα μετα την αναβαθμιση στα win 6.5.3 οσον αναφορα τον ηχο? Και σε μενα στην αρχη του ηχου, ακουγοταν σιγα και μετα αυξανοταν αλλα μετα την αναβαθμηση, ο ηχος ακουγετε απο την αρχη με την ιδια ενταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Aν γινει καμια στραβη κατα το φλασαρισμα υπαρχει επιστροφη με hard format? Χανεται η εγγυηση? Και οσο ευκολο κι αν ειναι να το κανουμε μονοι μας, μπορουμε να το παμε σε service για να μας το αναβαθμισουν αυτοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts