Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εμενα εδω και λιγες μερες δεν βρισκει καθολου την wifi συνδεση μου και ουτε τις αλλες συνδεσεις wifi που εβρισκε μεχρι τωρα.Δεν συνδεεται.Τι πρεπει να κανω?Ισχυει και σε αυτη την περιπτωση αυτο με το σβησιμο καποιων εφαρμογων?

Σε μενα πάλι συνδέετε κανονικά στο σπίτι, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ...!

Ούτε στο γραφείο ούτε σε άλλο ελεύθερο wifi....

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό ή μόνον σε μένα ;

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το πρόβλημα που λέτε με το WiFI και εάν βρίσκει δίκτυο, λύνεται με αναβάθμιση της ROM. Αν έχετε την εργοστασιακή, αναβαθμίστε τη διαβάζοντας προσεκτικά τα αντίστοιχα θέματα (θα πρότεινα να αναβαθμίσετε σε phone, csc, eboot: B1 και pda: A5).

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και μετά την αναβάθμιση δε μου το έκανε ξανά. ;)

Παιδιά το πρόβλημα που λέτε με το WiFI και εάν βρίσκει δίκτυο, λύνεται με αναβάθμιση της ROM. Αν έχετε την εργοστασιακή, αναβαθμίστε τη διαβάζοντας προσεκτικά τα αντίστοιχα θέματα (θα πρότεινα να αναβαθμίσετε σε phone, csc, eboot: B1 και pda: A5).

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και μετά την αναβάθμιση δε μου το έκανε ξανά. ;)

Δεν λέμε οτι δεν βρίσκει δίκτυο.. Βρίσκει αλλά δεν ανοίγει σελίδες και γενικά είναι σαν να μην έχει συνδεθεί.. Βασικά εγώ υποπτεύομαι το SKTools.. Έχω ακούσει οτι περισότερο προβλήματα δημιουργεί παρά κάνει ότι λέει.. Και φαντάζομε αν φταίει αυτό η λύση είναι το Hard Reset.. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε..

εμενα μου το εκανε με το resco και μια φορα με το sprite backup[σε .cab format το ειχα εγκατεστημενο στο κινητο και οχι στο pc].

μολις εκανα απεγκατασταση και soft reset,λυθηκε το προβλημα.

το απεγκατέστησα το resco και πολλά άλλα προγράμματα αλλά τίποτα ακόμα... μάλλον θα κάνω hard reset.. να ρωτήσω όμως.. αν το κάνω θα σβηστούν τα αρχεία της αποθήκης?

Ενώ το έχω συνδεδεμενο σε ad-hoc δικτυο και σβηνει η οθόνη χανεται και η συνδεση,ενω η εξοικονόμηση ενέργειας είναι απενεργοποιημένη για τα wi-fi δικτυα.Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτο?
NUEDO

• Administrators
μάλλον θα κάνω hard reset.. να ρωτήσω όμως.. αν το κάνω θα σβηστούν τα αρχεία της αποθήκης?

Όχι, μόνο ότι έχεις προσθέσει στην κύρια μνήμη.

Modpic.gif

Λοιπών! Έκανα Hard Reset μέσα απο το μενού της συσκευής.. Όλα εντάξει τώρα λύθηκε το πρόβλημα. Να πώ μόνο οτι σβήστηκαν τα πάντα απο τη συσκευή! και απο την αποθήκη εννοώ!! Ευτυχώς κράτησα αντίγραφα στον υπολογιστή..

• Administrators
Ενημερωτικά... υπάρχουν προγράμματα για backup το οποίο επαναφέρεις μετά το hard reset. Spb Backup ή Sprite Backup.

Modpic.gif

Ενημερωτικά... υπάρχουν προγράμματα για backup το οποίο επαναφέρεις μετά το hard reset. Spb Backup ή Sprite Backup.

Ναι ευτυχώς το σκέφτηκα και αυτό και έκανα και ένα Backup με το spb backup...τα πάντα εκτώς απο την αποθήκη.. τα αρχεία της αποθήκης τα πέρασα ξεχωριστά... Πολύ καλό το spb backup! το συνιστώ...

Sorry παίδες αλλά ίσως χαζή ερώτηση. Μπαίνω με τον ie στο meteo για να δω τον καιρό αλλά δεν μ' αφήνει να επιλέξω πόλη και γενικά τίποτε πάνω στην οθόνη. Τι δεν κάνω σωστά? Ευχαριστώ. (καινούργιος στα wm)

γιατι δεν βαζεις τον opera mobile 10;

εχεις δοκιμασει και με αλλον browser και σου κανει τα ιδια;

Το ίδιο κάνει και σε ομνια i900, άρα μάλλον είναι ρύθμιση του ie. Έβαλα τον opera10 αλλά πάλι δεν προλαβαίνω τα drop down menus. Και πως απεγκαθιστούμε το opera τον παλαιο? Edited by alex61

• Administrators
Και πως απεγκαθιστούμε το opera τον παλαιο?

Ο προεγκατεστημένος δεν απεγκαθίσταται. Θα τους έχεις και τους δύο.

Modpic.gif

ρε παιδια τους χαρτες της ελλαδας και κυπρου που μπορουμε να τους βρουμε . πειρα το ομνια ιι αλλα δεν ειχε τους χαρτες μια και το πειρα απο τους προτους και δεν το ειχαν ακομα στο πακετο. ευχαριστω

Παιδιά καμιά φορά μου λέει πως έχω ένα μη αναγνωσμένο SMS, ενώ όταν ανοίγω το πρόγγραμα (της Samsung) δε μου βγάζει κανένα σημειωμένο ως μη αναγνωσμένο (στο κάτω μέρος όμως λέει 1 μη αναγνωσμένο/χχχ συνολικά). Αναγκάζομαι και πατάω "διαγραφη όλων των αναγνωσμένων" για να μου εμφανιστεί το μη αναγνωσμένο... Γιατί συμβαίνει αυτό;

μιλαο για το προγραμα που δεινεται μαζει με το τηλεφονο και ειναι σε μια καρτα μνημης και τοποθετιται στο πεισω μεροσ της συσκευης και γινεται εγκατασταση

Καλησπέρα σε όλους παιδιά.Είμαι και εγώ απο χθές κάτοχος του Ομνια 2 και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος! Εντούτοις, έχω κάποιες απορίες και θα παρακαλούσα σε κάποια βοήθεια:

1. Το κινητο αγοράστηκε απο Γερμανικό κατάστημα, λόγω διαμονής σε αυτη τη χώρα.Έχω κάνει την αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά, δυστυχώς όμως σήμερα, ενημερώθηκα απο τους παραλήπτες μηνυμάτων , ότι τα μηνύματα που έχω στείλει τους τα εμφανίζει με ερωτηματικά ????? ?? ???.Υπάρχει λύση σε αυτο το ζήτημα αδέλφια, ή θα πρέπει να συμβιβαστώ με τα απαίσια greeklish;

2.Όταν έχω ενεργή τη συσκευή και όχι κλειδωμένη, καθώς λαμβάνω ένα μήνυμα μου το εμφανίζει κατευθείαν στην αρχική οθόνη κάτω κάτω.( εννοώ το περιεχόμενο του μνμ. ).Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει μόνο το γνωστό σε όλους ελήφθη ενα μνμ. χωρις το περιεχόμενό του;;

3.Πώς γίνεται να απαλλαγώ απο αυτό τον εκνευριστικό τρόπο εμφάνισης και ταξινόμησης τως μηνυμάτων στο μενού του;;Έχω διαβάσει το φόρουμ και ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά είμαι κομματάκι αδαής βρε παιδιά.π,χ. αυτό το προγραμματάκι που επιτρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που θα το βρώ;;

Ελπίζω σε κάποια απάντηση..Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου!!

• Administrators
1. Το κινητο αγοράστηκε απο Γερμανικό κατάστημα, λόγω διαμονής σε αυτη τη χώρα.Έχω κάνει την αλλαγή γλώσσας σε Ελληνικά, δυστυχώς όμως σήμερα, ενημερώθηκα απο τους παραλήπτες μηνυμάτων , ότι τα μηνύματα που έχω στείλει τους τα εμφανίζει με ερωτηματικά ????? ?? ???.Υπάρχει λύση σε αυτο το ζήτημα αδέλφια, ή θα πρέπει να συμβιβαστώ με τα απαίσια greeklish;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξε την επιλογή "Use unicode when necessary". Εάν δεν βγάλεις άκρη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Fingerkeyboard.

2.Όταν έχω ενεργή τη συσκευή και όχι κλειδωμένη, καθώς λαμβάνω ένα μήνυμα μου το εμφανίζει κατευθείαν στην αρχική οθόνη κάτω κάτω.( εννοώ το περιεχόμενο του μνμ. ).Υπάρχει τρόπος να εμφανίζει μόνο το γνωστό σε όλους ελήφθη ενα μνμ. χωρις το περιεχόμενό του;;

Start / Settings / Sounds & Notifications / Notifications / Event: Message: New message

εκεί απενεργοποίησε το "Display message on screen".

3.Πώς γίνεται να απαλλαγώ απο αυτό τον εκνευριστικό τρόπο εμφάνισης και ταξινόμησης τως μηνυμάτων στο μενού του;;Έχω διαβάσει το φόρουμ και ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά είμαι κομματάκι αδαής βρε παιδιά.π,χ. αυτό το προγραμματάκι που επιτρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που θα το βρώ;;

Disable sms threading in WM6_1.CAB

Modpic.gif

Όχι, μόνο ότι έχεις προσθέσει στην κύρια μνήμη.

Εξαρταται το ειδος του hard reset που θα επιλέξεις να κανεις....

[sIGPIC][/sIGPIC]