Wishbone Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τους φορτιστες αυτοκινητου... Θελω να αγορασω εναν χωρις να μπλεξω με πατεντουλες. Υπαρχει καποιος της Samsung που να το φορτιζει κανονικα? Γιατι στα αξεσουαρ της δεν εχω δει καποιον. Αν οχι, Υπαρχει αλλης εταιρειας που ξερουμε οτι δουλευει σιγουρα? Κ αν ναι ποιος? Thanx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 παιδια βαλτε opera mini 5,φοβερος,πολυ πιο γρηγορος απο τον opera 10,χωρις πια τα λευκα σημεια οταν σκρολαρεις την σελιδα,με πολλες επιλογες. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 παιδια βαλτε opera mini 5,φοβερος,πολυ πιο γρηγορος απο τον opera 10,χωρις πια τα λευκα σημεια οταν σκρολαρεις την σελιδα,με πολλες επιλογες. Να τονίσουμε βέβαια ότι και αυτός είναι σε beta έκδοση ακόμα. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό... http://www.opera.com/mini/next/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ειμαι ενθουσιασμενος με τον mini5,σκεψου να βγει και η τελικη βερσιον. εαν ειχε και αυτοματη εναλλαγη οθονης θαταν τελειος. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τους φορτιστες αυτοκινητου... Θελω να αγορασω εναν χωρις να μπλεξω με πατεντουλες. Υπαρχει καποιος της Samsung που να το φορτιζει κανονικα? Γιατι στα αξεσουαρ της δεν εχω δει καποιον. Αν οχι, Υπαρχει αλλης εταιρειας που ξερουμε οτι δουλευει σιγουρα? Κ αν ναι ποιος? Thanx ;) Φιλε εγω πηρα τον γνησιο φορτιστη της Samsung και φορτιζει κανονικα το κινητο σε αντιθεση με εναν φορτιστη που ειχε υποδοχη για καλωδιο usb που ειχα δοκιμασει Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishbone Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Φιλε εγω πηρα τον γνησιο φορτιστη της Samsung και φορτιζει κανονικα το κινητο σε αντιθεση με εναν φορτιστη που ειχε υποδοχη για καλωδιο usb που ειχα δοκιμασει Σου ειναι ευκολο να μου γραψεις το ακριβες μοντελο κ απο ποιο καταστημα το πηρες διοτι σε γερμανο που ρωτησα δεν ξερουν οι υπαλληλοι. Τουλαχιτον να τους ζητησω παραγγελια. Να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 ειμαι ενθουσιασμενος με τον mini5,σκεψου να βγει και η τελικη βερσιον. εαν ειχε και αυτοματη εναλλαγη οθονης θαταν τελειος. νομίζω ο mini σε σχέση με τον 10 δεν υποστηρίζει κάποια κινούμενα βίντεο και javascript. Για παράδειγμα, μπορείτε να μπείτε στο rapidshare με το mini και να διαλέξετε μεταξύ free & premium user? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια εχει κατεβασει κανεις το Γoogle maps?? ειδα στο iphone οτι μεσω της πυξηδας και το Google maps σου βρισκει αμεσα το σημειο που βρισκεσαι !!!! πολυ σημαντικο!!! ξερεις κανεις τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 παιδια εχει κατεβασει κανεις το Γoogle maps?? ειδα στο iphone οτι μεσω της πυξηδας και το Google maps σου βρισκει αμεσα το σημειο που βρισκεσαι !!!! πολυ σημαντικο!!! ξερεις κανεις τιποτα??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Έχω εδώ και 2 βδομάδες το κινητό και έχω εντυπωσιαστεί. Ούτε πρόβλημα μου έχει βγάλει ούτε τίποτα. Το έχω φορτώσει με προγράμματα, mp3 κτλ και όλα καλά. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι λερώνει πολύ εύκολα λόγω ότι είναι άσπρο. Δεν έχω αλλάξει ακόμα rom και σκέφτομαι να το κάνω. Σκέφτομαι να πάω για Α5 αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και είναι όλα καλά. Καμιά συμβουλή; Δηλαδή να το αφήσω όπως είναι και αν αρχίσει να lag-άρει να αλλάξω; ή να αλλάξω τώρα για να είναι πιο γρήγορο. Αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν ξαναέχω flash-άρει κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Θα συνιστούσα να μην το πειράξεις μιας και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει προφανής λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Γεια σε όλους...! Μόλις απέκτησα το εν λόγω κινητό, και φυσικά, έχω απορίες...! :-) Διάβασα (όσο μπορούσα) το νήμα, αλλά δεν είδα κάτι σχετικό...! Είναι απλά πράγματά, συνήθως θεωρούνται δεδομένα, αλλά το manual δεν τα αναφέρει καθόλου κι εγώ δεν έχω δουλέψει ξανά με τέτοια κινητά...! Μερικές απορίες...! Μπορούμε να στοιχίσουμε τα ονόματα των επαφών μας με το μικρό όνομα και όχι με το επώνυμο ; (προς το παρόν, αναγκάστηκα να γράψω τα ονόματα στο επώνυμο...) Πως μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε επαφή ; Πως μπορούμε να ρυθμίσουμε το ήχο για τα sms-e-mail κλπ ; Υπάρχει κάποιο manual που τα εξηγεί αυτά όλα ; Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου... :-) Ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Λοιπόν... για το sms το βρήκα...! Έπρεπε να γράψω το αρχείο που θέλω στο φάκελο windows για να το δει... Επίσης βρήκα πως να δώσω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε επαφή... Για την στοίχιση όμως δεν βρήκα κάτι..... Γίνεται ; (εκτός από το κολπάκι...) Edited March 5, 2010 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259799 κατεβασα το Google maps αλλα μου εμφανιζει κατι τετραγωνακια! πυξιδα που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κατεβασα το Google maps αλλα μου εμφανιζει κατι τετραγωνακια! πυξιδα που μπορουμε να βρουμε? Ομοίως, πως μπορεί να διορθωθεί? Και κάτι άλλο. Κάνουμε συχνές αναβαθμίσεις των windows από το κινητό μας καθώς και καινούργια rom μπορεί το service της samsung να μας την περάσει ή αυτό ήταν και δεν έχουμε γενικότερα αναβαθμίσεις όπως π.χ. έχουν τα νοκια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Βάλε το MagiCall. Κάνει τα πάντα σε αυτό που θες και αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Μπορείς να βάλεις ένα πολύ καλό προγραμματάκι το MagiCall και να ορίζεις τι θέλεις να κάνεις με κάθε αριθμό.. Να απορρίπτει κλήσεις ή κ να διαγράφει μηνύματα από συγκεκριμένους.. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εχω το OmniaII εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: η συσκευή χωρίς λόγω κλείνει από μόνη της. Δεν λειτουργεί κανένα κουμπί, η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που κάνει είναι όταν δέχεται κλήσεις να δονείται! Ο μόνος τρόπος να την επαναφέρω είναι βγάλσιμο μπαταριας ή reset. Έχω εγκαταστήσει τα εξής: SPB Shell 3.5 - NoData - SKTools - Finger Keyboard. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Για κάποιον λόγο σήμερα μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα: όταν πηγαίνω στο "ασύρματη διαχείριση" πατώντας το εικονίδιο της κεραίας που υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης δε μου βγάζει πουθενά Wi-Fi. Μόνο τηλέφωνο, bluetooth," λειτουργία σε" και "όλες οι συνδέσεις δεδομένων". Επίσης, όταν πατάω από εκεί μενού δεν έχει ρυθμίσεις WiFi. Πατώντας το εικονίδιο του 3G και επιλέγοντας WiFi από το μενού "ρυθμίσεις δικτύου" που εμφανίζεται, ανοίγω το WiFi, αλλά δε βρίσκει δίκτυο! Ούτε μπορεί να συνδεθεί στα δίκτυα που συνδεόμουν μέχρι πριν, αν και το λάπτοπ μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και soft reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αναβαθμίσω τη rom για να διορθωθεί. Εγώ έχω την J1 (όπως το αγόρασα, δεν πείραξα κάτι). Ισχύει; Δε λύνεται αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εχω το OmniaII εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: η συσκευή χωρίς λόγω κλείνει από μόνη της. Δεν λειτουργεί κανένα κουμπί, η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που κάνει είναι όταν δέχεται κλήσεις να δονείται! Ο μόνος τρόπος να την επαναφέρω είναι βγάλσιμο μπαταριας ή reset. Έχω εγκαταστήσει τα εξής: SPB Shell 3.5 - NoData - SKTools - Finger Keyboard. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Hard Reset έκανες; Αν όχι κάνε το, απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι υπάρχει στην μνήμη της συσκευής Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κατεβασα το Google maps αλλα μου εμφανιζει κατι τετραγωνακια! πυξιδα που μπορουμε να βρουμε? ψάξτε μερικές σελίδες πίσω. Τα συγκεκριμένα έχουν απαντηθεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Για κάποιον λόγο σήμερα μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα: όταν πηγαίνω στο "ασύρματη διαχείριση" πατώντας το εικονίδιο της κεραίας που υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης δε μου βγάζει πουθενά Wi-Fi. Μόνο τηλέφωνο, bluetooth," λειτουργία σε" και "όλες οι συνδέσεις δεδομένων". Επίσης, όταν πατάω από εκεί μενού δεν έχει ρυθμίσεις WiFi. Πατώντας το εικονίδιο του 3G και επιλέγοντας WiFi από το μενού "ρυθμίσεις δικτύου" που εμφανίζεται, ανοίγω το WiFi, αλλά δε βρίσκει δίκτυο! Ούτε μπορεί να συνδεθεί στα δίκτυα που συνδεόμουν μέχρι πριν, αν και το λάπτοπ μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και soft reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αναβαθμίσω τη rom για να διορθωθεί. Εγώ έχω την J1 (όπως το αγόρασα, δεν πείραξα κάτι). Ισχύει; Δε λύνεται αλλιώς; και εμένα μου συμβαίνει όμως με soft reset συνήθως λύνεται... Hard Reset έκανες; Αν όχι κάνε το, απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι υπάρχει στην μνήμη της συσκευής θέλω να αποφύγω το hard reset. Άλλοστε αν είναι bug του firmware δεν πρόκειται να λυθεί με hard reset... Το θέμα είναι γιατί επί δύο εβδομάδες δεν ύπήρχε πρόβλημα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 5, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 και εμένα μου συμβαίνει όμως με soft reset συνήθως λύνεται... Ας μας πει κάποιος αν πρέπει να αναβαθμίσουμε τη rom για να λυθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 θέλω να αποφύγω το hard reset. Άλλοστε αν είναι bug του firmware δεν πρόκειται να λυθεί με hard reset... Το θέμα είναι γιατί επί δύο εβδομάδες δεν ύπήρχε πρόβλημα; Δεν το γλυτώνεις το hard reset για να αποφανθούμε περί τίνος πρόκειται. Εν τω μεταξύ μην εγκαταστήσεις τίποτα (με το NoData δεν υπάρχει πρόβλημα) και παρατήρησε τη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts