rebelion Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 και ενεργοποιημένο φαντάζομαι ε; ενοειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Να ρωτήσω: στα προγράμματα Word, Excel και Acrobat Reader η οθόνη γυρίζει αυτόματα σε landscape mode χρησιμοποιόντας το G Sensor; Πρέπει να βάλεις extra πρόγραμμα για να το κάνει αυτόματα. Δεν σου το συνιστώ όμως γιατί εν τέλει περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. απο πιο site κατεβαζοθμε τo net framework?? http://www.mediafire.com/?wjfiyxtgvtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Πρέπει να βάλεις extra πρόγραμμα για να το κάνει αυτόματα. Δεν σου το συνιστώ όμως γιατί εν τέλει περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. Το θέμα είναι πως το εγχειρίδιο του Omnia II αναφέρει ότι γίνεται αυτόματα στο Word και το Excel (επίσης στα SMS και email, στα οποία όμως μου γυρίζει κι εμένα)! Αλλά προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος αν χρειάζεται πρόγραμμα... Μπορείς να μου πεις ποιο είναι το καλύτερο για τα το κάνει αυτόματα; Γιατί είναι περισσότερο μπελάς; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Δημιουργούν παράπλευρα προβλήματα σε διάφορες εφαρμογές και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο φαντάζεσαι. Παράδειγμα τέτοιας εφαρμογής είναι το Gyrator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piparas Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πως εγκαθιστουμε βρε παιδια τον Mini Opera (για εξοικονομηση data); Προσπαθωντας να τον εγκαταστησω ειτε μεσω καρτας μνημης, ειτε να τον κατεβασω (μεσω IE ή Mobile Opera), μου βγαζει "Downloading Failed"! :mad: Για τον opera mini πρέπει να κατεβάσεις και τα δύο αρχεία και το jad και το jar από το internet στον υπολογιστή σου. Μετά μεταφερέ τα στο τηλέφωνο μαζί και να αρχίσεις την εγκατάσταση από οποιοδήποτε, αλλιώς δε γίνεται κατευθείαν από το site στο κινητό. Αυτό το πρόβλημα το είχα συναντήσει και με μιά άλλη εφαρμογή java. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Σε αυτές τις συσκευές (windows mobile) εγκαθιστούμε την κατάλληλη έκδοση σε μορφή .cab Η java έκδοση είναι για άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 http://www.samsung.com/gr/system/consumer/product/2009/12/02/gt-i8000kkaeur/feature_main_03.jpg "Το Omnia II παρέχει υποστήριξη multi-codec για εύκολη μετατροπή αρχείων." Διαβασα το παραπανω απο εδω http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I8000KKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&%20mode=C&pid=gr_tlp_mobilephones_kv1_gti8000_20012010 Τι θελει να πει ο ποιητης με την παραπανω προταση μπορει να μου εξηγησει καποιος???? Εχει το omnia 2 ενσωματωμενο προγραμμα μετατροπης αρχειων?Π.χ αν θελω να μετατρεψω ενα αρχειο βιντεο wmv σε avi μπορει να γινει απο το κινητο κατευθειαν?? Αν ναι, πως? μια απαντηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 νομίζω ορθογραφικό λάθος. μάλλον θέλουν να πουν ότι υποστηρίζουν πολλά codec όπως divx, wmv κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigios Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εχω ενα lg ku990i κ θελω να περασω στο καινουργιο μου samsung omnia2 τις επαφες μου.Προσπαθησαν στην wind να της περασουν αλλα περνιουνται μπερδεμενες. Υπαρχει καποιος τροπος να τις περασω απο το ενα κινητο στο αλλο? Υ.Γ.1 πολυ δυσκολος ο χειρισμος του Omnia 2.Εχω πελαγωσει ψαχνοντας το. Υ.Γ.2 για εκεινο το συνοπτικο αρθρο που λεγαμε για ολα τα βασικα προγραμματα που πρεπει να εχει κανεις στο omnia του θα κανει καποιος κατι κ για εμας τους νεους? Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 νομίζω ορθογραφικό λάθος. μάλλον θέλουν να πουν ότι υποστηρίζουν πολλά codec όπως divx, wmv κτλ. thanx ρε φιλαρακι. λεω και γω τι γινεται... Να ρωτησω..Υπαρχει κανενα προγραμμα για windows mobile που να κανει αυτη τη δουλεια?Δηλαδη να μπορεις να μετετρεψεις αρχεια σε αλλη μορφη (εννοω αρχεια βιντεο και μουσικης κατα κυριο λογο) ????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Εχω ενα lg ku990i κ θελω να περασω στο καινουργιο μου samsung omnia2 τις επαφες μου.Προσπαθησαν στην wind να της περασουν αλλα περνιουνται μπερδεμενες. Υπαρχει καποιος τροπος να τις περασω απο το ενα κινητο στο αλλο? Υ.Γ.1 πολυ δυσκολος ο χειρισμος του Omnia 2.Εχω πελαγωσει ψαχνοντας το. Υ.Γ.2 για εκεινο το συνοπτικο αρθρο που λεγαμε για ολα τα βασικα προγραμματα που πρεπει να εχει κανεις στο omnia του θα κανει καποιος κατι κ για εμας τους νεους? Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13518 και.... http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13088 thanx ρε φιλαρακι. λεω και γω τι γινεται... Να ρωτησω..Υπαρχει κανενα προγραμμα για windows mobile που να κανει αυτη τη δουλεια?Δηλαδη να μπορεις να μετετρεψεις αρχεια σε αλλη μορφη (εννοω αρχεια βιντεο και μουσικης κατα κυριο λογο) ????????????????? Αυτη τη δουλεια θα την κανεις στο pc σου.Ενταξει ειναι δυνατο το ομνια αλλα η εποχη που τα κινητα θα μπορουν ανετα να κανουν τετεοιες δουλειες αργει ακομα:) Edited February 26, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής Παράθεσης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 μετα απο πολυ καιρο δεν μπορεσα να κανω φωνητθκη κληση απευθειας απο το μπλε δοντι.το εχει καταφερει κανενας?εχω δοκιμασει κα καπια προγραματα απο εδω αλλα παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 μετα απο πολυ καιρο δεν μπορεσα να κανω φωνητθκη κληση απευθειας απο το μπλε δοντι.το εχει καταφερει κανενας?εχω δοκιμασει κα καπια προγραματα απο εδω αλλα παλι τιποτα Χωρίς να το έχω τεστάρει, μπορείς να δοκιμάσεις το Cyberon Voice Speed Dial που δίνω στο πρώτο post του HD2. Πες μας αν θες αν σου δούλεψε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Επειδή αναφέρθηκε ότι το Ομνια 2 υποστηριζει ξυπνητηρι ακομα και οταν ειναι κλειστο το κινητο, δοκιμασα στο μενου Περισσοτερα και εχει μονο επιλογη για οταν ειναι αθορυβο. Οποτε πως θα γινει η δουλεια? Με το Galarm που βρηκα καπου υπαρχει περιπτωση να γινει κατι? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει μια γραμματοσειρά η οποία εμφάνιζε αντί για ελληνικά, κουτάκια. Δε θυμάμαι όμως που το είχα διαβάσει! ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ GOOGLE MAPS Και σε εμενα υπηρχε το ιδιο προβλημα. Το έλυσα αντιγραφοντας την γραμματοσειρα SegoeUI από windows vista ή 7 στον φακελο windows του κινιτού (όχι στον fonts, χυμα μεσα στον windows) και μετα από επανακινηση τα εδειχνε ολα κανονικα χωρις τετραγωνακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) a) Παιδιά δεν είναι εκνευριστικό να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόνους με το πληκτρολόγιο της Samsung, παρά μόνο με Τ9; Το iphone βάζει τόνους με ένα πλήκτρο! Χρησιμοποιώ και το fingerkeyboard, αλλά δε δουλεύει σε landscape mode. Τι να κάνω; Τρόπος για να βάζει τόνους με το γράμμα και μετά ένα πλήκτρο υπάρχει (όπως στο iphone); b) Να ρωτήσω: χρειάζεται να κατεβάσω τον core player; Τι παραπάνω κάνει από τους ενσωματωμένους players; Edited February 26, 2010 by Omnia2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥ GOOGLE MAPS Και σε εμενα υπηρχε το ιδιο προβλημα. Το έλυσα αντιγραφοντας την γραμματοσειρα SegoeUI από windows vista ή 7 στον φακελο windows του κινιτού (όχι στον fonts, χυμα μεσα στον windows) και μετα από επανακινηση τα εδειχνε ολα κανονικα χωρις τετραγωνακια. Για τα τετραγωνακια καντε το εξης: 1. Ρυθμίζουμε στις επιλογές του Resco Explorer να μην κρύβονται τα αρχεία συστήματος 2. Πλοηγούμαστε στο φάκελο Windows και βρίσκουμε το αρχείο tahoma.ttf. 3. Το αντιγράφουμε στην Αποθήκη 4. Πλοηγούμαστε στην Αποθήκη και το μετονομάζουμε ως zzztahoma.ttf 5. Το αντιγράφουμε στο φάκελο Windows 6. Κάνουμε soft reset και είναι έτοιμο! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 b) Να ρωτήσω: χρειάζεται να κατεβάσω τον core player; Τι παραπάνω κάνει από τους ενσωματωμένους players; Παίζει πολλά περισσότερα βίντεο format. Επειδή αναφέρθηκε ότι το Ομνια 2 υποστηριζει ξυπνητηρι ακομα και οταν ειναι κλειστο το κινητο, δοκιμασα στο μενου Περισσοτερα και εχει μονο επιλογη για οταν ειναι αθορυβο. Οποτε πως θα γινει η δουλεια? Με το Galarm που βρηκα καπου υπαρχει περιπτωση να γινει κατι? Στο G-Alarm υπάρχει η δυνατότητα να κάνει force την ένταση της συσκευής όσο θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nigios Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Οδηγιες για το που να βρω το destinator 7 κ πως να το εγκαταστησω? Χρεονομαι τιποτα καθε φορα που θα το χρησιμοποιω? Παράθεση ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Χωρίς να το έχω τεστάρει, μπορείς να δοκιμάσεις το Cyberon Voice Speed Dial που δίνω στο πρώτο post του HD2. Πες μας αν θες αν σου δούλεψε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071 φιλε κατι παει να γινει υπαρχει τροπος να φορτονουμε καπιο προγραμμα μολις χεκιναει τα windows.εβαλα και ενα αλλο που μου ειχε δοσει ενασ φιλος και εκανα κληση κανονικα απο το δοντι αλλα πρεπει να το φορτωνω κατηε φορα που ανοιγω το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Χρεονομαι τιποτα καθε φορα που θα το χρησιμοποιω? Καμία χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ρε παιδια το πληκτρο αυξομειωσης του ηχου στην αριστερη πλευρα ειναι καπως <<χαλαρο>> και στο δικο σας κινητο ?<<παιζει>> λιγο ευκολα αν το κουνησεις με το δαχτυλο.τα αλλα 2 κουμπια που βρισκονται στην δεξια μερια ειναι λιγο πιο σταθερα.(θα μου πεις τι ψαχνεις τωρα...αλλα ρωταω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 ρε παιδια το πληκτρο αυξομειωσης του ηχου στην αριστερη πλευρα ειναι καπως <<χαλαρο>> και στο δικο σας κινητο ?<<παιζει>> λιγο ευκολα αν το κουνησεις με το δαχτυλο.τα αλλα 2 κουμπια που βρισκονται στην δεξια μερια ειναι λιγο πιο σταθερα.(θα μου πεις τι ψαχνεις τωρα...αλλα ρωταω) Που το προσεξες κιολας!! Τωρα που το λες ειναι λιγο πιο χαλαρο απο το αλλα δυο πληκτρα που λες αλλα αμελητεα διαφορα, τοσο αμελητεα που αν δεν το ανεφερες δεν θα το προσεχα ποτε! Τωρα ισως στο δικο σου να ειναι εσθητη η διαφορα με τα αλλα πληκτρα και γιαυτο και να το προσεξες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) οκΠου το προσεξες κιολας!! Τωρα που το λες ειναι λιγο πιο χαλαρο απο το αλλα δυο πληκτρα που λες αλλα αμελητεα . αμελητεα η διαφορα αλλα δεν παυει να ψιλοπαιζει λιγο το πληκτρο.το θεμα ειναι οτι σε συσκευη τετοιας αξιας δεν επιτρεπονται αυτα.ψιλα γραμματα θα μου πεις αλλα... Edited February 27, 2010 by user_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι και εγώ μια περήφανη κάτοχος του Omnia II white (μεταπήδηση από Χperia X1) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση του εν λόγω κινητού. Οθόνη απίστευτη, λειτουργίες που με ικανοποιούν και φυσικά το περιβάλλον των windows που πάντα προτιμώ.. Έχω όμως μια απορία.. Με το Χ1 είχα βάλει το Destinator 7 και μου δούλευε κανονικότατα. Χτές όμως που το δοκίμασα πρώτη φορά στο Omnia έλεγε στις ρυθμίσεις GPS όταν πατούσα αναζήτηση, το εξής: "Έγινε σύνδεση με GPS", έβρισκε δορυφόρους αλλά όταν πήγαινα στο χάρτη να βάλω δ/ση κτλ. έλεγε " αναμονή σύνδεσης με GPS".. Ξέρετε τι COM να βάλω και τι τιμές στις ρυθμίσεις της συσκευής μου ή στις ρυθμίσεις του προγράμματος? Κάνω κάτι λάθος? Η συσκευή από μόνη της είχε "θύρα προγράμματος GPS - COM 7" και "θύρα υλικού GPS - COM 9, Baud Rate - 4800" Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts