maninou89 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 καλησπερα,επειδι ειμαι νεος χρηστης σε κινητο με windows mobile θα ηθελα να με βοηθησετε σε οτι μπορειτε : 1. σχετικα με την ram υπαρχει καποια λυση ωστε να μην κολλαει το τηλεφωνο γενικοτερα? 2. το active sync δεν βρισκει το τηλεφωνο μου 3. απο εφαρμογες και παιχνιδια θα ηθελα να μου στειλει καποιος τα link παλι 4. οσον αφορα το πλοηγο ginious θα ηθελα να τον μεταφερω σε μια memory με μεγαλυτερη μνημη που εχω αγορασει και μου ειπαν απο την εταιρεια τους οτι μονο αυτοι μπορουν να το κανουν.επισης αν υπαρχει κανενας καλος σπασμενος πλοηγος ευπροσδεκτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για το αν ρωταω πραγματα που εχουν ειποθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 http://www.netimes.com/shop/ Φθηνό και αξιόπιστο.... είναι δοκιμασμένο με πιστωτικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 είναι δοκιμασμένο με πιστωτικές? Ναι, μην το φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Εντάξει βρήκα λύση για το πρόβλημά μου. Έχω μαζέψει κάποιες απορίες τώρα, οπότε αν κάποιος ξέρει θα ήθελα τη βοήθειά του! 1) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον τρόπο προβολής του τηλεφωνικού καταλόγου, χωρίς να αλλάξει ολόκληρο το περιβάλλον; Για παράδειγμα να μη δείχνει φωτογραφίες των επαφών; 2) Σε ποιες εφαρμογές λειτουργεί το landscape mode; Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο σε landscape mode και σε άλλες εφαρμογές, όπως το Windows Live Messenger; 3) Πιο πάνω λέτε για το FingerKeyboard2. Αυτό γράφει σε landscape; Γιατί εγώ γυρίζω τη συσκευή στα email και μόνο με το πληκτρολόγιο της Samsung μου βγάζει landscape. Σε αυτό της Micrososft και στο FingerKeyboard2 δεν γυρίζει σε landscape... Γιατί συμβαίνει αυτό; 4) Μπορώ να εισάγω επαφές στον Opera από τον Firefox του υπολογιστή μου; 5) Υπάρχει τρόπος να συγχρονίζονται αυτόματα αρχεία μεταξύ του Η/Υ μου και του Omnia II; 6) Στο Windows Live Messenger μπορώ να δίνω ψευδώνυμα στις επαφές μου και να μην εμφανίζει το όνομα που αυτοί έχουν δώσει; Γιατί δεν εμφανίζει το ψευδώνυμο που έχω δώσει επεξεργαζόμενος τις επαφές μου από το site του Hotmail... 7) Πολλές φορές μου βγάζει "σύνδεση με Cosmote GPRS" και εγώ πατάω άκυρο. Αυτό είναι για το GPS; Υπάρχει κάποια χρέωση; Το ξέρω ότι είναι κάπως πολλά τα όσα ρωτάω, αλλά θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε, μιας και μόνο εδώ μπορώ να βρω απαντήσεις! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Edited February 15, 2010 by Omnia2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το FpseCE στο κινητό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 παιδιά καλό είναι να περάσετε την ROM A5 η οποία είναι αρκετά γρήγορη και καλύτερη από αυτή που πωλείται αυτή τη στιγμή το κινητό (J3). Εγώ το πέρασα χωρίς όμως το phone (που είναι υπεύθυνο για το GPS) και το eboot (που είναι κάτι σαν το bios των pc). Δηλαδή πέρασα το κυρίως λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Επειγον!! Τι ειναι και πως κανω " Soft reset " στο κινητο???Ειναι η λεγομενη επανεκινηση να φανταστω?Πως το κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δες εδώ. Soft reset = επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Πως μπορω να αφαιρεσω τα ενοχλητικα κουτακια 1 2 3 στην οθόνη αναμονής και αν γίνεται πριν συνδεθώ στο internet να με ρωταει αν θελω να συνδεθω μεσω της εταιρειας κινητης ή των ελεύθερων wifi. Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Πως μπορω να αφαιρεσω τα ενοχλητικα κουτακια 1 2 3 στην οθόνη αναμονής και αν γίνεται πριν συνδεθώ στο internet να με ρωταει αν θελω να συνδεθω μεσω της εταιρειας κινητης ή των ελεύθερων wifi. Ευχαριστω προκαταβολικά Εγώ αφαίρεσα εντελώς το το widget plus από την επιφάνεια εργασίας από το μενού "Στοιχεία στην έναρξη" ή κάπως έτσι λέγεται. Δουλεύει και ταχύτερα μετά το κινητό. Επίσης αν θες εγκατέστησε το nodata για να απενεργοποιείς το internet όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δες εδώ. Soft reset = επανεκκίνηση. thanx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 καλησπερα.μια ερωτηση.το κινητο εχει πανω 2 προγραμματα για internet.το opera και τον internet explorer.και τα 2 οταν τα χρησιμοποιω στο wifi ειναι χωρις χρεωση η ο internet explorer ειναι μονο με gprs και χρεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 καλησπερα.μια ερωτηση.το κινητο εχει πανω 2 προγραμματα για internet.το opera και τον internet explorer.και τα 2 οταν τα χρησιμοποιω στο wifi ειναι χωρις χρεωση η ο internet explorer ειναι μονο με gprs και χρεωνει? φιλαρακι επειδη το ιδιο ειχα ρωτησει και εγω οταν ενεργοποιηεις το wi fi και μπαινεις αμεσως μετα στο internet ασχετα με ποιον browser χρησιμοποιεις δεν πληρωνεις τιποτα. αντιθετα οταν πας να μπεις στο ιντερνετ με το wi fi απενεργοποιημενο θα δεις ενα μηνυμα που σου λεει οτι συνδεεται στην υπηρεσια ιντερνετ του παροχου σου.απο εκει και περα αν αφησεις να ολοκληρωθει η διαδικασια συνδεσης και δεν πατησεις ακυρο οσο σερφαρεις πληρωνεις . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 φιλαρακι επειδη το ιδιο ειχα ρωτησει και εγω οταν ενεργοποιηεις το wi fi και μπαινεις αμεσως μετα στο internet ασχετα με ποιον browser χρησιμοποιεις δεν πληρωνεις τιποτα. αντιθετα οταν πας να μπεις στο ιντερνετ με το wi fi απενεργοποιημενο θα δεις ενα μηνυμα που σου λεει οτι συνδεεται στην υπηρεσια ιντερνετ του παροχου σου.απο εκει και περα αν αφησεις να ολοκληρωθει η διαδικασια συνδεσης και δεν πατησεις ακυρο οσο σερφαρεις πληρωνεις . :)ευχαριστω πολυ για την απαντηση.αλλο ενα τωρα παλι!ποιος browser απο τους 2 ειναι πιο γρηγορος?η συνδεση στο wifi λογικα πρεπει να εχει να κανει με το ποσο γρηγορο ειναι το συγκεκριμενο spot και απο το ποσα ατομα ειναι συνδεμενα την συγκεκριμενη στιγμη μαζι με εσενα.δηλ.αν ειναι πολυ φορτωμενο το spot τοτε το internet στο κινητο σου θα σερνεται!ειναι ετσι??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Να κανω μια ερωτηση? Μου εστειλαν mms και απλα μου ρθε ενα μηνυμα οτι εχω λαβει νεο μηνυμα mms κι αν θελω να το δω να παω στην ταδε διευθυνση με ενα κωδικο. Γιατι δεν ηρθε στην συσκευη του κινητου μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) παιδιά καλό είναι να περάσετε την ROM A5 η οποία είναι αρκετά γρήγορη και καλύτερη από αυτή που πωλείται αυτή τη στιγμή το κινητό (J3). Εγώ το πέρασα χωρίς όμως το phone (που είναι υπεύθυνο για το GPS) και το eboot (που είναι κάτι σαν το bios των pc). Δηλαδή πέρασα το κυρίως λογισμικό. Τι κέρδισες σε μνήμη και πως παέι τώρα από θέμα ταχύτητας?Χρειάζεται hard reset μετά? Ξέρει κανένας αν μπορούμε να έχουμε zoom στη φωτ. μηχανή? Το φλάς μπορεί να ρυθμιστεί ως πρός τη φωτεινότητα? Οι φωτογραφίες μου βγαίνουν σχεδόν όλες με πολύ φως. Έχω αλλάξει και την ευιασθησία (ISO) και πάλι χωρίς καλά αποτελέσματα. Με μικρό ISO βγαίνουν "κουνημένες" και με μεγάλο υπερφωτισμένες. Καμμιά πρόταση? Edited February 16, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής παράθεσης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Να κανω μια ερωτηση? Μου εστειλαν mms και απλα μου ρθε ενα μηνυμα οτι εχω λαβει νεο μηνυμα mms κι αν θελω να το δω να παω στην ταδε διευθυνση με ενα κωδικο. Γιατι δεν ηρθε στην συσκευη του κινητου μου? Έχεις σετάρει τις ρυθμίσεις για mms και GPRS του provider σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiki11 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Οσο για την αναφορα του προηγουμενου..με το προβλημα του zoom ..εγω εχω καποιο αλλο..οταν βγαζω φωτο παντα βγαινουν με κοκκινα ματια .Θα πρεπει να κανω καποια ρυθμιση γενικη ή καθε φορα που θα θελω να βγαζω θα πρεπει να το ρυθμιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 περασα την τελευταια εκδοση jb1 και χρησιμοποιω μονο το samsung today και οχι το widget plus..μου φαινεται οτι το κινητακι ειναι λιγο πιο γρηγορο ..το χρησιμοποιησε κανεναας αλλος ?σημειοτεον οτι λυθηκε το προβλημα που δεν μπορουσες να βαλεις συντομευση προγραμματος στην today.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Εγώ πάλι προτιμώ μόνο το titanium των wm6.5 μιας και τα συγκεκριμένα today της samsung ποτέ δεν τα συμπάθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Η αναβαθμιση ειναι ευκολη υποθεση και μπορουμε να κανουμε ευκολα update μεσω ΟΤΑ και ασυρματης συνδεσης και πως βλεπουμε τι ρομ φοραει το κινητο μας? Επισης να πω οτι δοκιμασα επιτυχως σε ενα Diamond 1 ΤΟ spb shell 3.5.3 και πανω του το Mobile sense και ειναι αψογο θυμιζοντας πολυ htc android phone με παραλλαγες αλλα και το περιβαλλον το sense ui. Φωτο θα βλαω στο blog μου συντομα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) περασα την τελευταια εκδοση jb1 και χρησιμοποιω μονο το samsung today και οχι το widget plus..μου φαινεται οτι το κινητακι ειναι λιγο πιο γρηγορο ..το χρησιμοποιησε κανεναας αλλος ?σημειοτεον οτι λυθηκε το προβλημα που δεν μπορουσες να βαλεις συντομευση προγραμματος στην today.. Τι διαφορά έχουν αυτά τα 2 μεταξύ τους? Εγώ που δεν έχω αλλάξει ram δεν μπορώ να επιλέξω στην today screen το Samsung Today, παρα μόνο το Samsung WidgetPlus. Είναι συνοδευόμενο απ' τη ram? Εντάξει βρήκα λύση για το πρόβλημά μου. Έχω μαζέψει κάποιες απορίες τώρα, οπότε αν κάποιος ξέρει θα ήθελα τη βοήθειά του! 1) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τον τρόπο προβολής του τηλεφωνικού καταλόγου, χωρίς να αλλάξει ολόκληρο το περιβάλλον; Για παράδειγμα να μη δείχνει φωτογραφίες των επαφών; 2) Σε ποιες εφαρμογές λειτουργεί το landscape mode; Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο σε landscape mode και σε άλλες εφαρμογές, όπως το Windows Live Messenger; 3) Πιο πάνω λέτε για το FingerKeyboard2. Αυτό γράφει σε landscape; Γιατί εγώ γυρίζω τη συσκευή στα email και μόνο με το πληκτρολόγιο της Samsung μου βγάζει landscape. Σε αυτό της Micrososft και στο FingerKeyboard2 δεν γυρίζει σε landscape... Γιατί συμβαίνει αυτό; 4) Μπορώ να εισάγω επαφές στον Opera από τον Firefox του υπολογιστή μου; 5) Υπάρχει τρόπος να συγχρονίζονται αυτόματα αρχεία μεταξύ του Η/Υ μου και του Omnia II; 6) Στο Windows Live Messenger μπορώ να δίνω ψευδώνυμα στις επαφές μου και να μην εμφανίζει το όνομα που αυτοί έχουν δώσει; Γιατί δεν εμφανίζει το ψευδώνυμο που έχω δώσει επεξεργαζόμενος τις επαφές μου από το site του Hotmail... 7) Πολλές φορές μου βγάζει "σύνδεση με Cosmote GPRS" και εγώ πατάω άκυρο. Αυτό είναι για το GPS; Υπάρχει κάποια χρέωση; Το ξέρω ότι είναι κάπως πολλά τα όσα ρωτάω, αλλά θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε, μιας και μόνο εδώ μπορώ να βρω απαντήσεις! Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Έχουμε και λέμε.. 1. Δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει αυτό. Μπορείς όμως να χρησιμοποιείς τις Επαφές, και όχι τον Τηλ.Κατάλογο. 2. Είναι θέμα υποστήριξης απ' την εφαρμογή. Έχει αναφερθεί ξανά εδώ, και υπάρχει ένα πρόγραμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις παντού. Ψάξε λίγο πιο πίσω.. 3,4. Δεν γνωρίζω. 5. Γίνεται μέσω του ActiveSync αν ο υπολογιστής σου έχει Windos XP, και μέσω Windows Mobile Center αν ο υπολογιστής σου έχει Windos Vista ή 7. Και τα 2 τα βρίσκεις στο site της microsoft και όποτε συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή θα γίνεται συγχρονισμός. 6. Δεν ξέρω, το είχα ψάξει κ εγώ, αλλα δεν βρήκα κάτι.. 7. Η σύνδεση GPRS είναι αυτή που συνδέεσαι στο internet μέσω του provider σου (Cosmote δηλ.) και χρεώνεται. Η μία λύση που προτείνεται συχνά εδώ είναι το NoData. Εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη σύνδεση που δεν καλεί κανέναν αριθμό και την έχω επιλέξει ως προεπιλεγμένη. Ελπίζω να βοήθησα! :) Edited February 16, 2010 by SHOG_ST Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) φιλε athanaso γιαυτο που σε ρωτησα με pm.. εσβησα το sys.txt (απο το κινητο και αφου πρωτα το εκανα εγκατασταση) ,προσπαθησα μετα να τρεξω το προγραμματακι αλλα παλι το ιδιο μηνυμα λαθους βγαζει..παλι δεν τρεχει.Καμια αλλη ιδεα? υ.γ δοκιμασα να σβησω το sys.txt και πριν κανω την εγκατασταση στο κινητο και αυτη τη φορα οταν παω να το τρεξω μου βγαζει το εξης μηνυμα: " Program application database cannot be found.Please insert original application sd card." υ.γ 2 χρησιμοποιω micro sd card 8 gb .λες να παιζει ρολο αυτο?μηπως θελει μικροτερη χωριτικοτητα? 7. Η σύνδεση GPRS είναι αυτή που συνδέεσαι στο internet μέσω του provider σου (Cosmote δηλ.) και χρεώνεται. Η μία λύση που προτείνεται συχνά εδώ είναι το NoData. Εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη σύνδεση που δεν καλεί κανέναν αριθμό και την έχω επιλέξει ως προεπιλεγμένη. Τι ενοεις με αυτο??Δηλαδη υπαρχει τροπος να συνδεομαστε στο internet χωρις να πληρωνουμε τον παροχεα μας(ενοειται οχι με wi fi) ή λάθος καταλαβα???????????Αν ναι πως?και τι τολο παιζει αυτοτο nodata? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 16, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Τι ενοεις με αυτο??Δηλαδη υπαρχει τροπος να συνδεομαστε στο internet χωρις να πληρωνουμε τον παροχεα μας(ενοειται οχι με wi fi) ή λάθος καταλαβα???????????Αν ναι πως?και τι τολο παιζει αυτοτο nodata? Λάθος κατάλαβες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς Internet μέσω του provider σου και να μην χρεώνεσαι! (Όχι ακόμα τουλάχιστον! :p) Το noData έιναι ένα πρόγραμμα που μέσω αυτού ρυθμίζεις εσύ σε ποιες συνδέσεις θα δίνεις την άδεια να συνδέονται..Επιλέγεις το GPRS στην δική σου περίπτωση και δεν το αφήνει να πραγματοποιήσει τη σύνδεση.. Η λύση που σου πρότεινα εγώ, αυτή που έχω κάνει δηλαδή, είναι αντί να βάλεις το noData να δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση η οποία δεν θα καλεί κανέναν αριθμό και θα την επιλέξεις ως προεπιλεγμένη. Έτσι όταν το κινητό θα προσπαθεί να συνδεθεί στο GPRS δεν θα χρεώνεσαι γιατί η σύνδεση δεν θα είναι εφικτή! ;) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) Λάθος κατάλαβες! Δεν νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς Internet μέσω του provider σου και να μην χρεώνεσαι! (Όχι ακόμα τουλάχιστον! :p) Το noData έιναι ένα πρόγραμμα που μέσω αυτού ρυθμίζεις εσύ σε ποιες συνδέσεις θα δίνεις την άδεια να συνδέονται..Επιλέγεις το GPRS στην δική σου περίπτωση και δεν το αφήνει να πραγματοποιήσει τη σύνδεση.. Η λύση που σου πρότεινα εγώ, αυτή που έχω κάνει δηλαδή, είναι αντί να βάλεις το noData να δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση η οποία δεν θα καλεί κανέναν αριθμό και θα την επιλέξεις ως προεπιλεγμένη. Έτσι όταν το κινητό θα προσπαθεί να συνδεθεί στο GPRS δεν θα χρεώνεσαι γιατί η σύνδεση δεν θα είναι εφικτή! ;) ααα τωρα το πιασα! btw δεν ημουν εγω αυτος που σε ρωτησε σχετικα!Εγω απλως παρενεβηκα στη σηζητηση με την συγκεκριμενη απορια!:D Edited February 16, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts