rostropol Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 ευχαριστώ πολύ. Δεν βλεπω όμως κάποια αλλαγή στην ένταση της ηχογράφησης, έχει καταφέρει να ρυθμίσει κανείς επιτυχώς τα settings για VOICE RECEIVER INPUT VOLUME ? Τα δικά μου (defaults) είναι: (Mic Amp Gain) MGNR7-4 0011 MGNL3-0 0101 Lch Input Volume IVL7-00011001111100001 Rch Input Volume IVR7-0 10011001 PCM volume BLV7-0 00011000 Thanks! Ολα αυτά ανέβασε μέχρι εκεί που ξεκινάνε τα σχετικά με το Bluetooth και θα δεις διαφορά(στο θέμα του Bluetooth εγώ δεν ανέβασα τίποτα γιατί δεν χρησιμοποιώ bluetooth με τόσο χαμηλό SAR:))-αν θές τα ανεβάζεις και ΄κει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macxt Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 [quote name=Επίσης μια αξιόλογη lockscreen που χρησιμοποιώ και ΄γω είναι του gchris:) http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=79920&postcount=112 http://www.modaco.com/content/uploads/monthly_01_2010/post-611355-1264370173_thumb.png Ουσιαστικά το S2U2 κάτι τέτοιο είναι και καλύπτει κακώς την λειτουργία άλλων προγραμμάτων(πχ. iGO8),βέβαια μέσα από τις ρυθμίσεις του βρίσκεις την λύση αλλά γιατί όλα αυτά αφου με τα άλλα που προτείνω δεν υπάρχει ποτέ ζήτημα. Εγκατέστησα την παραπάνω lockscreen του gchris αλλά προέκυψαν ορισμένα προβληματάκια. Αλλά πρώτα να πω πως δούλεψε (όχι όπως περίμενα). 1. Δεν εμφανίζεται πουθενά στα προγράμματα, ούτε το πρόγραμμα ούτε ρυθμίσεις. Οπότε δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. Εκτός και αν έτσι είναι. 2. Όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και έχω κλήση λειτουργούν όλα τα H/W πλήκτρα και τα πλήκτρα οθόνης με αποτέλεσμα βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη να απαντάω ή να απορρίπτω την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soares11 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 παιδια ελεος μπορει καποιος ν απαντησει στον Rookie1 για το push-mail ειναι μια απο τισ πιο σημαντικες ερωτησεις.εγω εχω φτιαξει το λογαριασμο τοy yahoo μου στο κινητο αλλα τα mail τα παιρνω μονο οταν συνδεω το κινητο με το pc (active sync) και οχι απλα με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Εγκατέστησα την παραπάνω lockscreen του gchris αλλά προέκυψαν ορισμένα προβληματάκια. Αλλά πρώτα να πω πως δούλεψε (όχι όπως περίμενα). 1. Δεν εμφανίζεται πουθενά στα προγράμματα, ούτε το πρόγραμμα ούτε ρυθμίσεις. Οπότε δεν μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. Εκτός και αν έτσι είναι. 2. Όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο και έχω κλήση λειτουργούν όλα τα H/W πλήκτρα και τα πλήκτρα οθόνης με αποτέλεσμα βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη να απαντάω ή να απορρίπτω την κλήση. Δεν έχει ρυθμίσεις η lockscreen όπως και η κανονική,κλειδώνει το κινητό με το πλαϊνό πλήκτρο-σαν πρόγραμμα το βρισκεις και το απεγκαθιστάς αν θες. Το αν λειτουργούν τα hardware πλήκτρα παρόλο που είναι κλειδωμένα δεν νομίζω να οφείλεται στην lockscreen του gchris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Γιατί δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια java στο κινητό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) παιδια ελεος μπορει καποιος ν απαντησει στον Rookie1 για το push-mail ειναι μια απο τισ πιο σημαντικες ερωτησεις.εγω εχω φτιαξει το λογαριασμο τοy yahoo μου στο κινητο αλλα τα mail τα παιρνω μονο οταν συνδεω το κινητο με το pc (active sync) και οχι απλα με wifi. φιλαράκι άμα ξέραμε πιστεύω θα λέγαμε!! Εγώ γενικά δε το χρησιμοποιώ αλλά θα ψάξω αν είναι τις οδηγίες στο βιβλιαράκι και θα σου πω αν λέει κάτι! Λοιπόν δεν είδα ακόμα το βιβλιαράκι αλλά από όσο διαβάζω αυτό φαίνεται εξαρτάται από τα windows γιατί όλα τα site που είδα λένε ότι το υποστηρίζει! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0432572&catid=100400 Edited February 11, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) Samsung Omnia II ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PUSH MAIL ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ YAHOO, HOTMAIL GMAIL? Περίπου αυτό που θες,βέβαια δεν είναι push email όπως ας πουμε στα Blackberry αλλά πατάς και ένα κουμπί.... http://www.careace.net/2010/02/08/sendreceiveall-sync-all-email-accounts-with-one-button/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501254 Edited February 11, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) http://www.careace.net/2010/02/08/sendreceiveall-sync-all-email-accounts-with-one-button/ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=501254 Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! ΥΓ προς διαχειριστες του topic που έσβησαν την απάντηση μου , αν θελετε να διατηρησετε το ηρεμο κλίμα στο forum θα έπρεπε να είχατε σβήσει και το μήνυμα του προκλητικού που σχολίασε σκωπτικά και ειωνικά το δικό μου post. Οχι δυο μετρα και δυο σταθμά επειδή εκείνος είναι μελος απο το 2003. Εκτός και αν ισχύει κι εδω στρατιωτικο καθεστως με παλιους και νεους. Edited February 11, 2010 by Rookie1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) Ρε παιδιά πως κάνουμε απεγκατάσταση συγκεκριμένα προγράμματα (πήγα στην μνήμη και μου τα έσβησε όλα:cry:) και πρέπει να έχασα και ένα widget που λέει "σήμερα". Πως τα βρίσκουμε αυτά εκτός από τις ρυθμίσεις των widgets? Το manual του που είναι (αυτό που το συνοδεύει δεν λέει και πολλά πράγματα? Ευχαριστώ. Edited February 12, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macxt Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δεν έχει ρυθμίσεις η lockscreen όπως και η κανονική,κλειδώνει το κινητό με το πλαϊνό πλήκτρο-σαν πρόγραμμα το βρισκεις και το απεγκαθιστάς αν θες. Το αν λειτουργούν τα hardware πλήκτρα παρόλο που είναι κλειδωμένα δεν νομίζω να οφείλεται στην lockscreen του gchris. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σχετικά με το Lock Screen αλλά δεν ξέρω τι κάνω λάθος ή τι φταίει και δεν κλειδώνουν τα H/W πλήκτρα. Σε εσάς όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και έχετε κλήση λειτουργούν τα H/W πλήκτρα απόρριψης και απάντησης? Γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να απαντώ ή να απορρίπτω μια κλίση κατά λάθος βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη ή την θήκη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Μια ερωτηση για 2 θέματα που με απασχολούν πολύ. 1ον μπορω να περασω τις επαφες μου που εχω αποθηκευμενες στο gmail στο κινητο και με ποιο τροπο κανοντας on line συγχρονισμο ωστε να μεταφερθουν αυτοματα? 2ον η πλοηγηση ειναι ικανοποιητικη στο κινητο οπως στο iphone με τον σαφάρι? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια καπου ειχα διαβασει οτι γινεται να αλλαχτει ο τροπος που στελνεις sms κ μπορεις να στειλεις sms μεσω outlook και εγραφαν οτι αυτος ο τροπος ειναι πιο ωραιος κ βολικος εχει κανεις αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια με vodafone δουλευει κανονικα ή υπαρχει καποιο προβλημα στις υπηρεσιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια με vodafone δουλευει κανονικα ή υπαρχει καποιο προβλημα στις υπηρεσιες? κανονικα γιατι οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ρωταω γιατι ξερω οτι το φερνει επισημα μονο η cosmote στην Ελλαδα και σκεφτηκα μηπως υπαρχει προβλημα με mms, internet κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σχετικά με το Lock Screen αλλά δεν ξέρω τι κάνω λάθος ή τι φταίει και δεν κλειδώνουν τα H/W πλήκτρα. Σε εσάς όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη και έχετε κλήση λειτουργούν τα H/W πλήκτρα απόρριψης και απάντησης? Γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να απαντώ ή να απορρίπτω μια κλίση κατά λάθος βγάζοντας το τηλέφωνο από την τσέπη ή την θήκη του. Εννοείται πως δουλεύουν κανονικά,αυτό με την θήκη ούτως ή άλλως συνιστά ένα θέμα από μόνο του-θα σου πρότεινα να αλλάξεις θέση στο που θα έχεις το κινητό και εκτός θήκης για να δεις αν δουλεύει σωστά σε ότι αφορά τα hardware πλήκτρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Γεια σας παιδιά και από μένα. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άσχετη ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το omnia II [ούτε 10 μέρες δεν έκλεισα με το n900 γιατί δεν βόλευε καθόλου λόγω μεγέθους(κυρίως το πάχος)] αλλά δε ξέρω σε τι χρώμα. Έχω δει και σε μαύρο και σε άσπρο αλλά έιναι δύσκολη επιλογή. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 βγηκε ο opera beta3. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathiskorn7 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 καλησπερα..ψηνομαι να αγορασω το ομνια 2 και θελω να ρωτησω αν ειναι οντως ''αργο'' οπως λενε το κινητο...επισης,η τιμη του ειναι στα 460 ευρω μονο για την περιοδο εκπτωσεων????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εγώ το πήρα πρόσφατα με την έκπτωση και αρχίζω να το συμπαθώ! ειδικά με την νέα έκδοση του Opera beta 3. Γενικά ακόμα και να αντιμετωπίσεις προβλήματα πιστεύω θα βρεις λύσεις όπως π.χ. για το youtube όπου το core player πραγματικά τα "σπάει"! Επίσης κάθε μήνα βγαίνουν νέες ROM που βελτιώνουν τις επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 βγηκε ο opera beta3. Ξέρουμε αν θα υποστηρίζει αυτόματα αλλαγή σε landscape (όπως ο παλιός) γιατί ο προηγούμενος 10 είχε κουμπί μέσα από το μενού και δεν ήταν πρακτικό (για μένα). Πολύ γρήγορος browser και free φυσικά είναι Skyfire (και αυτός δεν κάνει αυτόματη αλλαγή όμως) υποστηρίζει όμως flash και youtube. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 (edited) δυστυχως οχι, [New in Opera Mobile 10 beta 3 Opera Link Synchronize your bookmarks and Speed Dial between your mobile phone and desktop computer. Faster browsing Opera Mobile 10 beta is faster at rendering pages, zooming, panning and almost everything else you do with a browser. And pages load up to 50% faster than the previous version. Speed Dial Get to your favorite Web page with just one click, with a set of visual bookmarks that appear when you open a new tab. To add a new page, simply click on an empty Speed Dial slot. Tabbed browsing Browse several Web sites at the same time. Check your email in one window, Facebook in another, and Twitter in a third, all while easily jumping from one tab to another. More features Opera Turbo Opera's servers compress Web pages up to 70%, greatly reducing the cost of browsing. Touchscreen & keypad The user interface has been optimized for both touchscreen and keypad-style mobile phones. Typing less, browsing more Save time with Web address auto-completion, password manager and inline editing. Web standards Opera 10 is based on the latest Opera browser engine so your favorite Web sites work as they do on a your computer. Rich Web content Browse Web applications sites like Facebook and Gmail, and enjoy the rich interaction. Opera Dragonfly Connect your mobile phone to your PC and debug Web applications remotely. Read more here. Adaptive zoom In just a few clicks easily pan and zoom into your desired content. Privacy Be in control of your privacy. Manage your passwords, history, cookies, and cache. Saving pages and images Save Web pages and images for later offline viewin]. Edited February 12, 2010 by xolloth Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 1) Στην οθόνη με τα προφίλ ήχου στο χώρο στον οποίο έπρεπε να γράφει "ήχος τηλεφώνου" εμένα γράφει "έξυπνος μετατροπέας" Επειδή προ 2 ημερών απέκτησα το ΟΜΝΙΑ LITE -και η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος :offtopic:- ξέρει κανείς να μου πει τι ακριβώς ρυθμίζουμε σε αυτό το αναθεματισμένο tab και ποιά η διαφορά σε σχέση με το διπλανό της έντασης συστήματος...και έχω ψάξει και το συνοπτικό ομολογουμένως manual....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Θα παρακαλουσα και μια απαντηση για τις ερωτησεις μου αν υπαρχει εφαρμογη πυξιδας για το κινητο και πως μπορω να περασω τα μειλ μου, γινεται απο ενα htc win mobile 6.1 για παράδειγμα? Καλυτερα να παρω αυτοματα τις επαφες απο το gmail μου κι εκει θελω βοηθεια... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisomnia Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ειμαι κανουριος και δεν ξερω εαν επιτρεπεται να πειτε κατι τετοιο ,αλλα μηπως υπαρχει καμια σελιδα που να μπορεις να κατεβασεις apps δωρεαν για το ομνια?(κατι αναλογο του appulo για το iphone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts