apostolidisathan Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το iGO8 και την συσκευή. Υπάρχει κάποια ειδική έκδοση ή απλά πρέπει να πειράξουμε τοsys.txt ; Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή να βλέπουμε σε καλύτερη ποιότητα τα Youtube βίντεο; Δοκίμασα το coreplayer αλλά τα παίζει σε χαμηλή ποιότητα... Αυτή η έκδοση για HTC τα παίζει σε καλύτερη ποιότητα; http://i39.tinypic.com/j6rdzp.jpg Ή μήπως τρέχει το επίσημο πρόγραμμα που παρέχεται από το youtube? http://www.google.com/mobile/youtube/ Edited February 6, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroudi2009 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα μήπως μπορείτε να μου πείτε πως κλείνει η εφαρμογή Ginius(πλοηγηση)?και πως δημιουργω μια συντομευση του ginius στο μενου?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Επανερχομαι στο ερωτημα που εθεσα και λιγο καιρο πριν αναφορικώς με τη δυνατοτητα που υπαρχει να λαμβανω real time τα email μου απο 4 λογαριασμούς (gmail, yahoo. hotmail) στο samsung omnia II επειδή δυστυχως κανένας κατοχος/μελος του φορουμ δεν ειχε την καλωσυνη να μου απαντήσει εαν μπορεί να λειτουργήσει υπηρεσια push mail με παρομοιο τροπο οπως δουλευει στα Βατομουρα. Ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το iGO8 και την συσκευή. Υπάρχει κάποια ειδική έκδοση ή απλά πρέπει να πειράξουμε τοsys.txt ; Δεν υπάρχει ειδική εκδοση για ΟΜΝΙΑ ΙΙ, αλλά για να έχεις το iGO8 σε πλήρη οθόνη αντικατέστησε το αρχείο sys.txt με το παρακάτω: [folders] #app="%SDCARD%/iGO8" [interface] resolution_dir="800_480" maxzoom2d=6000000 show_exit=1 screen_x=800 screen_y=480 vga=0 [rawdisplay] highres=0 screen_x=800 screen_y=480 class="landscape" driver="GDI" [tts] tts_buffer=131072 announce_exit_directions=1 tts_logics=3 priority="HIGH" always_say_road_names=1 announce_street_name=1 skip_exit_numbers=0 [dynamiccompressor] compressor=1 ratio=9 gain=9 [sound] ding=0 queue_length=200 mute_os_key=1 [debug] sound_q_length=200 tts_min_ready_wav= 1 tts_getaway_time=100 tts_expected_engine_delay=400 [3d] show_guidance_strip=1 show_guidance_arrows=1 [warning] speedwarn_alt_tolerance=130 speedwarn_tolerance=130 speedcam_warning=1 speedcam_maxdistance_from_road=10 warn_distances=150:2000,130:1500,110:1000,90:750,60:400,40:150 speedcam_max_lookahead=3000 [power] powermgm_state=0 backlight_day=100 backlight_night=100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν γνωρίζω εάν δουλεύει αυτό στη συσκευή σου. Εάν δοκίμασε το και πες μας. Τελικά δε λειτουργεί σε μένα (ΟΜΝΙΑ ΙΙ) το προγραμματάκι για φλας που μου είπες:(. Καμμιά άλλη εφαρμογή υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Τότε δύσκολα τα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δεν γνωρίζω εάν δουλεύει αυτό στη συσκευή σου. Εάν δοκίμασε το και πες μας. Τελικά δε λειτουργεί σε μένα (ΟΜΝΙΑ ΙΙ) το προγραμματάκι για φλας που μου είπες:(. Καμμιά άλλη εφαρμογή υπάρχει? O2CompassV2.0 αυτο ειναι οτι ζητας και flash και compass και δουλευει αψογα σε omnia 2 :) αν δεν το βρεις pm me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δεν γνωρίζω εάν δουλεύει αυτό στη συσκευή σου. Εάν δοκίμασε το και πες μας. Τελικά δε λειτουργεί σε μένα (ΟΜΝΙΑ ΙΙ) το προγραμματάκι για φλας που μου είπες:(. Καμμιά άλλη εφαρμογή υπάρχει? Η ακομη μπορεις να βαλεις το παρακατω, που ειναι μονο φακος και αναβει με ενα πατημα αμεσως και ειναι free βεβαια. Ενω τα αλλα εχουν βεβαια και πυξιδα (η οποια υπαρχει και χωριστα), αλλα πρεπει πρωτα να ανοιξει το προγραμμα, και μετα να πατησεις το αναλογο πληκτρο για να ανοιξει ο φακος. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με το iGO8 και την συσκευή. Υπάρχει κάποια ειδική έκδοση ή απλά πρέπει να πειράξουμε τοsys.txt ;σε αυτην την εκδοση iGO8_R3_8.3.2.124260 που εχω εγω το βαζεις εσυ σε πληρη οθονη απο τις ρυθμισεις του igo Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 σε αυτην την εκδοση iGO8_R3_8.3.2.124260 που εχω εγω το βαζεις εσυ σε πληρη οθονη απο τις ρυθμισεις του igo Ενημερωτικά... προτείνω τις εκδόσεις 8.3.4 του iGO γιατί υποστηρίζουν και tts και driver alerts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 ευτυχώς ο επεξεργαστής σηκώνει καλύτερης ποιότητας video stream με το coreplayer! Τώρα μένει να βρούμε έναν browser που να μη κολλάει το κινητό και να μη φορτώνει καθόλου flash (κάτι σαν το opera mini). Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Εκτός του skyfire, κανένας δεν φορτώνει χωρίς πείραγμα flash. Έχεις δοκιμάσει τον Opera 10 beta2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) ναι και αυτός κολάει το κινητό... μόνο τον 9.7 δε δοκίμασα από Opera. Βέβαια αναγκάστικα να σβήσω τη μνήμη όταν πέρασα το 10 γιατί είχε προβλήματα ο 9.5 επειδή είναι και αυτός εγκατεστημένος και δε μπορώ να τον βγάλω! Ο Opera έχει επιλογή να βγάλεις το flash αλλά ενώ το πατάω οι σελίδες συνεχίζουν να φορτώνουν flash π.χ. διαφημιστικές μπάρες που κυριολεκτικά λιώνουν το κινητό! Δε μπορώ να φανταστώ ότι το viewty smart με Opera mini (επειδή δε φορτώνει flash) είναι πολύ ταχύτερο του ομνια 2!!!! Το ωραίο είναι ότι δε πέρασα το flash lite 3.1 που προτείνουν σε άλλες ιστοσελίδες για να παίζει flash το Opera. δηλαδή σε μένα έπαιζε από τη μάνα του. Edited February 7, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 πως μπορω να καταλαβω αν εχω τα win mob 6.5? το εχω παρει εδω κ 3 μερες το κινητο θελεις να σε βοηθησω αλλα δεν μπορω να σου στειλω pm,γραψε μου το email σου σε ενα απο τα blogs μου για να σου στειλω email. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 θελεις να σε βοηθησω αλλα δεν μπορω να σου στειλω pm,γραψε μου το email σου σε ενα απο τα blogs μου για να σου στειλω email. σου εστειλα το email στο pm το ελαβες? γιατι δε μπορεις να μου στειλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 επειδή σκέφτομαι να πάρω το εν' λόγω τηλέφωνο με ανυσυχεί το θέμα με τη ram. Δηλαδή από ότι διαβάζω πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να "σέρνεται" το κινητό. Θέλω να μου πείτε περισσότερα για αυτό το θέμα διότι αυτή τη στιγμή έχω το Nokia e71 που είναι πολύ γρήγορο. Επίσης δεν βλέπω να χρησιμοποιήτε το Garmin. Ποιός είναι ο λόγος; μήπως έχει να κάνει με το θέμα της ram; διότι το Garmin είναι βαρύ πρόγραμμα. περιμένω απαντήσεις.......... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) O2 Compass V.3.1 με πολλές δυνατότητες και ξεχωριστό shortcut για το Flash...:);)...freeware http://img69.imageshack.us/img69/3476/100207160022.th.png http://img525.imageshack.us/img525/5574/100207155715.th.png DOWNLOAD Edited February 7, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 αυτο τι ειναι,κατι αντιστοιχο του spb mobile shell; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 αυτο τι ειναι,κατι αντιστοιχο του spb mobile shell; Φακοπυξίδα είναι απλώς με αρκετές δυνατότητες όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elginop Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ειμαι νεο κατοχος ενος omnia II και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Οταν συνδεομαι στο Internet με wifi σχεδον στο 5λεπτο αρχιζει να βαραινει πολυ η μνημη και μου εχει κολλησει το κινητο αρκετες φορες. Χρησιμοποιω opera και νομιζω πως γεμιζει η RAM πολυ γρηγορα. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) επειδή σκέφτομαι να πάρω το εν' λόγω τηλέφωνο με ανυσυχεί το θέμα με τη ram. Δηλαδή από ότι διαβάζω πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα να "σέρνεται" το κινητό. Θέλω να μου πείτε περισσότερα για αυτό το θέμα διότι αυτή τη στιγμή έχω το Nokia e71 που είναι πολύ γρήγορο. Επίσης δεν βλέπω να χρησιμοποιήτε το Garmin. Ποιός είναι ο λόγος; μήπως έχει να κάνει με το θέμα της ram; διότι το Garmin είναι βαρύ πρόγραμμα. περιμένω απαντήσεις.......... Όσον αφορά το θέμα της ram υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης. Γενικά να ξέρεις ότι για να φέρεις το κινητό στα μέτρα σου θα πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ. Εγώ το πήρα πρόσφατα και ψάχνω κάθε μέρα για να βρω τρόπους βελτίωσης. Το κινητό αν το χρησιμοποιήσεις για internet ίσως σε απογοητεύσει λίγο μιας και εκεί φαίνεται πως το κινητό δε μπορεί να σηκώσει εύκολα σελίδες με flash περιεχόμενο. Ψάχνω για λύσεις και δεν έχω βρει κάτι. Ίσως μια νεώτερη ROM έκδοση βελτιώνει τη κατάσταση αλλά όπως σου είπα παραπάνω πρέπει να ψάξεις πολύ και να ρωτάς από εδώ και από εκεί. Όσον αφορά το youtube ευτυχώς υπάρχει το core player το οποίο παίζει σε άριστη ποιότητα τα video. Για να δεις τις φωτογραφίες σου πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή μιας και αργεί πολύ να τις φορτώσει όπως πρέπει. Και εκεί δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια λύση. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι καλό θα ήταν μια ROM εντελώς γυμνή για να μπορέσουμε να περάσουμε ότι θεωρούμε εμείς απαραίτητο. Τέλος νομίζω πως το καλύτερο για τέτοια κινητά είναι οι capacitive οθόνες διότι υπερέχουν πολύ σε σχέση με τις resistive οι οποίες έχουν το αντίστοιχο lag εξαιτίας του τύπου οθόνης. Εγώ δε ξέρω πόσο θα το κρατήσω ακόμα, αλλά αν βγει κάποιο κινητό σε αντίστοιχες in με capacitive οθόνη και αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα το δώσω εύκολα... Ειμαι νεο κατοχος ενος omnia II και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Οταν συνδεομαι στο Internet με wifi σχεδον στο 5λεπτο αρχιζει να βαραινει πολυ η μνημη και μου εχει κολλησει το κινητο αρκετες φορες. Χρησιμοποιω opera και νομιζω πως γεμιζει η RAM πολυ γρηγορα. Τι μπορω να κανω? Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ μιας και είμαι και εγώ νέος κάτοχος. Σε μένα μια προσωρινή λύση είναι η χρήση του skyfire αντί του Opera. Δοκίμασε επίσης αν θες να απενεργοποιήσεις το flash & javascript μέσα από το Opera. Εγώ δε στάθηκα το ίδιο τυχερός μια και συνέχισε να φορτώνει... Δοκίμασε αν θες και το Opera 9.7 μήπως και στρώσει η κατάσταση. Αν βρω κάτι μιας και το ψάχνω και εγώ θα σου πω... Απενεργοποίησε και το αριστερό μενού του samsung widget το οποίο βαραίνει αρκετά το κινητό!!! Εγώ πριν το βγάλω είχα 40mb ελεύθερα και έπεφταν συνέχεια. Μετά πέρασα το Resco explorer και είμαι στα 70mb. Μπορείς αν θες να μη βάλεις τίποτα και να έχεις παραπάνω μνήμη. Αυτό είναι το καλό με τα win mobile κινητά! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 7, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Τέλος νομίζω πως το καλύτερο για τέτοια κινητά είναι οι capacitive οθόνες διότι υπερέχουν πολύ σε σχέση με τις resistive οι οποίες έχουν το αντίστοιχο lag εξαιτίας του τύπου οθόνης. Εγώ δε ξέρω πόσο θα το κρατήσω ακόμα, αλλά αν βγει κάποιο κινητό σε αντίστοιχες in με capacitive οθόνη και αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα το δώσω εύκολα... Τα windows mobile, δεν είναι ακόμα έτοιμα για να δουλεύουν σε capacitive οθόνες. Μην κοιτάς που η HTC στο HD2 έχει φτιάξει το δικό της shell για να κρύψει αυτές τις αδυναμίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Το θέμα δεν είναι αν είναι έτοιμα αλλά αν έχει πετύχει η συνταγή και μόνος σου λες ότι η HTC το έχει καταφέρει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Push mail exei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts