Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει λοιπόν κάτι σε πληκτρολόγιο 12 αλφαριθμητικών "πλήκτρων"; Όσα είναι διαθέσιμα είναι αυτά που μου δώσατε κι έχουν όλα διάταξη qwerty? :worry:

Την δικη μου απαντηση την ειδες πρις 2-3 σελλιδες;

Κωστας - Κατερινη

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να συμπληρώσω ότι καλό είναι να περνάς χειροκίνητα την com στα προγράμματα.

Για το Omnia II είναι COM7 9600.

Σε μένα στο βιβλιαράκι λέει Com 9 4800...

• Administrators
Γιαυτό λέω βάλτε το GPS Test, για να βρει τη θύρα μόνο του και να κλειδώσει δορυφόρους αυτόματα.

Modpic.gif

το πήρααααα επιτέλους :D

ερώτηση: πόσες ώρες να το αφήσω να φορτίζει έτσι ώστε η μπαταρία του να έχει "γερές" αντοχές?

:)

Την δικη μου απαντηση την ειδες πρις 2-3 σελλιδες;

Ναι φίλε μου, τη διάβασα :) Θα σου στείλω πμ για να μη γεμίζω το φόρουμ ;)

• Administrators
το πήρααααα επιτέλους :D

ερώτηση: πόσες ώρες να το αφήσω να φορτίζει έτσι ώστε η μπαταρία του να έχει "γερές" αντοχές?

:)

Καλορίζικο! Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και μετά παίξε κανονικά με τη συσκευή σου. Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις συσκευές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέσει κάτω του 10% όσο αυτό είναι εφικτό. Εδώ δεν υπάρχει η λογική της πλήρης αποφόρτισης.

Ναι φίλε μου, τη διάβασα :) Θα σου στείλω πμ για να μη γεμίζω το φόρουμ ;)

Δεν χρειάζεται να στέλνεις pm, παρέθεσε το πρόβλημα σου εδώ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

Modpic.gif

athanaso77 + Dj kourampies σας ευχαριστω πολυ .

δουλεψε και ειναι οκ.

( Τελικα εχω παθει την πλακα μου με το omnia ii Απειρες εφαρμογες. Ορεξη και χρονο να εχεις )

και παλι ευχαριστω!

λάθε βιώσας

Δεν χρειάζεται να στέλνεις pm, παρέθεσε το πρόβλημα σου εδώ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.

Το πρόβλημά μου είναι λίγο-πολύ γνωστό. Θέλω να βρω έναν "κλώνο" των κλασικών πληκτρολογίων, το οποίο θα είναι το μοναδικό που θα χρησιμοποιώ και θα μπορώ να γράφω ελληνικά, αγγλικά, μικρά, κεφαλαία, σύμβολα, αριθμούς και τονισμούς (σε μικρά και κεφαλαία). Πρέπει να έχει κάθετη διάταξη και να φέρει το κλασικό πληκτρολόγιο των 12 "πλήκτρων" που σου δίνουν κάπου 6 χαρακτήρες για κάθε πλήκτρο, καθώς όπως έχω διαπιστώσει, όλα τα γνωστά πληκτρολόγια των WM είναι του τύπου qwerty ή αν είναι σαν τα κλασικά, δεν σου δίνουν πλήρη δυνατότητα σύνταξης (πχ δεν έχουν τονισμούς). Παραθέτω πάλι το είδος πληκτρολογίου που χρειάζομαι:

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg

Αυτά! :)

Σήμερα και μετά από αρκετό πείραγμα σε προγράμμτα που υποτίθεται εξοικονομούν μνήμη, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με Hard reset...δυστυχώς δε βρήκα αλλη λύση

Παίδες πώς μπορούμε να πατάμε κουμπί και να ανάβει το φλας σαν φακός, σε OMNIA II?

Έβαλα μια εφαρμογή για αλφάδι και δε λειτουργεί γιατί δεν έχω λέει νέα έκδοση του .NET. Έχω το ΟΜΝΙΑ ΙΙ, με WIMO 6.5.Λέτε να μην έχει την πιο τελευταία έκδοση .ΝΕΤ?

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης».

Παίδες πώς μπορούμε να πατάμε κουμπί και να ανάβει το φλας σαν φακός, σε OMNIA II?

Έβαλα μια εφαρμογή για αλφάδι και δε λειτουργεί γιατί δεν έχω λέει νέα έκδοση του .NET. Έχω το ΟΜΝΙΑ ΙΙ, με WIMO 6.5.Λέτε να μην έχει την πιο τελευταία έκδοση .ΝΕΤ?

Να βάλεις την 3.5 γιατί λογικά έχει την 2.0.

• Administrators
Σίγουρα έχει την έκδοση 2.0. Συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ την χρήση της έκδοσης 3.5 (όχι την 3.7).

Modpic.gif

Το πρόβλημά μου είναι λίγο-πολύ γνωστό. Θέλω να βρω έναν "κλώνο" των κλασικών πληκτρολογίων, το οποίο θα είναι το μοναδικό που θα χρησιμοποιώ και θα μπορώ να γράφω ελληνικά, αγγλικά, μικρά, κεφαλαία, σύμβολα, αριθμούς και τονισμούς (σε μικρά και κεφαλαία). Πρέπει να έχει κάθετη διάταξη και να φέρει το κλασικό πληκτρολόγιο των 12 "πλήκτρων" που σου δίνουν κάπου 6 χαρακτήρες για κάθε πλήκτρο, καθώς όπως έχω διαπιστώσει, όλα τα γνωστά πληκτρολόγια των WM είναι του τύπου qwerty ή αν είναι σαν τα κλασικά, δεν σου δίνουν πλήρη δυνατότητα σύνταξης (πχ δεν έχουν τονισμούς). Παραθέτω πάλι το είδος πληκτρολογίου που χρειάζομαι:

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg

Αυτά! :)

Δεν θα το βρεις αυτό για WM,μόνο αν πάρεις πάλι Symbian S60V5 θα το έχεις στα σίγουρα.....;):confused:

Παιδια εχω εδω κ λιγεσ μερες το OMNIA ii ποια προγραμματα βρισκεται οτι ειναι τα πιο απαραιτητα και που μπορω να τα βρω? ευχαριστω

Σίγουρα έχει την έκδοση 2.0. Συστήνω ανεπιφύλακτα και εγώ την χρήση της έκδοσης 3.5 (όχι την 3.7).

Ευχαριστώ για την απάντηση, την έκδοση .ΝΕΤ 3.5 τη βρίσκω από το site της Microsoft? Και την εγκαθιστώ όπως τα άλλα προγράμματα στο κινητό ή θέλει κάποιο ειδικό χειρισμό?

Για το φακό καμμιά ιδέα?

Ευχαριστώ για την απάντηση, την έκδοση .ΝΕΤ 3.5 τη βρίσκω από το site της Microsoft? Και την εγκαθιστώ όπως τα άλλα προγράμματα στο κινητό ή θέλει κάποιο ειδικό χειρισμό?

Για το φακό καμμιά ιδέα?

πηγαινε εδω http://microsoft-net-compact-framework.en.softonic.com/pocketpc συνδεσε το τηλ με τον υπολογιστη και ξεκινα την εγκατασταση στον υπολογιστη. Edited by themob

ρε παιδια μηπως εχει βαλει κανεις προστασια οθονης elago?ειστε ευχαριστημενοι?σε εμενα κανει καποια νερα μεσα η ζελατινα.εχει εφαρμοσει καλα χωρις φουσκες αλλα χανει πολυ η οθονη ετσι.και να φανταστειτε οτι την πηρα γυρω στα 13 ε και δεν πηρα καποια φτηνη με 3 ε.κανεις καμια ιδεα?

παιδιά σήμερα ενεργοποίησα τη συσκευή και το χάρτη που μου είχαν δώσει και όλα καλα. Αλλά έχω κανά 2 ερωτήσεις.

Καταρχήν με τη μνήμη η οποία δείχνει ότι απομένει 38mb περίπου όταν δε τρέχω κάποιο πρόγραμμα. Υπάρχει τρόπος να αυξηθεί; Επίσης υπάρχει τρόπος όταν κλείνω ένα πρόγραμμα να κλείνει εντελώς χωρίς να πηγαίνω στις ρυθμίσεις μνήμης και να το τερματίζω από εκεί;

Έχετε βγάλει τη προστασία οθόνης; Η απόκριση έχει βελτιωθεί; (Μου λείπει πολύ το capacitive!!!)

• Administrators
πηγαινε εδω http://microsoft-net-compact-framework.en.softonic.com/pocketpc συνδεσε το τηλ με τον υπολογιστη και ξεκινα την εγκατασταση στον υπολογιστη.

Προσωπικά συνιστώ περισσότερο τη λύση του cab που δεν απαιτεί εγκατάσταση μέσω του υπολογιστή αλλά κατευθείαν από τη συσκευή.

NETCFv35.wm.armv4i.cab

Modpic.gif

Προσωπικά συνιστώ περισσότερο τη λύση του cab που δεν απαιτεί εγκατάσταση μέσω του υπολογιστή αλλά κατευθείαν από τη συσκευή.

NETCFv35.wm.armv4i.cab

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για να ανάβει το φλας σαν φακός ξέρεις τίποτα?

Επειδή ξεκίνησα με τις καλύτερες των προθέσεων να διαβάσω και τις 156 σελίδες του συγκεκριμένου topic αλλά στην πορεία ανακάλυψα οτι αυτό θα μου έπαιρνε τουλάχιστον μια εβδομάδα με 2 ωρες καθημερινά παρακαλώ τους κατόχους του Samsung omnia II αν μπορούν να με βοηθήσουν παραθέτοντας επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου τηλεφώνου όπως τα έχουν καταγράψει μετά απο τόσους μήνες κατοχής και χρήσης της συσκευής.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ευχαριστώ για την απάντηση! Για να ανάβει το φλας σαν φακός ξέρεις τίποτα?

Δεν γνωρίζω εάν δουλεύει αυτό στη συσκευή σου. Εάν δοκίμασε το και πες μας.

Επειδή ξεκίνησα με τις καλύτερες των προθέσεων να διαβάσω και τις 156 σελίδες του συγκεκριμένου topic αλλά στην πορεία ανακάλυψα οτι αυτό θα μου έπαιρνε τουλάχιστον μια εβδομάδα με 2 ωρες καθημερινά παρακαλώ τους κατόχους του Samsung omnia II αν μπορούν να με βοηθήσουν παραθέτοντας επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου τηλεφώνου όπως τα έχουν καταγράψει μετά απο τόσους μήνες κατοχής και χρήσης της συσκευής.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Εάν διαβάσεις από το τέλος προς τα πίσω, θα βρεις πιο γρήγορα αυτό που ζητάς. Σε γενικές γραμμές η συσκευή δεν έχει προβλήματα πάντως και η πλειοψηφία των κατόχων είναι πολλοί ευχαριστημένοι με τη συσκευή.

Modpic.gif

Ποιες ειναι οι ρυθμισεις για αποδοχη mms και πως τις κανουμε εγκατασταση?? εχω τη ROM NXXJA1 ευχαριστω !.