Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, κλή βδομάδα και καλό μήνα. Εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ΟΜΝΙΑ 2 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος από το λίγο που το χω και ακόμα το "ψάχνω". Αυτό που δε μπορώ ακόμα να βρω και ψιλοτσατίζομαι είναι οτι ενώ έβαλα τον ήχο κλήσης που θελα , δε μπορώ να βάλω δικό μου ήχο για την ειδοποίηση μηνύματος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προταίρων:D

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας συμφορουμιτες και καλο μηνα!την ζελατινα zaggshield την εχει βαλει κανεις?λεει αξιζει τον κοπο η τσαμπα τα λεφτα?καπου διαβασα οτι στις γωνιες τσαλακωνει και μαζευει βρομιες.εχω ομως την απορια ,αφου μπαινει και καλυπτει την περιοχη της κεραιας μην τυχον και ζοριζει την εκπομπη και ληψη του σηματος και εκπεμπει στο μεγιστο βαθμο η συσκευη.κατα τα αλλα οποιος μπορει να μου πει που μπορω να βρω μια καλη δερματινη θηκη θα το εκτιμουσα.ευχαριστω!

γεια σας και πάλι, θέλω να ρωτήσω αν το κινητό είναι τελικά τόσο "αργό" στη χρήση του όσο ακούγεται και αν έχετε χρησιμοποιήσει λύσεις όπως spb shell και είστε ευχαριστημένοι από κάτι τέτοιο.

επίσης άλλο ένα που θα ήθελα να μάθω είναι αν το κινητό έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά το firmware του...

Edited by johnb

δεν λειτουργεί το download :( αν έχεις κάνα άλλο link για την έκδοση 1.9.3 ? αν είναι και ελληνική ακόμα καλύτερα :)

ακυρο το βρηκα :) ειναι english αλλα δεν πειραζει :)

Edited by DARKMAN74

γεια σας και πάλι, θέλω να ρωτήσω αν το κινητό είναι τελικά τόσο "αργό" στη χρήση του όσο ακούγεται και αν έχετε χρησιμοποιήσει λύσεις όπως spb shell και είστε ευχαριστημένοι από κάτι τέτοιο.

επίσης άλλο ένα που θα ήθελα να μάθω είναι αν το κινητό έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά το firmware του...

Οτι υπαρχει ενα γενικο lag υπαρχει οτι και να βαλεις.....! αλλα μειωνεται αλαλ δεν θα φτασει ποτε το επιπεδο του iphone...! εγς που εχω την Α5 μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στις ταχυτητες αρκετα! (προηγουμενη J3 & L5)

Επαναφέρω λίγο το θέμα του πληκτρολογίου. Αυτό που χρειάζομαι είναι μία εφαρμογή σαν αυτή:

http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-n97/sshots/gsmarena_144.jpg

Όπως βλέπετε, το συγκεκριμένο (από Nokia N97 mini) σου δίνει σε portrait mode μεγάλη επιφάνεια "πλήκτρων" με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και πάνω από αυτή μπορείς να βλέπεις το κείμενο που γράφεις (ταυτόχρονα ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα) αλλά και πόσοι χαρακτήρες σου απομένουν, ενώ υποστηρίζει πλήρως την περιορισμένη μορφή χαρακτήρων.

Υπάρχει κάτι τέτοιο για το Omnia II? Δεν με ενδιαφέρουν πληκτρολόγια που είναι τύπου QWERTY είτε σε portrait (τα "πλήκτρα" είναι στενά) είτε σε landscape (χρειάζεσαι 2 χέρια). Χρειάζομαι κάτι σαν αυτό που σας έδειξα σε portrait για να μπορώ να γράφω με το ένα χέρι και να είναι διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Αν υπάρχει ποιό είναι; χρειάζεται να εισάγω κάποιο skin ή άλλο patch κλπ για να λειτουργήσει στο Omnia II?

Αν μου λύσετε αυτό το θέμα, μόλις μου πουλήσατε το Omnia II :lol: :lol: :lol:

Μπορεις να βαλεις το παρακατω και δεν θα βρεις καλυτερο. Βεβαια υπαρχει και της samsung, αλλα εχει καποια λαθακια.

Το εχω γραψει και εδω βεβαια, αλλα δεν βρισκω το ποστ.

Για την ωρα διαβασε το παρακατω

http://www.omniacs.net/showthread.php?t=4647

http://rapidshare.com/files/296853258/HTC_HD_Blackstone_Keyboard.cab

Κωστας - Κατερινη

Καλημέρα, κλή βδομάδα και καλό μήνα. Εδώ και μια βδομάδα είμαι κάτοχος του ΟΜΝΙΑ 2 και μπορώ να πω είμαι ευχαριστημένος από το λίγο που το χω και ακόμα το "ψάχνω". Αυτό που δε μπορώ ακόμα να βρω και ψιλοτσατίζομαι είναι οτι ενώ έβαλα τον ήχο κλήσης που θελα , δε μπορώ να βάλω δικό μου ήχο για την ειδοποίηση μηνύματος. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προταίρων:D

Για δικο σου ηχο στα μηνυματα μεσα απο τη συσκευη αντιγραψε χυμα τον ηχο που θες για μηνυμα μεσα στο φακελο windows της συσκευης.μετα πηγαινε στις ρυθμισεις και θα δεις οτι στη λιστα με τους ηχους μηνυματων θα σου εχει εμφανισει και το δικο σου ηχο...:cool::cool::cool:

το nodata μεγαλη μουφα :mad: εκτος οτι τα τα έπαιξε με χρεωσε 9 ευρο gprs αφού το κατάλαβα μπήκα στο μενού του να δω μιμπος έχω enable το gprs και είχαν εξαφανιστεί όλες η επιλογές μονο μια άσπρη οθόνη το απεγκατέστησα και το εγκατέστησα πάλι, αλλα πάλι στο menu του άσπρη οθόνη :( ξέρι κανεις κάνα άλλο ποιο αξιόπιστο ?

• Administrators

Το NoData δουλεύει σίγουρα. Το χρησιμοποιούμε πολύ καιρό τώρα και σε όλες τις συσκευές του είδους. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι έχεις κάνει ούτως ώστε να δούμε και τι πήγε λάθος.

Για δικο σου ηχο στα μηνυματα μεσα απο τη συσκευη αντιγραψε χυμα τον ηχο που θες για μηνυμα μεσα στο φακελο windows της συσκευης.μετα πηγαινε στις ρυθμισεις και θα δεις οτι στη λιστα με τους ηχους μηνυματων θα σου εχει εμφανισει και το δικο σου ηχο...:cool::cool::cool:

Ειδικά οι ήχοι για τα μηνύματα πρέπει να είναι σε μορφή wav και μικρής διάρκειας.

Modpic.gif

παιδια θελω να παρω κινητο,αλλα δεν ξερω ποιο.το omnia 2 μου φανηκε οτι εχει τα παντα,αλλά το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.αν το εχει παρει κανεισ θελω να μου πει αν ειναι πολυ μεγαλο για την τσεπη και αν ειναι ευχαριστιμενοσ γενικα απο θεμα μπαταριας και κολληματων.

ευχαριστω.αξιζει τα λεφτα του?παιρνει applications ε?

παιδια θελω να παρω κινητο,αλλα δεν ξερω ποιο.το omnia 2 μου φανηκε οτι εχει τα παντα,αλλά το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.αν το εχει παρει κανεισ θελω να μου πει αν ειναι πολυ μεγαλο για την τσεπη και αν ειναι ευχαριστιμενοσ γενικα απο θεμα μπαταριας και κολληματων.

Από το λίγο που το έχω θα σου πω ότι για smart phone δεν είναι καθόλου μεγάλο, καλό είναι τέτοιου είδους κινητά να αποφεύγονται να μπαίνουν σε τσέπες παντελονιού και ειδικά κωλότσεπη λόγω των touch screens που είναι ευαίσθητες.Από μπαταρία πολύ ευχαριστημένος αλλά εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει κανεις.. εγώ πχ έχω 3 μέρες να το φορτίσω και ακόμα δεν είναι ούτε στη μεση.Οσον αφορά τα κολλήματα δεν έχω προσέξει κάποιο συγκεκριμένο που να μου έχει δώσει μεγάλο χρόνο αναμονής ώστε να με εκνευρίσει. Βέβαια δεν έχω περάσει κανένα πρόγραμμα επιπλέον από αυτά που ήδη είχε. Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λίγο. :D

Καλημέρα, δεν ξέρω γιατί επέστρεψα στα Win Mobile μετά από Blackberry, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν. Συχνά χάνω το Wifi κυρίως αφού αποσυνδέω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, και χρειάζεται να το ανοιγοκλείσω 2 3 φορές για να το δεί. Καμιά ιδέα ; Παίζει ρόλο το active sync ? Χρησιμοποιώ σύνδεση σε Win 7.
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Αν σκοπεύεις να το πάρεις με "ελληνική" τιμή, δώσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρε το HTC HD2 από το expansys. Παρόλο που το omnia 2 δεν υστερεί πουθενά σε θέμα hardware, και έχει καταπληκτική κάμερα, οθόνη και μπαταρία, έχει απαράδεκτα customisations/λογισμικό. Πρέπει να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες προσαρμοζοντάς το, και πάλι θα υστερεί αρκετά σε σχέση με το Sense UI των HTC.

Καθόλου μεγάλο δεν είναι για τις δυνατότητες του.

Καλημέρα, δεν ξέρω γιατί επέστρεψα στα Win Mobile μετά από Blackberry, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν. Συχνά χάνω το Wifi κυρίως αφού αποσυνδέω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, και χρειάζεται να το ανοιγοκλείσω 2 3 φορές για να το δεί. Καμιά ιδέα ; Παίζει ρόλο το active sync ? Χρησιμοποιώ σύνδεση σε Win 7.

Ενεργοποίησε το "Allow data connections on device when connected to PC" στα connection settings του activesync.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Όσον αφορά αυτό που λες στο παιδί για το HD2 ένας λόγος που εγώ επέλεξα το Omnia 2 είναι ότι παίζει Divx σχετικά καλά για κινητό, με ελληνιούς υπότιτλους άμα βάλεις το TCPMP. Και φυσικά άμα βάλεις το SPB Mobile Shell, το interface αλλάζει τελείως και γίνεται πιο φιλικό. Εγώ το δοκίμασα σήμερα και έπαθα πλάκα, τρως κάνα μισάωρο να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Νομίζω πως το Omnia 2 αξίζει τα λεφτά του σα συσκευή, και φυσικά μεταφέρεται πιο εύκολα από το HD2.
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Όσον αφορά αυτό που λες στο παιδί για το HD2 ένας λόγος που εγώ επέλεξα το Omnia 2 είναι ότι παίζει Divx σχετικά καλά για κινητό, με ελληνιούς υπότιτλους άμα βάλεις το TCPMP. Και φυσικά άμα βάλεις το SPB Mobile Shell, το interface αλλάζει τελείως και γίνεται πιο φιλικό. Εγώ το δοκίμασα σήμερα και έπαθα πλάκα, τρως κάνα μισάωρο να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Νομίζω πως το Omnia 2 αξίζει τα λεφτά του σα συσκευή, και φυσικά μεταφέρεται πιο εύκολα από το HD2.

Αυτό με το DivX συμβαίνει λόγω του Samsung επεξεργαστή, ο οποίος σίγουρα σε "ωμή" επεξεργαστική ισχύ είναι ανώτερος από οποιονδήποτε Qualcomm, αλλά στερείται άλλων δυνατοτήτων (OpenGL ES2 κτλ.)

Όντως κάνεις δουλειά και με άλλα frontends εκτός του sense, αλλά έχει 100 σαβουροπρογράμματα που δε βγαίνουν με τίποτα, και σου τρώει όλη τη ROM με τις εναλλακτικές γλώσσες με αποτέλεσμα να έχεις ούτε 50MB ελεύθερη ROM. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μαγειρεμένη ROM της προκοπής ακόμα.

Για τον τελείως αρχάριο Windows Mobile χρήστη πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα.

Μία απορία;

Όταν συνδέω το κινητό με το pc (active sync) μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera (βασιζόμενος στο δίκτυο του pc) ;

Και εάν ναι έχω κάποια χρέωση για την πλοήγηση ή το κατέβασμα αρχείων;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλημέρα και από μένα. Έχω το εξής πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά, σε αυτόν που παίρνει χτυπάει ο ήχος καλεί μία φορά και μετά σταματάει. Δεν φταίει η γραμμή μου γιατιί σε άλλο κινητό η κάρτα μου λειτουργεί κανονικά.

• Administrators
Μία απορία;

Όταν συνδέω το κινητό με το pc (active sync) μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera (βασιζόμενος στο δίκτυο του pc) ;

Και εάν ναι έχω κάποια χρέωση για την πλοήγηση ή το κατέβασμα αρχείων;

Φυσικά και μπορείς χωρίς καμία χρέωση στη συσκευή σου αφού θα χρησιμοποιείς το internet του PC σου.

Modpic.gif

Παιδια παρατηρησα απο οταν βλεπω τα sms σαν chat στην μπαρα που βλεπεισ την υμερομηνια που αρχισε η ομιλια δεν μου την βγαζει στα ελληνικα.... ξερετε τι μπορω να κανω??? (Rom A5)

Από το λίγο που το έχω θα σου πω ότι για smart phone δεν είναι καθόλου μεγάλο, καλό είναι τέτοιου είδους κινητά να αποφεύγονται να μπαίνουν σε τσέπες παντελονιού και ειδικά κωλότσεπη λόγω των touch screens που είναι ευαίσθητες.Από μπαταρία πολύ ευχαριστημένος αλλά εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει κανεις.. εγώ πχ έχω 3 μέρες να το φορτίσω και ακόμα δεν είναι ούτε στη μεση.Οσον αφορά τα κολλήματα δεν έχω προσέξει κάποιο συγκεκριμένο που να μου έχει δώσει μεγάλο χρόνο αναμονής ώστε να με εκνευρίσει. Βέβαια δεν έχω περάσει κανένα πρόγραμμα επιπλέον από αυτά που ήδη είχε. Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λίγο. :D

ευχαριστω πολυ φιλε.με καλυψες και με το παραπανω.

Αν σκοπεύεις να το πάρεις με "ελληνική" τιμή, δώσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρε το HTC HD2 από το expansys. Παρόλο που το omnia 2 δεν υστερεί πουθενά σε θέμα hardware, και έχει καταπληκτική κάμερα, οθόνη και μπαταρία, έχει απαράδεκτα customisations/λογισμικό. Πρέπει να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες προσαρμοζοντάς το, και πάλι θα υστερεί αρκετά σε σχέση με το Sense UI των HTC.

Καθόλου μεγάλο δεν είναι για τις δυνατότητες του.

Ενεργοποίησε το "Allow data connections on device when connected to PC" στα connection settings του activesync.

δεν θα το παρω απο Ελλαδα γιατι σπουδαζω Ιταλια και εδω το omnia το εχουν 400 Ε και το htc 600 Ε.πολυ ακριβο για μαρκα που δε μου γεμιζει και τοσο το ματι οσο η samsung που ειχα και παλιοτερα και το μονο παραπονο μου ειναι οτι μου το εκλεψαν.:p

αύριο θα το έχω και εγώ το omnia τελικά μαζί δώρο με το ginius driver από eshop. Πέρα από το NoData που έχετε περάσει υπάρχει κάτι άλλο που θέλει προσοχή στην αρχή; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορούμε να βρούμε κάποια tips & tricks?

καλησπερα σε ολους.αγορασα εχθες το εν λογο κινητο και εβαλα μεσα το ginius drive που ειχαν σαν δωρο. την πρωτη φορα που ενεργοποιησα το gps επιασε κανονικα δορυφορους. σημερα οσες φορες και αν εχω προσπαθησει να μπω δεν βρισκει τιποτα.οσο και να το εχω ανοικτο φυσικα το εχω εξω απο το σπιτι και βλεπει ουρανο χωρις εμποδια please βοηθηστε με καποιος γιατι δεν ειμαι καιπολυ γνωστης των wm

αύριο θα το έχω και εγώ το omnia τελικά μαζί δώρο με το ginius driver από eshop. Πέρα από το NoData που έχετε περάσει υπάρχει κάτι άλλο που θέλει προσοχή στην αρχή; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορούμε να βρούμε κάποια tips & tricks?

Υπαρχουν τοσες εφαρμογες οσες και του iphone!!!

δοκιμασε αυτα τα σιτε:

http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=45

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=115

http://www.modaco.com/category/410/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/

θα βρεις εφαρμογες οδηγους και διαφορες μικρορυθμισεις!