bobfr150 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μολις ειδα το ομνια σε λευκο.... :D πειτε μου οτι γινεται αλλαγη προσοψης απο μαυρο να το κανουμε λευκο.... Ξερει καποιος ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδια σαν εργοστασιακο που ειναι.. δεν εχει καποιο gps-χαρτες απο μονο του αποως ολα τα κιν? Επισης πας ρυθμισεις->γενικα-> gps-> xtra και παταω την ληψη δεδομενων αλλα αυτη κραταει 3-6 δευτ. και απο κατω φραγει χρονο ληψης κατι μερες και ωρες...(6μερες 23 ωρες!) μπορειτε να μου δωσετε κανα φως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδια σαν εργοστασιακο που ειναι.. δεν εχει καποιο gps-χαρτες απο μονο του αποως ολα τα κιν? Οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας δεν συνοδεύονται από κάποιο πακέτο προγράμματος πλοήγησης και χαρτών. Επίσης... τι εννοείς εργοστασιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ολα ωραια και καλα με το omnia μου αλλα εχει ενα ελαττωμα, Για ακυρο λογο μερικες φορες δε λειτουργει η επιλογη ''μενου'' στα μηνυματα και στις εργασιες, δε θυμαμαι να το εχω δει και σε αλλο μενου αλλα εκει σιγουρα... Εννοω δεν ανεβαινει το παραθυρακι που εχει τις επιλογες της διαγραφης, αντιγραφης κτλ κτλ... Με soft reset επανερχεται... Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας δεν συνοδεύονται από κάποιο πακέτο προγράμματος πλοήγησης και χαρτών. Επίσης... τι εννοείς εργοστασιακό; Ελεγα οπως στα Nokia η στο iphone η στα ericsson εχουν κατι σαν προγραμμα που εχουν χαρτες και κλπ. και νομιζω περνουσες καποιο προγραμμα! αλλα απ'οτι καταλαβα πρεπει να βαλλω μονος μου! η εγκατασταση ειναι μπελαλιδικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Έχεις κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο thread του omnia1. Για ποιο από τα δύο σε ενδιαφέρει; Ουπς, συγνώμη, για το ΟΜΝΙΑ ΙΙ, ενδιαφέρομαι....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) υπάρχει τροπος να βάλω στην επιφανεια εργασίας του ui της samsung δικα μου widgets?? στην μπαρα που έχει αριστερά εμφανιζει μονο λιγα εξειδικευμένα κ δεν μπορω να προσθεσω περισσοτερα. Επίσης ξέρει κανείς πως εγκαθιστω java εφαρμογες??? Οτι δοκίμασα μεχρι τώρα σε ξαρ κατάληξη δεν το εγκαθιστα!! Edited January 25, 2010 by bravechiefgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 η εγκατασταση ειναι μπελαλιδικη?? Σε άλλα περισσότερο, σε άλλα λιγότερο και σε άλλα καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Pε παιδιά ελληνικές εφαρμογές για omnia 2 που μπορούμε να βρούμε ? υπάρχουν ?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ελληνικές εφαρμογές που να κάνουν τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Σε άλλα περισσότερο, σε άλλα λιγότερο και σε άλλα καθόλου. Εγω προσπαθησα να βαλω το garmin ηταν καπως μπελας! οσο για τα igo8 kai destinator7 δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι καλα! αλλα γενικς αυτα τα 3 ακουω συχνα! να ξανα δοκημασω το garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ελληνικές εφαρμογές που να κάνουν τι; Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο γενικά για ελληνικές εφαρμογές, έως τώρα έχω βρει μονο εορτολόγιο. Δεν υπάρχουν άλλες? πχ πρώτες βοήθειες, ζώδια, διετές, λεξικά, fun apps,εγκυκλοπαίδειες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο γενικά για ελληνικές εφαρμογές, έως τώρα έχω βρει μονο εορτολόγιο. Δεν υπάρχουν άλλες? πχ πρώτες βοήθειες, ζώδια, διετές, λεξικά, fun apps,εγκυκλοπαίδειες . Εορτολόγιο ψάχνω και εγώ ποιό έβαλες, παίζει καλά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Εορτολόγιο ψάχνω και εγώ ποιό έβαλες, παίζει καλά; Papadimitriou Hellenic Callendar ναι παιζει μια χαρα. http://www.papadi.gr/Default.aspx?TabId=253 Edited January 26, 2010 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantherhan Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Νέα τιμή στο Γερμανό 466 ευρώ... :D Στον τιμοκατάλογο το έχουν 519,99 και κάτω από το όνομα του τηλεφώνου, με μικρά γράμματα γράφει: "Παλιά τιμή: 520€ - Νέα τιμή: 466€" Παράθεση «Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να τα λες» (Βολτέρος) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε TV από το κινητό?Ελληνικά κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε TV από το κινητό?Ελληνικά κανάλια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 υπαρχει το spb tv αλλα απο ελληνικα καναλια μονο mad,net,και ενα sport δεν θυμαμαι ποιο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Πρεπει να εχει θεμα με τις 3D εφαρμογες. του βεζω να τρεξω διαφορες εφαρμογες και μου βγαζει σφαλμα το αρχειο η ονομα συγκροτησης DirectX,version=3.7.0.0, culture = neutral .... αλλαζει καπως αυτο?? Λοιπον, βρηκα οτι για το ερρορ αυτο φταιει οτι εχς βαλει το framework 3.7!!! το αλλαξα σε 3.5 και μου φορτωνουν κανονικα τα παιχνιδια! Οποιος εχει παρομοιο προβλημα με ερρορ κατα την εναρξη παιχνιδιων να το κανει ετσι! Edited January 26, 2010 by bravechiefgr Λυση βρεθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ποιες 3D εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδιά των Windows Mobile καλησπέρα :) Αύριο πρέπει να αποφασίσω για την αναβάθμιση συσκευής και ενώ εδώ και σχεδόν 6 χρόνια είμαι χρήστης Symbian συσκευών (=Nokia), βλέπω ότι αυτή τη στιγμή δεν με καλύπτει καμμία ως προς την αναβάθμιση... Βλέπω το thread για το Omnia II, το οποίο θεωρώ πως αν εξαιρέσουμε την κάμερα (πάλι 5ΜΡ), έχει ένα διαφορετικό λειτουργικό... Διαβάζω για περίεργες επεμβάσεις στο μητρώο, για αναγκαστική χρήση προγραμμάτων ελεύθερης RAM, για περίεργες ρυθμίσεις COM, Rates, για απαραίτητα 3rd party skins κι εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσουμε προκειμένου μερικές φορές να κάνουμε τα αυτονόητα (πχ για να συντάξω ένα ελληνικό κείμενο με τονισμούς, για πλοήγηση κλπ). Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω κινητό με Windows Mobile και ενώ έχω δει πρόχειρα το Omnia II σε κάποιο κατάστημα, νοιώθω πως όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να "στήσεις" σωστά το κινητό είναι όχι απλώς πολύπλοκα αλλά και απολύτως απαραίτητα για να τρέξει σωστά η συσκευή. Κάπου έχω χαθεί με το θέμα των WM 6.5 και δεν ξέρω αν τελικά το Omnia II μπορεί να μου προσφέρει λειτουργίες τόσο καλύτερες από ένα μοντέρνο Symbian που να δικαιολογεί την πολυπλοκότητα του λειτουργικού του. Πέραν αυτού, έχω να σκεφτώ και την αυτονομία που στο Omnia II φαίνεται να τερματίζει σχεδόν στις 2 μέρες... Αυτή τη στιγμή έχω ένα Nokia N79 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά τόσα λεφτά επιπλέον για μεγαλύτερη οθόνη; Τι περισσότερο προσφέρει το Omnia II και γιατί απαιτεί τόσο πολλές ρυθμίσεις, εφαρμογές και skins για να λειτουργήσει σωστά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 κατεβαζω αυτο το παιχνιδακι http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-zarpy-pong-ex-wvga-480x800-game.html .μου βγαζει στο pc το rar αρχειο κανω extract here και μου βγαζει δυο νεα αρχεια: το 00pongEX.001 που ειναι 1431 kb και το 0000SKKV.000 που ειναι 1kb. τι πρεπει να κανω για να παιξει το παιχνιδι στο κινητο???? help please!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Μην το κάνεις extract. Πέταξε το όπως το κατεβάζεις μέσα στη συσκευή σου και τρέξτο κατευθείαν να εγκατασταθεί εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδιά των Windows Mobile καλησπέρα :) Αύριο πρέπει να αποφασίσω για την αναβάθμιση συσκευής και ενώ εδώ και σχεδόν 6 χρόνια είμαι χρήστης Symbian συσκευών (=Nokia), βλέπω ότι αυτή τη στιγμή δεν με καλύπτει καμμία ως προς την αναβάθμιση... Βλέπω το thread για το Omnia II, το οποίο θεωρώ πως αν εξαιρέσουμε την κάμερα (πάλι 5ΜΡ), έχει ένα διαφορετικό λειτουργικό... Διαβάζω για περίεργες επεμβάσεις στο μητρώο, για αναγκαστική χρήση προγραμμάτων ελεύθερης RAM, για περίεργες ρυθμίσεις COM, Rates, για απαραίτητα 3rd party skins κι εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσουμε προκειμένου μερικές φορές να κάνουμε τα αυτονόητα (πχ για να συντάξω ένα ελληνικό κείμενο με τονισμούς, για πλοήγηση κλπ). Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω κινητό με Windows Mobile και ενώ έχω δει πρόχειρα το Omnia II σε κάποιο κατάστημα, νοιώθω πως όλα αυτά που πρέπει να κάνεις για να "στήσεις" σωστά το κινητό είναι όχι απλώς πολύπλοκα αλλά και απολύτως απαραίτητα για να τρέξει σωστά η συσκευή. Κάπου έχω χαθεί με το θέμα των WM 6.5 και δεν ξέρω αν τελικά το Omnia II μπορεί να μου προσφέρει λειτουργίες τόσο καλύτερες από ένα μοντέρνο Symbian που να δικαιολογεί την πολυπλοκότητα του λειτουργικού του. Πέραν αυτού, έχω να σκεφτώ και την αυτονομία που στο Omnia II φαίνεται να τερματίζει σχεδόν στις 2 μέρες... Αυτή τη στιγμή έχω ένα Nokia N79 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά τόσα λεφτά επιπλέον για μεγαλύτερη οθόνη; Τι περισσότερο προσφέρει το Omnia II και γιατί απαιτεί τόσο πολλές ρυθμίσεις, εφαρμογές και skins για να λειτουργήσει σωστά; :worry: δεν ειναι καθολου πολυπλοκο και ευκολα το μαθαινεις. και εγω ημουν για χρονια στο symbian και μεσα σε 10 μερες εμαθα να το λειτουργω οπως πρεπει,να το σεταρω οπως πρεπει,και γενικα ολα τα κολπα για εγκατασταση προγραμματων,απεγκατασταση,hard reset κ.λ.π. ειναι αξιολογο κινητο και εμενα προσωπικα με εκανε να μην ξαναασχοληθω με symbia. η συμβουλη μου ειναι να το παρεις. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Παιδια εβαλα την Α5 (rom) δεν βρισκω την ρυθμιση TouchWiz....!!! Υ.Γ. καθε φορα π το ανοιγω μ ωγαζει Error: om10qs.exe + καποια προγραμματα που τα εγκαθηστω,στην αποθηκη μου, δεν τα ανοιγει και βγαζει μνμ οτι δν ειναι αξιοπιστο και κλπ! Edited January 26, 2010 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts