Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δε νομίζω να ευθύνεται το Spb Mobile Shell για την όποια δυσλειτουργία του wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Παιδιά sorry αλλά ίσως μια χαζή ερώτηση. Όλα τα προγράμματα που βάζεις στο ΟΜΝΙΑ i900 κάνουν και για το ΟΜΝΙΑ ΙΙ (άρα μπορούμε να αυξήσουμε και τον ήχο του όπως στο ΟΜΝΙΑ i900)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οι περισσότερες εφαρμογές ναι, παίζουν και στις δύο συσκευές μιας και μιλάμε για την ίδια πλατφόρμα. Το συγκεκριμένο που αναφέρεις όμως δεν είναι πρόγραμμα νομίζω αλλά κάποιο tweak. Για αυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 εχει παρει κανεις τοtv out καλωδιο?δοκιμασα ενα καλωδιο πουεχω το οποιοειναι καρφι σε διπλο rca αλλα δεν...μονο ηχο δινει οχι εικονα Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δε νομίζω να ευθύνεται το Spb Mobile Shell για την όποια δυσλειτουργία του wifi. Αυτο μ συμβαινει μονο οταν εχω το spb! αλλα ενταξει μ φαίνεται λιγο δυσκολο στη χρηση του και γενικώς δν εχω πολυ ασχοληθει με αυτο το prog.... ομως ειναι εντυπωσιακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το sk tools ευθύνετα μαλλον για το wifi Από μόνο του όχι. Εκτός και αν πειράξεις πράγματα που δεν ξέρεις μέσω του SKTools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Το οτι βρίσκει σήμα σημαίνει πως λειτουργεί. Δλδ, κάθεσαι σε ανοιχτό ουρανό, ακίνητος, αρκετή ώρα για την πρώτη φορά τουλάχιστον, και "πιάνει" στιγμιαία και το χάνει αμέσως; Δεν είναι λογικό, αν δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Έκανες hard reset και να ξαναδοκιμάσεις? Καλημερα εκανα hard reset αλλα το ιδιο πραγμα κανει συνεχεια,εαν το στειλω στο σερβις ξερετε ποσο θα το κρατησουν εκει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 κανα 20ημερο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδια ξερετε πως ενεργοποιείται το phonepad? διαβασα οτι αμα εχεις πατημενο το XT9 θα βγει καποια επιλογη που θα το εμφανιζει αλλα τιποτα δν γινεται.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 κανα 20ημερο. ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmk2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδια ξερετε πως ενεργοποιείται το phonepad? διαβασα οτι αμα εχεις πατημενο το XT9 θα βγει καποια επιλογη που θα το εμφανιζει αλλα τιποτα δν γινεται.......... αν καταλαβα καλα εννοεις το pad για να παρουμε τηλεφωνο παταμε το πρασινο με το οποιο απανταμε κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmk2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 οταν συνδεομαστε στο ιντερνετ μεσψ gprs μετα πωσ το απενεργοποιουμε?ως τωρα κλεινω το τηλεφωνο υπαρχει αλλος τροπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 οταν συνδεομαστε στο ιντερνετ μεσψ gprs μετα πωσ το απενεργοποιουμε?ως τωρα κλεινω το τηλεφωνο υπαρχει αλλος τροπος βαλε το nodata να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmk2 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 βαλε το nodata να εχεις ησυχο το κεφαλι σου. εννοω οταν θελουμε να συνδεθουμε με το ιντερνετ μεσω του gprs μετα πως το απενεργοποιουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 παιδιά έχω τρελαθεί στο ψάξιμο και δεν έχω καταφέρει τίποτα εκτος από το να βρω το spb :( αν μπορεί κάποιον να με βοηθήσει που μπορώ να βρω τα εξής :( igo8 destinator 8 nodata resco explorer sktools soft reset papadimitriou [εορτολογιο] δεκτά και pm :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 αν καταλαβα καλα εννοεις το pad για να παρουμε τηλεφωνο παταμε το πρασινο με το οποιο απανταμε κιολας Εννοω οταν γραφω μηνυματα να εχω επιλογη πληκτρολογιου σε μορφη συμβατικου τηλεφωνου! δηλαδη 1- συμβολα 2-αβγ 3-δεζ ....κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 παιδιά έχω τρελαθεί στο ψάξιμο και δεν έχω καταφέρει τίποτα εκτος από το να βρω το spb :( αν μπορεί κάποιον να με βοηθήσει που μπορώ να βρω τα εξής :( igo8 destinator 8 nodata resco explorer sktools soft reset papadimitriou [εορτολογιο] δεκτά και pm :):) Είσαι σίγουρος ότι έχεις ψάξει αρκετά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3032014#post3032014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020405#post3020405 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021523#post3021523 Τα υπόλοιπα δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις ψάξει αρκετά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3032014#post3032014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020405#post3020405 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3021523#post3021523 Τα υπόλοιπα δεν είναι free. Τι να πω τώρα...... :O:O:O εσύ είσαι mod έχεις αλλα tools :lol::lol::lol: Για καρτουλα micro sd στα 8gb εχει να προτεινει κανεις τιποτα ? εχω δει αυτην Transcend Memory Card MicroSDHC, Class 6 8gb και SanDisk Ultra II Memory Card (SDHC, 8GB) καμια γνωμη ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδια εχω αλλη μια ερωτηση :-D! Εχω μεταφερει τις παλιες μου επαφες στο Outlook αλλα δν ξερω πως να τις αποθηκευσω και να τισ διαβασει το κιν. και να τις αποθηκευση φυσικα...παιζει καμια βοηθεια???? Υ.Γ. Το εκανα με συγχρονισμο!!! εγινα αυτοματα!!! Οταν κανεις αναβάθμιση Rom Σβήνονται τα παντα πρώτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδια εχω αλλη μια ερωτηση :-D! Εχω μεταφερει τις παλιες μου επαφες στο Outlook αλλα δν ξερω πως να τις αποθηκευσω και να τισ διαβασει το κιν. και να τις αποθηκευση φυσικα...παιζει καμια βοηθεια???? Υ.Γ. Το εκανα με συγχρονισμο!!! εγινα αυτοματα!!! Οταν κανεις αναβάθμιση Rom Σβήνονται τα παντα πρώτα??? Πριν κανεις οτιδήποτε κανε ένα backup στις επαφές σου στο outlook γιατί εμενα με το συγχρονισμό στο omnia μου έσβησε τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Πριν κανεις οτιδήποτε κανε ένα backup στις επαφές σου στο outlook γιατί εμενα με το συγχρονισμό στο omnia μου έσβησε τα πάντα εγω τωρα που το κοιταξα δεν σβήστηκε τιποτα.... γενικα με την αναβαθμιση σβήνεται τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλησπέρα.Για απεγκατάσταση προγραμμάτων πηγαίνουμε Ρυθμίσεις μνήμης>Κύριος χώρος αποθήκευσης και Διαγραφή?Έτσι γίνεται πλήρης απεγκατάσταση του προγράμματος ή καλύτερα να χρησιμοποιούμε κάποιο πρόγραμμα?Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Πριν κανεις οτιδήποτε κανε ένα backup στις επαφές σου στο outlook γιατί εμενα με το συγχρονισμό στο omnia μου έσβησε τα πάντα Υπάρχει και η λύση του PIM Backup. εννοω οταν θελουμε να συνδεθουμε με το ιντερνετ μεσω του gprs μετα πως το απενεργοποιουμε. DataDisconnect 1_1.cab: Adds a new shortcut in startmenu to simply disconnect the dataconnection. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 καλημερα και απο εμενα.εχουμε κατι για ψηφιακη πυξιδα?ευχαριστω και χρονια πολλα. Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 καλημερα και απο εμενα.εχουμε κατι για ψηφιακη πυξιδα?ευχαριστω και χρονια πολλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3034478#post3034478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts