mariakat Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά γειά σας.εχω ένα θεματακι κ χρειάζομαι τα φώτα σας.εγκατέστησα το spb shell το οποίο είναι εκπληκτικό αλλα κάθε φορά που μπαίνω msn μου κάνει συγχρονισμό με τις επαφές.μπορω να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Το μενου τυ HTC υπαρχει για το O2 οπως το SPB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 ερωτηση, κανωντας συχνα hard reset,υπαρχει προβλημα; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Παιδιά γειά σας.εχω ένα θεματακι κ χρειάζομαι τα φώτα σας.εγκατέστησα το spb shell το οποίο είναι εκπληκτικό αλλα κάθε φορά που μπαίνω msn μου κάνει συγχρονισμό με τις επαφές.μπορω να το αλλάξω? Πρέπει να μπεις στιε ρυθμίσεις του msn και να απενεργοποιήσεις την επιλογή για συγχρονισμό επαφών! :) Το μενου τυ HTC υπαρχει για το O2 οπως το SPB? Υπάρχει μια έκδοση του TF3D 1.3 θα την βρεις εδώ. ερωτηση, κανωντας συχνα hard reset,υπαρχει προβλημα; Αν δεν βαριέσαι να ξαναπερνάς τα πάντα από την αρχή... κανένα πρόβλημα! Θεωρητικά βέβαια οι μνήμες έχουν κάποια διάρκεια ζωής... αλλά δεν νομίζω να το εξαντλήσεις! :p:p:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλημέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του OMNNIA II εδώ και 3 βδομάδες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Παιδεύτηκα λίγο βέβαια μέχρι να το φέρω στα "μέτρα" μου και κοντά στα "μέτρα" του HTC HD που είχα. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα: Στο HTC HD που είχα με το που έβαζα το καλώδιο USB για να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου έβγαζε τρεις επιλογές σύνδεσης: 1) Σύνδεση με ActiveSync 2) Σύνδεση σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος(κάρτα αποθήκευσης) και 3) Σύνδεση ως Modem και έτσι είχα ιντερνετ στον υπολογιστή μεσω 3G. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω αυτή την 3η επιλογή πουθενά για να συνδέσω τον υπολογιστή μου με το ιντερνετ χρησιμοποιώντας ως modem το OMNIA II……… Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.... Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλημέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του OMNNIA II εδώ και 3 βδομάδες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Παιδεύτηκα λίγο βέβαια μέχρι να το φέρω στα "μέτρα" μου και κοντά στα "μέτρα" του HTC HD που είχα. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα: Στο HTC HD που είχα με το που έβαζα το καλώδιο USB για να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου έβγαζε τρεις επιλογές σύνδεσης: 1) Σύνδεση με ActiveSync 2) Σύνδεση σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος(κάρτα αποθήκευσης) και 3) Σύνδεση ως Modem και έτσι είχα ιντερνετ στον υπολογιστή μεσω 3G. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω αυτή την 3η επιλογή πουθενά για να συνδέσω τον υπολογιστή μου με το ιντερνετ χρησιμοποιώντας ως modem το OMNIA II……… Εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.... Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται με τα προγράμματα που έχει η Samsung! Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας πρόγραμμα κάποιου τρίτου κατασκευαστή! ;) Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: http://www.wmwifirouter.com/ Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται με τα προγράμματα που έχει η Samsung! Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας πρόγραμμα κάποιου τρίτου κατασκευαστή! ;) Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: http://www.wmwifirouter.com/ Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος! Ευχαριστώ πολύ!!! Θα το δοκιμάσω αργότερα.... Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 * Disable the Threading SMS in Samsung SMS skinned application Go to HKLM/Software/Samsung/JINBOX and set "ThreadedViewDisabled" from 0 to 1. After changing you need to softreset your device. http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/294591/omnia-2-tweaks-flash-guide-suggested-programs-faq/ Που ειναι αυτο το HKLM? Δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Που ειναι αυτο το HKLM? Δεν το βρισκω.. Είναι το HKEY_LOCAL_MACHINE. Για να πας εκεί χρειάζεσαι έναν registry editor... http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/regedit_ss.gif Το κατεβάζεις από εδώ... http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ευχαριστω!Ειναι σε μορφη .msi το περναω ετσι και εγκατασταση στο κινητο? Παιζει να χαθει τιποτα η καμια στραβη γενικοτερα που θα επεμβω στη registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Κατέβασε την έκδοση Pocket PC 2002, 2003 (ARM/PXA) Είναι σε μορφή .cab που τρέχει κατευθείαν από τη συσκευή σου. Μην πειράξεις πράγματα που δεν είσαι σίγουρος και δεν γνωρίζεις γιατί δεν θα το γλυτώσεις το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Κατέβασε την έκδοση Pocket PC 2002, 2003 (ARM/PXA) Είναι σε μορφή .cab που τρέχει κατευθείαν από τη συσκευή σου. Μην πειράξεις πράγματα που δεν είσαι σίγουρος και δεν γνωρίζεις γιατί δεν θα το γλυτώσεις το hard reset. Ok.Το εκανα επιτελους :D Ευχαριστω οσους βοηθησαν :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbasiros Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Θέλω να αναφέρω (μπορεί κάποιοι ήδη να το ξέρουν) ότι υπάρχουν μέσα στο ΟΜΝΙΑ δύο προγράμματα: - Youtube player (\Program Files) - GoogleMaps (\Η αποθ. μου\Program Filew) Το αναφέρω επειδή δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες συντομεύσεις και από ότι είδα κάνουν και τα δύο πολύ καλά την δουλειά τους. Παράθεση Huawei Mate 20 pro LG G2, G4, G6 Samsung Galaxy S2 Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5) Eten GloFiish X500+ WM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 στο δικο μου υπαρχουν οι συντομευσεις εξ αρχης. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbasiros Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 στο δικο μου υπαρχουν οι συντομευσεις εξ αρχης. Πιστευω ότι δεν αναφέρεσαι σε Widgets της Samsung αλλα σε συντομευσεις στα Windows. Παράθεση Huawei Mate 20 pro LG G2, G4, G6 Samsung Galaxy S2 Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5) Eten GloFiish X500+ WM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; Encrese the screen responsiveness : Go to HKLM>system>GWE>touch>filter and set "minimumtaptime" to 0 Επίσης : Enabling NetCompactFramework 3.5 : Open any registry editor, go to HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFramework change 2.0.7045.00 from 1 to 0 then change 3.5.7283.00 from 0 to 1 wait 30 secs then soft reset Δηλαδή το Netframework 3.5 υπάρχει προεγκατεστημένο αλλά είναι απενεργοποιημένο; :confused: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δηλαδή το Netframework 3.5 υπάρχει προεγκατεστημένο αλλά είναι απενεργοποιημένο; :confused: Είτε είναι προεγκατεστημένο είτε εγκατασταθεί μετά... αυτή η αλλαγή στη registry είναι απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πιστευω ότι δεν αναφέρεσαι σε Widgets της Samsung αλλα σε συντομευσεις στα Windows. εννοω οτι με το που ανοιξα για πρωτη φορα την συσκευη και αφου ειχα βαλει και την καρτουλα με τους χαρτες,ηταν οι συντομευσεις στα "προγραμματα" Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πληκτρολογώντας *#0*# απο το μενου του τηλ υπαρχει επιλογη για ενεργοποιηση / test της μπροστινης καμερας αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα ληψης φωτογραφιας... Υπαρχει τροπος για να παρουμε καμια self portrait φωτο??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimgag Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν γίνεται με τα προγράμματα που έχει η Samsung! Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας πρόγραμμα κάποιου τρίτου κατασκευαστή! ;) Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό: http://www.wmwifirouter.com/ Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος! Επειδή προσπαθώ εδώ και ώρες αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ στο ιντερνετ με 3G μεσω USB με το παραπάνω πρόγραμμα..... εαν καποιος το έχει χρησιμοποιήσει επιτυχώς ας μου πει κι εμένα τις ρυθμίσεις που έβαλε στο "wmwifirouter".....! Ευχαριστω. Παράθεση Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί... Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Δεν εχω τη συσκευή , περιμένω το Ελληνικό leo αλλα με προβλιματίζει η έλλειψη stylus σε εφαρμογες απαραίτητες για μένα. Να ρωτήσω κατι και ζητώ συγνωμμη αν έχει απαντηθεί. Ειδα 1-2 σελιδες παραπάνω μια παλαιότερη έκδοση του manila που προτάθηκε για την συσκευή σας. Δηλαδή νέα εκδοση του touchflo δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο omnia II ??? To θεωρούσα δεδομένο και για τον λόγο αυτό έκλεινα προς αυτό αν δεν πάρω το leo :( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Δεν εχω τη συσκευή , περιμένω το Ελληνικό leo αλλα με προβλιματίζει η έλλειψη stylus σε εφαρμογες απαραίτητες για μένα. Να ρωτήσω κατι και ζητώ συγνωμμη αν έχει απαντηθεί. Ειδα 1-2 σελιδες παραπάνω μια παλαιότερη έκδοση του manila που προτάθηκε για την συσκευή σας. Δηλαδή νέα εκδοση του touchflo δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο omnia II ??? To θεωρούσα δεδομένο και για τον λόγο αυτό έκλεινα προς αυτό αν δεν πάρω το leo :( Ευχαριστώ Όχι μόνο η έκδοση 1.3 παίζει! Οι πιο νέες εκδόσεις παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα και δυσκολίες στην μετάβαση και δεν έχουν βγει ακόμα! Επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι το μέγεθος της έκδοσης 2.5 το οποίο ξεπερνάει τα 60ΜΒ, γεγονός που το καθιστά σχεδόν αδύνατο να εγκατασταθεί στο Omnia II αν δεν βρεθεί τρόπος να αφαιρεθούν προγράμματα από την ρομ! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Όχι μόνο η έκδοση 1.3 παίζει! Οι πιο νέες εκδόσεις παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα και δυσκολίες στην μετάβαση και δεν έχουν βγει ακόμα! Επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι το μέγεθος της έκδοσης 2.5 το οποίο ξεπερνάει τα 60ΜΒ, γεγονός που το καθιστά σχεδόν αδύνατο να εγκατασταθεί στο Omnia II αν δεν βρεθεί τρόπος να αφαιρεθούν προγράμματα από την ρομ! :) Αν και άσχημα τα νέα, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε Γιώργο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 κατα παραξενο τροπο μου εξαφανιστηκε η ενδειξη της μπαταριας επανω δεξια διπλα απο το σημα δυκτιου. Ξερει κατι καποιος , γιατι δε μπορω να το βρω. ευχαριστω Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Αν και άσχημα τα νέα, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση φίλε Γιώργο :) Αργά ή γρήγορα, είναι δεδομένο ότι θα βγει η κατάλληλη έκδοση του HTC Sense που θα παίζει κανονικά όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε πολλές άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts