jimmys Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Που παω για να απεγκαταστησω οτι εχω βαλει στην αποθηκη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakma Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλημέρα όταν κάνουμε soft reset τι ακριβός διαγράφετε και τι μένει ?π.χ. τηλέφωνα χάρτες nodata sosco μηνυματα.εαν γίνετε λίγο αναλυτικά για τη είμαι καινούργιος σε w.m. Και πώς το κάνουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δεν διαγραφεται τιποτα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 athanaso77 said: Δεν το έχω πάνω στη συσκευή μου αυτή τη στιγμή για να σου πω ακριβώς. Πάντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Εάν μπεις στις ρυθμίσεις του θα το βρεις. Το αναφέρει και στο site της Spb... http://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/ Αν το βρεις κάποια στιγμή, πες μου. Έψαξα τα πάντα και δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 vangarg said: ένα πρόβλημα που είχα όμως και που δεν το έχω λύσει ακόμα είναι το εξής: κάθε φορά που εγκαθιστώ πρόγραμμα του λέω να το βάλει στην αποθήκη μου (8 gb). δεν επιλέγω να το βάλει στη συσκευή γιατί έχει μόνο 512 Mb ούτε στην κάρτα γιατί εκεί έχω το χάρτη sygic (λογικό ή όχι?). παρόλαυτά, κάθε φορά που πάω στις ρυθμίσεις μνήμης για να κάνω remove κάποιο πρόγραμμα (και όπως καταλάβατε το έκανα πολλές φορές αυτές τις μέρες), Ο,ΤΙ πρόγραμμα έχω εγκαταστήσει εμφανίζεται στον κύριο χώρο αποθήκευσης (512 Mb) και όχι στην αποθήκη μου ! (που είχα επιλέξει κατά την εγκατάσταση) με αποτέλεσμα αφού βάλω 5-6 προγράμματα να μου έχουν μείνει μόνο 34 Mb ελεύθερα στη συσκευή ! πως μπορώ να βάζω τα προγρ. στα 8 Gb κι όχι στη συσκευή? ευχαριστώ Τι εγινε ρε παιδια κανενας δεν εχει απαντηση σε αυτο το προβλημα??? Και κατι ακομα....Σημερα προσεξα οτι μετα τη εγκατασταση των sygic διαγραφηκαν σχεδόν τα παντα απο την καρτουλα...Και λεω σχεδόν γιατι εμειναν 100ΜΒ. Τι παίχτηκε??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Παιδιά καλησπέρα και από μένα. Έχει προσέξει κάποιος όταν με ενεργοποιημένους τους ήχους της οθόνης, καμιά φορά πατώντας την οθόνη να ακούγονται οι ήχοι περίεργα σαν παράσιτο από το μεγάφωνο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 καλησπερα, μια ερωτηση για το κινητο, εχει εκφωνηση ονομα καλουντος? ειναι μια λειτουργια που εχουν τα Ε και Ν series της ΝΟΚΙΑ και με βολευει πολυ, αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμα που να το κανει? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 tacolla said: καλησπερα, μια ερωτηση για το κινητο, εχει εκφωνηση ονομα καλουντος? ειναι μια λειτουργια που εχουν τα Ε και Ν series της ΝΟΚΙΑ και με βολευει πολυ, αν οχι, υπαρχει καποιο προγραμα που να το κανει? ευχαριστω πολυ Vito Voice2Go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 παιδιά γεια!!!! πήρα κι εγω το ΟΜΝΙΑ 2! είμαι πολύ ευχαριστημένη αν και ακόμα τα βρίσκω σκούρα με τα wm. μπορεί να μου δώσει κανεις έναν καλό οδηγό για hard reset για ώρα ανάγκης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 δεν χρειαζεται εαν δεν κανω λαθος,εχει επιλογη εκκαθαριση μνημης που ειναι η νεα ονομασια του hard reset[ετσι λεει ο φιλος echiDNA στον οδηγο του]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 και σβήνονται τα πάντα απο μέσα? επανέρχεται όπως όταν το είχα παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Ξερει κανεις πως προσθετεις προγραμματα στο Αγαπημενα του Windows Default Today??? Οταν επιλεξεις το Αγαπημενα παταω επεξεργασια, επιλογη Αγαπημενων αλλα εκει τελειωνει το θεμα....Καμια ιδεα??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Eρώτησεις προς νυν κατόχους του omnia2 και πρώην κατόχους omnia 1: To gps του 2 είναι καλύτερο ή είναι και αυτό της υπομονής;:pKαι από σήμα gsm πως τα πάει;Πρέπει πάλι να παίζεις με διάφορα radios;Kάτι ακόμη που παρατήρησα λίγο που το περιεργάστηκα στο public είναι η μικρή μνήμη ram.Μετά από soft reset ξεκινούσε κάπου με 65ραμ και με ανοιχτό το shell της samsung(που κρύβει πολύ καλά τα windows) έφτανε τα 60.Δεν είναι πολύ λίγα,από την στιγμή που έχει 256ram; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 bbbb said: Eρώτησεις προς νυν κατόχους του omnia2 και πρώην κατόχους omnia 1: To gps του 2 είναι καλύτερο ή είναι και αυτό της υπομονής;:pKαι από σήμα gsm πως τα πάει;Πρέπει πάλι να παίζεις με διάφορα radios;Kάτι ακόμη που παρατήρησα λίγο που το περιεργάστηκα στο public είναι η μικρή μνήμη ram.Μετά από soft reset ξεκινούσε κάπου με 65ραμ και με ανοιχτό το shell της samsung(που κρύβει πολύ καλά τα windows) έφτανε τα 60.Δεν είναι πολύ λίγα,από την στιγμή που έχει 256ram; Οσο και να ναι η μνήμη... το κινητο παει ντουφέκι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Analyzer said: Οσο και να ναι η μνήμη... το κινητο παει ντουφέκι.... +1 Το σήμα του είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλό (με το official radio). Το GPS του είναι αρκετά έως πολύ καλό. Κλειδώνει δορυφόρους σε 3-4 sec! Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 πως μπορω να γυρισω την οθονη οταν ειμαι στο excel-internet κ.α. υπαρχει καποιο προγραμμα extra ή εχει μεσα το τηλεφωνο και δε το εχω βρει εγω ακομα. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 charitosn said: πως μπορω να γυρισω την οθονη οταν ειμαι στο excel-internet κ.α. υπαρχει καποιο προγραμμα extra ή εχει μεσα το τηλεφωνο και δε το εχω βρει εγω ακομα. Υπάρχει τρόπος να ορίσεις ένα κουμπί να κάνει περιστροφή της οθόνης όποια στιγμή και σε όποιο πρόγραμμα θέλεις! Δες εδώ πως θα το κάνεις στο 8 tip!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 υπαρχει καποια ρυθμιση στο ομνια που βλεπεις εαν ειναι ενεργοποιημενο το αυτοματο απο portrait σε landscape; ρωταω γιατι οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν γυριζει απο το ενα στο αλλο οταν γυριζω την συσκευη,ενω πριν γινοταν. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 xolloth said: υπαρχει καποια ρυθμιση στο ομνια που βλεπεις εαν ειναι ενεργοποιημενο το αυτοματο απο portrait σε landscape; ρωταω γιατι οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν γυριζει απο το ενα στο αλλο οταν γυριζω την συσκευη,ενω πριν γινοταν. Προφανώς έβαλες άλλη έκδοση του opera!!! Η συσκευή δεν υποστηρίζει αυτόματη περιστροφή σε όλες τις εφαρμογές! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις ένα κουμπί για manual περιστροφή της οθόνης! Για να δεις πως θα το κάνεις ρίξε μια ματιά στην υπογραφή μου στα tips & tricks! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 εβαλα την οπερα 10 αλλα ειχα και κολημματα γενικα οποτε του τραβηξα ενα hard reset και τελειωσε η ιστορια! Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Στην κεντρικη οθονη κατω απο τα εικονιδια του σηματος-μπαταριας... εχω τρεις παυλες, η μια παντα πιο εντονη απο τις αλλες δυο. Για πιο λογο υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ξέρει κανείς τι παίζει με το τηλεβίντεο; δεν βρίσκω άκρη το πως να το χρησιμοποιήσω Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 gg3 said: Συμβολιζουν τις 3 οθονες εναλαγης, αναλογα σε ποια οθονη ειναι εχει και την αντοιστιχη παυλα:):):) Υπαρχει δυνατοτητα να το απενεργοποιησω αυτο? Να μην φαινονται αυτες οι παυλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 teobot said: Ξερει κανεις πως προσθετεις προγραμματα στο Αγαπημενα του Windows Default Today??? Οταν επιλεξεις το Αγαπημενα παταω επεξεργασια, επιλογη Αγαπημενων αλλα εκει τελειωνει το θεμα....Καμια ιδεα??? Λοιπον φαινεται οτι το Default Windows Today Screen ειναι παραμετροποιησημο και εξαιρετικα βολικο εαν καταφερει καποιος να το ξεκλειδωσει μιας και υπαρχει θεμα με το ξεκλειδωμα του...Εδω: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/293876/wm6-5-omnia-2-solved-how-to-enable-new-panels-to-the-new-wm6-5-plugin-screen-titanium/ μπορει καποιος να βοηθηθει για να ξεκλειδωσει το Today Screen. Εγω παντως δεν εβγαλα ακρη ακομα.... Αν τα καταφερει κανει please ας ενημερωσει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 teobot said: Λοιπον φαινεται οτι το Default Windows Today Screen ειναι παραμετροποιησημο και εξαιρετικα βολικο εαν καταφερει καποιος να το ξεκλειδωσει μιας και υπαρχει θεμα με το ξεκλειδωμα του...Εδω: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/293876/wm6-5-omnia-2-solved-how-to-enable-new-panels-to-the-new-wm6-5-plugin-screen-titanium/ μπορει καποιος να βοηθηθει για να ξεκλειδωσει το Today Screen. Εγω παντως δεν εβγαλα ακρη ακομα.... Αν τα καταφερει κανει please ας ενημερωσει... Μιλάς για το titanium!!! Όπως το λες Default Windows Today Screen (το ξέρω έτσι το λέει στις επιλογές του today) μας μπέρδεψες όλους! Λοιπόν τα πράγματα είναι σχετικά απλά, πρέπει όμως να ακολουθήσεις ακριβώς τον οδηγό που παραθέτεις και να μπεις λίγο στη φιλοσοφία του titanium! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts