Maraki4 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Σημαίνει ότι η συσκευή είναι «κλειδωμένη» στον συγκεκριμένο πάροχο (Τ-mobile).Επειδή είμαστε εκτός θέματος καλύτερα να απευθυνθείς εδώ Ξεκλείδωμα συσκευών από δίκτυο αν έχεις κάποια απορία. Aαα!!Χιλια συγνωμη!!Δεν το ηξερα..Μολις σημερα εκανα login..Σευχαριστω για το χρονο σου..Να σαι καλα..!! :) Παράθεση Μην κρινεις για να μην κριθεις...:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Γνωριζει κανεις για το ξεκλειδωμα πληκτρολογιου πως μπορω να βρω τον κωδικο ασφαλειας?Βασικα ειναι το ιδιο με το να κλειδωνει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Γνωριζει κανεις για το ξεκλειδωμα πληκτρολογιου πως μπορω να βρω τον κωδικο ασφαλειας?Βασικα ειναι το ιδιο με το να κλειδωνει το κινητο? Προφανως εννοεις οτι το πληκτρολογιο σου κλειδωνει με κωδικο ασφαλειας. Αν εννοεις αυτο , τοτε ναι, ειναι ο ιδιος κωδικος. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Προφανως εννοεις οτι το πληκτρολογιο σου κλειδωνει με κωδικο ασφαλειας. Αν εννοεις αυτο , τοτε ναι, ειναι ο ιδιος κωδικος. Ναι το πληκτρολογιο ειναι κλειδωμενο με κωδικο ασφαλειας αλλα δεν γνωριζω τον κωδικο.Δοκιμασα τα κλασσικα 12345 - 0000 και αλλα βεβαια αλλα τιποτα.Μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ποια συσκευή έχεις; Το Nokia 6700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το Nokia 6700. Κλειδωμενο πληκτρολογιο με κωδικο ασφαλειας δε νομιζω να μπορεσεις με τους τροπους που υπαρχουν στο θεμα αυτο. Μαλλον δεν το γλιτωνεις το Nokia Shop. :( Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Κλειδωμενο πληκτρολογιο με κωδικο ασφαλειας δε νομιζω να μπορεσεις με τους τροπους που υπαρχουν στο θεμα αυτο. Μαλλον δεν το γλιτωνεις το Nokia Shop. :( Εγινε φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Θα το παω σ'ενα Nokia Shop και θα το κανω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Μπορώ να ξεκλειδώσω μόνος ένα κλειστό 5130; Ή πρέπει απαραίτητα σε μαγαζί; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μπορώ να ξεκλειδώσω μόνος ένα κλειστό 5130; Ή πρέπει απαραίτητα σε μαγαζί; Μπορεις να δοκιμασεις τους τροπους που αναφερονται στο θεμα. Αν δεν λειτουργησει κανενας, αναγκαστικα πρεπει να το πας σε μαγαζι για να στο ξεκλειδωσουν. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μπορεις να δοκιμασεις τους τροπους που αναφερονται στο θεμα. Αν δεν λειτουργησει κανενας, αναγκαστικα πρεπει να το πας σε μαγαζι για να στο ξεκλειδωσουν. 'Eκανα δοκιμές αλλά τίποτα... Oπότε σε μαγαζί θέλει... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Γνωρίζει κανείς αν λειτουργεί κάποιος από αυτούς τους τρόπους στο C7;; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis13 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Υπαρχει δυνατοτητα να βρουμε/αναιρεσουμε τον κωδικο κλειδωματος σε νοκια 7610? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Αν είναι ανοικτό μπορείς σίγουρα με το phoneunlock_v101_s60.sis 4ος τρόπος! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis13 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Αν είναι ανοικτό μπορείς σίγουρα με το phoneunlock_v101_s60.sis 4ος τρόπος! Ανοικτό? Είναι ανοικτό αλλά ζητά κωδικό ξεκλειδώματος για να μπεις στο μενού ο οποίος έχει ξεχαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αν είναι ανοικτό μπορείς σίγουρα με το phoneunlock_v101_s60.sis 4ος τρόπος! αντε να δούμε...τα έχω δοκιμάσει όλα πια....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Για το 2220 slide έχουμε κάποια ελπίδα; (αλλαξα SIM και ζηταει κωδικο κλειδωματος αλλα μπορω να μπω και σε λειτουργια πτησης) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 ΜΑΓΚΕΣ!!!!!! Η ζωη ειναι ωραια!!!! Αυτο ακριβως εγραψε η οθονη του Nokia 6220(2003) οταν το.. ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ με τον 1ο τροπο μεσω του site.. http://nokia-tuning.net/index.php?s=seccode !! Εγραψα το imei μου που ειδα κατω απο την μπαταρια της συσκευης και στο τελος πατησα διεση και τσαφφφφφφφ κινητο ξεκλειδωθηκε μετα απο πολλους τυχαιους κωδικους που του εβαζα. Εχω να πω πολλα, τα υπολοιπα στην νοσταλγια.......!!!! Η ζωη ειναι ωραια τελικα!!:) :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malamatina Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλησπερα σε ολους εχω ενα κινητο Nokia 5300 xpressmusic στο συρταρι (3 χρονια σχεδον) το οποιο απο οτι ειδα δεν ανοιγει καν. Το πηγα στη Nokia και μου ζητησαν 49 ευρω για μπαταρια και Ξεκλειδωμα δεν νομιζω οτι αξιζει τοσα το κινητο. Μπαταρια βρηκα μια παλια , τελικα ανοιγει αλλα δεν θυμαμαι το κωδικο μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να το ανοιξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Αν εννοείς τον κωδικό ασφαλείας αυτός, αν δεν έχει αλλαχτεί, είναι 12345. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malamatina Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τον ειχα αλλαξει ο εξυπνακιας τοτε αλλα ελα που δεν θυμαμαι τοσα χρονια που εχουν περασει και εχω πατησει 4 φορες παλιους κωδικους που ειχα απλα στο μυαλο μου αλλα δεν ... Και δεν γνωριζω ποσες φορες εχω περιθωριο να κανω λαθος ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τον ειχα αλλαξει ο εξυπνακιας τοτε αλλα ελα που δεν θυμαμαι τοσα χρονια που εχουν περασει και εχω πατησει 4 φορες παλιους κωδικους που ειχα απλα στο μυαλο μου αλλα δεν ... Και δεν γνωριζω ποσες φορες εχω περιθωριο να κανω λαθος ακομα Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τον πατήσεις 5 φορές λανθασμένα. Απλά αν συνεχίζεις να πατάς κωδικούς, και το σωστό να βάλεις, δε θα το δέχεται. Απλά περίμενε 5 λεπτά για να ξεμπλοκάρει και να κάνεις εκ νέου απόπειρα. Αν δε βγάλεις άκρη με τους τρόπους που αναγράφονται στο θέμα, δεν το γλιτώνεις το Nokia Shop. Και κανονικά πρέπει να δώσεις 15€ γιατί τόσο κοστίζει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alikarnassos Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γεια σας! Σας παρακολουθώ από το 2007, δεν χρειάστηκε να κάνω κάποιο post καθώς σε ότι θέμα είχα με τις συσκευές μου υπήρχε ήδη η λύση... Στο θέμα μας, προσπάθησα να επαναφέρω τον κωδικό ασφαλείας σε Nokia 5800 xm με το γνωστό σε όλους Nemesis. Ενώ βρήκε την συσκευή μου έβγαζε error. Από περιέργεια μπήκα στο tab Security, εκεί στην υπο-καρτέλα Certificates έχοντας επιλεγμένο το Rebuilt Sim Locks έκανα Read. Εμφανίστηκε μια οθόνη στη συσκευή που έλεγε την version του firmware, από κάτω έγραφε Local και Nokia. Δεν ανταποκρινόταν, ούτε καν το κουμπί απενεργοποίησης. Έβγαλα τη μπαταρία για να κλείσει και τώρα δεν ανοίγει. Δεν ανοίγει ούτε με hard reset. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συνέβει και αν μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitedevil007 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδια λιγη βοηθεια θα θελα..Περσι στο κινητο μου Ν8 επεσε κα εσπασε η οθονη.Λογο των χρηματων που μου ζητησαν 160 απο ΝΟΚΙΑ βρηκα ενα μαγαζι ποιο φθηνο που μου το πειρε και μου το φτιαξε με 100Ε.Μολις το ανοιξα,στο σπιτι,το τηλεφωνο μετα απο,μια δυο κλησεις,κολλαγε.Αυτο γινοταν συνεχεια,επρεπε να κλινω το κινητο και μετα να το ξανα ανοιγω για να παινει μπρος στο ο,τι παταγα.Δεν.Το πηγα να το ξαναδουν αλλα μου λενε οχι δεν εχει τιποτα,του αλλαξαν οθονη ξανα για να το δω και τιποτα παλι.Πειρα την αποφαση να το παω ξανα στην ΝΟΚΙΑ και μου λενε οτι δεν φταιει η οθονη αλλα εκει που το πηγα μου το κλειδωσαν σε καποιο παρωχο.Και για να το ξεκλειδωσω πρεπει να πληρωσω.Με τοσα λεφτα σιγουρα αγοραζα κανα "ΛΟΥΜΙΑ" ετσι οπως παει το θεμα.Υπαρχει κατι,καπως να μου δωσει την ευκαιρια να το ξεκλειδωσω απο μονος μου,να μου δωσει αλλον κωδικο δηλαδη?..Γιατι θελει 50Ε για το ξεκλειδωμα ο μαστορας. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Πολλά ευχαριστώ στους mods κι από μένα, μόλις άλλαξα κωδικό που δεν ήξερα σε Nokia 6600 με το Nfader! :D Edit: Δούλεψε και σε 5130 του 1998! Edited March 19, 2013 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts