Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΡΤΑ (ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM) ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ MMS, INTERNET ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΤΗΣ SONY ERICSSON. EΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΡΙΘΜΗΣΕΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΥΓ ΕΧΩ COSMOKAΡΤΑ

Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr
Κεφαλαία
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Έχω δύο ερωτήσεις.

1η τι λογισμικό τρέχει?

2η ποια προγράμματα GPS μπορεί να δουλεψει?

Ευχαριστώ.

Έχω δύο ερωτήσεις.

1η τι λογισμικό τρέχει?

2η ποια προγράμματα GPS μπορεί να δουλεψει?

Ευχαριστώ.

το κινητο εχει κλειστο λειτουργικο.επισης δεν μπορεις να βαλεις προγραμματα στο κινητο οπως (destinator,garmin).αμα το θελεις για τετοιο σκοπο που ρωτας..καλυτερα να παρεις αλλο κινητο.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παδια επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω απ την αρχη θελω να ρωτησω αν εχετε κολληματα με το τηλ,ποσο κρατα η μπαταρια και τι λεει απο αναπαραγωγη μουσικης απο ακουστικα (σαν το w995?) ευχαριστω
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Λοιπον επειδη ακομα ο εξω απο εδω δεν με εχει βαλει να πειραξω το κινητο, παιζει τίποτα patch με τον ηχο? γιατί απο το w850(αθανατο) που εχω ακομα δεν το φτανει ουτε με σφαιρες

Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Εχω παραγγειλει το Aimo Sony Ericsson 8.2 MP & το παραλαμβανω την ερχομενη εβδομαδα.Να ρωτησω:Ποτε πρωτοκυκλοφορησε? Ευχαριστω πολυ.

Εχω παραγγειλει το Aimo Sony Ericsson 8.2 MP & το παραλαμβανω την ερχομενη εβδομαδα.Να ρωτησω:Ποτε πρωτοκυκλοφορησε? Ευχαριστω πολυ.

Ιουνιο του 2009 κυκλοφορησε ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για σας,είμαι νεος στο forum και κατοχος του Aino εδώ και καμια βδομαδα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Θα ήθελα να ρωτήσω οσον αφορα το wi-fi.Σε καποιά προηγούμενα post(δεν θυμαμαι που ακριβως)λει οτι πρεπει να διμιουργησουμε ενα fake λογαριασμο ιντερνετ για να συνδεομαστε με βεβαιοτητα χωρις χρεωση.Απο το Μενού->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet εκει μετα πως θα βαλω λανθασμενες ρυθμισεις;Εχει 3 επιλογες στο μενου:συνδεση με α)cosmote internet b)cosmote mms c)cosmote wap

ακομα εχω το my view της cosmote και λογικα απο εκει θα μπαινω αφου συνδεθω με wi-fi;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Για σας,είμαι νεος στο forum και κατοχος του Aino εδώ και καμια βδομαδα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο.Θα ήθελα να ρωτήσω οσον αφορα το wi-fi.Σε καποιά προηγούμενα post(δεν θυμαμαι που ακριβως)λει οτι πρεπει να διμιουργησουμε ενα fake λογαριασμο ιντερνετ για να συνδεομαστε με βεβαιοτητα χωρις χρεωση.Απο το Μενού->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Ρυθμίσεις Internet εκει μετα πως θα βαλω λανθασμενες ρυθμισεις;Εχει 3 επιλογες στο μενου:συνδεση με α)cosmote internet b)cosmote mms c)cosmote wap

ακομα εχω το my view της cosmote και λογικα απο εκει θα μπαινω αφου συνδεθω με wi-fi;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Αντε να το μαθεις εσυ πρωτα που το εχεις, ωστε να το μαθω και εγω την αλλη εβδομαδα που θα το παρω.Πιστευω οτι τα παιδια εδω θα μας βοηθησουν.

Οοοπς.. Δικιο εχεις!:)

Μπερδεψα την καμερα του 995, με του c905, που σαφως ειναι καλυτερη του..:)

και το c905 εχει 8megapixel καμερα......:p

R7BA084.

-Προσθήκη νέου παιχνιδιού, με όνομα Bubble Town 2

-Προσθήκη 3 νέων θεμάτων

-Υποστήριξη νέου video codec(MIME-type MPEG4-generic)

-Βελτίωση των λειτουργιών WLAN και Bluetooth

-Βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας

-Γενικότερη βελτίωση στην απόδοση του τηλεφώνου

Καλή αναβάθμιση :)

παιδιά που μπορώ να βρώ msn για το κινητό?thanks

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Καλησπερα.Ηθελα να ρωτησω κατι & να παρω & την γνωμη σας.Ειχα παραγγειλει το Sony Ericsson Aino αλλα επειδη κατι εγινε με την πιστωτικη καρτα-δεν την ενεκριναν-το ακυρωσα απο το συγκεκριμενο καταστημα.Ομως επειδη διατηρω εναν λογαριασμο σε ενα γνωστο εμπορικο καταστημα οπου αγοραζω ηλεκτρικα συνηθως ειδη & επειδη ηθελα οπωσδηποτε να παρω το Aino

το παρηγγειλα απο εκει.Θα το φερουν την Παρασκευη.Εγω με το παλιο κινητο που εχω ειμαι στην Cosmote.Τωρα που θα μου φερουν το aino και το γεγονος οτι αυτο το καταστημα δεν ειναι αποκλειστικα κινητης τηλεφωνιας,πως γινεται η επιλογη της? ή μαλλον ποιος την επιλεγει?Ευχαριστω πολυ.

παιδιά που μπορώ να βρώ msn για το κινητό?thanks

Δες εδώ

Τωρα που θα μου φερουν το aino και το γεγονος οτι αυτο το καταστημα δεν ειναι αποκλειστικα κινητης τηλεφωνιας,πως γινεται η επιλογη της? ή μαλλον ποιος την επιλεγει?Ευχαριστω πολυ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Βάζοντας την SIM στο κινητό θα γίνει αυτόματα η επιλογή της. (ελπίζω να κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδια η μπαταρια απο το τηλεφωνο κραταει παρα πολυ λιγο η μου φαινεται?? Αν παρω καμια απο ebay με περισσοτερα mah θα κανει δουλεια??

Παιδιά μια βοήθεια το κινητό δεν μου ανοίγει τα bluetooth :mad: τι παίζει να έχει παιχτεί?Και επανεκκίνηση έκανα αλλά και πάλι τίποτα

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

R7BA084.

-Προσθήκη νέου παιχνιδιού, με όνομα Bubble Town 2

-Προσθήκη 3 νέων θεμάτων

-Υποστήριξη νέου video codec(MIME-type MPEG4-generic)

-Βελτίωση των λειτουργιών WLAN και Bluetooth

-Βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας

-Γενικότερη βελτίωση στην απόδοση του τηλεφώνου

Καλή αναβάθμιση :)

Οντως πολυ καλη αναβαθμιση.

Οντως πολυ καλη αναβαθμιση.

Για σας παιδια, έχω δύο αποριούλες, η αναβάθμηση γίνεται κλασικά από se, download στο Pc, συνδέεις καλώδιο, κρατάς πατημένο c και κανει το update ή παίζει κανα νέο κόλπο? Επίσης θα ήθελα να μου προτίνεται κάποιο πρόγραμα για να βάζω ταινίες μέσα από avi μορφή, όπως και την μορφή που θα το μετατρέψει ( mp4 ή 3gp ), τέλος και τα Pixel, bits και συναφή. Έψαξα 3-4 σελίδες δε βρήκα τπτ.. :(

Προκαταβολικά ευχαριστώ,

Θοδωρης :D

Διόρθωση: το έκανα αναβάθμηση :D

Edited by theodwroz
Αυταπάντηση στο πρώτο σκέλος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Για σας παιδια, έχω δύο αποριούλες, η αναβάθμηση γίνεται κλασικά από se, download στο Pc, συνδέεις καλώδιο, κρατάς πατημένο c και κανει το update ή παίζει κανα νέο κόλπο? Επίσης θα ήθελα να μου προτίνεται κάποιο πρόγραμα για να βάζω ταινίες μέσα από avi μορφή, όπως και την μορφή που θα το μετατρέψει ( mp4 ή 3gp ), τέλος και τα Pixel, bits και συναφή. Έψαξα 3-4 σελίδες δε βρήκα τπτ.. :(

Προκαταβολικά ευχαριστώ,

Εγω τα κανω με το format factory και δεν εχω κανενα παραπονο, τωρα αμα υπαρχει καποιο καλυτερο(που δεν νομιζω) ας πει καποιος αλλος.

Προκαταβολικά ευχαριστώ,

Αναβαθμιση μπορεις να κανεις και και με απλουστερο τροπο,το να συνδεθεις με το κινητο σου μεσω wifi η στο ιντερνετ και να την κανεις online.

επισης το κινητο δεν μπορει να παιξει αρχεια avi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα, κ απο μενα, εχω το αινο, κ σημερα πηγα να κανω αναβαθμιση μεσω wifi! ολα καλα. αντεγραψε, εγκατεστησε, περασε τα 3 σταδια που γραφει..κανει επανεκινηση, ζηταει πιν, το βαζω, μου λεει περιμενετε..και εχει κολλησει τωρα με μαυρη οθονη που ανα καπια δευτερολεπτα σαν να αναβει λιγο(οπως οταν ειναι κλειστο, κ παταμε το πληκτρο να ανοιξει, τετοια λαμψη) κ σβηνει. τι κανω? παιδια τα φωτα σας γιατι μειναμε απο κινητο!

Προσωπικά, έχω κάνει 2 φορές αναβάθμιση over the air στο δικό μου και ολοκληρώθηκε φυσιολογικά! :confused:

Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτήν τη στιγμή είναι επανεγκατάσταση λογισμικού απ'τον υπολογιστή σου μέσω του update service που κατεβάζεις από εδώ

Δυστυχώς όμως θα διαγραφούν τα πάντα και ακόμη και σε service point να το πας την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν! Άρα, κάντο μόνος σου απ'το σπίτι και καλή τύχη! :)

• The title was changed to Sony Ericsson Aino