Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη μπαταρία;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πανακριβο παντως. Ναι λογικα αργα η γρηγορα θα ερθει. Υπομονη λοιπον σε οσους περιμενουν.

Πανακριβο παντως. Ναι λογικα αργα η γρηγορα θα ερθει. Υπομονη λοιπον σε οσους περιμενουν.

εδώ όμως

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=179088

Και άλλο tutorial....

Και μια καινούρια διαφήμιση επίσης......

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Σε σημερινη μου ερωτηση σε καταστημα Public Συνταγματος αναμενεται συντομα και η τιμη του εχει τιμολογηθει στα 565 ευρω...
Poco X3 nfc 6/128

Μια χαρά τιμούλα μου φαίνεται. Κι αν σκεφτούμε ότι θα έχει πτωτικές τάσεις τότε σε λίγο καιρό θα είναι πολύ δελεαστικό.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Φυσικα κ ειναι 1 χαρα,αλλα δεν διευκρινισα αν ειναι με η χωρις ΦΠΑ...Το πολυ πολυ με ΦΠΑ να πηγαινει κοντα στα 600...
Poco X3 nfc 6/128

Ελπίζω να μην τιμολογηθεί 600!!! :blink:

Τόσα είχε το Omnia HD πριν ένα 2μηνο!Θα το αυτοκτονήσουν σε τέτοια τιμή!

Μάξιμουμ 550 πρέπει,συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (που κι αυτό υπερβολικό είναι βέβαια...)

Εγώ το κόβω για 600-620. Μακάρι να βγω λάθος και η τιμή 565 να είναι με ΦΠΑ αλλά λίγο δύσκολο. Βέβαια όλοι (οι σχετικά άσχετοι) θα ψαρώσουν με τα Megapixel όπως πάντα και δεν θα κοιτάξουν τιμή ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εγώ το κόβω για 600-620. Μακάρι να βγω λάθος και η τιμή 565 να είναι με ΦΠΑ αλλά λίγο δύσκολο. Βέβαια όλοι (οι σχετικά άσχετοι) θα ψαρώσουν με τα Megapixel όπως πάντα και δεν θα κοιτάξουν τιμή ;)

Ε,πόσο πια να ψαρώσει πλέον ο αδαής;Είπαμε,όλοι κοιτάνε τα mpixels αλλά μέχρι ενός σημείου..Πάντως,η αλήθεια είναι ότι άσχετα με την ανάλυση οι φωτογραφίες που βγάζει είναι πολύ καλής ποιότητας.

Μακαρι Κωστη,απο το στομα σου και στης Σονυερικσσον τ αυτι...:lol:

Το αυτί της SE έχει κουφαθεί από καιρό και δεν ακούει..:p

Πάντως στα καταστήματα του αέρα που πήγα εγώ και ένας άλλος φίλος πριν από μένα μου έδωσαν τιμή 572€ με Φ.Π.Α. φυσικά οπότε το 565 μάλλον είναι τιμή με Φ.Π.Α.

Πάντως σε επικοινωνία μου σήμερα (χθες) με τη SE μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει στα μαγαζιά και ημερομηνία κυκλοφορίας μου έδωσαν το 4ο τρίμηνο του 2009.Τώρα για ποιο λόγο δεν ανακοινώνουν την ημερομηνία κυκλοφορίας τη στιγμή που έχουν δώσει τιμές στα καταστήματα μόνο η Ελληνική SE φαντάζομαι ότι ξέρει.:whistle::whistle::whistle:

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

εγω παντος που ρωτησα σημερα για το κινητο με ειπαν οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθει ασ το ελπιζουμε:D

εγω παντος που ρωτησα σημερα για το κινητο με ειπαν οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθει ασ το ελπιζουμε:D

Που ρώτησες και σου το είπαν αυτό;

Άδραξε τη μέρα

Αρχίζουν σιγά σιγά τα unboxing :)

Aλήθεια , φίλε biglatoman από που το ξέρεις??

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Σε καμία περίπτωση.Προς τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη θα διατίθεται.Απλά,στις 28 Σεπτέμβρη θα γίνει το Launch.Έχει διαφορά όμως το Launching με την κυκλοφορία.

Αυτο πιστευω κι εγω..Πολυ δυσκολο εως απιθανο να κανει την εμφανιση του το κινητο μεσα στην εβδομαδα την στιγμη την οποια δεν εχουν εμφανιστει ουτε καν παραεισαγωγες ακομα...
Poco X3 nfc 6/128

πάντως όλα τα χρώματα στα οποία βγαίνει η συσκευή είναι πολύ καλά, αν και το μαύρο παραμένει πιστεύω κλασική επιλογή.

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Μην τον πιστεύεις ;)

Σε σημερινή επικοινωνία μου με κατάστημα του αέρα μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να το έχουν μέχρι την παρασκευή.

Κοντός ψαλμός αλληλούια:):):)

Άδραξε τη μέρα

600 στα ιντερνετομαγαζα ποσο θα το εχουν τα αλλα ??? 700 για μια καμερουλα πολα εινα !!!

Εκτίμησή μου είναι ότι θα είναι κάτω από 600 €.

Άδραξε τη μέρα

Σε σημερινή επικοινωνία μου με κατάστημα του αέρα μου είπαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να το έχουν μέχρι την παρασκευή.

Κοντός ψαλμός αλληλούια:):):)

Μα καλα,ποιος ειναι αυτος ο...αερας και που εχει καταστημα?:blink::worry::lol:

Poco X3 nfc 6/128

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...