Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά..Λέω πως κάνουμε τάμα να βγάλει η Samsung αναβάθμιση για κάποια ζητήματα που ενδεχομένως χρήζουν άμεσης βελτίωσης(βλ.browser στο HD)..Τουλάχιστον η SE δε βγάζει τις ενημερώσεις για κάθε region με χρονική διαφορά 1+ μήνα(και βλέπουμε..)!Τουλάχιστον στο Symbian η Samsung δεν είναι ΝΟΚΙΑ με την καμία στο θέμα υποστήριξης.

Η Samsung στην υποστηριξη των S60 συσκευων προφανως και δεν ειναι Νοκια , αλλα απο την αλλη λογικο ειναι γιατι εκτος των αλλων την εμπερια της Νοκια σε αυτο το λειτουργικο και την αντιμετωπιση ενδεχομενων προβληματων δεν την εχει . Επισης επειδη για την Samsung δεν ειναι η μοναδικη διαθεσιμη πλατφορμα αναπτυξης συσκευων το S60 και επειδη δεν εχει το μεριδιο αγορας σε αυτη την κατηγορια που εχει η Νοκια δεν δικαιολογει και δεν εχει και το ιδιο μεγεθος ανθρωπινουν δυναμικου και εγκαταστασεων για να μπορει να αντιμετωπισει αυτα τα προβληματα στον ιδιο χρονο , τονιζω οτι μιλαω παντα για το S60 φυσικα και οχι για ολοκληρη την εταιρεια και τις δυνατοτητες της . Το οτι ειναι μεγαλη , τεραστια μαλλον σαν συνολο η εταιρεια δεν σημαινει οτι απασχολει και μεγαλο αριθμο ανθρωπινου δυναμικου σε καθε τομεα .

Υπο αυτες τις συνθηκες το να κατηγοριοποιει τις αγορες σε σειρα προτεραιοτητας αναλογα με την επιτυχια που εχει η η εταιρεια σαν συνολο και η καθε κατηγορια συσκευων αναλυτικοτερα και μια συγκεκριμενη συσκευη ακομα πιο αναλυτικα δεν ειναι ουτε περιεργο ουτε παραλογο . Το να δωσει σημασια και προτεραιοτητα σε μια μεγαλυτερη σαν συνολο αγορα , με μεγαλυτερο ποσοστο της αγορας για την εταιρεια σαν συνολο , μεγαλυτερο αριθμο συσκευων που εχουν πουληθει στην high end κατηγορια και εν τελη που εχει πουλησει και περισσοτερα Omnia HD συγκεκριμενα ειναι απολυτως λογικο .

Μπορω αν θελεις να αναλυσω και περισσοτερο το γιατι οι S60 συσκευες της Samsung ειδικα παρουσιαζουν μεγαλυτερη πολυπλοκοτητα απο αυτες της Νοκια και πολλα απο τα προβληματα τους πρεπει να λυνονται ξεχωριστα για καθε region που πωλειται .

Παντως , σε οτι εχει να κανει με την Se και τα S60 κινητα της ή το ενα τουλαχιστον που εχει ως τωρα , περα απο την παλαιοτερη της κακη εικονα στην υποστηριξη των UIQ συσκευων , και η ως τωρα εικονα που δινει με την υποστηριξη του Satio και τον ρυθμο με τον οποιο διορθωνει τα προβληματα που ακομα εχει η συσκευη , μονο ενθαρυντικη εικονα δεν ειναι και μπροστα της η Samsung φαινεται ... αγια

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πιστευω οτι θα γινει παταγος μολις βγει περισσοτερη απο αυτη του X1,πρωτη φορα η sony ericsson διχνει τετοια σημαδια αλλαγης και πιστευω οτι ειναι μονο η αρχη;)

Να ρωτήσω κάτι , λιγάκι χαζό? Επειδή μου αρέσει να επεξεργάζομαι τα βίντεο που τραβάω , το satio θα έχει video dj??:rolleyes:
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Χθες είχα ξανα την ευκαιρία να παίξω με ένα ακόμα μοντέλο προπαραγωγής. Όμως, συνέβη το εξής παράξενο: Παρόλο που η συγκεκριμένη συσκευή φορούσε νεότερο λογισμικό σε σχέση με την συσκευή που είχα δει πριν 1,5 μήνα, ήταν πολύ πιο αργή, και δεν σου δημιουργούσε ούτε την παραμικρή εντύπωση ότι, με μερικές βελτιώσεις, θα βγει σύντομα στην παραγωγή.

Το multimedia menu ήταν πολύ αργό και η συσκευή έτρωγε συνέχεια κολληματά, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσωπική εκτίμηση, δεν την βλέπω την συσκευή να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

η 12αρα καμερα αποδιδει πραγματικα σαν 12 αρα? γιατι σιγουρα δεν θα ειναι φωτογραφικη μηχανη των 12 mp πυ κυκλοφορει στην αγορα?ξερω βεβαια οτι ειναι κινητο και οχι ψηφιακη μηχανη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Δεν ξερω πως θα ειναι στην πραγματικοτητα η καμερα αν δεν τη δοκιμασω απο κοντα αλλα ενα θα σου πω φιλε μου ποτε μια καμερα κινητου δεν θα φτασει μια ψηφιακη καμερα :) δυστηχως :p

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το πως αποδίδει η κάμερα σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, δεν το γνωρίζω καθώς, δεν την έχω την συσκευή ώστε να την δοκιμάσω. Από τις λήψεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, μπορώ με σιγουριά να πω ότι όχι απλά δεν συμπεριφέρεται σαν κάμερα 12ΜΡ με ξένον, αλλά σαν 3.2 με led. Τόσο χάλια ήταν οι φωτο.

Πραγματικά, μου έκανε απίστευτη εντύπωση πόσο κακή δουλειά έχει γίνει στον τομέα του software. Και όπως είπα, δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι που να δηλώνει ότι η συσκευή θα βρεθεί, εντός των χρονικών ορίων που έχει θέσει η εταιρία, στην αγορά. Η όποια καλή εικόνα μου είχε δημιουργηθεί στην πρώτη μου επαφή, πλέον έχει καταστραφεί. Δυστυχώς.

παιδια συγνωμη κιολας αλλα το εχετε καταστρεψει το κινητο ολο προβληματα το βγαζεται συνεχεια δηλαδη αμα ειναι να μην αγορασουμε κιολας:wacko:

Για πες μου ένα που να φτιάχνει εκτός από το Pomegranate NS08! :lol: :p

Πριν το κρίνουμε πάντως καλύτερα να το δούμε πως θα είναι. Η Sony Ericsson τελευταία τα έχει χάσει, δεν πάει καλά. Εγώ θα προτιμούσα να είναι 8 Megapixel με πολύ καλό φακό και οπτικό ζουμ παρά 12 Megapixel που να είναι χειρότερα και από φωτοκινητά των 8.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Τα έχει χάσει επειδή έβαλε μια φωτογραφική ίδιας απόδοσης-σίγουρα όχι σε πρωτότυπα-με το C905,αλλά με 4 megapixels παραπάνω;Το οποίο 905 αρχικά-ναι,με το module της Samsung που υπήρχε στα πρωτότυπα-έβγαζε φωτογραφίες απίστευτα κακής ποιότητας.Βάλε και το Κ800 το οποίο επίσης αρχικά δεν εντυπωσίασε με την ποιότητά του στα πρωτότυπα και τι έμεινε;Δουλειά στο λογισμικό για την Sony Ericsson.Δε θά'λεγα ότι τά'χασε.

Γενικά για την SE μιλάω και όχι για το Satio. Πλέον είναι ξεχασμένη για εμένα. Φαντάσου ότι ακόμα ένα Android δεν παρουσίασε που τόσο περιμένω ή ένα Windows Mobile (Χ2). Οκ υπάρχουν αλλά μέχρι να έρθουν οι άλλες εταιρίες δεν θα κάθονται να την περιμένουν. Τι αξιόλογο βλέπεις δηλαδή εσύ από την SE?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Το πως αποδίδει η κάμερα σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, δεν το γνωρίζω καθώς, δεν την έχω την συσκευή ώστε να την δοκιμάσω. Από τις λήψεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, μπορώ με σιγουριά να πω ότι όχι απλά δεν συμπεριφέρεται σαν κάμερα 12ΜΡ με ξένον, αλλά σαν 3.2 με led. Τόσο χάλια ήταν οι φωτο.

Πραγματικά, μου έκανε απίστευτη εντύπωση πόσο κακή δουλειά έχει γίνει στον τομέα του software. Και όπως είπα, δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι που να δηλώνει ότι η συσκευή θα βρεθεί, εντός των χρονικών ορίων που έχει θέσει η εταιρία, στην αγορά. Η όποια καλή εικόνα μου είχε δημιουργηθεί στην πρώτη μου επαφή, πλέον έχει καταστραφεί. Δυστυχώς.

ΑΜΑΝ! τετοια λεγε μου να το ξεγραψω το κινητο και να αρχισω να κοιταω προς σαμυ εχω και μια γκαντεμια στα κινητα με τα ελαττωματικα εχω και κακη σχεση με την σονυ :lol: μερια και ρε **** το δεν μου αρεσει και τ πιξον :O τεσπα αναμονη λοιπον μεχρι να βγει αν βγει και ποτε :mad::p

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επιβεβαιώνω όσα έγραψε ο mirrorofsorrow, μιας και ήμουν και εγώ παρών όταν (ξανα)έπεσε στα χέρια μας το Satio.

Το unit που είχαμε ήταν πάναργο, γεμάτο κολλήματα και η κάμερα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπολογίζεται για 12άρα με Xenon flash, οι φωτογραφίες που βγάλαμε σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού με χρήση flash ήταν απλά απαράδεκτες.

Προσωπική εκτίμηση, μέχρι στιγμής έχουν κάνει ό,τι μπορούν για να διαλύσουν το λειτουργικό. Όλο το κινητό, το έχουν κάνει να «φωνάζει» ότι είναι SE σε τέτοιο σημείο που ειλικρινά εμένα με ενόχλησε.

http://img199.imageshack.us/img199/8206/81409satiofcc.jpg

Well well, it looks like the mythical Sony Ericsson Satio is soon to go from beautiful fever-dream to actual reality -- it's popped into the FCC database with test results on GSM 850 and 1900, otherwise known as EDGE. Yeah, that sort of sucks, but we're still holding out hope, since we don't know the full story -- it could be destined for a lame existence on AT&T, it could be sold unlocked, or it could be a Canadian or Latin American model. Seriously, though -- it's the Satio, and the government has one. You know what that means.

http://www.engadget.com/2009/08/14/sony-ericsson-satio-arrives-at-the-fcc/

Άρα δεν είναι και τόσο μακριά από την παραγωγή...:rolleyes:

Βέβαια θα πρέπει να οπλιστούμε με περίσσεια υπομονή για να το δούμε ολοκληρωμένο και χωρίς κολλήματα...:X

Αλλά τα νέα τουλάχιστον είναι ευχάριστα.......:O

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

θα ηθελα να εκφρασω και εγω την αποψη μου οτι καλιτερα θα ηταν να μην αγοραζαμε (βαζω και εμενα μεσα) κατευθειαν τα κηνιτα μολις βγαινουν αλλα μετα το περας του δευτερου εξαμηνου γιατι απο πρωσωπικη αποψη (μετα απο κ800,κ850 και c905)τα πρωτα κηνιτα εχουν κατι κοληματα!!!γιαυτο να τα περνουμε "αν" γινεται λιγο πιο μετα!!εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερω να το παρω πιο μετα!!!!χαχαχαχα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα και εγώ αυτό λέω και έχει συζητηθεί και χιλιάδες φορές...

Σιγά που δεν θα έχει κολλήματα το satio με το που θα βγει...

Απλά , είναι καλό που το βλέπουμε στο FCC κάτι που σημαίνει πως η μαζική παραγωγή του , δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο!!!

Από την μια είναι καλό αλλά από την άλλη με τα σχόλια των χρηστών που το είδαν δεν είναι καθόλου καλό αυτό. Επίσης το να το πάρεις 5-6 μήνες αργότερα δεν είναι αναγκαίο καθώς μετά από 5-6 μήνες θα μπορείς να βάλεις και εσύ την αναβάθμιση και όχι να περιμένεις τόσο καιρό για να το πάρεις

Από την μια είναι καλό αλλά από την άλλη με τα σχόλια των χρηστών που το είδαν δεν είναι καθόλου καλό αυτό. Επίσης το να το πάρεις 5-6 μήνες αργότερα δεν είναι αναγκαίο καθώς μετά από 5-6 μήνες θα μπορείς να βάλεις και εσύ την αναβάθμιση και όχι να περιμένεις τόσο καιρό για να το πάρεις

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα αν πάρει κανείς ένα κινητό μετά από μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του, όπως χαμηλότερη τιμή και περισσότερες πιθανότητες να μην έχει κάποιο ελάττωμα στο hardware.

Δεν ξέρω εαν το έχει ανεβάσει κανένας άλλος , αλλά υπάρχει και στο ebay με μια πολύ ''προσιτή'' τιμή...:lol:

http://cgi.ebay.com/Brand-New-Sony-Ericsson-Satio-Idou-12MP-600mhz-GPS_W0QQitemZ110415028969QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19b53fa2e9&_trksid=p3286.c0.m14

τα 811 € δεν ειναι και λιγα για προσητη τιμη.

Ειρωνικα το λεει ο mikekap..:D

Για χαζους μαλλον ψαχνουν! Να πας να δωσεις τοσα λεφτα για ενα μην ολοκληρωμενο μοντελο?? Ευχαριστω δεν θα παρω!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...