nikaki71 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Αυριο ειναι η επισημη ημερoμηνια κυκλοφοριας για την χωρα μας συμφωνα με την Sonyericsson...Για να δουμε αν και δεν το πολυπιστευω...:( Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periklis88 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 ουτε εγω το πιστευω:(...μακαρι αλλα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Πώς μπορώ να μετάφερω τις επαφές από το k800i στο satio ;; - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Πώς μπορώ να μετάφερω τις επαφές από το k800i στο satio ;; Πήρες το Satio;;) Μέσω bluetooth. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Το symbian guru επιστρέφει , με 7 αγαπημένα πράγματά του για το satio Και εμένα με προβληματίζει το sar και μακάρι να βλέπαμε έναν αριθμό μέσης τιμής , παρά υψηλότερης...:( Παρατηρώντας το video για το home screen είδα πως υπάρχει κάτι ατελές όπως το παραθέτω στο screenshot,άραγε συμβαίνει σε όλα τα Satio....:confused:(ερώτηση προς κατόχους). Σαφέστατα με τέτοιο sar η απορία μου είναι εντελώς μόνο για την κατασκευαστική λεπτομέρεια του πράγματος. http://img337.imageshack.us/img337/7336/72943224.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Παρατηρώντας το video για το home screen είδα πως υπάρχει κάτι ατελές όπως το παραθέτω στο screenshot,άραγε συμβαίνει σε όλα τα Satio....:confused:(ερώτηση προς κατόχους). Σαφέστατα με τέτοιο sar η απορία μου είναι εντελώς μόνο για την κατασκευαστική λεπτομέρεια του πράγματος. http://img337.imageshack.us/img337/7336/72943224.png nope....δεν υπαρχει τετοιο σημαδι.... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Πήρες το Satio;;) Μέσω bluetooth. Ναι!! Η φάση είναι ότι το έχω,2 μέρες,και δεν το έχω χρησιμοποιησει πολύ..ακόμα σήμερα θα περάσω τις επαφές μου,και είναι και πολλές.Ευχαριστώ για την συμβουλή δεν μου πέρασε από το μυαλό! Έλεγα μέσω του SE pc suit ,αλλά δεν με αφήνει επειδή είναι διαφορετικά κινητά.....:(,χαζό πρόγραμμα.Τώρα μια-μια επαφή....θα ξημερώσουμε . - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 γιατί δεν αντιγράψεις τις επαφές σου στην κάρτα sim (αν και λες ότι έχεις πολλές δεν θα χωράνε δεν ξέρω κιόλας)και μετά να τις αντιγράψεις στην μνήμη συσκευείς του satio?αν δεν βρεις άλλον τρόπο μπορείς να κάνεις αυτό που σου λέω μερικές φορές μέχρι να τις αποθηκεύσεις όλες!μια ιδέα είπα δεν ξέρω αμα σε βοηθείση το ελπίζω όμως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Αντιγράφοντας τις επαφές στην SIM, χάνονται όλες οι έξτρα πληροφορίες (πλήρες όνομα, κινητό, σταθερό, φαξ, σημειώσεις, γενέθλια, ήχοι κλήσης, εικόνα και άλλα). Αν δεν έχεις καμία πληροφορία στις επαφές σου πλην έναν αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε μία, κάνε αυτό που λέει ο φίλος. Όσες χωράει κάθε φορά και μετά ξανά από την αρχή τις υπόλοιπες. Άλλος τρόπος είναι να τις συγχρονίσεις μέσω του outlook. Είναι κοινό για όλες τις συσκευές και δεν θα έχεις πρόβλημα. Στα Nokia υπάρχει σε όλες τις συσκευές η εφαρμογή Μεταφορά που μεταφέρει τα δεδομένα σου (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, ρυθμίσεις) από την παλιά σου συσκευή στην καινούρια και δουλεύει μεταξύ όλων των κινητών της ανεξαρτήτως λειτουργικού (series 40, series 60, maemo). Για ψάξε μήπως υπάρχει και στο satio αυτή η εφαρμογή. Θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 αντε ρε παιδια που ειναι τα satio???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Το πλαισιο τη παρ'αλλη εβδομαδα θα το χουν..Την αλλη βδομαδα θα ξεκινησουν λογικα οι προ-παραγγελιες...Τελικη τιμη 569! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IMMORTALFRANK Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Εμ, με κλειστό το λιμάνι δεν περίμενα να το δούμε και τόσο σύντομα! ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Periklis88 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Ναι το λιμανι φταιει τωρα:p....αντε καλα χριστουγεννα παιδια...τοτε θα το εχουμε ετσι πως παμε!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Στα Nokia υπάρχει σε όλες τις συσκευές η εφαρμογή Μεταφορά που μεταφέρει τα δεδομένα σου (επαφές, ημερολόγιο, μηνύματα, σημειώσεις, σελιδοδείκτες, ρυθμίσεις) από την παλιά σου συσκευή στην καινούρια και δουλεύει μεταξύ όλων των κινητών της ανεξαρτήτως λειτουργικού (series 40, series 60, maemo). Για ψάξε μήπως υπάρχει και στο satio αυτή η εφαρμογή. Θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο. δυστυχως αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει στο satio γιατι προσπαθησα να περασω τα δεδομενα μου,απο το n97 και δεν γινοταν...... Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Κάνε το εξής: Επιλογή όλων των επαφών και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Βγάλε την κάρτα μνήμης και βάλε την στο satio και κάνε αντιγραφή από την κάρτα μνήμης. Λογικά θα δουλέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Κάνε το εξής: Επιλογή όλων των επαφών και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Βγάλε την κάρτα μνήμης και βάλε την στο satio και κάνε αντιγραφή από την κάρτα μνήμης. Λογικά θα δουλέψει. Αυτο και κυριως μεσω outlook ειναι οι πιο ενδεδειγμενοι τροποι! Μεσω σιμ χανεις στοιχεια οπως προαναφερθηκε κιολας ενω μεσω Β/Τ ειναι ταλαιπωρια αν εχεις πολλες! Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Παιδια ηθελα να ρωτησω αν το παρω απο το expansys http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=179088 οπου λεει οτι ειναι η αγγλικη εκδοση ειναι σιγουρο οτι μετα οταν θα βγει εδω Ελλαδα δε θα μπορω να βαλω ελληνικα η' εστω ελληνικο πληκτρολογιο?? Κι επισης ποια τα μειον απο το να το παρω απο Ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Ένα συγκριτικό του satio με το pixon12 με φωτογραφίες από τις κάμερες από το gsmarena... Για να ακούσω απόψεις..... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 μπορει καποιος να μου πει τι καλο εχουν αυτες οι φωτογραφιες και γενικα τι καλο εχει η καμερα της συσκευης? http://rapidshare.com/files/294254798/sat_pic.rar περιμενα και εγω την version που θα το κυκλοφορησουν και εκανα και τον κοπο να τις περασω στον υπολογιστη μου και απο εκει στο rapidshare . Οχι τιποτα αλλο δηλαδη , αλλα αφου η συσκευη ειναι η ιδια με το Omnia HD , hardware-wise και οχι μονο , αν και η καμερα δεν εχει κατι καλυτερο να προσφερει , αφου τις video playback δυνατοτητες του Omnia HD δεν τις εχει , ποιος ο λογος να προτιμησει καποιος αυτη την συσκευη περα απο την διαφορετικη μεν σχεδιαστικη αποψη της Sony Ericsson η οποια ομως περιλαμβανει και αυτο το ενοχλητικο εξωγκομα στι πισω μερος της συσκευης που λεγεται καμερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2009 Κάνε το εξής: Επιλογή όλων των επαφών και αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Βγάλε την κάρτα μνήμης και βάλε την στο satio και κάνε αντιγραφή από την κάρτα μνήμης. Λογικά θα δουλέψει. Είναι διαφορετικές κάρτες μνήμης!!!:( - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 microSDHC δεν παίρνουν και τα δύο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Και ενα βιντεο για τον browser της συκσευης. http://dailymobile.se/2009/10/18/sony-ericsson-satio-default-browser-vs-opera-mini/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 microSDHC δεν παίρνουν και τα δύο; microSD το u1 και m2 το k800i :(:(.. Πάντως σιγά σιγά περνάω τις επαφές μου,αρκετά κουραστικό και χρνοβόρο. - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 μπορει καποιος να μου πει τι καλο εχουν αυτες οι φωτογραφιες και γενικα τι καλο εχει η καμερα της συσκευης? http://rapidshare.com/files/294254798/sat_pic.rar περιμενα και εγω την version που θα το κυκλοφορησουν και εκανα και τον κοπο να τις περασω στον υπολογιστη μου και απο εκει στο rapidshare . Οχι τιποτα αλλο δηλαδη , αλλα αφου η συσκευη ειναι η ιδια με το Omnia HD , hardware-wise και οχι μονο , αν και η καμερα δεν εχει κατι καλυτερο να προσφερει , αφου τις video playback δυνατοτητες του Omnia HD δεν τις εχει , ποιος ο λογος να προτιμησει καποιος αυτη την συσκευη περα απο την διαφορετικη μεν σχεδιαστικη αποψη της Sony Ericsson η οποια ομως περιλαμβανει και αυτο το ενοχλητικο εξωγκομα στι πισω μερος της συσκευης που λεγεται καμερα? καλά αυτές οι φωτογραφίες είναι επεεικώς απαράδεκτες... επιφυλάσσομαι όμως γιατί κάποιες είναι με συννεφιά και επίσης μπορεί να μην είναι σωστές τίποτα ρυθμίσεις ή να θέλει καμιά αναβάθμιση to firmware... myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 καλά αυτές οι φωτογραφίες είναι επεεικώς απαράδεκτες... επιφυλάσσομαι όμως γιατί κάποιες είναι με συννεφιά και επίσης μπορεί να μην είναι σωστές τίποτα ρυθμίσεις ή να θέλει καμιά αναβάθμιση to firmware... Αυτοματη ρυθμιση της καμερας , η πολυδιαφημιζομενη αυτοματη ρυθμιση , και με το τελευταιο διαθεσιμο firmware , αυτο με το οποιο υποτιθεται οτι θα την δουμε και στην αγορα την συσκευη . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts