Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δεν υπαρχει νοημα να μπεις σε αυτο το λουκι να περασεις πχ ovi maps. Υπαρχουν πολυ καλυτερα προγραμματα πλοηγησης.

Το μονο που θα θελα να υπαρχει ειναι το ovi store που το θεωρω λιγο χρησιμο.

Το Ovi Store το είχα βάλει στο ΟΜΝΙΑ HD και το έβλεπε σαν 5800 και μπορούσες να κατεβάσεις κανονικά εφαρμογές,τώρα στο SATIO ποιος ξέρει αν θα γίνεται,πάντως και πάλι θέλουμε τις "παροχές" της ΝΟΚΙΑ σε συσκευή άλλου κατασκευαστή-ειδικά το SATIO δεν το βλέπω πάντως γιατί εξ΄αρχής έχει μειονεκτήματα(μπαταρία,έλλειψη 3,5 mm,ίδια υποδοχή για φορτιστή/handsfree....κ.α.),κρίμα πάντως γιατί δείχνει πολύ καλό με μια πρώτη ματιά.

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αποκλείεται.

Λόγω αναβάθμισης λογισμικού της τελευταίας στιγμής αναβάλλεται η κυκλοφορία του για τουλάχιστον 2 εβδομάδες-και νωρίς λέω.

Σε επικοινωνία μου πριν λίγο με την SE μου είπαν ότι η ημερομηνία διάθεσης στην Ελληνική αγορά θα είναι προς το τέλος του μήνα ή το πολύ αρχές του επόμενου. Δίκιο είχες τελικά:)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

καλησπερα...

τελικα ξερουμε αν θα εχει gps η a-gps? αν δεν κανω λαθος το υποβοηθουμενο (a-gps)χρειαζεται να εχω παροχη ιντερνετ στη συσκευη ? για να παρουμε μια ενημερωση γιατι αν ισχυει για καποιους που δεν εχουν ιντερνετ στο κινητο (τουλαχιστον μεσω συνδεσης...) τι μπορουν να κανουν για να χρησιμοποιησουν ουσιαστικα τους εκαστοτε maps του???

επισης αν καποιος το εχει ηδη με καποιο τροπο αν κανει μια λεπτομερη παραθεση χαρακτηριστικων και κ δυνατοτητων.. ενα summary ... αν υπαρχει ηδη απαντηση οποιος ξερει να ενημερωσει θα ειμαστε υποχρεοι :)

καλησπερα...

τελικα ξερουμε αν θα εχει gps η a-gps? αν δεν κανω λαθος το υποβοηθουμενο (a-gps)χρειαζεται να εχω παροχη ιντερνετ στη συσκευη ? για να παρουμε μια ενημερωση γιατι αν ισχυει για καποιους που δεν εχουν ιντερνετ στο κινητο (τουλαχιστον μεσω συνδεσης...) τι μπορουν να κανουν για να χρησιμοποιησουν ουσιαστικα τους εκαστοτε maps του???

επισης αν καποιος το εχει ηδη με καποιο τροπο αν κανει μια λεπτομερη παραθεση χαρακτηριστικων και κ δυνατοτητων.. ενα summary ... αν υπαρχει ηδη απαντηση οποιος ξερει να ενημερωσει θα ειμαστε υποχρεοι :)

Έχει A-GPS

Λεπτομερή χαρακτηριστικά ΕΔΩ

Άδραξε τη μέρα

Κανονικό δέκτη GPS έχει το οποίο, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να έχεις σύνδεση. Επιπρόσθετα, αν ο χρήστης το επιθυμεί, μπορείς να ενεργοποιήσεις το A-GPS (υποβοηθούμενος δέκτης) το οποίο κατεβάζει ελάχιστα δεδομένα (~5ΚΒ) αλλά βοηθάει τα μέγιστα να λοκάρει πολύ πιο γρήγορα η συσκευή σου.

Για περισσότερες λεπτομέριες περι A-GPS, διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ και συγκεκριμένα την ερώτηση #15 GPS, A-GPS και η πρώτη χρήση.

Απ'οτι θυμαμαι το a-gps ειναι οπως ειπε υποβοηθουμενο gps (assisted gps) και συνδέεται με δορυφόρο της κινητής τηλεφωνίας.

Είναι ως και x3 φορές γρηγορότερο. Λοκάρει αρκετά γρήγορα.

Το κινητό έρχεται κοντά στα 580 €. Αρκετά θα έλεγα...

http://www.skroutz.gr/s/78664/Sony-Ericsson-Idou.html?keyphrase=sony+ericsson+satio

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

λοιπον δε ξερω τι λετε,αλλα το κινητο που το εχω δυο μερες μου αρεσει πολυ!

με αρκετη χρηση wifi,βιντεακια,φωτος,μηνυματα και ομιλια περιπου μια ωρα,μου εχει βγαλει περιπου 1μιση μερα....χωρις ακομη να στρωθει καλα και η μπαταρια ετσι?

τωρα το gps αμεσο και χωρις to Agps,φωτογραφιες πολυ καλες(οταν βρω χρονο θα ανεβασω μερικες με μερα και καποιες με ελαχιστο φως).Ο ηχος του ακουστικου και η ποιοτητα ειναι σε υψηλα επιπεδα(πιο καλα απο το Ν97 που εχω).

επεισης τα αρνητικα του για μενα ειναι οτι οντως ειναι σπαστικο να εχεις διαφορετικα port και οχι το πλεον διαδεδομενο mini-usb port που θα εκανε την ζωη ολων μας ευκολοτερη και δε θα χρειαζοταν να κουβαλαμε 10διαφορετικα καλωδια.ενα αλλο μειονεκτημα που ελπιζω να διορθωθει αμεσα,ειναι να εχουμε ενα pc suite γιατι τωρα ή εγω δεν εχω βρει και ειμαι γκαβος που δε το εχω δει πουθενα ή ηταν μεγαλη πατατα της sony να βγαλει ενα κινητο χωρις κατι πολυ βασικο....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Απ'το site της SE είναι διαθέσιμη η δική της σουίτα,στην έκδοση 6.0.007.Είναι κοινή για όλα τα τηλέφωνά της των τελευταίων χρόνων.

Να ρωτήσω κάτι?

Διάβασα κάπου, πως ο πιο καλός τρόπος να στρώνεις Li-Po μπαταρία , είναι με το να την φορτίζεις μέχρι ενός σημείου (δεν θυμάμαι πόσο:( ) και μετά να την εξαντλείς. Και αυτή η διαδικασία για 4 με 5 φορές...

Ισχύει??Ή καλύτερα η ''πατροπαράδοτη'' πρώτη φόρτιση των 11 ωρών??

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Ειναι που θα ημασταν απο τις πρωτες χωρες που θα παραλαμβαναμε http://www.se-store.co.uk/ :lol:

Η Ελλάδα είναι απ΄τις πρώτες χώρες που παραλαμβάνει :)

Να ρωτήσω κάτι?

Διάβασα κάπου, πως ο πιο καλός τρόπος να στρώνεις Li-Po μπαταρία , είναι με το να την φορτίζεις μέχρι ενός σημείου (δεν θυμάμαι πόσο:( ) και μετά να την εξαντλείς. Και αυτή η διαδικασία για 4 με 5 φορές...

Ισχύει??Ή καλύτερα η ''πατροπαράδοτη'' πρώτη φόρτιση των 11 ωρών??

Τίποτα απ'αυτά δεν ισχυει.Φόρτιζέ την όπως θες

Απ'το site της SE είναι διαθέσιμη η δική της σουίτα,στην έκδοση 6.0.007.Είναι κοινή για όλα τα τηλέφωνά της των τελευταίων χρόνων.

επειδη τελικα μαλλον δεν ειμαι εγω ο γκαβος,αλλα οι δυο διαφορετικοι υπολογιστες μου....στο netbook (xp)που εχω,οταν πηγα να το κατεβασω το Pc suite,υπηρχε κανονικα χωρις να με ρωταει για το πιο μοντελο εχω και το κατεβασα κανονικα!ιταν πηγα τωρα απο τον υπολογιστη τον "κανονικο"(Svista)δε το εβρισκα πουθενα,εκτος αν εβαζα καποιο αλλο μοντελο ωστε να το κατεβασω......τωρα αυτο...ειναι οντως κουλο!

τεσπα το θεμα λυθηκε παντως....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

Αφου στην Αγγλια διατιθεται και στην Ελλαδα ακομα τιποτα πως ειμαστε απ'τις πρωτες??

Εε ρε m8 είναι ένα πακέτο χωρών οι πρώτες χώρες... πχ

13/10 Αγγλία-Σουηδία-Γαλλία

14/10 Γερμανία

15/10 Δανια-Ισλανδία-Ιταλία-Νορβιγία

16/10 Ελλάδα

Αυτές πχ είναι ημερομηνίες που δίνει η εταιρία,και τις κατατάσει σαν τις πρώτες χώρες.Σαν να λέμε πακέτο 1,και το πακέτο 2 να έχει χώρες άλλες,με διαφορετικές ημερομηνίες που και καλά θα είναι πιο μαζική διανομή. Αφού μας έχουν στο πακέτο 1,που είναι οι πρώτες χώρες,θα τ πάρουμε την μέρα που πρέπει,εννοώ ότι όχι ντε και καλά επειδή Αγγλία μας ήρθε 13 πρέπει και στις άλλες χώρες του 1ου πακέτου να πάει την ίδια μέρα..:)

Πάντως το πρωί φεύγω να πάω να βρώ εταιρία να το πάρω (ελπίζω να είναι διαθέσημο,και όχι μόνο στο se-store .)

- - - -

Καλησπερα παιδια απο τι εχω δει το εχουν παρει καποια παιδια απο εδω ε ? απο που ? Ηλεκτρονικα καταστηματα ? επισης να κανει κανεις κανα ολοκληρωμενο ρεβιου η ζηταω πολλα ? xD :):rolleyes:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εε ρε m8 είναι ένα πακέτο χωρών οι πρώτες χώρες... πχ

13/10 Αγγλία-Σουηδία-Γαλλία

14/10 Γερμανία

15/10 Δανια-Ισλανδία-Ιταλία-Νορβιγία

16/10 Ελλάδα

Αυτές πχ είναι ημερομηνίες που δίνει η εταιρία,και τις κατατάσει σαν τις πρώτες χώρες.Σαν να λέμε πακέτο 1,και το πακέτο 2 να έχει χώρες άλλες,με διαφορετικές ημερομηνίες που και καλά θα είναι πιο μαζική διανομή. Αφού μας έχουν στο πακέτο 1,που είναι οι πρώτες χώρες,θα τ πάρουμε την μέρα που πρέπει,εννοώ ότι όχι ντε και καλά επειδή Αγγλία μας ήρθε 13 πρέπει και στις άλλες χώρες του 1ου πακέτου να πάει την ίδια μέρα..:)

Πάντως το πρωί φεύγω να πάω να βρώ εταιρία να το πάρω (ελπίζω να είναι διαθέσημο,και όχι μόνο στο se-store .)

16/10? μπορεις να στειλεις λινκ να δουμε που το γραφει? ή απλα τυχαια σαν παραδειγμα το αναφερεις? στο expansys.com πριν λιγο καιρο ελεγαν 16...και τωρα λενε 20/10..αλλα λογια να αγαπιωμαστε :P

Όσο για την μπαταρία:

Όταν πάς να αγοράσεις ένα κινητό, ο/η ηπάλληλος σου δίνει οδηγίες να το φορτίσεις 8ωρο. :wacko:

Παιδιά , αυτό δεν ισχύει. Είναι κουτό απο την στιγμή που έχει φορτίσει να μένει άλλες 6 ώρες στην πρίζα.

Για να "στρώσει" η μπαταρία όπως πρωτοαναφέρθηκε, πρέπει να φορτίζεται το κινητό όταν εξαντλέιται τελείως η μπαταρία . Αυτό πρέπει να συμβει στην αρχή 3-4 φορές. Οι επιδόσεις της είναι best μετα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Ένα σημαντικό μείον του τηλεφώνου

SAR: 1,58

Και για του λόγου το αληθές http://systest.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/sarinformation/satio?lc=en&cc=gb

Άδραξε τη μέρα

Και για του λόγου το αληθές http://systest.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/sarinformation/satio?lc=en&cc=gb

Aντε ωραια θα ζεσταινω και το φαγητο μου το μεσημερακι με μια μονο κληση..:food:

1,58??Πανε καλα εκει στην Ιαπωνοσουηδία;;:lol::X

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Για να "στρώσει" η μπαταρία όπως πρωτοαναφέρθηκε, πρέπει να φορτίζεται το κινητό όταν εξαντλέιται τελείως η μπαταρία . Αυτό πρέπει να συμβει στην αρχή 3-4 φορές. Οι επιδόσεις της είναι best μετα...

Ούτε καν αυτό χρειάζεται.Η ίδια η SE στις οδηγίες χρήσης του τηλεφώνου συνιστά μάλιστα να φορτίζεται πριν η μπαταρία φτάσει στο τέρμα της.

1,58??Πανε καλα εκει στην Ιαπωνοσουηδία;;:lol::X

Αν δεν είναι τυπογραφικό λάθος τότε πράγματι η SE έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω, τη στιγμή που οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου -βλέπε π.χ. Samsung Omnia HD- έχουν μειώσει το sar σε επίπεδα κάτω του μισού σε σχέση με αυτό που δηλώνει το κορυφαίο SE:(

Άδραξε τη μέρα

16/10? μπορεις να στειλεις λινκ να δουμε που το γραφει? ή απλα τυχαια σαν παραδειγμα το αναφερεις? στο expansys.com πριν λιγο καιρο ελεγαν 16...και τωρα λενε 20/10..αλλα λογια να αγαπιωμαστε :P

Παράδειγμα ήταν φίλε,στην τύχη..

Παίδες μόλις έγινα και εγώ κάτοχος της συσκευούλας!! Μόλις τελειώσω τις δουλειές θα το ξεπακετάρω να το δώ,και να σας τo δείξω.

- - - -

Αν δεν είναι τυπογραφικό λάθος τότε πράγματι η SE έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω, τη στιγμή που οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου -βλέπε π.χ. Samsung Omnia HD- έχουν μειώσει το sar σε επίπεδα κάτω του μισού σε σχέση με αυτό που δηλώνει το κορυφαίο SE:(

Από πότε τα επίπεδα SAR ενός πομποδέκτη αποτελούν δείγμα τεχνολογικής ανωτερότητας; :rolleyes:

Καμία σχέση..Με την ίδια λογική,το Aino με SAR 0.74 W/kg είναι τεχνολογικά καλύτερη υλοποίηση απ'το Satio..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...