Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλεπω οτι θα αρχισουμε να το παραγγελνουμε ολοι απ'εξω γιατι αν περιμενουμε απο την ελληνικη αγορα σωθηκαμε...H Sonyericsson που πηρα τηλεφωνο δεν εχουν καμια ενημερωση...

Eδώ επιχειρήματα για να μισήσεις το satio......

Καλά τα άλλα , αλλά αυτή η μπαταρία???:(

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Δεν ενεργοποίησαν λέει το kinetic scrolling σε ολόκληρο το μενού αλλά στο multimedia μενού και στην ενεργή αναμονή!!! Στις πρωτότυπες συσκευές είδα το kinetic scrolling, παρατήρησα τι όποιες ελλείψεις αλλά, υπέθεσα ότι μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή, θα υποστηρίζεται παντού. Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και τραγικοί.

Και όπως έχω ξαναπεί, μόνο και μόνο για την έλλειψη του usb και της υποδοχής 3,5", δεν θα αγόραζα την συσκευή. Ανεπίτρεπτο μία συσκευή που παρουσιάζεται ως entertainment, να μην έχει τα βασικές αυτές υποδοχές.

Καλά αυτό , εμένα ακόμα η μπαταρία με καίει...

Τόσο ωραίο κινητό και τόσο χάλια μπαταρία.....

Αυτή την χρονιά έχω αλλάξει 3 φορές άποψη για νέα συσκευή , και ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω!!!:(

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Τι ειναι αυτοι μια σωστη δουλεια δεν κανουν. Μου βαζουν kinetic scrolling και δεν το χουν σε ολο το μενου?

Τουλαχιστον θα το εχουν στο browser η θα κανουν και κει γκαφα ολκης?

Στο άρθρο αναφέρεται:

"...but I wish this was extended to the browser most importantly, as well as the regular Contacts list."

Να δούμε αν στον browser έχουν κάνει καλή δουλειά (έστω και χωρίς Kinetic scrolling) ή θα έχει τα ίδια χάλια του HD.

Sony Ericsson Satio hits the shelves, costs a fortune

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_hits_the_shelves_costs_a_fortune-news-1163.php

550 ευρουλάκια μόνο :p

Το εχω 2 μερες και λογω της δουλειας μου κανω αρκετα τηλεφωνα. Μεχρι το βραδυ η μπαταρια ειναι πανω απο τη μεση. Δεν εχω αντιμετωπισει απολυτως κανενα προβλημα σχετικα με την αυτονομια, ισως κραταει ακομα περισσοτερο απο κατι αλλα κινητα.

Αν "το παιζεις" συνεχεια με wifi, gprs, gps κλπ, λογικο ειναι να πεσει λιγο, αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....για να μη πω για τις φωτογραφιες που βγαζει!:-)

Ελληνικης αντιπροσωπειας ειναι σε οριτζιναλ συσκευασια με ελληνικο μενου. Πιστευω οτι ειναι απο τα πρωτα κομματια που ηρθαν Ελλαδα.....δεν ειναι demo ουτε δειγμα και παει σφαιρα!

Απο αγγελια το πηρα.

Λογικα απο Δευτερα θα σκασει μυτη στα Ελληνικα μαγαζια κινητης...:happy:

Sony Ericsson Satio hits the shelves, costs a fortune

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_hits_the_shelves_costs_a_fortune-news-1163.php

550 ευρουλάκια μόνο :p

Παρα πολυ καλη τιμη κατα την γνωμη μου..Μην ξεχνατε οτι το c905 οταν πρωτοβγηκε εκανε 505 ευρω και dumpphone...

Poco X3 nfc 6/128

Η αλήθεια είναι ότι παρ ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό η Ελληνική αντιπροσωπεία κοιμάται ύπνο βαθύ.:( Σε επικοινωνία μου σήμερα μαζί τους μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει.:OΠαρ όλο που τους είπα ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό αυτοί συνέχιζαν να δηλώνουν άγνοια. Μου είπαν να τους ξαναπάρω τηλέφωνο την άλλη εβδομάδα μήπως έχουν κάποια νεώτερη ενημέρωση!!!!!!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ:lol::lol::lol::lol:

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Ελληνικης αντιπροσωπειας ειναι σε οριτζιναλ συσκευασια με ελληνικο μενου. Πιστευω οτι ειναι απο τα πρωτα κομματια που ηρθαν Ελλαδα.....δεν ειναι demo ουτε δειγμα και παει σφαιρα!

Απο αγγελια το πηρα.

Ποσο αν επιτεπεται?? Μπορουμε να βρουμε αλλο ενα??

Δεν το χρειάζεσαι και αν υπάρχει, το μόνο που κάνει είναι να επιβαρύνει την λειτουργία της συσκευής.

υπαρχει περιπτωση να διαθετει antivirus για το ιντερνετ?????????

Oχι γιατι δεν το χρειαζεται. Δεν υπαρχει ιος για τα symbian.

Υπαρχουν antivirous εφαρμογες αλλα ειναι αχρηστες και τζαμπα θα φορτωσει κανεις την συσκευη του.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Σχετικα καλη τιμη. Συγκριτικα με παλαιοτερα high-end μοντελα της εν λογω εταιριας ειναι μια χαρα.

δηλαδη δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε??????

Κανενας απολυτως.

ξερουμε τίποτα νεοτερο για το ποτε παει στα μαγαζια? και σε ποια θα παει πρωτα?

Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

ξερουμε τπτ νεοτερο για το ποτε παει στα μαγαζια? και σε ποια θα παει πρωτα?

το ματιάσαμε...δεν το πιστεύω!!!! Από κει που θα έβγαινε σήμερα,δίνει παράταση άλλες 3 μέρες http://www.se-store.co.uk/ !

- - - -

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...