ktari Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Παιδιά, μπορείτε να απαντήσετε σε μια ερώτηση ενός νέου μέλους που θέλει τόσο πολύ αυτό το κινητό και είναι άσχετος από Internet στο κινητό (εγώ είμαι αυτός:p) ; Επειδή δεν κατάλαβα, το Satio θα έχει mobile internet ή κανονικό Internet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Eχει προσβαση στο ιντερνετ μεσω wifi που σημαινει οτι μπαινεις δωρεαν αν βρεις ελευθερο δικτυο η αν εχεις wifi σπιτι σου. Επισης εχει και 3g mobile internet που μπαινεις στο ιντερνετ μεσω του παροχου κινητης τηλεφωνιας που εχεις με τις αναλογες χρεωσεις καθε φορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktari Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Eχει προσβαση στο ιντερνετ μεσω wifi που σημαινει οτι μπαινεις δωρεαν αν βρεις ελευθερο δικτυο. Επισης εχει και mobile 3g internet που μπαινεις στο ιντερνετ μεσω του παροχου κινητης τηλεφωνιας που εχεις με τις αναλογες χρεωσεις καθε φορα. Ναι ναι αυτό το ξέρω :happy:(δεν είμαι τόσο άσχετος :p), απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως το Internet θα είναι για παράδειγμα σαν του C905? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Γιατι περιμενες εσυ να το δεις σημερα??:lol: Ειπαμε μετα τις 20 Οκτωμβριου. ωραια εχουμε 28 που ειναι??????? οεο??? δεν το βλεπω για φετος παντως..... η σονυ θα τα κανει σαν το x1 θα το βγαλει 3 χρονια μετα... εεεεε,για αγγλία έλεγα:p . Αλλά όπως έγγραψα το βρήκα και για τισ 7/10.. Κοιτάξτε τώρα που θα κατέβω κέντρο,να παω στο πανεπηστήμιο να κάνω εγγραφή θα περάσω από Ο2, να δούμε ή καλύτερα να ρωτήσω.. Όοοοοοχι,μην λες τέτοια δν θέλουμε σε 3 χρόνια!!Τώρα άμεσα το θέλουμε,μιας και τα κινητά μας τα φτήνουν(το δικό μου τουλάχιστον τα παίζει) :!: Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 :!: - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καινούρια τιμή στο e-bay.... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Καινούρια τιμή στο e-bay.... Με την ισοτιμια ειναι στα 595 ευρω. Τοσα πιστευω οτι θα το βρεις και στην Ελλαδα οποτε δεν νομιζω πως αξιζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 ωραια εχουμε 28 που ειναι??????? οεο??? δεν το βλεπω για φετος παντως..... η σονυ θα τα κανει σαν το x1 θα το βγαλει 3 χρονια μετα... Από σήμερα ξεκίνησε το shipping-η παράδοση.Δεν υπαινίχθη η εταιρία ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Η τελικά ημερομηνία κυκλοφορίας του Sony Ericsson Satio (aka Idou) Τελικά έχει Symbian S60 V5 γιατί δεν θυμίζει καθόλου Symbian; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Έχει και είναι το S60 5th Ed. ίδιο με εκείνο των Nokia, μόνο που η SE μετέτρεψε μερικά σημεία του (διαφορετικό Skin, προσθήκη μικρών εφαρμογών κτλ) ώστε να θυμίζει περισσότερο SE συσκευή και έτσι να διαφοροποιηθεί από το UI του ανταγωνιστή της, βλέπει όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο να αγοράζεις SE κινητό και τούτο να θυμίζει απροκάλυπτα Nokia! Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Έχει και είναι το S60 5th Ed. ίδιο με εκείνο των Nokia, μόνο που η SE μετέτρεψε μερικά σημεία του (διαφορετικό Skin, προσθήκη μικρών εφαρμογών κτλ) ώστε να θυμίζει περισσότερο SE συσκευή και έτσι να διαφοροποιηθεί από το UI του ανταγωνιστή της. :love: (σε άσπρο) Και παίρνει .sisx (κάπως έτσι) εφαρμογές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 :love: (σε άσπρο) Και παίρνει .sisx (κάπως έτσι) εφαρμογές; Προφανώς.... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Έχει και είναι το S60 5th Ed. ίδιο με εκείνο των Nokia, μόνο που η SE μετέτρεψε μερικά σημεία του (διαφορετικό Skin, προσθήκη μικρών εφαρμογών κτλ) ώστε να θυμίζει περισσότερο SE συσκευή και έτσι να διαφοροποιηθεί από το UI του ανταγωνιστή της, βλέπει όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο να αγοράζεις SE κινητό και τούτο να θυμίζει απροκάλυπτα Nokia! Πάλι καλά να λες,γιατί η Samsung στο Omnia HD άφησε την ίδια δόμηση με την NOKIA και επικρατεί ένας αχταρμάς στη δόμηση του μενού-που είναι εντελώς ηλίθια- και την ευχρηστία-που είναι περιορισμένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Αυτό και το Ν97 είναι iPhone killers όπως φαίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Δεν Μπορείς να τα συγκρίνεις διότι ανήκουν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες. Στα multimedia ναι,ίσως είναι καλύτερα,στην εμπειρία πλοήγησης μάλλον το μήλο τους φοράει τα γυαλιά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Αυτό και το Ν97 είναι iPhone killers όπως φαίνεται. Xμ οχι δεν θα το λεγα. Ειδικα για το Ν97 πολλα bugs εχω ακουσει. Και οπταν μια εταιρια βγαζει μια high-end συσκευη οπως το Ν97 και μετα απο λιγο σου βγαζει μια σχεδον ολοιδια (Ν97 mini) σημαινει οτι δεν ξερουν τι θελουν και το βαρος της εξεληξης του μοντελου που θα πεσει. Οταν λες kotsianis πλοηγηση μιλας για gps navigation η για internet browsing? Aν μιλας για ιντερνετ το μηλοφωνο ειναι ετη μπροστα. Α και κατι αλλο. Για kinetic scrolling ξερουμε αν θα υποστιριζει εξαρχης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Για Ίντερνετ μιλάω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Το internet browsing του Μήλου κανένα δεν το ξεπερνά.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Όπως σας είπα θα έκανα την βόλτα μου από τα καταστήματα,έτσι και έκανα. Ρώτησα σε vodafone,orange,t-mobile,o2 και μάλιστα σε διπλά καταστήματα.Από τις απαντήσεις που μου έδωσαν πάνω-κάτω έβγαλα το συμπαίρασμα ότι μέσα Οκτώβρη θα είναι διαθέσημο ..Μόνο ένα κατάστημα της Ο2 μου είπε Νοέμβριο!!!! Αυτά από μένα.. (συγνώμη για την γραφή sms,θα το διορθώσω) Ααα κλέψαν το άρθρο μου αυτοί στο άλλο site :P ,το βράδυ λέγαμε για 7/10 για uk .Αλλά τούτοι εδώ στα μαγαζία δεν ήταν και πολύ ενημερωμένοι. - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Α και κατι αλλο. Για kinetic scrolling ξερουμε αν θα υποστιριζει εξαρχης? Ναι, έχει κανονικά και, στην συσκευή που είχα πιάσει, δούλευε μια χαρά. Στον browser, φαινόταν να μην δουλεύει αλλά, πάει καιρός από τότε και μπορεί να έχουν κάνει καλή δουλειά στο διάστημα που μεσολάβησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAFAEL14 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 μισο για να καταλαβω π.χ. η whats up που εχει δωρεαν ιντερνετ με 4 ευρω τον μηνα θα μπορω να το χρησιμοποιησω ???????η μμπα????γιατι κατι ακουσα οτι θα μπορει αν μπαινει απο wifi αλλα δν θα μπορει αν μπαινει απο mobile internet? να μπαινει * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 μισω ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτη απ τισ ημερομηνιες πια ειναι η ανακοινωση αφιξης στην ελλαδα.......????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Μην μπλέκεσαι :) 28 Σεπτεμβρίου(δηλαδή σήμερα)ξεκίνησε η διανομή.Υπολόγισε σε περίπου 2,5-3 εβδομάδες να φτάσει στα καταστήματα.Μην ξεχνάς άλλωστε πως ακόμη και το Πλαίσιο που το φέρνει πρώτο-πρώτο στην Ελλάδα δεν το έχει καν ακόμη στην ιστοσελίδα για προπαραγγελία. ;) Οπότε,υπομονή!Δε χάθηκε κι ο κόσμος για μια συσκευή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ο κοσμος δεν χαθηκε , η υπομονη ομως ειδικα για καποιους που το περιμενουν απο τον Ιουλη :p αντε αντε να ερθει να το δουμε απο κοντα την πιστη μας εχει βγαλει πια :mad::lol: Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ο κοσμος δεν χαθηκε , η υπομονη ομως ειδικα για καποιους που το περιμενουν απο τον Ιουλη :p αντε αντε να ερθει να το δουμε απο κοντα την πιστη μας εχει βγαλει πια :mad::lol: τί Ιούλης τί Οκτώβρης! Αλλά ναι αφού μου έχει μπει στο μάτι η συσκευή,την θέλω άμεσα.. Εεε οι ημερομηνίες παίχτηκαν πριν! Για Ελλάδα δεν ξέρω. - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Η ημερομηνία είναι στάνταρ για όλες τις χώρες-εφόσον το λειτουργικό είναι έτοιμο για την εκάστοτε περιοχή(βλέπε X1 το οποίο κυκλοφόρησε 4 μήνες αργότερα στην Ελλάδα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts