Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα καλα,ποιος ειναι αυτος ο...αερας και που εχει καταστημα?:blink::worry::lol:

wind = αέρας :p:)

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν πρόκειται να το έχει ούτε ο...αέρας ούτε ο Γερμανός ούτε κανένας την Παρασκευή,καθώς η διάθεση απ'την ίδια την SE θα ξεκινήσει στις 28 του μηνα..Εκτός κι αν δεν πιστεύετε την ίδια την ανακοίνωση της SE και εμπιστεύεστε τον κάθε καταστηματάρχη.

στην σημερινη μου επικοινωνια με την wind οχι δεν ξερουν ποτε θα βγει δεν ξερουν καν το κινητο:wacko:

Παιδια το κινητο το ειδα. Ενας γνωστος γνωστου το εχει. Δεν τον βολευει λογο ελειψης ελληνικων χαρακτηρων και γλωσσας. Δεν ξερω τι θα κανει , ισως επικοινωνισω μαζι του. Δειχνει πολυ ωραιο και μοιαζει μεγαλο αρκετα. Η καμερα του φαινεται πολυ ικανη αλλα ισως να με ξεγελανε τα χρωματα οθονης.*

*Renoir > Viewty II σε θεμα ποιοτητα καμερας

Renoir < Viewty II σε θεμα χρωματων.

Ισως στον υπολογιστη να αποδιδονται χαλια , για τον λογο οτι το κινητο εχει πλασαριστει ως walkman!

camera : 2.05'

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Aρα απο 28 και βλεπουμε μετα μεχρι να φτασει σε ολα τα καταστηματα.

Δεν νομιζω να γινουν και αναρπαστα τις πρωτες μερες.

:blink::blink::blink: ΓΙΑΤΙ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΗ γιατι ??? εχω βαρεθει να περιμενω ελεος πια :mad::worry::X

Υπαρχει περιπτωση μεχρι το δεκεμβρη να εχει πεσει η τιμη του ?? αν εχει βγει μεχρι τοτε βεβαια XD :p

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

:blink::blink::blink: ΓΙΑΤΙ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΗ γιατι ??? εχω βαρεθει να περιμενω ελεος πια :mad::worry::X

Υπαρχει περιπτωση μεχρι το δεκεμβρη να εχει πεσει η τιμη του ?? αν εχει βγει μεχρι τοτε βεβαια XD :p

28 Σεπτεμβριου έχω την εντύπωση ότι θα γίνει το launch αν θυμαμαι καλα.

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Mην αγχωνεσαι για 28/9 μιλαμε. Την εχει φοβηθει το ματι σου ε?:lol:

Παντως στην κατηγορια του satio παιζει εδω και ποσο καιρο το omnia hd και η SE κοιμαται!

Για θυμηστε μου η οθονη του resistive ειναι ετσι?

Mην αγχωνεσαι για 28/9 μιλαμε. Την εχει φοβηθει το ματι σου ε?:lol:

Παντως στην κατηγορια του satio παιζει εδω και ποσο καιρο το omnia hd και η SE κοιμαται!

Για θυμηστε μου η οθονη του resistive ειναι ετσι?

Αν θυμαμαι καλα ναι ειναι resitive .

Οσο φανταζεσαι το περιμενω απο τν Ιουλι μην σου πω και απο Ιουνη . Αντε να δουμε δηλαδη αν γινει το release 28/9 ποτε θα κυκλοφορισει Καλα χριστουγεννα θα εχει μπει 2010 και ακομα δεν θα εχει κυκλοφορησει :mad::cry::X

Φιλικά Σπύρος

Απ'τις 20 Οκτώβρη και μετά η κυκλοφορία στην Ελλάδα-είμαστε απ'τις πρώτες χώρες που το παραλαμβάνουν.

Kotsianis μολις μου εφτιαξες το απογευμα αρα Οκ χριστουγενιατικο δωρο βρεθηκε μενει να τουσ ψησουμε να μας το παρουν :p:D

Φιλικά Σπύρος

.......................:p

Xμ δεν το νομιζω. Οσοι το περιμενετε οπλισθηται με υπομονη. Θα μου πειτε ποσο ακομα αλλα...

..............................ς:p

Άντε πάλι...Χεχε!OXI 4 ημέρες,καλύτερα 30 μέρες πες για νά'σαι σίγουρος!ΔEN κυκλοφορεί 28 αυτού του μήνα,αλλά προς τα τέλη του επόμενου!

Tutorial με κάποιες gps υπηρεσίες.....
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

.....................:p

φιλε μου καλοσηρθες στο myphone απλα προσεχε λιγο τους χαρακτηρισμους σου διοτι δεν ειναι chat εδω.

αντε καλο νεο ηταν αυτο που διαβασα σημερα σχετικα με την κυκλοφορια του κινητου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Aυτο πρεπει να ναι οταν βγηκε ως idou ακομη γιατι δεν του εχουν αλλαξει ακομη το ονομα.

Ασε που η τιμη του ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Μακαρι :rolleyes: οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα για εμας που εχουμε απελπιστει να περιμενουμε

Τιμη λογικα θα κυμαινετε εκει καπου ε ? 600 με 500 ? εκει καπου ?

Φιλικά Σπύρος

Δεν μπορουν να το βαλουν στα 600! To Οmnia HD το βρησκεις στα ηδη 500.

Γιατι να επιλεξει κανεις το Satio αν εχει 600 ευρω? Για τα 12 Μρ? Ποση διαφορα θα εχει?

Ασε που το omnia εχει και AMOLED capacitive οθονη με οτι αυτο συνεπαγεται.

παντως ειμαι πολυ περιεργος να δω αν κραταει τις ρυθμισεις της καμερας αν κλεισεις το καλυμμα του φακου και το ξαναανοιξεις(πραγμα για το οποιο δεν φημιζονται οι symbian συσκευες...):rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

Εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες παντος στεφανω αλλα μην ξεχνας οτι εδω περα το κοστος μια συσκευης ποτε δεν ειναι οσο θα επρεπε να ειναι λογικα και με βαση τν ανταγωνισμο και υπαρχουν εκεινοι που θα το παρουν επειδη εχει 12 mp χωρις να τους νοιαξει η τιμη αν συμφερει πραγματικα ;)

Φιλικά Σπύρος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...