Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα guide ...οι εστω μερικες οδηγιες ...για συνδεση του notebook μου μεσω irDA με το κινητο για συνδεση στο Internet over GPRS ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (11 Οκτ. 2004 , 10:47)

Κανενα guide ...οι εστω μερικες οδηγιες ...για συνδεση του notebook μου μεσω irDA με το κινητο για συνδεση στο Internet over GPRS ?

http://www.ppcw.net/?itemid=1369&catid=90

Στήστο να παίζει μέσω USB και μετά απλά γύρνα το σε IR

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Thanx αλλα ο driver ειναι μονο για XP ..το notebook μου εχει 98 ...και δε περνει ΧΡ ...οποτε ?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αλλα τρία προβλήματα:

1. Τα MMS δεν λέει να τα στείλει με τίποτα! Ολες οι ρυθμίσεις φαίνονται πως είναι σωστές (TIM) σύμφωνα με το site της ACE Hellas. Στο outbox, ανάβει το G, το πράσινο βελάκι πάνω στο μήνυμα, και μετά από λίγη ώρα σταματάει βγάζοντας το ρολόι. Το ίδιο για όσες φορές του έχω ορίσει να κάνει retry, μέχρι που το κάνει abort βάζοντας το X.

2. Επίσης στον MMS composer δεν μπορώ να επιλέξω τον παραλήπτη από τον κατάλογο κάνοντας αναζήτηση; Πρέπει υποχρεωτικά να περάσω όλον τον κατάλογο μέχρι να φτάσω στο όνομα που θέλω;

3. Σε πειράματα που έκανα πριν αρχίσω την κανονική λειτουργεία του κινητού, ενώ το είχα κάνει synchronise με το Outlook έσβησα όλα τα contacts από το Outlook (με σκοπό να τα ξαναπεράσει από την συσκευή το έκανα), αλλά αντίθετα τα έσβησε και από την συσκευή. Επειδή έχω πολλά contacts, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων όμως. Νομίζω πως έχω ορίσει πως 'device overrides pc', δεν θα έπρεπε να μου κάνει αυτό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (10 Οκτ. 2004 , 18:16)

Murdof έχω μια άπλή και φιλική ερώτηση μόνο να σου κάνω.

Εγώ προσωπικά έχω συσκευή της ACE-Hellas αλλά ξέρω τουλάχιστον άλλα 5 άτομα που έχουν αγοράσει το τηλέφωνο από το εξωτερικό. Θα ήθελα να μου απαντήσεις τι προσβλέπει η ACE-Hellas με το κλείδωμα της ROM. Θέλω μια ειλικρινή απάντηση σε παρακαλώ. Αυτά που έχω διαπιστώσει εγώ μέχρι στιγμής είναι κάποιους δυσαρεστημένους χρήστες που αγόρασαν το κινητό από το εξωτερικό λόγω του ότι εκεί έχει την μισή τιμή και τα "έχουν πάρει" με το κλείδωμα και από την άλλη τους χρήστες των τηλεφώνων της ACE Hellas που όπως και εγώ νιώθουμε τουλάχιστον εξαπατημένοι με τα λεφτά που δώσαμε για το συγκεκριμένο κινητό.

Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω εγώ για το κλείδωμα της ROM είναι μια απίστευτη κερδοσκοπία και αν κάνω λάθος σε παρακαλώ εξήγησέ μου με επιχειρήματα ποιο είναι το λάθος του σκεπτικού μου. Δεν θεωρώ απάντηση στην διπλάσια τιμή της συσκευής το κόστος εξελληνισμού της συσκευής. Και από την άλλη αν αυτό το κόστος είναι σημαντικό γιατί οι κάτοχοι συσκευών του εξωτερικού δεν έχουν δικαίωμα αγοράς της ROM;

Προφανώς η ACE-Hellas δνε θέλει να απαντήσει ή δεν έχει κάποια καλή απάντηση. Και πριν λίγες μέρες που βγήκε η νέα ROM παρόλο που γράφτηκαν πολλά δεν πήρε θέση. Με γεια της με χαρά της.

Εγώ πάντως που δεν σηκώνω την κοροϊδία το SPV E200 το πούλησα και με τα ίδια λεφτά αγόρασα ένα C500. Έτσι και αλλιώς το menu στα αγγλικά το έχω, οπότε μόνο το T9 δεν θα έχω. Όμως μηνύματα δε γράφω ποτέ.

Οπότε εγώ χαιρετώ τους φίλους στο forum αυτό και τους συνιστώ να πράξουν το ίδιο με μένα προτού η τιμή των συκσκευών τους πέσει και άλλο.

Άλλωστε μόλις έρθει το 8010 πόσο θα το δίνουν? Όσο και το 8080. Άρα το τελευταίο θα πάει άπατο. Ούτε 200 Ευρώ δε θα πιάνει.

Και όποιος αγοράσει C500 ξέρω τρομερό κόλπο για ναα αφαιρεθεί το σήμα της Orange χωρίς να φαίνεται τίποτα. Άρα και εξωτερικά σαν το 8010 θα είναι. Όποιος ενδιαφέρεται PM.

Επειδή εδώ συζητάμε για το Qtek 8080 και προβλήματα που έχουν οι χρήστες με αυτό και πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε, όποιος έχει πρόβλημα με την ACE-Hellas να στείλει email εκεί και όχι να περιμένουν από εμένα να απαντήσω εκ μέρους της!

Όποιος θέλει να στείλει email στο qtek@ace-hellas.gr με τις απορίες του γιατί εδώ γράφετε-γράφετε και απάντηση δε θα πάρετε!

Κλείνω το offtopic και καλό είναι να κρατάμε το thread καθαρό για όσους έχουν απορίες για το 8080 και όχι απορίες για το τι κάνει η ACE-Hellas!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (11 Οκτ. 2004 , 13:17)

Thanx αλλα ο driver ειναι μονο για XP ..το notebook μου εχει 98 ...και δε περνει ΧΡ ...οποτε ?

Παίζει με 2000/XP οπότε κάνε upgrade σε 2000!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Χαιρετώ όλους τους φίλους του qtek 8080.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κάποιος,για το εξής πρόβλημα που έχω:έχω αγοράσει memory card 128 mb,όμως πολλές φορές δεν την αναγνωρίζει,και πρέπει να την βγάζω και να την ξαναβάζω...Τι φταίει?Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ??Οποιος εχει την καλωσύνη,ας μου απαντήσει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nasos (11 Οκτ. 2004 , 13:40)

Αλλα τρία προβλήματα:

1. Τα MMS δεν λέει να τα στείλει με τίποτα! Ολες οι ρυθμίσεις φαίνονται πως είναι σωστές (TIM) σύμφωνα με το site της ACE Hellas. Στο outbox, ανάβει το G, το πράσινο βελάκι πάνω στο μήνυμα, και μετά από λίγη ώρα σταματάει βγάζοντας το ρολόι. Το ίδιο για όσες φορές του έχω ορίσει να κάνει retry, μέχρι που το κάνει abort βάζοντας το X.

Kane post ta settings pou exeis na ta sygrinoume me ta dika mou. Exo TIM kai ta MMS doulevoun mia xara.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nasos (11 Οκτ. 2004 , 13:40)

Αλλα τρία προβλήματα:

2. Επίσης στον MMS composer δεν μπορώ να επιλέξω τον παραλήπτη από τον κατάλογο κάνοντας αναζήτηση; Πρέπει υποχρεωτικά να περάσω όλον τον κατάλογο μέχρι να φτάσω στο όνομα που θέλω;

3. Σε πειράματα που έκανα πριν αρχίσω την κανονική λειτουργεία του κινητού, ενώ το είχα κάνει synchronise με το Outlook έσβησα όλα τα contacts από το Outlook (με σκοπό να τα ξαναπεράσει από την συσκευή το έκανα), αλλά αντίθετα τα έσβησε και από την συσκευή. Επειδή έχω πολλά contacts, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων όμως. Νομίζω πως έχω ορίσει πως 'device overrides pc', δεν θα έπρεπε να μου κάνει αυτό;

1. Εαν είσαι 100% σίγουρος ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές, τότε βεβαιώσου και από την ΤΙΜ ότι έχει ενεργοποιηθεί το MMS. Τέλος κάνε μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο.

Εγώ σου είπα ξανά βάλε το καινούριο firmware που έχει έτοιμες τις ρυθμίσεις!

2. Δυστηχώς έτσι είναι φιαγμένη η εφαρμογή!

3. ΛΑΘΟΣ!!!! Με τη λογική αυτή θα σβήνεις ένα τηλέφωνο από το Outlook και δε θα σβήνεται ποτέ από το 8080! Όσο έχεις το ίδιο partnership γίνεται συγχρονισμός. Τα overrides ισχύουν σε νέο partnership και σε conflicts!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagiog (11 Οκτ. 2004 , 14:35)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του qtek 8080.Θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζει κάποιος,για το εξής πρόβλημα που έχω:έχω αγοράσει memory card 128 mb,όμως πολλές φορές δεν την αναγνωρίζει,και πρέπει να την βγάζω και να την ξαναβάζω...Τι φταίει?Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ??Οποιος εχει την καλωσύνη,ας μου απαντήσει

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα σου να λυθεί με το firmware upgrade!

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Οκτ. 2004 , 14:40)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα σου να λυθεί με το firmware upgrade!

Οκ θα τσεκάρω το firmware,ευχαριστώ πολύ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Οκτ. 2004 , 14:30)

Παίζει με 2000/XP οπότε κάνε upgrade σε 2000!

Οχι αυγο..κοκο

Δε με επιασες.... το hardware ειναι απαρχιωμενο

amd k6-2 533... 64 mb ram ( τα 8 τα περνει η vga)

Με 98 ειναι super power...χωρια που θελω και τα 98 μου ..κανουν καποια πραγματα που δεν κανουν τα ΧΡ

Τελικα η υποστηριξη της Microsoft της HTC/Qtek/I-mate κτλ κτλ δεν ειναι και οτι καλυτερο ...τοσα χρονια με τα Siemens παντα εκανα τη δουλεια μου...βεβαια δεν εχουν ουτε την εμβελεια ουτε το ευρος αγορας της siemens (που ουτως η αλλως εχει ισως τη καλυτερη υποστηριξη )οποτε και πραττουν αναλογως λιγα

θα μου πεις τωρα για να απαντησω στον εαυτο μου... εδω η MS επαψε να υποστηριζει επισημα τα 98...τι περιμενες..να βγαλει driver για αυτα ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Οκτ. 2004 , 14:28)

Επειδή εδώ συζητάμε για το Qtek 8080 και προβλήματα που έχουν οι χρήστες με αυτό και πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε, όποιος έχει πρόβλημα με την ACE-Hellas να στείλει email εκεί και όχι να περιμένουν από εμένα να απαντήσω εκ μέρους της!

Όποιος θέλει να στείλει email στο qtek@ace-hellas.gr με τις απορίες του γιατί εδώ γράφετε-γράφετε και απάντηση δε θα πάρετε!

Κλείνω το offtopic και καλό είναι να κρατάμε το thread καθαρό για όσους έχουν απορίες για το 8080 και όχι απορίες για το τι κάνει η ACE-Hellas!

Και αυτό πρόβλημα της συσκευής είναι για πολλούς. Αλλά τα καλά και συμφέροντα. Στην μπανανία που ζούμε κανείς δεν έχει ποτέ ευθύνη μόνο απαιτήσεις. Και η ACE-Hellas ποτέ δεν απάντησε σε αντίστοιχα e-mail που έχω στείλει και εγώ και πολύ άλλοι εδώ μέσα.

Βέβαια από ότι έχω καταλάβει κάποια σχέση έχεις με την ACE-Hellas και γιαυτό απευθύνθηκα σε σένα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση τότε ζητώ ειλικρινά συγνώμη ενωπίον όλων εδώ μέσα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (11 Οκτ. 2004 , 15:53)

Και αυτό πρόβλημα της συσκευής είναι για πολλούς. Αλλά τα καλά και συμφέροντα. Στην μπανανία που ζούμε κανείς δεν έχει ποτέ ευθύνη μόνο απαιτήσεις. Και η ACE-Hellas ποτέ δεν απάντησε σε αντίστοιχα e-mail που έχω στείλει και εγώ και πολύ άλλοι εδώ μέσα.

Βέβαια από ότι έχω καταλάβει κάποια σχέση έχεις με την ACE-Hellas και γιαυτό απευθύνθηκα σε σένα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση τότε ζητώ ειλικρινά συγνώμη ενωπίον όλων εδώ μέσα.

Για πες μου ποιος έστειλε e-mail και δεν του απαντήσανε και θα ρωτήσω τα παιδιά στο τεχνικό τμήμα και θα σου πω.

Μη προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις!

Ξέρω ότι τα παιδιά απαντάνε e-mail ακόμα και από το σπίτι τους βράδια και Σαββατοκύριακα γιατί αυτό που κάνουν το γουστάρουν.

Προκαλώ άτομα εδώ μέσα που έστειλαν e-mail με πρόβλημα και δεν έλαβαν άμεσα απάντηση να βγούν και να το πούν, όπως και άτομα που εξυπηρετήθηκαν άμεσα για να καταλάβουμε τελικά έαν έχεις δίκιο ή όχι.

Προσωπικά εγώ για εσένα έχω καταλάβει ότι δεν έχεις Qtek 8080 καθώς ήσουν ο πρώτος που ανέφερες το restart και κάνεις τόση φασαρία για να χρησιμοποιήσεις παράνομο λογισμικό.

Κανένας από τους πελάτες της ACE-Hellas ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΘΕΙ σε αυτό το thread παρά μόνο όσοι θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ τη ROM!

Δεν το πιστεύω ότι οι moderators έχουν αφήσει ολόκληρες συζητήσεις περί πειρατείας να υπάρχουν σε αυτό το thread!

Όποιος το πήρε από το Expansys να πάει να παραπονεθεί στο Expansys! Η τιμή πριν το Expansys αγοράσει 1000 κομμάτια και τα βγάλει στο σφυρί ήταν ακριβώς η ίδια με αυτή που έχουμε εμείς.

Γιατί φωνάζετε;;;;;

Ότι προσφορά κάνει ο ένας πρέπει να κάνει και ο άλλος;

Δηλαδή εαν πας στο Πλαίσιο και σου πει ότι σου δίνω το "Qtek 2020 με δώρο ένα καρτοκινητό" θα πας και στη ΤΙΜ και θα απαιτήσεις την ίδια προσφορά;

Το "ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ" δεν το ξέρετε;

Η αγορά είναι ελεύθερη και όποιος θέλει να υποστηρίξει σωστά ένα προϊόν το κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ. Όποιος θέλει να κάνει την αρπαχτή βγάζει στο σφυρί 1000 κομμάτια χωρίς να μπορεί να τα υποστηρίξει σωστά.

Λυπάμαι για όσους την "πάτησαν" αλλά αυτά έχει η ζωή!

Ας κατηγορήσουν τους ευατούς τους και όχι άλλους που δεν τα έβαλαν κάτω τα πράγματα να τα υπολογίσουν σωστά.

Όλα αυτά τα λέω γιατί έκατσα και έκανα και εγώ μετάφραση και κάνω ακόμα για 9090 και δε γουστάρω βρε φίλε όταν εγώ ήμουν το καλοκαίρι στο γραφείο και μετέφραζα το 8010 και εσύ ήσουν για μπανάκι στη θάλασσα να πάρεις τη δουλειά μου δωρεάν!

Η εταιρία με πληρώνει για μια δουλειά ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ πάνω σε ανθρώπους και εργασία και δεν μετακκινεί κουτάκια όπως άλλοι.

Εαν αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνεις 34 χρονών άνθρωπος τότε τι άλλο να σου πω;

Σημ.: Τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις και πως βλέπω το όλο θέμα

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Οι moderators ελέγχουν χωρίς να παρεμβαίνουν στο thread και κάθε thread. Το Myphone δεν εκπροσωπεί ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο τον Administrator του και τα μέλη που δουλέυουν για αυτό. Προσφέρει δωρεάν τον χώρο αυτό που γράφετε ΟΛΟΙ... για να εκφράζουν τις απόψεις τους, τοσο οι εκπρόσωποι εταιριών, όσο και απλοί χρήστες, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για τα λεγόμενά τους.

Όλοι κρίνονται εδώ αγαπητέ katsj, γιαυτό καλό είναι πριν προσβάλλεις ή θίξεις κάποιον, ή ένα όνομα, να έχεις αποδείξεις γιαυτό. Αν δεν έχεις μόνος σου καταστρέφεις την εικόνα σου...

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί το off topic. Λύστε το με PM's. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (11 Οκτ. 2004 , 15:52)

θα μου πεις τωρα για να απαντησω στον εαυτο μου... εδω η MS επαψε να υποστηριζει επισημα τα 98...τι περιμενες..να βγαλει driver για αυτα ?

Θα στο έλεγα αλλά αφού το είπες μόνος σου :p

Τα smartphones υποστηρίζονται από Windows 2000 και μετά!

Είδες καλή η Microsoft; Επιτέλους τώρα θα αγοράσεις τώρα και ένα καινούριο laptop που τόσο το καθυστερούσες! :p

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (11 Οκτ. 2004 , 21:55)

Για πες μου ποιος έστειλε e-mail και δεν του απαντήσανε και θα ρωτήσω τα παιδιά στο τεχνικό τμήμα και θα σου πω.

Μη προσπαθείς να κερδίσεις εντυπώσεις!

Ξέρω ότι τα παιδιά απαντάνε e-mail ακόμα και από το σπίτι τους βράδια και Σαββατοκύριακα γιατί αυτό που κάνουν το γουστάρουν.

Σε αυτό ίσως να έχεις δίκιο έτσι μου είπαν εμένα και δεν τους ξέρω προσωπικά. Εγώ όποτε ζήτησα κάτι με e-mail γιατί έχω ελληνικό Qtek (εδώ με συκοφαντείς εσύ και αν θες σου δίνω το IMEI μου να το τσεκάρεις) αλλά όχι για την ROM μου απάντησαν.

Όλα αυτά τα λέω γιατί έκατσα και έκανα και εγώ μετάφραση και κάνω ακόμα για 9090 και δε γουστάρω βρε φίλε όταν εγώ ήμουν το καλοκαίρι στο γραφείο και μετέφραζα το 8010 και εσύ ήσουν για μπανάκι στη θάλασσα να πάρεις τη δουλειά μου δωρεάν!

Η εταιρία με πληρώνει για μια δουλειά ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ πάνω σε ανθρώπους και εργασία και δεν μετακκινεί κουτάκια όπως άλλοι.

Και σε αυτό συμφωνώ αλλά εν μέρη μόνο, γιατί εγώ δεν είπα να πάρει κάποιος την δουλειά σου, αλλά να έχει το δικαίωμα πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο να την αγοράσει. Αν εσύ (ACE Hellas) δεν θέλεις να βγάλεις χρήματα πρόβλημα σου. Και χωρίς να είναι εξακριβωμένο άκουσα ότι η ROM ήδη κυκλοφορεί ξεκλείδωτη σε κάποιο ρώσικο site. Αν ήξερα πιο είναι θα στο έδινα κιόλας γιατί δεν συμφωνώ με την πειρατεία μιας και εγώ computeras είμαι. Όσο για το Qtek που έκανε reboot στο μήνυμα μου δεν ήταν το δικό μου αλλά ένα SPV ενός φίλου ο οποίος είναι διατεθιμένος να πληρώσει αλλά δεν του δίνετε το δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα την πολιτική σας ας την κρίνουν οι χρήστες του forum που είναι πιο δημοκρατικοί από κάποιους που θέλουν να βουλώνουν στόματα όπως εσύ γιατί δεν σηκώνουν κριτική!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (11 Οκτ. 2004 , 22:48)

Όλοι κρίνονται εδώ αγαπητέ katsj, γιαυτό καλό είναι πριν προσβάλλεις ή θίξεις κάποιον, ή ένα όνομα, να έχεις αποδείξεις γιαυτό. Αν δεν έχεις μόνος σου καταστρέφεις την εικόνα σου...

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί το off topic. Λύστε το με PM's. ;)

Καταρχήν απάντησα εδώ γιατί κατηγορήθηκα δημόσια για κατοχή παράνομου software κάτι που δεν ισχύει και μπορώ να το αποδείξω με το IMEI μου.

Όσο για το αν πρόσβαλα ή έθιξα κάποιον νομίζω αν κοιτάξεις πως έιναι διατυπωμένο το αρχικό μου μήνυμα θα δεις ότι ήμουν ευγενικός ενώ ο murdof είναι ο ευέξαπτος. Το να κρίνω μια εταιρεία είναι δικαίωμα μου. Εδώ ολόκληρα καταξιωμένα περιοδικά και στις στήλες τους γράφουν τα παράπονα των αναγνωστών τους! Και σε αυτό που δεν πήραμε ακόμα απάντηση είναι γιατί δεν την πουλάνε την ROM σε όσους δεν έχουν συσκευή δικιά τους. Αν το αιτιολογήσουν θα το δεχτούμε. Νομίζω ότι είναι ένα λογικό ερώτημα και δεν αποτελεί κόκκινη σημαία για κανέναν!

Τεσπα πολύ ασχολήθηκα με την ACE και το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνω πελάτης τους!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (11 Οκτ. 2004 , 21:10)

Κατι ασχετο . πηρα σημερα ενα bt hands free και το συνδεσα με το 8080 (με την βοηθεια του katsj )

Αυτο που θελω να πω ειναι , οτι ειναι "μαγεια" το να μιλας μεσω bt , δεν περιμενα να ειναι τοσο βολικο !!!!! :)

Δυστυχως και σε αυτο εχω να πω μονο κακα λογια για τα smartphone

To motorola headdset που εχω και δουλευε αψογα με το S55 που ειχα.

Εχει ενα κουμπι μο το οποιο μπορεις να κανεις επανακληση τελευταιου αριθμου / κληση τελευταιου αριθμου / αλλαγη γραμμης..κτλ κτλ

Τιποτα απο ολα αυτα δε δουλευουν στο 8080 ..μπορεις να απαντας και να κλεινεις ... τοσα που κανει το headset μονο τα βασικα δουλευουν

Κοιταξτε ..ολοι εχουν εν μερει δικιο

Η Ace-Hellas εβγαλε κατι το οποια πρεπει να πληρωθει..για αυτο πουλαν πιο ακριβα το 8080...Επισησ ειναι ε3ισου προφανες οτι δε θελουν να πουλισουν την ελληνικη ROM γιατι..ποσο να τη χρεωσουν ? 50 € ? αντε 100€ ..παλι συμφερει να τη παρεις απο το expansys να αγορασεις την ελληνικη αυθεντικη ROM ..αρα παλι χανει η ACE-HELLAS. Για αυτο δε τη πουλανε..

Η αληθεια ομως θα πρεπει να ειναι καπου στη μεση...κοινως πρεπει στα ελληνικα qtek να μειωθει γεναια η τιμη τους ..πανω απο 100-150 € το 8080 (και αλλα τοσα μολις ρθουν τα 8010/8020). Τοτε και 100 € να κανει παραπανο ενα "ελληνικο" qtek .. προτιμηθει.

Παντως υπαρχει και αλλως φταιχτης....ενας 3ος που δεν αναφερεται...

Η Microsoft....γιατι δε βγαζει ελληνικα ? Εστω και μια καποια επιπλεον χρεωση...ας αγορασει τα δικαιωματα μεταφρασης απο την Ace .Υπαρχουν παμπολες διαθεσιμες γλωσσες εκτος απο ελληνικα...ουτε στην ace-hellas θα καταφευγαμε και απο το εξωτερικο θα τα περναμε...οποτε και παλι θα επεφταν οι τιμες της ace

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (11 Οκτ. 2004 , 23:54)

Καταρχήν απάντησα εδώ γιατί κατηγορήθηκα δημόσια για κατοχή παράνομου software κάτι που δεν ισχύει και μπορώ να το αποδείξω με το IMEI μου.

Όσο για το αν πρόσβαλα ή έθιξα κάποιον νομίζω αν κοιτάξεις πως έιναι διατυπωμένο το αρχικό μου μήνυμα θα δεις ότι ήμουν ευγενικός ενώ ο murdof είναι ο ευέξαπτος. Το να κρίνω μια εταιρεία είναι δικαίωμα μου. Εδώ ολόκληρα καταξιωμένα περιοδικά και στις στήλες τους γράφουν τα παράπονα των αναγνωστών τους! Και σε αυτό που δεν πήραμε ακόμα απάντηση είναι γιατί δεν την πουλάνε την ROM σε όσους δεν έχουν συσκευή δικιά τους. Αν το αιτιολογήσουν θα το δεχτούμε. Νομίζω ότι είναι ένα λογικό ερώτημα και δεν αποτελεί κόκκινη σημαία για κανέναν!

Τεσπα πολύ ασχολήθηκα με την ACE και το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνω πελάτης τους!

Ωραία άρα το πήρες νόμιμα και μετά έκανες παράνομη διανομή.

Συγγνώμη για το λάθος αλλά απλά λες:

Οπότε κατέβασα την δεύτερη και το κουφό είναι το εξής, μετά την αναβάθμιση το κινητό φτάνει μέχρι την οθόνη που λέει windows mobile και κάνει πάλι restart και ξανά το ίδιο.

Οπότε έτσι και αλλιώς παραβίασες αυτό που αναφέρεται στη σελίδα που κατεβάζεις το αρχείο ότι είναι για αυστηρά προσωπική χρήση και όπως αναφέρεται και στο FAQ τα Ελληνικά είναι μόνο για πελάτες της ACE-Hellas.

Το γιατί η εταιρία δεν πουλάει το εξηγώ μια χάρα αλλά δεν θέλεις να το καταλάβεις. Τα Ελληνικά bundlάρονται με τις συσκευές και αυτό είναι το πλεονέκτημα (είναι η αναλογία του Πλαισίου με το κατάστημα ΤΙΜ που αναφέρω για παράδειγμα). Άρα έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα σε σχέση με το expnsys (πέρα απο την εγγύηση)

Που είναι δηλαδή το περίεργο;

Εσύ που έχεις την απαίτηση για τα Ελληνικά ρώτησες το expansys ή το κάθε expansys εαν τα προσφέρουν; Γιατί δεν παραπονιέσαι σε αυτούς;

Το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις κάνοντας ΑΣΤΟΧΗ κριτική.

Πολύ σωστά ανέφερες το πρόβλημα με τα SMS και αυτό χρειαζόμαστε για να βελτιώνουμε το προϊόν μας (το αναφέρω εαν δεν το καταλαβαίνεις ακόμα προϊόν μας γιατί είναι αποκλειστικό προϊόν που το διαθέτει η εταιρία στους πελάτες της).

Κριτική που έχεις κάνει:

Ξέρω πολύ καλά ότι φίλησαν κατουρημένες ποδιές στις εταιρείες κινητής για να τους βάλουν στις λίστες συσκευών τους και μόνο μια TIM το έκανε και τώρα το παίζουν και ντίβες.

Ποιος συκοφαντεί τώρα για πες μου;

Εγώ είχα κάποιο στοιχείο (που εσύ δεν το διατύπωσες σωστά) όταν είπα ότι πιστεύω ότι δεν το έχεις αγορασμένο νόμιμα.

Για πες μας εσύ τώρα που ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ;

Δεν έκατσα και το ανέλυσα για ποιον λόγο δεν υπάρχει στη Cosmote και στη Vodafone και ότι αυτό γίνεται σε όλο το κόσμο;

Ήρθες να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους;

Όχι!

Σου ξαναείπα και προηγουμένως ότι οι θέσεις είναι δικές μου και δεν εκφράζουν την εταιρία αλλά πάλι προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο.

Ότι πρόβλημα έχεις με την ACE-Hellas είναι καλό να τα στέλνεις με e-mail για να πάρεις μια επίσημη απάντηση και να μη δημιουργείς ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

Υπάρχει κόσμος που έχει ερωτήσεις και άλλος που θέλει να βοηθήσει και του έρχονται email notifications με τα σενάρια σου.

Επίσης εαν θέλεις στείλε μου με pm το email και το IMEI όπως πρότεινες.

Άντε αφού ασχολήθηκαν και οι Ρώσσοι μαζί μας σημαίνει ότι κάνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ δουλειά και έχει μεγάλη ζήτηση η ROM... Χαίρομαι :-)

Βλέπετε αγαπητοί χρήστες τι προσφέρουμε που μέχρι και οι Ρώσσοι θέλουν να βάλουν Ελληνικά στο τηλέφωνο τους! :confused:

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (12 Οκτ. 2004 , 01:07)

Δυστυχως και σε αυτο εχω να πω μονο κακα λογια για τα smartphone

To motorola headdset που εχω και δουλευε αψογα με το S55 που ειχα.

Εχει ενα κουμπι μο το οποιο μπορεις να κανεις επανακληση τελευταιου αριθμου / κληση τελευταιου αριθμου / αλλαγη γραμμης..κτλ κτλ

Τιποτα απο ολα αυτα δε δουλευουν στο 8080 ..μπορεις να απαντας και να κλεινεις ... τοσα που κανει το headset μονο τα βασικα δουλευουν

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει Handsfree bluetooth profile για να κάνει τα κόλπα που λές άλλα μόνο headset bluetooth profile.

Χρήστης:

Παλαιότερα: