Jump to content

nasos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nasos

  1. Εχω φάει τα λύσακά μου ρε παίδες, και δεν τα καταφέρνω... Προσπαθώ να συνδέσω το laptop μου με bluetooth για να κάνει connect μέσω GPRS/3G στο internet με το Qtek 9000 (O2 XDA Exec για την ακρίβεια) και δεν τα καταφέρνω. Εχω σύνδεση ΤΙΜ... Εχω ένα φτηνιάρικο dongle το οποίο συνεργάζεται με το BlueSoleil. Οσο καιρό είχα το Nokia 9500 έπαιζε μια χαρά. Με το Qtek, το BlueSoleil βλέπει στα available services το DUN και κάνω dial τον αριθμό *99# (χωρίς username/password) και δίνω στα extra settings του modem το +cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr". Απλά μου βγάζει no answer. :cry: Επίσης έχω προσέξει πως έχει μια εφαρμογή το Qtek, την 'Wireless modem'. Εχει επιλογή μόνο USB/Infrared/Bluetooth και το όνομα του access point. Δοκιμάζω κι αυτό, βάζω bluetooth και το όνομα του access point που χρησιμοποιώ για να μπω normal μέσω GPRS/3G και πάλι δεν κάνει τίποτα. Εχετε καμιά ιδέα; :cry: :cry: :cry:
  2. Σε εμπιστεύθηκα και πήγα και το πήρα προχθές το ΒΤ800. Κατέβασα και το extension και παίζουν όλα οκ (ρουφάει πολύ τη μπαταρία πάντως, κατά τις 21:00 χθες είχα μείνει με 20% :worry: ). Thanx για τις πληροφορίες πάντως...! :)
  3. Εχω ένα QTEK 9000 και προσπαθώ να σετάρω το laptop να μπαίνει μέσω bluetooth στο GPRS/3G της TIM, αλλά δεν τα καταφέρνω. Είχα σετάρει το Nokia 9500 που είχα πριν και δούλευε μια χαρά. Εκανα τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και για το QTEK στο Bluetooth DUN αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα;
  4. Εχω φτιάξει ένα POP3 account που δουλεύει κανονικά, αλλά δεν μπορώ να φτιάξω άλλα. Εχει βάλει μόνο του το όνομα 'POP3' σ'αυτό που έχω φτιάξει, δεν μπορώ να κάνω rename με τίποτα, και όταν πάω να φτιάξω ένα καινούργιο παίρνει πάλι το ίδιο όνομο (POP3) με αποτέλεσμα να μου βγάζει μήνυμα λάθους πως θα πρέπει να έχω unique όνομα, αλλά δεν με ρωτάει πουθενά τι όνομα. Καμιά ιδέα;:cry:
  5. Εχει δουλέψει κανείς "αγορασμένο" Destinator PN με το QTEK 9000;
  6. Πήρα σήμερα στα χέρια μου το 9000. Στην πραγματικότητα είναι το XDA Exec από Ο2. Εχω 2 προβληματάκια όμως... 1) Δεν παίρνει τη SIM μου με τίποτα. Εχω ΤΙΜ 2in1. Δοκίμασα Cosmote & Vodafone και δουλεύουν κανονικά. Μήπως δεν του αρέσει το 2in1; 2) Από καμιά 600αριά contacts που έχω στο Outlook, κάνει synchronize καμιά 60αριά. Το ίδιο και με το calendar. Εγκατέστησα το ActiveSync 4.5, αλλά δεν έγινε καμία πρόοδος. Στο Settings/device information έχω: ROM: 1.13.82 WWE / 30-11-05 Radio: 1.04.02 Protocol: 42.37.P8 ExtROM: 1.13.188 WWE Καμιά ιδέα; :cry:
  7. Χαιρετώ την παρέα... Χτύπησα ένα O2 XDA Exec από e-bay το οποίο το περιμένω αυτές τις μέρες. Πριν αρχίσω να το στήνω, μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι η τελευταία ROM και με ποιό τρόπο θα τη βάλω; Ευχαριστώ!
  8. Εκανα reset το Zyxel, το έκανα setup με το wizard και όλα δουλέψανε ρολόι. Αβυσσος η ψυχή των τρανζίστορ!!!
  9. Η γραμμή μου είναι FULL LLU Vivodi. Δηλαδή δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τον ΟΤΕ. Αλλωστε δεν θα μου το λέγανε όταν τους πήρα τηλέφωνο;
  10. Ναι, μια χαρά είναι. Το USB ήταν πάνω σ'ένα Mandrake Linux που εκτελούσε και τα χρέη router/firewall, και το Zyxel το έβαλα όπως το είχα σπίτι, δηλαδή πάνω σ'ένα switch με IP από το ίδιο subnet κάνοντας routing/firewall και το PC Mandrake να είναι τελειός εκτός δικτύου.:blink:
  11. Εχω στο γραφείο μια FULL LLU σύνδεση Vivodi 384/128 και στο σπίτι OTE+ForthNET 384/128 (PSTN). Στο γραφείο έχω αυτή την αηδία το SAGEM USB που έδινε η Vivodi και στο σπίτι ένα Zyxel Prestige 652-R11. Αγόρασα προχθές ένα 3COM Wireless Router/Firewall για το σπίτι και είπα να μεταφέρω το Zyxel στο γραφείο. Αφησα τις ίδιες ρυθμίσεις με το σπίτι, αλλάζοντας μόνο username και password σύμφωνα και με οδηγίες της Vivodi. Η γραμμή κάνει κανονικά synchronise, τα διαγνωστικά δουλεύουν ΟΚ (ATM Loopback test) αλλά σύνδεση δεν κάνει με τίποτα, χωρίς να βγάζει κανένα μήνυμα λάθους, είτε το ρυθμίζω σαν connect on-demand, είτε ως nailed-up connection. Βάζοντας πάλι το USB όλα δουλεύουν ΟΚ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  12. Πήρα πριν μερικές μέρες το Α925, με κλειδωμένες ρυθμίσεις της drei (όπως μάλλον οι περισσότεροι). Η sim μου της ΤΙΜ παίζει κανονικά, άρα δεν ήθελε ξεκλείδωμα. Εκανα λίγο copy/paste τις ρυθμίσεις για MMS από το QTEK 8080 και το μήνυμα φεύγει οκ, αλλά δεν πηγαίνει στον προορισμό του. Καμιά ιδέα; Επίσης, τα εικονίδια (news/spiele/videoclip) που βγαίνουν στην αρχική σελίδα (της drei κι αυτά) μπορούν ν'αλλάξουν, όπως και μερικές default ρυθμίσεις πχ GPRS?
  13. Εχω βρει ένα Nokia 9500 σε πολύ καλή τιμή αλλά είναι χωρίς χαρτιά. Αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω Club Nokia ή μπορώ και μόνος μου μέσω internet ή κάποιο τρίτο κατάστημα; Βασικά, χρειάζεται αναβάθμιση; Να το πάρω; :O
  14. http://www.powerinnumbers.com.au Πρόσφατα πήρα μια Ridata 1GB SD 66x και μου βγήκε περίπου 100 ευρώ με τα μεταφορικά. Εχει και μια άλλη μάρκα 45x ταχύτητας με 75 ευρώ περίπου.
  15. Σημειώστε και πως η Ridata PRO 1GB 66x SD που πήρα από το http://www.powerinnumbers.com.au με 100 ευρώ, δουλεύει μια χαρά στο 8080.
  16. Κάπου είχα διαβάσει (και είχα κατεβάσει) αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά τώρα, ένα πρόγραμμα το οποίο έκανε resize και μπορούσε ν'αλλάξει και το format των video (σε mp4 πχ) ώστε να φαίνονται καλύτερα στο qtek. Το έχει κανείς υπ'όψην του;
  17. Μετά από μία εβδομάδα συμβίωσης με το 8080 και την βοήθειά σας, μπορώ να πω πως τα πάμε μια χαρά. Εκανα και το τελευταίο firmware upgrade. Αλλά... 1. MMS στέλνω/παίρνω κανονικά, αλλά δεν μου βγάζει όνομα αποστολέα/παραλήπτη μηνύματος. 2. Εχει καταφέρει κανείς να κάνει μια ανθρώπινη μεταφορά μέσω bluetooth από τον file manager; Οταν εννοώ ανθρώπινη: επιλογή αρχείου, αποστολή bt, εμφάνιση ονομάτων συσκευών (και όχι MAC address), και επιλογή σε ποιόν να στείλει. Εμένα βγάζει μόνο MAC και το στέλνει όπου θέλει! :cry: Στις ρυθμίσεις πάντως, όταν κάνει scan για νέα devices για bond βγάζει κανονικά τα ονόματα. 3. Στις ρυθμίσεις/beam γιατί συνεχώς βγαίνει off η επιλογή που επιτρέπω να μου στέλνουν κάτι μέσω bt; Την ενεργοποιώ, και μετά από λίγη ώρα έχει βγει πάλι off! 4. Υπάρχει άλλη εφαρμογή εκτός του MMS composer για να κάνει την ίδια δουλειά, αλλά να μπορεί να κάνει scan τον κατάλογο για να επιλέξεις παραλήπτη και να βγάζει το όνομα του αποστολέα; Επίσης, μια που λέτε για SD κάρτες και ταχύτητες, σε μια πιο παλιά σελίδα του topic, κάποιος είχε γράψει για το DigitAlStore με πολύ καλές τιμές για κάρτες. Παράγγειλα πριν 2 μέρες μία Ridata SD 66x 1GB με 100 ευρώ περίπου. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα μου έρθει, θα σας πω εντυπώσεις. Κάτι άλλο μου έκανε (καλή) εντύπωση. Στο σπίτι έχω dsl πάνω σε linux server με proxy. Στις ρυθμίσεις, το 8080 έχει πάρει από μόνο του τις ρυθμίσεις και την local ip του proxy, και όποτε την βάζω στη βάση το καταλαβαίνει και μπαίνει internet μέσω της dsl. Κουφάθηκα!!! :blink:
  18. Αλλα τρία προβλήματα: 1. Τα MMS δεν λέει να τα στείλει με τίποτα! Ολες οι ρυθμίσεις φαίνονται πως είναι σωστές (TIM) σύμφωνα με το site της ACE Hellas. Στο outbox, ανάβει το G, το πράσινο βελάκι πάνω στο μήνυμα, και μετά από λίγη ώρα σταματάει βγάζοντας το ρολόι. Το ίδιο για όσες φορές του έχω ορίσει να κάνει retry, μέχρι που το κάνει abort βάζοντας το X. 2. Επίσης στον MMS composer δεν μπορώ να επιλέξω τον παραλήπτη από τον κατάλογο κάνοντας αναζήτηση; Πρέπει υποχρεωτικά να περάσω όλον τον κατάλογο μέχρι να φτάσω στο όνομα που θέλω; 3. Σε πειράματα που έκανα πριν αρχίσω την κανονική λειτουργεία του κινητού, ενώ το είχα κάνει synchronise με το Outlook έσβησα όλα τα contacts από το Outlook (με σκοπό να τα ξαναπεράσει από την συσκευή το έκανα), αλλά αντίθετα τα έσβησε και από την συσκευή. Επειδή έχω πολλά contacts, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων όμως. Νομίζω πως έχω ορίσει πως 'device overrides pc', δεν θα έπρεπε να μου κάνει αυτό;
  19. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια... Το Outlook δούλεψε μια χαρά τελικά! Οσο για τα MMS σίγουρα πιστεύω πως θα δουλεύουν, αλλά ρώτησα τι πρέπει να κάνω. :o Επίσης, την τελευταία έκδοση ξέρω που μπορώ να την βρω. Πρέπει όμως να την βάλω; Δεν μ'αρέσει η ιστορία με το κλείδωμα του ΙΜΕΙ, αλλά αν διορθώνει κάτι σοβαρό ας τη βάλω. Επίσης ξέρω πως είναι multi-tasking (όπως και το 6600 που είχα), αλλά άλλο ρώτησα. ;) Οπως και στα XP πχ έχουμε το κουμπάκι με το X που κλείνει τα παράθυρα χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουμε στον task manager, όπως και στο 6600 είχαν κουμπάκι exit όλες οι εφαρμογές και μένανε στην μνήμη μόνο αν έβγαινες με το κόκκινο κουμπί No, έτσι λοιπόν ρωτάω και για το 8080. Αλλος τρόπος εκτός από τον task manager δεν υπάρχει για να βγεις από μια εφαρμογή όταν πλέον δεν την χρειάζεσαι ώστε ν'αφήσεις ελεύθερη την μνήμη; :cool:
  20. Αφού κατάφερα και διάβασα και τις 55 σελίδες αυτού του topic :blink: , ήρθε η ώρα και για τις δικές μου απορίες. :p Πήρα το QTek 8080 από κατάστημα της ΤΙΜ με χρήση επιδότησης, πρίν 4-5 μέρες. Το κουτί έγραφε απ'έξω "TIM GR ROM" και την συσκευή πρέπει να την είχανε stock 1-2 μήνες. Εχει ελληνικά μενού (αλλά το έχω στα αγγλικά), bootloader 1.05 και στο about λέει: Operator: 1.7.10.4 Manufacturer: 1.11.10.0 Microsoft: 4.20.13349.0 Language: 1.11.10.0 File System: 4.20.13349.0 1. Υπάρχει νέοτερη version fw, την οποία ΠΡΕΠΕΙ να βάλω; 2. Βάζοντας τι ρυθμίσεις από το site της ACE Hellas για τα MMS, δεν μπόρεσα να στείλω MMS. Ανάβει το G αλλά μετά βγαίνει ένα X στο φακελλάκι του μηνύματος. Είτε με την ρύθμιση στο Internet είτε στο Secure WAP. 3. Οσες φορές προσπάθησα να στείλω μέσω BT κάτι, τα κατάφερα τις περισσότερες. Αλλά αν δεν πάω στον κατάλογο με την ανεύρεση για συσκευές για να κάνω bond, στον file manager μου βγάζει μόνο MAC address και δεν ρωτάει σε ποιόν να το στείλει. Επειδή δεν νομίζω να είναι τόσο βλαμμένο το τηλέφωνο σ'αυτό το θέμα, τι κάνω λάθος και δεν βλέπω όνομα και δεν με ρωτάει που να το στείλει παρά το στέλνει όπου θέλει αυτό; 4. Εκανα εγκατάσταση μερικά themes, τα οποία τα περισσότερα τα έκανα uninstall, αλλά μερικά μου γράφει πως δεν μπορεί να τα κάνει. 5. Εχω αγγλικά XP SP1 με αγγλικό office 2003, και τα ελληνικά μου τα κάνει μαντάρα (όπως και πριν με το 6600 και office XP). Το αποτέλεσμα είναι να μου είναι άχρηστο το synchronise αφού δεν μπορώ να δω τα contacts από το outlook σωστά. Βγαίνουν ???? στα περισσότερα ελληνικά γράμματα, όχι σε όλα. Σε μερικά βγαίνουν τα αντίστοιχα λατινικά, είτε μικρά είτε κεφαλαία. Το ίδιο και στο ημερολόγιο, με το περίεργο όμως πως στο ημερολόγιο από κάποιο στιγμή τα έβγαζε σωστά στο outlook και με ???? στο 8080. 6. Αν βάλω άλλο firmware χάνω τα contacts; 7. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που παίρνει backup τουλάχιστον τα contacts ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Εχω 600 contacts, και πέθανα μέχρι να τα μεταφέρω και να τα μετατρέψω στο qtek (e-mail από το ένα στο άλλο με vcf :wacko: ). 8. Μπορώ στις κατηγορίες business/miscellaneous/personal των contacts να προσθέσω δικές μου ή ν'αλλάξω τις υπάρχουσες; 9. Μπορώ να ορίσω ομαδικά ringtones στα παραπάνω αυτά group; 10. Αν μπεις σε κάποια εφαρμογή και βγείς με το βελάκι (back), τότε by default μένει στο background και τερματίζει μόνο με τον task manager ή υπάρχει άλλος τρόπος να τερματίζει τελείως; Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μην σας κούρασα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σας!
  21. Γειά σας...! Εχω μια μικρή απορία. Εχω ένα laptop με υπέρυθρες και προσπαθώ να το κάνω να μπει στο internet με gprs. Παλαιότερα μ'ένα 3650 το είχα καταφέρει και δούλευε κανονικά, αλλά με το 6600 που έχω τώρα δεν τα κατάφερα ακόμα. Υπάρχει κάποιο tutorial να διαβάσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  22. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα 6, 7, 9 στο account nasosl? Ευχαριστώ! :rolleyes:
×
×
  • Create New...