Jump to content

Τι βάρος έχετε;

nio1975
 Κοινοποίηση

Εσείς που ανήκετε;  

560 members have voted

1. 1. Εσείς που ανήκετε;

• Χοντρός-η
      58
    • Αδύνατος-η
      123
    • Κανονικός-ή
      262
    • Χοντρός αλλά παλιά ήμουν αδύνατος
      46
    • Αδύνατος αλλά παλιά ήμουν χοντρός
      46
    • Υπερυπερβαρος
      25

Recommended Posts

εγώ είμαι 15 κιλά αλλά είμαι 2 χρονων όπως βλέπετε τα στοιχεία μου αριστερά......................

Ε, είσαι λίγο υπέρβαρος :D

η κόρη μου είναι 4 χρονών και είναι 17 κιλά.

L' enfer c' est les autres

• Απαντήσεις 584
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κι εγω ειμαι στο κλαμπ με τις κοιλιες!

εχω το μαξιλαρι του ερωτα! :p

αλλα φετος θα κοψω αρκετα πραγματα και θα ρθω σε κανονικα επιπεδα.

ειχα αδυνατησει αρκετα πριν 3-4 χρονια αλλα μετα τα βαλα σε 2 χρονια μεσα. παλι καλα...

το παν ειναι η διατροφη και να μη τρωμε λιπαρα.

Aχ βρε billako πως τα λες!!!

Πάντως λίγη κοιλίτσα χρειάζεται! Εμένα μου αρέσει :D

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aχ βρε billako πως τα λες!!!

Πάντως λίγη κοιλίτσα χρειάζεται! Εμένα μου αρέσει :D

ειδες ειδες??

και μενα η γυναικα μ'αρεσει να εχει πιασιματακια :happy:

πως τυχαινει και πεφτω στο αναποδο..δεν ξερω...:p

Never Give Up:!:

Join friend!

καλα ολοι στο myphone χοντροι ειστε?

απ'την καλοπεραση!!

Never Give Up:!:

Join friend!

πώς γίνεται ρε συ;

εγώ είμαι 1,79ht και επίσης 78kg, και δεν θα έλεγα πως έχω κοιλιά.

αναλογα που βαζεις τα κιλα ειναι ;)

πχ στα ποδια δεν βαζω κιλα τοσο οσα στην κοιλια..καταλαβες?;)

Εγώ παιδιά είμαι 1.82 και 73 kg.

Παλιότερα (με το ίδιο ύψος) ήμουν 63 κιλά και φυσικά πολύ αδύνατος. Όμως:

1) Έπιασα δουλειά με καλά λεφτά, άρχισα να τρώω αρκετά έξω, έχοντας πλέον ρευστό για ξόδεμα,

2) πήγα στρατό, όπου, με το φαΐ που μας έφτιαχναν, έπρεπε να τρως και μια φρατζόλα ψωμί για να χορτάσεις. Εξάλλου η φρατζόλα είναι καλή παρέα για έναν φρεσκο-χωρισμένο φαντάρο στη σκοπιά... αχχχχχ!

Αποτέλεσμα των (1) και (2) είναι να πάνε τα κιλά στα 73 και η κοιλίτσα στους 10 πόντους πιο έξω :lol: Βλέπετε η γυμναστική έμεινε στην άκρη...

Τώρα πάντως νιώθω πιο στιβαρός (βασταγερός ;) ) και η κοιλιά αρχίζει και μαζέυει. Θέληση να υπάρχει!

[sIGPIC][/sIGPIC] Do not play with others' feelings!

αναλογα που βαζεις τα κιλα ειναι ;)

πχ στα ποδια δεν βαζω κιλα τοσο οσα στην κοιλια..καταλαβες?;)

όσες φορές πήρα κιλά, τα έπαιρνα ομοιόμορφα.

αλλά yeap, έχεις δίκιο. φέρνω στο μυαλό μου πχ τον ξάδερφό μου που έχει λεπτά πόδια, χέρια και πρόσωπο. Αλλά έχει αρκετή κοιλιά.

πάντως, βλέποντας τα post, μου επιβεβαιώνεται και αυτό που βλέπω και στο δρόμο. η νέα γενιά είναι πιο ψηλή από εμάς. αλλά νομίζω αισθητά πιο παχύσαρκοι από ότι είμασταν εμείς στα 15-20 χρόνια μας.

τι συμβαίνει; καλύτερη διατροφή αλλά περισσότερο καθιστική ζωή;

κατσε,προηγηθηκε κ καλοκαιρι :p,πριν ημουν αρκετα σφιχτος,αλλα ενταξει με τον καιρο και το φαι..

εγω προσωπικα..τυχαινει ν εχω καθημερινα 2πλες προπονησεις(μπασκετ 2 ωρες,και γυμναστηριο 1,5ωρα)..

οποτε δεν τιθεται θεμα για καθισιο..:p

ολη μερα στην τσιτα...γενικως δεν ειμαι παιδι π καθεται..να βγαινω θελω κ να βλεπω κοσμο εκτος απο το να αθλουμε..

αν ομως συναντησεις παιδια σε νετ καφε να λιωνουν παιζοντας wow και διαφορα τετοια..τοτε ναι,μιλαμε για την καθιστικη ζωη,αλλα γουστα ειναι αυτα..;)

τι συμβαίνει; καλύτερη διατροφή αλλά περισσότερο καθιστική ζωή;

Θέλει και ρώτημα;

Αν και τα πράγματα πανε προς το καλύτερο λόγω γυμναστικής.

Θέλει και ρώτημα;

Αν και τα πράγματα πανε προς το καλύτερο λόγω γυμναστικής.

Ξέρω γω μωρέ; Εγώ έπαιζα μπάλα ας πούμε πάνω στα τσιμέντα, δίπλα στη Φοντάνα στο Πασαλιμάνι. Ή στο δρόμο του σπιτιού μου, που η κλίση του δρόμου ήταν σαν πίστα σκι.

Τώρα έχει γεμίσει ο τόπος mundialito και γυμναστήρια. Που σημαίνει ότι ο κόσμος (λογικά) αθλείται περισσότερο.

Σαν πολύ κοκκαλιάρηδες σας βλέπω εδώ μέσα.

Ετων 36, 1.92, 144.

Ευτυχώς όχι 1.44, 192.

Θυμάμαι πως κάπου είχα διαβάσει οτι (ΠΟΛΥ χονδρικά!) πρέπει κάποιος να είναι ±10 κιλά απ'ότι είναι στο ύψος για να θεωρείται ΟΚ...

δηλαδή κάποιος που είναι 1,80 πρέπει να είναι ανάμεσα σε 70-90 κιλά (κάτω των 70 θεωρείται λιποβαρής και άνω των 90 υπέρβαρος...)

Οπότε φίλε melaslog καλό θα ήταν να χάσεις μερικά κιλά...

Και γενικότερα παιδιά, τα πολλά κιλά είναι αιτία ΠΟΛΛΩΝ προβλημάτων και στην καθημερινότητα αλλά και γενικότερα στη ζωή μας. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα 'πρεπε να υπερηφανευόμαστε...

Εν ολίγοις, γυμναστείτε γιατί χανόμαστε!!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εγώ αντιθέτως είχα διαβάσει ότι το σωστό βάρος είναι σε κιλά όσα τα εκατοστά μετά την υποδιαστολή στο ύψος. Δηλαδή εγώ που είμαι 1,79 πρέπει να είμαι 79 κιλά. Λίγο απόλυτο μου ακούγεται βέβαια αυτό, αφού κάποιος γυμνασμένος θα έχει αρκετή μυική μάζα.

Αλλά η απόκλιση που δίνεις βρε rain, μου φαίνεται πολύ μεγάλη. Δεν μπορεί 2 άνθρωποι με ίδιο ύψος να διαφέρουν εως 20 κιλά και να είναι και οι δυο οκ.

Εγώ αντιθέτως είχα διαβάσει ότι το σωστό βάρος είναι σε κιλά όσα τα εκατοστά μετά την υποδιαστολή στο ύψος. Δηλαδή εγώ που είμαι 1,79 πρέπει να είμαι 79 κιλά. Λίγο απόλυτο μου ακούγεται βέβαια αυτό, αφού κάποιος γυμνασμένος θα έχει αρκετή μυική μάζα.

Αλλά η απόκλιση που δίνεις βρε rain, μου φαίνεται πολύ μεγάλη. Δεν μπορεί 2 άνθρωποι με ίδιο ύψος να διαφέρουν εως 20 κιλά και να είναι και οι δυο οκ.

Μα δεν είναι ΟΚ...αυτό δεν κατάλαβες... Αν π.χ είναι και οι δύο 1.80 και ο ένας 70 κιλά ενώ ο άλλος 90 τότε σαφώς ο 2ος έχει πρόβλημα (αν και δεν θεωρείται ακόμα υπέρβαρος).

Εν τω μεταξύ, νομίζω πως με λίγα λόγια λέμε το ίδιο πράγμα. Αν το 10 κιλά κάτω είναι το MINIMUM που πρέπει να έχει και το 10 κιλα πάνω το MAXIMUM δεν σημαίνει πως η ιδανική περίπτωση είναι κάπου στη μέση - δηλαδή αυτό που λες και εσύ π.χ. 1,80 και 80 κιλά , 1,79 και 79 κιλά κ.ο.κ.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ετσι εκανα κι εγω οταν ημουν σε διαιτα...καθε βραδυ ειχα βαπτησια (γιαουρτι σε παϊδακια, μαρουλι σε γυρο κλπ):lol:

2 βδομαδες-1,5κιλο?

εγω δεν θα αντεχα...θα τα παρατουσα..

οταν εκανα διαιτα τις 2 πρωτες εβδομαδες ειχα χασει 6 κιλα...:food:

καλη τυχη παντως...μενουν κανα-δυο μηνες πρι βγουμε στις παραλιες, οποτε υπαρχει χρονος ;)

Το 1,5 κιλό σε 2 εβδομάδες για εμένα είναι λες και έχω πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς. Πολλές φορές έχω μείνει στα ίδια κιλά για 6 μήνες...anyway...

φέτος το καλοκαίρι ήταν διαιτητικό χωρίς να το προσπαθώ και πολύ κιόλας. Έπεσε το κλασικό βάπτισμα (γιαούρτι με παξιμάδι βαφτίζει ο δούλος του θεού σε πίτα γύρο παιδικό και πεπόνι και νεκταρίνι σε τριόροφο παγωτό σοκολάτα παρφέ με καραμέλα και σιρόπι). Πολύ μα πολύυυυυυυυυυυυ νερό, γερό πρωινό, νορμάλ μεσημεριανό, μέχρι τις 6 ένα φρούτο ή ένα μπισκότο γεμιστό, πολλά μπάνια.

έπεσε αρκετή πείνα πάντως αν και έκανα την παρανομία να φάω ένα παγωτό στα γενέθλια του άντρα μου. Το αποτέλεσμα πάντως είναι τώρα μετά απο τα μέσα Ιουνίου που άρχισα να προσέχω πιο πολύ να έχουν φύγει απο πάνω μου 4,5 κιλά. Με αποτέλεσμα να περπατάω πολύ καλύτερα και να μην με πιάνει η μέση μου πια απο το βάρος...ευτυχώς δεν πονάει πια...

πρόσθεσα και λίγο διάδρομο κάθε μέρα με λίγο step..και προσπαθώ.

Πάντως τα άσχημα βλέμματα και τα σιγοψυθιρίσματα στην παραλία και όπου να πήγαινα δεν σταμάτησαν....όπως πάντα...τεσπα

Θα κοιτάξω απο φέτος αν μπορέσω οικονομικά να γραφτώ σε κανά γυμναστήριο με χορό ή κάπου που είδα tai chi...ότι μπορεί κανείς.

Για όσους συνεχίζουν την δίαιτά τους και χάνουν καλή συνέχεια σας εύχομαι απο την καρδιά μου :)

Namaste!

Παιδια απο προσωπικη εμπειρια, εχω καταλαβει οτι για να χασει καποιος "πραγματικο" βαρος δηλαδη λιπος (κ οχι μυες), πρεπει αναγκαστικα να κανει αεροβια ασκηση κ μερικα βαρη. Χωρις κατι απο τα δυο, ειναι πολυ δυσκολο κ μαζι με το λιπος θα χανεται κ μυικος ιστος, πραγμα το οποιο ειναι ανεπιθυμητο :(

Οποτε, αν καποιος δεν μπορει να γυμναστει ολοκληρωμενα στο σπιτι, θα πρεπει να παει για 2-3-4 μηνες στο γυμναστηριο αν θελει να κανει σωστη δουλεια...

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

1.77 94kg Είμαι και fun τις δίαιτας τις πάπιας!:lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Παιδια απο προσωπικη εμπειρια, εχω καταλαβει οτι για να χασει καποιος "πραγματικο" βαρος δηλαδη λιπος (κ οχι μυες), πρεπει αναγκαστικα να κανει αεροβια ασκηση κ μερικα βαρη. Χωρις κατι απο τα δυο, ειναι πολυ δυσκολο κ μαζι με το λιπος θα χανεται κ μυικος ιστος, πραγμα το οποιο ειναι ανεπιθυμητο :(

Οποτε, αν καποιος δεν μπορει να γυμναστει ολοκληρωμενα στο σπιτι, θα πρεπει να παει για 2-3-4 μηνες στο γυμναστηριο αν θελει να κανει σωστη δουλεια...

Συμφωνώ με τον Ηλία. Όμως θα επιμείνω περισσότερο στις μικρές καθημερινές συνήθειες, παρά στο γυμναστήριο. Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν την αυτοπειθαρχία για να επιμείνουν μέχρι να μπουν στο "τριπάκι" του γυμναστηρίου. Η πρώτη περίοδος είναι δύσκολη. Πιάνεσαι, πονάς. Σκέφτεσαι το πρωί ότι έχεις να πας στη δουλειά και θα είσαι ράκος.

Και πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε στο μήνα. Μετά από κάνα χρόνο πάλι ξαναγράφονται, και πάλι τα παρατάνε. Εν μέσω δεκάδων προφάσεων: γυρνάω κουρασμένος από τη δουλεια, δεν έχω παρέα κλπ

Καλύτερα να υιοθετήσετε κάποιες συνήθειες όπως η κατάργηση του ασανσέρ που προανέφερα. Ή το να πάτε στο video club με τα πόδια. Εμένα πχ απέχει ένα χιλιόμετρο από το σπίτι και θα μπορούσα να τσιμπήσω το σκούτερ και να πάω σε μισό λεπτό. Αλλά το τηρώ και πάω με τα πόδια. Μετά από λίγο καιρό, αν δοκιμάσετε να ξεκινήσετε γυμναστήριο θα εκπλαγείτε από το πόσο ευκολότερα όλα θα δείχνουν.

Και δεν είμαι από αυτούς που προσέχουν τι τρώνε ή ξεκινάνε δίαιτες. Προχθές κατέβηκα Πειραιά και έφαγα 3 !! λεχματζούν. Αλλά είμαι ο μόνος από τον ευρύτερο κύκλο φίλων και γνωστών σε αυτή την ηλικία, που μεγαλώνω και το σώμα μου βελτιώνεται. Χάρις σε αυτές τις καθημερινές συνήθειες.

Η καλυτερη γυμναστικη ειναι το περπατημα.

Μιση ωρα την ημερα.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Η καλυτερη γυμναστικη ειναι το περπατημα.

Μιση ωρα την ημερα.

Όντως. Κι εγώ περπατάω πάρα πολύ. Το περπάτημα αλλά και το κολύμπι.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εχασα οσο και αν σας φαινεται απιθανο 27 κιλα σε 3 μηνες μονο με περπατημα αν και ετρωγα σαν γου.....νι.:lol:
Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Εχασα οσο και αν σας φαινεται απιθανο 27 κιλα σε 3 μηνες μονο με περπατημα αν και ετρωγα σαν γου.....νι.:lol:

Μεγάλε...:up: Πόσα χλμ έκανες τη μέρα;

Κι εγω είχα χάσει γύρω στα 12 κιλά μέσα σ'ενα τρίμηνο με καθημερινό περπατημα 1-1/2 ωρα τη μέρα και μέσα στο κατακαλόκαιρο.:heat:

Επίσης το μεσημέρι τσάκιζα καμιά πίτσα,2-3 σουβλάκια,ανάλογα.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...