speed_fire08 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 και την μεζούρα με το σημάδι για το ύψος...:lol::lol: lol wraia!:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.63 ύψος και 46 κιλα...:worry: Θέλω 3-4 κιλά αλλά που θα μου πάει,θα τα βάλω:p:O Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.63 ύψος και 46 κιλα...:worry: Θέλω 3-4 κιλά αλλά που θα μου πάει,θα τα βάλω:p:O Αν μείνεις έτσι, είσαι μελαχρινή και δεν καπνίζεις, σε παντρεύομαι. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.77 60 κιλα:D:D Σου λείπουν μερικά κιλά, αλλά εν καιρώ θα τα αποκτήσεις. Σε σύγκριση με το 2005, είμαι περίπου 4 κιλά βαρύτερος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.85 75 κιλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Αν μείνεις έτσι, είσαι μελαχρινή και δεν καπνίζεις, σε παντρεύομαι. :p Έτσι θα μείνω όπως φαίνεται γιατί κάποιος με καταράστηκε και δε βάζω γραμμάριο:p:mad:...Επίσης ούτε καπνίζω..Ωστόσο είμαι ξανθιά,οπότε δε θα φάμε κουφέτα:p:p Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Τα έγραψες ανάποδα ή μου φαίνεται? :p ειχα κανει copy-paste το ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ και μετα οταν τα συπληρωσα δεν κοιταξα με ποια σειρα ηταν:stupid::stupid::whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.80 69 KILA se aristi fisiki katastasi pao poli kala tora teleutaia:-p Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 1.80 υψος 75 κιλα καλα ειναι....? παντως απο της απαντησεις που βλεπω ειμαι μαλλον υπερβαρος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Τέρμα και το ζύγισμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts