duk3r Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Βγήκε η νέα έκδοση FroydVillain 1.7.0 μαζί με τα 2 updates (1.7.1 και 1.7.2) που διορθώνουν κάποια μικροπροβληματάκια. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Βρε παιδιά, έχει πράγματι βγει επίσημη 2.1 για Hero? Στο site της HTC βλέπω ένα "ROM Upgrade"... Αυτή είναι?? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Έχει βγει. Αυτή που είδες όμως δεν είναι η 2.1. Είναι η 1.6, αν δεν απατώμαι. Την 2.1 θα την περάσεις μετά, OTA. Δώσε link για ROM Update. Το ψάχνω εδώ και λίγο καιρό και δεν το βρίσκω Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Δες εδώ. θα χρειαστεί να αλλάξεις χώρα στο support, από Ελλάδα σε United Kingdom. Όσον αφορά στην 2.1, μπορείς να δώσεις οδηγίες, link ή ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει? Ευχαριστώ EDIT: Βρήκα και πέρασα την NEOROM2.0b_FULL από το xda! Όλα παίζουν μία χαρά, με εξαίρεση ένα μικρό προβληματάκι: στην homepage του Sense, στο Clock/Weather Widget αναγράφει μόνο την φράση "Η τοποθεσία μου" και δεν φέρνει δεδομένα καιρού. Η εφαρμογή του καιρού δουλεύει μία χαρά, έχω πετάξει όλες τις άσχετες χώρες, έχω αφήσει μόνο την Αθήνα και φέρνει τα δεδομένα άψογα. Το έψαξα αρκετά στα διάφορα γνωστά fora και είδα ότι το αντιμετωπίζει πολύς κόσμος. Έχω ενεργοποιήσει δεδομένα μέσω WiFi και GPS αλλά τίποτα. Πέταξα και ξανάβαλα το widget, έκανα νέο setup της ROM εκ των μηδενός με wipe αλλά εν ματαίω... Έχει κανείς καμία ιδέα? Edited December 12, 2010 by costasp Νέα ROM Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 να ρωτησω κατι εχει κανεις βαλει καμια 2,2 που να δουλευουν ολα αλλα και να εχει ελληνικα φυσικα για root κινητο μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McKriss Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 να ρωτησω κατι εχει κανεις βαλει καμια 2,2 που να δουλευουν ολα αλλα και να εχει ελληνικα φυσικα για root κινητο μιλαω ναι, η FroydVillain που προαναφέρθηκε έχει ελληνικά παντού και με το Dialer One λύνεται και το πρόβλημα του smart dial Παράθεση about.me/mckriss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Έχετε ενεργοποιημένο το Facebook for HTC Sence; Συγχρονίζει; Είμαι στη 2.1 (3.32.405.2), αλλά από τότε που εγκατέστησα τη 2.1, ούτε το Facebook, ούτε το Twitter βγάζουν notifications... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eeVoskos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 να ρωτησω κατι εχει κανεις βαλει καμια 2,2 που να δουλευουν ολα αλλα και να εχει ελληνικα φυσικα για root κινητο μιλαω Έχω βάλει Floyo 1.2.0 και είναι άψογη. Δεν έχει Sense, το οποίο σημαίνει ...τρελή ταχύτητα. Επιπλέον είναι σταθερότατο. Μετά το root δεν υπάρχει επιστροφή στις rom της μαμάς-HTC. Είναι απλά απαράδεκτες και το καταλαβαίνεις μόνο όταν βάλεις custom rom. Παράθεση Follow the path of the shepherd... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς το Google Maps 5.0 στο Hero? Το χω κανονικά μέσω market enabler στο hero μου αλλά την επιλογή Offline caching που βλέπω στο μενού εδώ στο 3.00 λεπτό δεν την έχω εκεί. Με αποτέλεσμα να κατεβάζει πάντα τους χάρτες από την αρχή. Έχετε καμιά ιδέα; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzac Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς το Google Maps 5.0 στο Hero? Το χω κανονικά μέσω market enabler στο hero μου αλλά την επιλογή Offline caching που βλέπω στο μενού εδώ στο 3.00 λεπτό δεν την έχω εκεί. Με αποτέλεσμα να κατεβάζει πάντα τους χάρτες από την αρχή. Έχετε καμιά ιδέα; και εκτος αυτου δεν βλεπω να δουλευουν οι λειτουργιες του 3d με τα 2 δαχτυλα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisad Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Προσπαθω να βαλω μια RUU_Hero_htc και μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με το τηλεφωνο μεσω usb και να κανω ελεγχο στην συνδεση. Η συνδεση βεβαια ειναι ενταξει αφου δουλευει σε ολα τα αλλα κανονικα... Ξερει καποιος να με βοηθησει στο τι να κανω πριν το πεταξω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Ευχαριστω εκ'των προτερων. Edited January 6, 2011 by ioannisad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 καλημερα παιδια πως μπορω να περασω τις επαφες μου απο το τηλεφωνο στη sim.δοκιμασα καποιες εφαρμογες που βρηκα αλλα δε λειτουργησαν. Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Καλησπέρα! :) Αν και δεν έχω το hero, ο μόνος τρόπος που είχα βρεί για το wildfire ήταν να πάς στις επαφές, να πατήσεις πάνω σ'ένα όνομα και μετά μενού->περισσότερα κι έχει επιλογή να τις περάσεις στις sim. Υπάρχουν κι εφαρμογές που υποτίθεται κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά ένας φίλος εδώ μέσα είπε ότι δεν του δούλεψαν ούτε εκείνου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckphone Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Παιδιά ξαφνικά ο ήρωας εμφάνισε πρόβλημα στο κάτω μέρος της οθόνης που χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση για να λειτουργήσει, στην αρχή το έριξα στο λογισμικό αλλα και με επανεγκατάσταση δεν δούλεψε. Φοράω floyo 1.2.0 with android 2.2 για να το πάω για σέρβις υποθέτω οτι πρέπει να το κάνω downgrade στο official htc sence έχετε να προτείνετε κάνα καλό howto? Φοράω amon ra 1.7 Παράθεση Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα φίλε μου! To site που έχει τις "official" roms είναι αυτό. Νομίζω κατεβάζεις αυτήν που σου αντιστοιχεί και τρέχεις το αρχείο στο pc. Ψάξε στο xda όμως γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν έχω και το hero ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comorizzo Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 παιδια εμενα εχει χαλασει το τρακμπολ ....και θελω να κανω αναβαθμιση στην .95 και πρεπει να πατησω alt+s μηπως ξερει κανεις πως γινεται χωρις τη χρηση τρακμπολ....ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Με το κουμπί της έντασης του ήχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Working OpenglES 1.1 on HTC Hero To έχετε δοκιμάσει; Αναφορές λένε ότι δουλεύει και φέρνει βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comorizzo Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Με το κουμπί της έντασης του ήχου δεν ανταποκρίνεται :cry: 3 μερες παλευω να το κανω αναβαθμιση στην 2.1 και το μονο που εχω καταφερει ειναι να αναβαθμησω τη ρομ..πφφ μια βοηθεια οποιος μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos13778 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 μπορει καποιος παιδια να μου πει αν γινεται κ πως μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα μνημης απο μνημη τηλεφωνου γιατι ολο γεμιζει?????η αν τουλαχιστον υπαρχει καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 μπορει καποιος παιδια να μου πει αν γινεται κ πως μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα μνημης απο μνημη τηλεφωνου γιατι ολο γεμιζει?????η αν τουλαχιστον υπαρχει καποια εφαρμογη. Χρειάζεσαι Android 2.2+ και πρέπει η εφαρμογή να το υποστηρίζει. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Working OpenglES 1.1 on HTC Hero To έχετε δοκιμάσει; Αναφορές λένε ότι δουλεύει και φέρνει βελτίωση. Το δοκίμασα πριν καμιά βδομάδα πριν δώσω το Hero στην αδερφή μου (πήρα το DHD) αλλά δεν είδα καμιά διαφορά προσωπικά. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos13778 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Χρειάζεσαι Android 2.2+ και πρέπει η εφαρμογή να το υποστηρίζει. Ευχαριστω.Αρα για hero ακατορθωτο γιατι δεν νομιζω να βγει τετοια αναβαθμιση.......:( Εδω δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση σε 2.1.....(προσωπικα εχω κανει κ εχει βρει μονο το μερος πρςτο της αναβαθμισης) Edited February 12, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lothar Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Χθες το βραδυ εκανα check για software upgrade κι μου περασε την 3.36.405.1 (6mb). Καμια αλλαγη δεν ειδα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 παιδια την 2.1 που μπορω να τη βρω και πως να την εγκαταστησω??? και στο κινητο εχω οτι εχει απο το εργοστασιο... :cry: Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts