jose1985beck Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Χμμμ.. Νόμιζα δεν υπάρχει ελληνικός χάρτηε για copilot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Υπάρχει, και μπορείς να τον κατεβάσεις και απευθείας από μέσα από το Copilot και τον αποθηκεύει στην SD card φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stfan Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Herο. Διάβασα το post και θέλω να ρωτήσω: Θα βάλω την επίσημη ROM απο http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all Και τέλος?δεν κάνω τιποτα άλλο, φτίαχνει το lag, ελληνικά,ολα? Για ποιο λόγο να βαλω(τι διαφορές έχει) το 2.8 - MoDaCo Custom ROM?? Και άν πρέπει να τη βάλω, πρέπει κανω τα επισημα updates πρώτα και μέτα κανω το root με modaco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Γιατί κάθετι παράνομο, πάντα τραβάει θόρυβο. Εννοείς παράνομο το root????????????????????????????????????????????????? :X:X:X:X Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ναι guys, το root δεν είναι παράνομο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Herο. Διάβασα το post και θέλω να ρωτήσω: Θα βάλω την επίσημη ROM απο http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all Και τέλος?δεν κάνω τιποτα άλλο, φτίαχνει το lag, ελληνικά,ολα? Όλα εκτός από smart-dialing στις ελληνικές επαφές :) Για αυτό είτε περιμένεις είτε βάζεις μια custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Όλα εκτός από smart-dialing στις ελληνικές επαφές :) Για αυτό είτε περιμένεις είτε βάζεις μια custom rom. οπως?????κανενα link????? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 οπως?????κανενα link????? Όρεξη για διάβασμα έχεις; http://android.modaco.com/category/409/htc-hero-hero-modaco-com/ Δες κ αυτόν το πολύ απλό οδηγό για πρωτάρηδες. http://android.modaco.com/content/absolute-beginners/294639/simple-newbie-guide/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigasiga Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Αύριο θα έχω στα χέρια μου το Herο. Διάβασα το post και θέλω να ρωτήσω: Θα βάλω την επίσημη ROM απο http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all Και τέλος?δεν κάνω τιποτα άλλο, φτίαχνει το lag, ελληνικά,ολα? Για ποιο λόγο να βαλω(τι διαφορές έχει) το 2.8 - MoDaCo Custom ROM?? Και άν πρέπει να τη βάλω, πρέπει κανω τα επισημα updates πρώτα και μέτα κανω το root με modaco? η επίσημη ρομ με τα ελληνικά του είναι φίνα, και το lag έχει διορθωθεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Εκνευριστικό είναι το εξής: Έστω ότι την πρώτη φορά που το ανοίγεις μετά από wipe όντως δεν επιλέγεις english. Τότε το κινητό (αναγνωρίζοντας ελληνική SIM) έχει μενού στα αγγλικά, αλλά και ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν περάσεις την Modaco Custom ROM έχεις πρόσβαση στο More Locale (τωρα και από το Market). Αν ομως κάνεις το "λάθος" να δοκιμάσεις τα ελληνικά τότε δεν υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση οπότε μένεις all the way ελληνικά ή αγγλικά. Το Greek Input keyboard δε με ικανοποιει καθώς δε συμβαδίζει με το Sense UI και δε με σώνει στο μέγεθος των Sms ΑΝ δεν έχω κάποια μεγάλη παράλειψη, αυτό είναι το μόνο σπάσιμό μου με το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Εκνευριστικό είναι το εξής: Έστω ότι την πρώτη φορά που το ανοίγεις μετά από wipe όντως δεν επιλέγεις english. Τότε το κινητό (αναγνωρίζοντας ελληνική SIM) έχει μενού στα αγγλικά, αλλά και ελληνικό πληκτρολόγιο. Αν περάσεις την Modaco Custom ROM έχεις πρόσβαση στο More Locale (τωρα και από το Market). Αν ομως κάνεις το "λάθος" να δοκιμάσεις τα ελληνικά τότε δεν υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση οπότε μένεις all the way ελληνικά ή αγγλικά. Το Greek Input keyboard δε με ικανοποιει καθώς δε συμβαδίζει με το Sense UI και δε με σώνει στο μέγεθος των Sms ΑΝ δεν έχω κάποια μεγάλη παράλειψη, αυτό είναι το μόνο σπάσιμό μου με το τηλέφωνο εχω την modaco 2.8 με Αγγλικο gui και την επιλογή για ελληνικο ή αγγλικο πληκτρολογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 εχω την modaco 2.8 με Αγγλικο gui και την επιλογή για ελληνικο ή αγγλικο πληκτρολογιο... Μέσω MoreLocale English kai English(Greek) ? Τότε κάτι δεν κάνω εγώ σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Μέσω MoreLocale English kai English(Greek) ? Τότε κάτι δεν κάνω εγώ σωστά.. ακριβως ετσι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ακριβως ετσι...:) Θα φάει ένα wipe σύντομα για να δούμε τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 nstasino, διάλεξε από το morelocale, English(Greece), και μετά πήγαινε Settings -> Applications -> Manage Applications -> Touch Input -> Clear data. Υγ. Το πιθανότερο είναι να χαθούν όλες οι αποθηκευμένες λέξεις που έχεις βάλει στο λεξικό εσύ... Damn, τώρα όμως είδα ότι με αυτόν τον τρόπο δεν λειτουργεί το smart-dialing στα ελληνικά. Θέλει Greek στο MoreLocale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 nstasino, διάλεξε από το morelocale, English(Greece), και μετά πήγαινε Settings -> Applications -> Manage Applications -> Touch Input -> Clear data. Υγ. Το πιθανότερο είναι να χαθούν όλες οι αποθηκευμένες λέξεις που έχεις βάλει στο λεξικό εσύ... Σωστός! Νόμιζα οτι ειναι μονο για το λεξικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltiadiss Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλησπέρα! Χρειάζοαι επειγόντως κινητό και μόλις απέρριψα το SE Satio. Παλιότερα είχα TO HTC iMate PocketPc και ήταν όντως πρωτοποριακό, αν εξαιρέσουμε το μέγεθος (φυσικό, αφού ήταν 2 σε 1) και... τις φωτογραφίες! Αυτό είναι και τώρα το πρόβλημά μου, καναδυό που είδα εδώ είναι επιεικώς χάλια :lol: - έχετε κάτι να με συμβουλέψετε; Μού αρέσει να τραβάω φωτό με το κινητό, γι αυτό και σκεφτόμουν το Satio και το Pixon12. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Πως συνδέονται τα λεγόμενά σου με το HTC Hero; :confused: Εάν θες συγκρίσεις... δες ή άνοιξε ένα θέμα στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Ενδιαφέρον :) http://www.htcheroblog.com/2009/10/28/htc-hero-skipping-straight-to-eclair-android-2-0-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonaklas Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Να μπορούσαμε να μιλήσουμε και στα ελληνικά στο τηλέφωνο (και για τις επαφές και το google maps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ωραίος Jose !! Ελπίζω να ισχύει !! Έχω το εξής πρόβλημα τελευταία, δεν έχω κάνει root yet! Μπαίνω μέσω σύνδεσης στο Internet και πάω να ανοίξω σελίδες με τον Default Browser αλλά τίποτα. Κολλάει στο Loading. Αν τις ανοίξω όμως με τον Opera Mini τότε όλα μια χαρά. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να θέσω τον Opera ως default και άρα τα πάντα να ανοίγουν από εκεί και επιπλέον σε αυτό, δεν υπάρχει το zoom feature που υπάρχει στον default !! Έχει κανείς κάποια λύση;;; Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κανά clear cache στον browser δοκίμασες; Αν δεν πιάσει κάνε κ ένα clear data. Στην διαχείρηση εφαρμογών θα τα βρεις αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 τελικα οσοι εχουν Hero περνανε στην 2.0 σε λιγο καιρο επισημα απο την HTC και μαλιστα με sense.... πολυ καλο.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Όταν λες Clear Data εννοείς του περιηγητή; Μόνο αυτό βρίσκω σχετικά, και δεν έχει κανένα data saved :( Θα στείλω μάλλον κανά mail στην Htc :D Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jose1985beck Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Όταν λες Clear Data εννοείς του περιηγητή; Μόνο αυτό βρίσκω σχετικά, και δεν έχει κανένα data saved :( Θα στείλω μάλλον κανά mail στην Htc :D Ναι. Από την διαχείρηση εφαρμογών όμως. Πας, ρυθμίσεις - εφαρμογές - διαχείρηση εφαρμογών - βρισκεις τον περιηγητη - Εκκαθάριση προσωριων αρχείων κ μετά εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts