mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δαγκωτό apple λόγω του οτι ειναι απλό και ωραίο, δεν έχει ούτε σχέδια πάνω ούτε τιποτα για να το κάνουν γνωστό. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fyntani Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 διαλεξα τη Nokia γτ διαχρονικα ηταν μπροστα. ποιος θα ξεχασει το 8800, το 3210, 7610, 7650, 7110 και αλλα πολλα! εκεινη την εποχη δεν υπηρχε αλλος σε τετοια κλιμα.τον τελευταιο χρονο εχει μεινει πισω αλλα τα ακριβα της δ ειναι ασχημα. η apple δεν εχει κατι ιδιατερο.ενα τουβλο που αρεσει σε ολες τις κοππελιτσες σας μπιζου.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καθαρά μόνο από άποψη design θεωρώ ότι τα προϊόντα της apple, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι τα πιο όμορφα. Καθαρές γραμμές με ποιότητα και αισθητική που ξεφεύγει απ' το βιομηχανικό σχέδιο. Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Nokia και Motorola μόνο..... :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Λαμβάνοντας υπόψη μου δύο συσκευές που δεν έχω, το Ν9 και το Xperia Arc, θα έλεγα ότι το τελευταίο διάστημα οι πάλαι ποτέ κυρίαρχοι και μεγάλοι αντίπαλοι έχουν βγάλει δύο από τα πιο όμορφα κινητά της αγοράς. Για την ομορφιά που δίνουν σε μια εποχή παντοφλοποίησης των συσκευών, Nokia και Sony-Ericsson λοιπόν από μένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 apple με χαοτικη διαφορα απο το δευτερο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 nokia the best 3210-7110-8310 απλα #@%νοπαγιδες τα ειχα στο σχολειο και μετρουσα:lol: για τα νεα μοντελα δεν εχω γνωμη...απλα παντοφλες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Λαμβάνοντας υπόψη μου δύο συσκευές που δεν έχω, το Ν9 και το Xperia Arc, θα έλεγα ότι το τελευταίο διάστημα οι πάλαι ποτέ κυρίαρχοι και μεγάλοι αντίπαλοι έχουν βγάλει δύο από τα πιο όμορφα κινητά της αγοράς. Για την ομορφιά που δίνουν σε μια εποχή παντοφλοποίησης των συσκευών, Nokia και Sony-Ericsson λοιπόν από μένα. Πραγματικα...αυτα τα δυο ειναι τα πιο ομορφα και την πρωτη θεση στα ματια μου κλεβει το Ν9 καθω ειναι ακομα πιο στυλατο και "σικ" απο το Arc στα επισης πολυ ομορφα μοντελα βαζω τα Ν8, Ε7, Droid RAZR Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Δαγκωτό apple λόγω του οτι ειναι απλό και ωραίο οντως..ο απλοικος σχεδιασμος του λεει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Sony Ericsson βέβαια! Δες τα: W995, W660, Xperia Arc S, W350,Jalou(λίγο περίεργο αλλά όμορφο),και άλλα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Νομίζω ότι η Sony Ericsson πρέπει να μετονομαστεί σε Sony Mobile ή αν δε θέλουμε να χάσουμε τη σύγκριση με τα παλαιότερα κινητά της Sony Ericsson πρέπει να προσθέσουμε τη Sony Mobile σαν επιπλέον επιλογή. Και αυτό το λέω γιατί με τα νέα κινητά που λανσάρει η Sony νομίζω ότι αλλάζει πολύ το κομμάτι του design σε σχέση με αυτά που έβγαζε ως Sony Ericsson Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Θα δημιουργηθεί νέα δημοσκόπηση, αλλά αυτό θα γίνει στο μέλλον εφόσον κυκλοφορήσουν περισσότερα μοντέλα και από την sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 sony ericsson απο μενα,αυτο το σχεδιο του arc ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει. ασε που και στο παρελθον ειχαν κι αρκετες ωραιες συσκευες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 SE και από εμένα. Πολύ ωραίο σχέδιο σε πολλά κινητά της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ανακάμπτω γιατί όταν ξαναείδα το κιν παρατήρησα αυτή τη διαφανή γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του xperia S που το κάνει πολύ όμορφο. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 να προσθεσω και το one s στην λιστα των ομορφων κινητων,πολυ λεπτο και καλοσχεδιασμενο,καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ker2zw1 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Θα ελεγα ξεκαθαρα apple αλλα τωρα τελευταια η htc εχει ανεβασει πολυ το επιπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Συμφωνω η HTC με την τελευταια σειρα καταφερε να συνδιασει υλικα και σχεδιασμο. Περιμενω τωρα την apple να παρουσιασει κατι πιο συγχρονο σχεδιαστικα. Βεβαια δεν εχουμε τρομερες αλλαγες. Θα κρατησει το βασικο σχημα κατι που κανει και στα λαπτοπ της. Απλα θα βελτιωσει τις γραμμες και την αναλογια οθονης σε σχεση με την προσοψη. Το γυαλι θα αντικατασταθει γιατι δεν μπορει να προσαρμοσθει στον νεο σχεδιασμο που νομιζω θα εχει καμπυλες. Η προσοψη θα παραμεινει στο ιδιο στυλ. Αν ειχαν προγραμματισει να το αλλαξουν, θα το βλεπαμε στο Siii, αφου η samsung θα την ακολουθουσε :D. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 γενικως εχει ανεβει ο πηχης πολυ. περιμενω να δω τι θα βγαλουν samsung και apple. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Sony μπροστά και ακολουθεί η HTC. Η Apple δεν πιάνεται γιατί έχει ένα μόνο μοντέλο :D Το ίδιο και η Nokia γιατί μόνο με το Ν9 είπε κάτι το τελευταίο διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 nokia n8, n9, c6-01, 701, 700, Lumia series. Πανέμορφα. Δεν είναι απλά οθόνες. Είναι κοσμήματα. Αισθητικά μου αρέσουν και τα Sony. Είναι αρκετά ιδιαίτερα. Motorola επίσης. Δε μου αρέσει το μήλο (πολύ απλό για να μου αρέσει) αλλά το άσπρο χρωματάκι είναι ερωτεύσιμο. Samsung, HTC, LG δε μου αρέσει τίποτα. Μου φαίνονται και όλα ίδια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 το λευκό είναι μια μόδα πλέον και όποιο κινητό σέβεται τον εαυτό του πρέπει να βγαίνει και σε αυτό. τώρα σε κάποια πάει σε κάποια όχι. Θεωρώ ότι το xperia S σε λευκό κερδίζει!!! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 htc ποιοτητα κατασκευης κ προσεγμενο desing , οχι καραγκιοζιλικια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Αυτη την στιγμη μονο η ΣΟΝΥ εχει το καλυτερο desing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μεγαλυτερο ποσοστο η Sumsung απ τη Nokia?Μαλιστα!!!:lol::lol: Nokia απο μενα με Apple δευτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts