ilka71 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Πάτα ένα backspace και θα στην δείξει. ναι αυτο το ειδα αλλα ελεγα μηπως μπορει να φτιαχτει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palmos1967 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παιδιά για το Omnia II ποια έκδοση πρέπει να εγκαταστήσω; Παράθεση p.a.l.m.o.s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παιδιά για το Omnia II ποια έκδοση πρέπει να εγκαταστήσω; WVGA version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoilaros Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 WVGA version Να φανταστώ το ίδιο και για το LG GM750; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Να φανταστώ το ίδιο και για το LG GM750; Όχι. Αυτό έχει μικρότερη ανάλυση (240x400) και κατά συνέπεια επιλέγεις την WQVGA έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Για το htc touch cruise ii ......ποιο πρεπει να κατεβασω ;;;; link ;;; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Την QVGA έκδοση από το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Για το htc touch cruise ii ......ποιο πρεπει να κατεβασω ;;;; link ;;; στο πρώτο post είναι. Για QVGA όπως λέει κι ο ath77. http://rapidshare.com/files/226241627/FingerKeyb-2.1-QVGA-gr-taxtax-f1.cab Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ευχαριστω !! Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το SIP change εχει εκδοσεις διαφορετικες για καθε αναλυση ? Ρωταω γιατι εχω καιρο να πιασω WM συσκευη λογω "μηλου" :O Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το SIP Change δεν εξαρτάται από την ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 καλησπερα εχω το htc touch pro 2 και ηθελα να βαλω το ελληνικο πληκτρολογιο το κινητο ειναι αγορασμενο απο το expansys Αγγλικο ρομ και δεν το εχω πειραξει καθολου δοκιμασα το vga αλλα μου λεει Skin Error: resolution for sceen size not found help plzzzzzz!!!!!!!! Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 καλησπερα εχω το htc touch pro 2 και ηθελα να βαλω το ελληνικο πληκτρολογιο το κινητο ειναι αγορασμενο απο το expansys Αγγλικο ρομ και δεν το εχω πειραξει καθολου δοκιμασα το vga αλλα μου λεει Skin Error: resolution for sceen size not found help plzzzzzz!!!!!!!! Θες την QVGA εκδοση κατεβασε την απο την πρωτη σελιδα!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 μπαα και αυτο τα ιδια μου λεει!!!! Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 καλησπερα εχω το htc touch pro 2 και ηθελα να βαλω το ελληνικο πληκτρολογιο το κινητο ειναι αγορασμενο απο το expansys Αγγλικο ρομ και δεν το εχω πειραξει καθολου δοκιμασα το vga αλλα μου λεει Skin Error: resolution for sceen size not found help plzzzzzz!!!!!!!! Θες την QVGA εκδοση κατεβασε την απο την πρωτη σελιδα!! μπαα και αυτο τα ιδια μου λεει!!!! :O Είναι απλό HTC Touch Pro2 Specification WVGA. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Θες την QVGA εκδοση κατεβασε την απο την πρωτη σελιδα!! Εννοείται WVGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 :O Είναι απλό HTC Touch Pro2 Specification WVGA. Εννοείται WVGA. Μη βαρατε ρε παιδια λαθος πληκτρο πατησα που ειναι διπλα, ηταν και πρωι δεν ειχα πιει καφε!! :lol: :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
festo Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 για το LG GM750 πιο κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το Blackstone HD ειναι WVGA ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 το Blackstone HD ειναι WVGA ? Ναι για το LG GM750 πιο κατεβαζω? WQVGA Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 perfect , perfect , perfect το FINGER & ειχα αγορασει το RESCO Keyboard .... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 ...μέχρι το Swype να υποστηρίξει και την ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 με τα σκιν του kattt στον οπερα μινι5 οταν γραφω μια λεξη ειτε στην γραμμη διευθυνσης ειτε στο παραθυρακι της google εαν κανω λαθος ενα γραμμα πχ ΔΕΝ σβηνει προς τα πισω!ισως την πρωτη φορα,ναι αλλα μετα οχι!με του taxtax τα σκιν ολα ειναι μια χαρα.kattt μπορεις να το δεις πλιζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Σωστή η επισήμανση, θα το έχουμε στα υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 καλησπερα παιδια εχω το resco keyboard pro 5.23 αλλα οταν στελνω μνμ με ελληνικα εχει μονο 70 χαρακτηρες αλλιως χρεωνομαι 2ο μνμ μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts