Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

παιδια για φωτο πρωι βραδυ note 4 η nexus 6 ? βασικα πρωινες εχω δει και απο τα 2, αλλα βραδυ τι γινεται;

Θα έλεγα ημερήσιες 50-50 και βράδυ 55-45 υπερ του Note.

@dk65gr , τις έχεις μήπως και στο flickr?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν μπορείς να ανεβασεις κανα δειγμα βραδυ φιλε μου μιας και εχεις το nexus, και καποιος κατοχος note 4, οποιος μπορει, ευχαριστω

αν μπορείς να ανεβασεις κανα δειγμα βραδυ φιλε μου μιας και εχεις το nexus, και καποιος κατοχος note 4, οποιος μπορει, ευχαριστω

Μόλις βρω την ευκαιρια θα βγαλω. Το προβλημα ειναι πως η μαμα καμερα δεν εχει night mode, οποτε Θα βγαλω με αυτη hdr+ και με την manual camera μερικες με κλειστρο 0.6seconds.

Δες φυσικα και το flickr μου μηπως σε καλυψουν αυτες που εχω.

δες και αυτα

http://www.androidcentral.com/head-head-nexus-6-vs-galaxy-note-4

http://www.techradar.com/reviews/phones/google-nexus-6-1271190/review/4

το θεμα ειναι απο την αλλη πως οι αλγοριθμοι της google βελτιωνονται update με update, αλλα αν παρει το software και τους αλγοριθμους του S6 το note, τοτε μαλλον θα εχει αβανταζ

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Το τριήμερο που μας πέρασε πήγαμε λίμνη πλαστήρα για την Πανελλήνια Συνάντηση του opelclub.gr..κάποια στιγμή κατεβήκαμε στην πλαζ πεζουλας για φωτο...δίπλα μου αγκωμαχουσε ένα iphone 5 να βγάλει νύχτα με φεγγάρια μια φωτο

Το opportunities τραβηξε με την βοήθεια του τριποδα

[ATTACH]60446[/ATTACH] και μια τα αμάξια

[ATTACH]60447[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

το ''ηλιοβασίλεμα''στο ποστ 5724

Οι φωτογραφίες του S6 μου προκαλούν έντονη σιελόρροια :D.

Επειδή όμως δεν περισσεύουν τα 600-700 ευρώ που κοστίζει, μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο στα 300 για φωτό και βίντεο;

Βλέπω καλά σχόλια για το Nokia 930 αλλά το βίντεο του είναι λίγο απογοητευτικό.

Ποια η γνώμη σας για το Samsung Alpha;

Οι φωτογραφίες του S6 μου προκαλούν έντονη σιελόρροια :D.

Επειδή όμως δεν περισσεύουν τα 600-700 ευρώ που κοστίζει, μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο άλλο στα 300 για φωτό και βίντεο;

Βλέπω καλά σχόλια για το Nokia 930 αλλά το βίντεο του είναι λίγο απογοητευτικό.

Ποια η γνώμη σας για το Samsung Alpha;

εχω τωρα το αλφα. πολυ καλο σε φωτο και βιντεο. καλυτερο απο το z3compact (που ειχα πριν και το εδωσα στη συζυγο) στο αυτοματο.

επιπεδου s5 η φωτο του.

Μιας και το ζήτησες φίλε @saleakos είπα να ανεβάσω εγώ μερικά δείγματα νυχτερινων ληψεων του note 4. Ανέβασα ορισμενες νυχτερινες φωτογραφίες - 28 στον αριθμό - που έχω βγάλει στους 3 μήνες που έχω το κινητό και σας δίνω Dropbox link για να μπορέσετε να τις δείτε σε Full ανάλυση. Δυστυχώς Flickr δεν χρησιμοποιώ (έχω instagram που ανεβάζω φωτογραφίες)

Κάποιες είναι στο auto αλλά οι περισσότερες είναι με χειροκινητες ρυθμίσεις (iso κλπ) και κάποιες φώτο με ηλιοβασίλεμα που έχω βάλει είναι με real time hdr. Επισης ορισμένες έχουν διορθωθεί λίγο με perfectly clear.

https://www.dropbox.com/sc/01d797utjh3jqj4/AADMVbX6x7Zph-tDq8Ac4nbca

Παντως άμα θέλετε μπορώ να ανεβάσω και μερικά δείγματα ημερησιων φωτογραφιών. Εξάλλου το 95% των φωτογραφιών που βγάζω είναι ημέρας (λατρεύω την φωτογράφιση τοπίων και macro shots)

ΥΓ: Δεν είχε τύχει να ξανασχολιασω σε αυτό το νήμα αλλά σας παρακολουθώ ανελλιπώς εδώ κ 3 μήνες. Μπράβο παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά και έχω μάθει πολλά από σας ειδικά για βραδινές λήψεις φωτογραφιών. (έμαθα τυχαία για την ύπαρξη αυτού του νήματος όταν πριν από 3 μήνες γνώρισα τον @demon2411 στην πώληση του τότε lg g3 του σε έναν φίλο μου)

Edited by alexandrosgou

Μόλις βρω την ευκαιρια θα βγαλω. Το προβλημα ειναι πως η μαμα καμερα δεν εχει night mode, οποτε Θα βγαλω με αυτη hdr+ και με την manual camera μερικες με κλειστρο 0.6seconds.

Δες φυσικα και το flickr μου μηπως σε καλυψουν αυτες που εχω.

δες και αυτα

http://www.androidcentral.com/head-head-nexus-6-vs-galaxy-note-4

http://www.techradar.com/reviews/phones/google-nexus-6-1271190/review/4

το θεμα ειναι απο την αλλη πως οι αλγοριθμοι της google βελτιωνονται update με update, αλλα αν παρει το software και τους αλγοριθμους του S6 το note, τοτε μαλλον θα εχει αβανταζ

Μιας και το ζήτησες φίλε @saleakos είπα να ανεβάσω εγώ μερικά δείγματα νυχτερινων ληψεων του note 4. Ανέβασα ορισμενες νυχτερινες φωτογραφίες - 28 στον αριθμό - που έχω βγάλει στους 3 μήνες που έχω το κινητό και σας δίνω Dropbox link για να μπορέσετε να τις δείτε σε Full ανάλυση. Δυστυχώς Flickr δεν χρησιμοποιώ (έχω instagram που ανεβάζω φωτογραφίες)

Κάποιες είναι στο auto αλλά οι περισσότερες είναι με χειροκινητες ρυθμίσεις (iso κλπ) και κάποιες φώτο με ηλιοβασίλεμα που έχω βάλει είναι με real time hdr. Επισης ορισμένες έχουν διορθωθεί λίγο με perfectly clear.

Παντως άμα θέλετε μπορώ να ανεβάσω και μερικά δείγματα ημερησιων φωτογραφιών. Εξάλλου το 95% των φωτογραφιών που βγάζω είναι ημέρας (λατρεύω την φωτογράφιση φυσικών τοπίων και macro shots)

ΥΓ: Δεν είχε τύχει να ξανασχολιασω σε αυτό το νήμα αλλά σας παρακολουθώ ανελλιπώς εδώ κ 3 μήνες. Μπράβο παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά και έχω μάθει πολλά από σας ειδικά για βραδινές λήψεις φωτογραφιών. (έμαθα τυχαία για την ύπαρξη αυτού του νήματος όταν πριν από 3 μήνες γνώρισα τον @demon2411 στην πώληση του τότε lg g3 του σε έναν φίλο μου)

ευχαριστω πολυ παιδια και τους 2

17369879385_6e65828159_c.jpg

Παρα πολύ ωραία. Την έχεις επεξεργαστεί και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?

Φτιάξε μας μερικά wallpapers.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παρα πολύ ωραία. Την έχεις επεξεργαστεί και αν ναι με ποιο πρόγραμμα?

Φτιάξε μας μερικά wallpapers.

δεν νομιζω να ειναι επεξεργασμενη, απλα hdr

Παντως άμα θέλετε μπορώ να ανεβάσω και μερικά δείγματα ημερησιων φωτογραφιών. Εξάλλου το 95% των φωτογραφιών που βγάζω είναι ημέρας (λατρεύω την φωτογράφιση φυσικών τοπίων και macro shots)

Eσυ εισαι λοιπον με το ασπρο το note 4 που μου ετρεχαν τα σαλια εκεινο το πρωι??? :lol:;)

Τωρα ανοιγω τις φωτογραφιες σου να τις δω...σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και για την συνεισφορα σου με τις φωτο σου!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το τριήμερο που μας πέρασε πήγαμε λίμνη πλαστήρα για την Πανελλήνια Συνάντηση του opelclub.gr..κάποια στιγμή κατεβήκαμε στην πλαζ πεζουλας για φωτο...δίπλα μου αγκωμαχουσε ένα iphone 5 να βγάλει νύχτα με φεγγάρια μια φωτο

Το opportunities τραβηξε με την βοήθεια του τριποδα

[ATTACH]60446[/ATTACH] και μια τα αμάξια

[ATTACH]60447[/ATTACH]

Τις βλεπω λιγο θολες, πιστευω θα μπορουσες και καλυτερα απο τα δειγματα που εχω δει απο σενα..

(απο τα αμαξια προτιμω το μεσαιο δικο σου?)

2 ασχετες μεταξυ τους με το 1020. Ολα στο auto 5mp.

17379868041_d10bde58d6_k.jpgWP_20150503_12_29_13_Pro by drizosg, on Flickr

16757684924_8f5fc8b5f1_k.jpgWP_20150501_19_59_22_Pro by drizosg, on Flickr

Edited by demon2411

Eσυ εισαι λοιπον με το ασπρο το note 4 που μου ετρεχαν τα σαλια εκεινο το πρωι??? :lol:;)

Τωρα ανοιγω τις φωτογραφιες σου να τις δω...σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια και για την συνεισφορα σου με τις φωτο σου!

3 ασχετες μεταξυ τους με το 1020. Ολα στο auto 5mp. (και ναι στην 2η ειναι το htc one...) :)

Ναι εγώ είμαι τελικά. :lol:

Αν μπορείς θα ήθελα να μ κάνεις ένα σχόλιο για το πως σου φάνηκαν οι βραδινές φωτογραφίες μου :) Αν πρέπει να διορθώσω κάτι κλπ.

Είμαι σχετικά καινούργιος στις βραδινές φώτο γιατί παλιά είχα το s3 που δεν παλευοταν καθόλου στις βραδινές οπότε προσπαθούσα να μην βγάζω βραδινές. Αλλά τώρα με το note 4 έχω βρει την υγειά μου στις βραδινές και έτσι πειραματιζομαι :lol:

Βέβαια για να μην κακολογω το s3 έβγαζε πολύ καλές ημερήσιες φωτογραφίες (για κινητό του 2012 μιλαμε) - όπως όλα τα samsung άλλωστε - όπως πχ οι παρακάτω:

https://www.dropbox.com/sh/z3sbifed8dy7xqb/AAAkUahhSKW6C64j45pR9ucaa?dl=0

ΥΓ: Πολύ ωραίες οι τρεις φωτογραφίες που έβαλες. Ειδικά η πρώτη έχει σούπερ ουρανό και η τρίτη φανταστικό ηλιοβασίλεμα.

Edited by alexandrosgou

εχω τωρα το αλφα. πολυ καλο σε φωτο και βιντεο. καλυτερο απο το z3compact (που ειχα πριν και το εδωσα στη συζυγο) στο αυτοματο.

επιπεδου s5 η φωτο του.

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Υπάρχει κάποια αλλη αποψη/πρόταση για το μπάτζετ μου;

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Υπάρχει κάποια αλλη αποψη/πρόταση για το μπάτζετ μου;

To ιδιο το S5?

Βεβαια δεν ξερω ποσο κοντα βλεπεις τα 370€ στα 300€...

Αλλιως το meizu mx4 εχει κερδισει καλες εντυπωσεις.

Εγώ θα σου συνιστούσα το 930, γιατί σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος νομίζω..! Απλά θέλει να ασχοληθείς λίγο με την κάμερα και τις ρυθμίσεις.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

ευχαριστω πολυ παιδια και τους 2

Μπες στο exif της καθε φωτογραφιας να δεις αν σου κανουν οι ρυθμισεις. Εχω φωτογραφιες με flash google stock cam, no flash google stock cam, HDR+, manual camera : πειραξα λιγο iso και κλειστρο. Αλλα ηταν αρκετα γρηγορες οι επιλογες στις ρυθμισεις, υποθετω ψαχνεις κατι που ειτε στο αυτοματα ειτε με λιγα κλικ να κανεις την δουλεια σου. Σιγουρα να το εστηνα με τριποδα και δοκιμαζα πολλους συνδυασμους iso+κλειστρο θα εβγαζα κατι καλυτερο.

17384406171_b2d34f17dc_b.jpgIMG_20150505_234140 by petkyrk, on Flickr

17177293577_f27159e6c1_b.jpgIMG_20150505_234153 by petkyrk, on Flickr

16764462443_c1d1c3b68f_b.jpgIMG_20150505_234201 by petkyrk, on Flickr

17358787606_963b1e627f_b.jpgIMG_20150505_234247 by petkyrk, on Flickr

17384394541_ea89054dc7_b.jpgIMG_20150505_234259 by petkyrk, on Flickr

17197167370_cd81f08483_b.jpgIMG_20150505_234332 by petkyrk, on Flickr

16764452773_f5160384d0_b.jpgIMG_20150505_234344 by petkyrk, on Flickr

17358777276_992ff73e8e_b.jpgIMG_20150505_234358 by petkyrk, on Flickr

17382752842_3dea209f99_b.jpgIMG_20150505_234419 by petkyrk, on Flickr

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ θα σου συνιστούσα το 930, γιατί σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος νομίζω..! Απλά θέλει να ασχοληθείς λίγο με την κάμερα και τις ρυθμίσεις.

Σωστο και αυτο.

Μιας και το εχεις παιζει να βγαλεις 4-5 φωτο dng+jpg ιδια ληψη σε διαδοχικα iso?(100-200-400-800)

Σωστο και αυτο.

Μιας και το εχεις παιζει να βγαλεις 4-5 φωτο dng+jpg ιδια ληψη σε διαδοχικα iso?(100-200-400-800)

Ναι αμέ. Κανένα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως, μια απο αυτές τις μέρες έχω σχεδιάσει να κάνω και ένα timelapse, οπότε θα κάνω και αυτό το τεστ.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Οοοοοοο όμορφη Θεσσαλονίκη.......

https://farm9.staticflickr.com/8891/16769084333_d1975e9794_o.jpg

16769084333_d1975e9794_o.jpg

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οοοοοοο όμορφη Θεσσαλονίκη.......

https://farm9.staticflickr.com/8891/16769084333_d1975e9794_o.jpg

16769084333_d1975e9794_o.jpg

Μπα? εδώ δεν θα μας δειξεις κανενα πουλι??? :lol:

Καφεδακι ε? καποτε εκει ετρεχα για να κανω κορμι.. :heat: :vava:

Oneplus 5 - 128GB

apollodelphi-saleakos-alexandrosgou σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.

Αλεξανδρε τις ειδα τις φωτο σου αλλες μου αρεσαν πολυ αλλες οχι και τοσο. Δεν ξερω αν το note 4 εχει night mode μαλλον δεν εχει.

Θα σου προτεινα να τραβας νυχτερινη με μεγιστο iso 400 αντε το πολυ 800 και να πειραματιστεις με αυτο.

Επισης δεν θυμαμαι αν εχει exposure ρυθμιση για να παιξεις λιγο...

Πολυ καλη περιπτωση καμερας να δοκιμασεις ειναι το camera fv-5 παντως... ;)

Σε γενικες γραμμες βλεπω πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση με τα προηγουμενα s5-note3-s4. Επισης θεωρω οτι εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα σε σχεση με τo Nexus 6 στις νυχτερινες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...