Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Βρες μου ένα τρόπο να ξενερώσω με το 1020 (απο φωτογραφικης άποψης).......

....

Κι άλλοι (κι εγώ) το παλεύουν, αλλά δεν...

Σε καταλαβαίνω..

EDIT: Για παράδειγμα, είχα πάει με την οικογενεια σε κινεζικο να φάμε βράδυ με σχετικά χαμηλό φωτισμό. Έβγαλα καμια 10αρια φωτο το χαβαλέ που γινόταν με τα πιτσιρίκια μου να τρώνε με τα ξυλάκια.

Κράτησα τις 8 φωτο. Με android συσκευή (και led εννοείται) θα κράταγα τις 2-3 το πολύ...

@Saleakos: Ωραίο το mx4, για ακόμη μια φορά..

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα ήθελα να δω συγκριτικό που θα γίνει την ίδια στιγμή αλλά κάθε συσκευή θα την χειρίζεται ο ιδιοκτήτης της. Το να ανεβάζει κάθένας φώτο σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες δεν μου λέει τίποτα.

Πως λες να γίνει;

Να έρθουμε εμείς στην Αίγυπτο η θα έρθεις εσύ προς τα δω;.. :p :)

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για παράδειγμα, είχα πάει με την οικογενεια σε κινεζικο να φάμε βράδυ με σχετικά χαμηλό φωτισμό. Έβγαλα καμια 10αρια φωτο το χαβαλέ που γινόταν με τα πιτσιρίκια μου να τρώνε με τα ξυλάκια.

Κράτησα τις 8 φωτο. Με android συσκευή (και led εννοείται) θα κράταγα τις 2-3 το πολύ...

και πολλες λες 2-3 ειδικα αμα προσπαθεις να βγαλεις πιτσιρικια, τον δικο μου κινητο δεν τον πιανει :p μονο με dslr μπορεις να τον πετυχεις πουθενα :lol:

Κι άλλοι (κι εγώ) το παλεύουν, αλλά δεν...

Σε καταλαβαίνω..

EDIT: Για παράδειγμα, είχα πάει με την οικογενεια σε κινεζικο να φάμε βράδυ με σχετικά χαμηλό φωτισμό. Έβγαλα καμια 10αρια φωτο το χαβαλέ που γινόταν με τα πιτσιρίκια μου να τρώνε με τα ξυλάκια.

@Saleakos: Ωραίο το mx4, για ακόμη μια φορά..

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως λες να γίνει;

Να έρθουμε εμείς στην Αίγυπτο η θα έρθεις εσύ προς τα δω;.. :p :)

Στο παρελθόν είχες κάνει αυτό που λέω με συσκευές που είχες.

Απλά θα προτιμούσα τώρα που το S6 θα φτάσει στα χέρια πολλών εδώ, να κανονίσετε καμία συνάντηση και να γίνει ένα πραγματικό συγκριτικό.

Για μένα πάντως κάθε συσκευή έχει τα συν και τα πλην.

Το 1020 σαν αμιγώς φωτογραφικό τηλέφωνο υπερτερεί στα δύσκολα αλλά χάνει σε ευκολίες και ταχύτητα. Μιλώ πάντα για φωτογραφίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια που πιάσανε κι οι ζέστες....

17165337922_fbf292c171_c.jpgWP_20150415_17_05_34_Raw by apollodelphi1, on Flickr

Δεν χρειαζεται καν να γραψεις οτι ειναι απο 1020 αυτη η φωτογραφια. :p

Ειχα καιρο να παρακολουθησω αυτο το νημα και ομολογω πως εχω παθει ενα σοκ με τις επιδοσεις των τηλεφωνων.

Καταρχας με τα Κινεζικα που ομολογω πως αδυνατω να πιστεψω οτι πια βγαζουν τοσο καλες φωτογραφιες.

Και 2ον με το S6.Βεβαια επιφυλασσομαι καθως ο paok οτι κινητο πιασει θα το κανει να βγαζει αψογες φωτο,κατι που στα χερια μου δεν συμβαινει,αλλα ειναι ισως η 1η φορα που στο 80% χρησιμοποιει auto κι αυτο με χαροποιει.

Ελεγα να μεινω με το πανεμορφο μου Samsung Galaxy Alpha αλλα μολις πεσει η τιμη του S6 το χτυπαω για πλακα.

Μετα τις τελευταιες φωτο:

@alex εκπληκτικες οι φωτο σου πραγματικα. Ολες οι φωτο του 1020 δεν μου θυμιζουν φωτογραφια απο κινητο αλλα απο μηχανη. Θες το βαθος πεδιου, η λεπτομερεια, τα χρωματα....Και οσοι με ξερουν, δεν μιλαω ποτε σαν fanboy αλλα αντικειμενικα. Και το 1020 να μην ειχα παλι τα ιδια θα ελεγα (εξαλλου τα ελεγα ακομα και οταν δεν το ειχα).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ (γιατι θελω να αλλαξω συσκευη) για μενα δεν υπαρχει αντιπαλος στις φωτογραφιες του 1020 προς το παρον σε android. Μακαρι να βγει να το παρω επιτοπου....

Η φωτο του note4 με το hondos δεν με ενθουσιασε. Βλεπω περισσοτερο θορυβο απο οτι θα ηθελα.

Οσο για το s6 ειναι λιγο καλυτερο απο note 4 (ελαχιστα ομως) λογω αλγοριθμων. Σε ημερησιες τα παει πολυ καλα (samsung). Σε εσωτερικου χωρου δεν ενθουσιαζομαι, αλλα το θεωρω καλυτερο απο τον ανταγωνισμο σε android.

ΑΝ ΚΑΙ πιστευω οτι το mx4 ειναι πολυ αξιος αντιπαλος. Θα ηθελα πολυ να δω ενα συγκριτικο. Αν και λιγο πολυ Ολοι ξερουμε οτι σε στημενο κινητο σε τριποδα το mx4 θα βγει μπροστα λογω αργου κλειστρου.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :)

Και να σημειώσω πως οι φωτογραφίες είναι με Lumia Cyan και όχι με Lumia Denim. Λόγω στρατού δεν είχα αναβαθμίσει το 1020 τόσο καιρό...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :)

Και να σημειώσω πως οι φωτογραφίες είναι με Lumia Cyan και όχι με Lumia Denim. Λόγω στρατού δεν είχα αναβαθμίσει το 1020 τόσο καιρό...

Ωραίες οι φωτογραφίες που τράβηξες δεν λέω .. αλλά καλύτερες είναι αυτές που έχεις βγάλει στο γήπεδο Καραϊσκάκης :p

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Meizu M1 Note vs Nubia Z7 Max (Auto)

meizu

16566577093_24d5d97180_n.jpgP50418-133141 by saleakos1980, on Flickr

nubia

17160845586_08b32bf34b_n.jpgIMG_20150418_132627 by saleakos1980, on Flickr

meizu

17160855756_c55b3681d1_n.jpgP50418-133134 by saleakos1980, on Flickr

nubia

16564367974_a60c1c1dbb_n.jpgIMG_20150418_132655 by saleakos1980, on Flickr

meizu

16566616733_e87f487518_n.jpgP50418-133315 by saleakos1980, on Flickr

nubia

17186219621_492c6fabce_n.jpgIMG_20150418_132818 by saleakos1980, on Flickr

Μπραβο saleakos σε ευχαριστουμε για το μινι συγκριτικο! Σε ολες (αν και φενεται οτι το nubia δεν εχει νεταρει σωστα) προτιμω αρκετα το m1 note. Ειδικα σε αυτες με τα λουλουδια.

ισως εχεις δικιο για το nubia, δεν ειχα πολυ χρονο, στα γρηγορα το εκανα γι αυτο και το auto μιας και δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το nubia, υπολογισε απ την αλλη βεβαια οτι το ενα κανει 200$(meizu) και το αλλο 350$(nubia)

Για να ηρεμήσει ο Γιώργος :lol: :p :p

Λουτρά Κυλλήνης (Νομός Ηλείας):

16991724208_2600241aac_o.jpgWP_20150220_16_03_10_Pro by alex7zog, on Flickr

Και δύο από το Πυθαγόρειο της Σάμου:

16991949450_f8b8530f48_o.jpgWP_20150405_17_55_00_Pro by alex7zog, on Flickr

17179471125_8344074a40_o.jpgWP_20150405_17_54_12_Pro by alex7zog, on Flickr

Στην πρωτη και στην τριτη φωτο το foreground εχει βγει σκοτεινο...οσο καλο dynamic range κι αν εχεις, χωρις HDR χαιρετιζεις.

Στην πρωτη και στην τριτη φωτο το foreground εχει βγει σκοτεινο...οσο καλο dynamic range κι αν εχεις, χωρις HDR χαιρετιζεις.

Oι φωτογραφιες εχουν βγει τοσο σκοτεινες οσο χρειαζεται. Αν ειχε hdr θα εβγαιναν πιο φωτεινες αλλα ταυτοχρονα και πιο ψευτικες.

Στα δικα μου ματια πιο φωτεινες θα μου χαλουσαν την ρεαλιστικοτητα που εχουν οι φωτογραφιες του.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ισως εχεις δικιο για το nubia, δεν ειχα πολυ χρονο, στα γρηγορα το εκανα γι αυτο και το auto μιας και δεν ειμαι πολυ εξοικειωμενος με το nubia, υπολογισε απ την αλλη βεβαια οτι το ενα κανει 200$(meizu) και το αλλο 350$(nubia)

Πολυ καλο το αποστελεσμα παντως ειδικα απο το meizu...!! τι αισθητηρα φοραει? imx 214-135?

LG G2 με μαμά Camera Lollipop 5.0.2

10mb auto

http://s7.postimg.org/rjyqiw3qz/20150418_152347.jpg

img upload

10mb auto + flash (γιαυτό το σκοτεινό background)*

http://s23.postimg.org/4b58m57a3/20150418_152354.jpg

picture share

10mb auto(αριστερά ''σκάει'' ο ήλιος)

http://s10.postimg.org/cyobozi89/20150418_152409.jpg

upload imagem

10mb auto

http://s14.postimg.org/hwqwgn5ep/20150418_152539.jpg

image upload

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Oι φωτογραφιες εχουν βγει τοσο σκοτεινες οσο χρειαζεται. Αν ειχε hdr θα εβγαιναν πιο φωτεινες αλλα ταυτοχρονα και πιο ψευτικες.

Στα δικα μου ματια πιο φωτεινες θα μου χαλουσαν την ρεαλιστικοτητα που εχουν οι φωτογραφιες του.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολυ καλο το αποστελεσμα παντως ειδικα απο το meizu...!! τι αισθητηρα φοραει? imx 214-135?

Σου μοιαζει αυτη η φωτογραφια για ψευτικη?

16960228858_8e6bdf412f_c.jpgr

16960228858_8e6bdf412f_c.jpgr

Kαταρχας δεν αναφερθηκα στο S6 αλλα στο 1020. Επιμενω οτι μου αρεσουν ετσι οπως τις βλεπω και δεν θα τις ηθελα με hdr.

Οσο για αυτη που μου δειχνεις, ναι δεν θα την ελεγα πολυ πραγματικη. Θα την εβαζα wallpaper να την χαζευω γιατι ειναι πολυ καλη αλλα δεν ειναι τοσο ρεαλιστικη στα ματια μου. Τα android γενικοτερα "σηκωνουν"¨το hdr γιατι πολλες φορες το χρειαζονται. Το 1020 κατ'εμε ΔΕΝ χρειαζεται hdr. Μπορει βαζοντας το, να χαλασεις τα πραγματα. Εχω δοκιμασει hdr στο 1020 και δεν μου αρεσε καθολου.

Εμένα όχι paok. Αλλά ούτε και αυτή μου μοιάζει ψεύτικη εμένα :D

far-cry-4-screen-05-us-30sep14?$MediaCarousel_Original$

Μπραβο saleakos σε ευχαριστουμε για το μινι συγκριτικο! Σε ολες (αν και φενεται οτι το nubia δεν εχει νεταρει σωστα) προτιμω αρκετα το m1 note. Ειδικα σε αυτες με τα λουλουδια.

Όντως στο συγκριτικό που ανέβασε ο φίλος φαίνεται καλύτερο το Meizu , δείχνει τα δόντια του :D

Εννοείτε ότι το meizu note για τα χρήματα του τα πάει αρκετά καλά στην φωτογραφική μηχανή .. πολύ αξιόλογη συσκευή ..

Αλλά επειδή έχω το nubia z7 mini (υποτίθεται ότι έχουν την ίδια κάμερα με το μεγάλο αδερφό) και το έχω επεξεργαστεί σε ρυθμίσεις της κάμερας, πιστεύω πως άμα το μάθεις περισσότερο θα έχεις αρκετά καλύτερα αποτελέσματα .. Από αλλαγές σε rom είδα διαφορές στο αυτόματο μόνο , αλλαγή βλέπεις ακόμα και στις ρυθμίσεις της stock κάμερας από auto mode σε pro mode κτλ.. ακόμα αλλαγές είδα σε άλλες εφαρμογές κάμερας πχ snap camera ..Στο νήμα του nubia z7 mini κάποια παιδιά βάλανε την official L και είπαν ότι η κάμερα του ανέβηκε επίπεδο (αλλά θα θελα να δω δείγματα και από τους ίδιους ) ..Όταν γίνει stable , γιατί έχει πολλά θέματα η official lollipop του z7 mini θα την περάσω και εγώ με το καλό και θα ενεβάσω δείγματα..Πιστεύω ότι η κάθε συσκευή θέλει το δικό της ψάξιμο και χρόνο στα περί κάμερας για να τη φέρεις στα μέτρα σου (επιθυμητά επίπεδα) ..

Το coolpad f1 παράδειγμα, με αλλαγές rom βλέπεις πολλές διαφορές στην κάμερα του , άλλες προς το καλύτερο, άλλες προς το χειρότερο..(με την rom που σου έρχετε από το εργοστάσιο η συσκευή, το χαντακώνει το κινητό) ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Εμένα όχι paok. Αλλά ούτε και αυτή μου μοιάζει ψεύτικη εμένα :D

far-cry-4-screen-05-us-30sep14?$MediaCarousel_Original$

Πέρυσι ήμουν εκει. Πως δεν βρεθήκαμε?????:lol::p:D

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γεια σου ρε Μαριε με το G2 σου....!!! μου εχει λειψει αυτη η συσκευη...

Γεια σου και σένα.......μας εγκατέλειψε, στα χέρια της Lollipop :lol::lol::lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπαρχει λογος να διαχωριζετε το τι κανουν τα android και τι κανουν τα WP??

Το ρεαλιστικο του πραματος απεχει αρκετα απο το τι βλεπουν τα ματακια μας (και ο σενσορας). Τα ματια μας βλεπουν ισως και λιγοτερα πλεον απο τους σενσορες και αναπασα ωρα και στιγμη το μυαλο μας φτιαχνει hdr-like εικονες αναλογα το που εστιαζει.(σε φωτεινα η σκοτεινα).

Ψιλοχονδρικα.. http://www.cambridgeincolour.com/tutorials/cameras-vs-human-eye.htm#sensitivity

Aπο την αλλη και φωτογραφικα μιλωντας, οτιδηποτε εχει raw/dng πλεονεκτει εναντι αυτου που δεν εχει. Χωρια ο μεγαλος σενσορας που και ευκρινεια εχει (Χωρις να καταφυγει σε υπεροξυνση) και iso σηκωνει.

Ακομα και gionee elife E7 και iuni u2 (με τον omnivision 16825) θα δειχνουν καλυτερα απο το s6 εφοσον βγαλουν raw/dng ..-σε αναλογα χερια.

(το υποστηριζει μεν, αλλα καμμια κινεζοεταιρια δεν ασχολειται δε).

Δεν ειναι δικια μου προφανως ..και περα οτι δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο σαν φωτο για να σταθει κανεις και να τη χαζευει, απλα να τονισω οτι εχει τραβηχθει με iso1061

Gionee Elife E7 Camera Sample 13

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...