Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

samsung (ειδικα αν συνυπολογισεις και την διαφορα σε τιμη και χαρακτηριστικα) και πιο πισω τα lg

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν πιστεύω να πάρει πάνω από 1-2 χρόνια η samsung να φτάσει την κορυφή. Ήδη οι πρώτες εταιρείες (Nokia, SE, HTC, apple) νιώθουν την απειλή της samsung που μέσα σε λίγα χρόνια τους ξεφτίλισε βγάζοντας μοντέλα που ήταν πολύ μπροστά απο τα υπόλοιπα και όχι μόνο στην κάμερα αλλά σε όλους του τομείς.

Δεν πιστεύω να πάρει πάνω από 1-2 χρόνια η samsung να φτάσει την κορυφή. Ήδη οι πρώτες εταιρείες (Nokia, SE, HTC, apple) νιώθουν την απειλή της samsung που μέσα σε λίγα χρόνια τους ξεφτίλισε βγάζοντας μοντέλα που ήταν πολύ μπροστά απο τα υπόλοιπα και όχι μόνο στην κάμερα αλλά σε όλους του τομείς.

Εχμ... η Samsung είναι, βασικά, δεύτερη στην παγκόσμια κατάταξη, πάνω από SE, HTC και φυσικά, Applw, εδώ και πολύ καιρό.

Να γυρίσουμε όμως στο θέμα μας, το οποίο είναι ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. :)

• 4 weeks later...
Sony ericsson για φωτογραφίες...!!

μακραν την καλυτερη φωτογραφικη την εχουν τα sony ericsson.μεγαλο πραγμα το cybershot

μαλλον δεν εχετε δει φωτο απο samsung :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ποιο samsung όμως...παίζει ρόλο!!

Γιατί το όμνια δεν πρέπει να είναι και ο καλύτερος εκπρόσωπος της samsung!!!

(το είχα αρκετούς μήνες)

Προφανώς εννοείς το hd,το pixon ή το ομνια2...ε;;!

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Ποιο samsung όμως...παίζει ρόλο!!

Γιατί το όμνια δεν πρέπει να είναι και ο καλύτερος εκπρόσωπος της samsung!!!

(το είχα αρκετούς μήνες)

Προφανώς εννοείς το hd,το pixon ή το ομνια2...ε;;!

το ομνια δεν εχει καμια σχεση με φωτογραφικο κινητο...αλλη κατηγορια....

ενοω το g810,innov8,s8300(αν κ δεν θεωρειτε φωτογραφικο),omnia hd,M8910 και w880.....μπορει να ξεχασα κ κανενα...

τα δυο τελευτεα χωρις να τα εχω δοκιμασει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το innov 8510 και το omnia hd βγαζουν ιδιες φωτο. το ενα το ειχα το αλλο το εχω τωρα. πολυ καλες ειδικα την μερα , το βραδυ ισως υστερει λιγο λογω φλασ σε σχεση με το c905.

Οπότε μάλλον λάθος είναι οι πληροφορίες που μας δίνει. Εδώ με ψηφιακή σε ήλιο δεν βγάζει τόσο γρήγορα φώτο.. πόσο μάλλον αυτό που έχει μικρότερο αισθητήρα.

οντος τελειες φοτο...αρε αυτη η σαμ αν ειχε λιγο καλυτερη υποστηριξη στις συσκευες

δεν θα υπηρχε αλλη εταιρια στην ελλαδα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έχω πολύ κακή εμπειρία από samsung συσκευές,αλλά ομολογώ πώς στις φωτό τα πάνε τέλεια.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Το καινουργιο pixon μαλλον αφηνει πολυ πισω ολα τ' αλλα κινητα στο θεμα της καμερας. Τα 12mp ειναι υπερβολικα για κινητο αλλα πλεον αντικαθιστα επαξια μια ψηφιακη! Αν ειναι ευκολο βαλε και καμια βραδυνη να δουμε τι κανει με το xenon...

Καταρχήν, ναι , βγάζει καλές φωτογραφίες.Τα +3 mp θα αποτελέσουν δέλεαρ, αλλά ουσιαστικά, γιατί να το προτιμήσει κάποιος που έχει το ιννοβ ή το renoir ή το c905.To nokia n86 το αφήνω απ' έξω γιατί δε με έχει πείσει -προσωπικά πάντα- καθόλου.Γιατί να το πάρω, όταν το ρενουάρ μου σε συνθήκες ημέρας βγάζει την παρακάτω φωτογραφία, που εμένα με καλύπτει απόλυτα.

http://s1d4.turboimagehost.com/t/2187694_P15-09-09_17.07.JPG

Ace of Hearts..

Το Pixon δε θα το παρεις μονο για την καμερα του, θα το παρεις και για το xenon flash, για την οθονη που δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχεση με του Innov8, του Renoir, του C905 και του Ν86 (σε αναλυση μονο) και επισης για το 720Χ480 βιντεο και το ΑΛΗΘΙΝΟ GPS. Επιπλεον θεωρω οτι το C905 ειναι ποιοτικα ΑΘΛΙΟ!

Επειδή εδώ μιλάμε για κάμερες, γι αυτό και αναφέρθηκα στον τομέα "φωτογραφία".Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το c905 στον τομέα ποιότητα, καθώς έχει εμφανίσει προβλήματα σε πάρα μα πάρα πολλούς κατόχους του.

Ace of Hearts..

Το Pixon δε θα το παρεις μονο για την καμερα του, θα το παρεις και για το xenon flash, για την οθονη που δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχεση με του Innov8, του Renoir, του C905 και του Ν86 (σε αναλυση μονο) και επισης για το 720Χ480 βιντεο και το ΑΛΗΘΙΝΟ GPS. Επιπλεον θεωρω οτι το C905 ειναι ποιοτικα ΑΘΛΙΟ!

Φιλτατε Parafron, η Samsung μπορει να εχει πολλες μαμακιες αλλα την υποστηριξη της αντιπροσωπειας σπανια τη χρειαζεσαι γιατι ειναι αψογα απο πλευρας hardware...αλλα ουτε και στο software δεν εχουν ιδαιτερα προβληματα.

συμφωνω φιλε μου...ειχα το ιννοβ για 4 μηνες κ τωρα το ομνια κ δεν εχω το παραμικρο προβλημα...σε σχεση με κατι αλλα κινητακια(νοκια,se) που μου ειχαν βγαλει την πιστη κ ορκιστικα να μην ξαναδωσω ουτε ευρο σε εταιριες οπως την νοκια που το μονο που ξερει ειναι να υπερκοστολογει πλαστικα κινητα με αμετρητα κολληματα....

οταν ελεγα για υποστήριξη εννοούσα περισσοτερο τις αναβαθμισεις που σε αυτο τον τομέα υστερει αρκετα η σαμ....

σορρυ για το off :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Πολύ εντυπωσιακές οι φώτο του pixon πάντως.Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία.Ότι βλέπω από εδώ και από youtube videos. Νομίζω το pixon έχει την καλύτερη κάμερα.

My life was unending,unchanging midnight.

It must,by necessity,always be midnight for me.

So how was it possible that the sun was rising now,

in the middle of my midnight?

Μετά αυτήν την φωτό τι να πεί κανείς για το Pixon 12.

Απλά τέλειο και ίσως το καλύτερο ως τώρα στον τομέα φωτογραφίας.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

τελικα τωρα εχω μπερδευτει samsung i8910 or pixon 12... και περαν της φωτο σαν κινητα εχουν μεγαλες διαφορες (περαν της οθονης βεβαια) η' να αναμενουμε ακομη και το satio? pleace help:D

παιδια επιτελους βρηκα ενα w995!εβγαλα φωτογραφιες συκγρητικα με το 86 και του 86 ειναι αρκετα καλυτερη ολοφανερα!αυριο θα τις ανεβασω να τις δειτε και εσεις!

PIXON 12

CMOS-module, 12 MP, 1/3.2 inches

Digital x4 zoon, no optical zoom

LED flash

Xenon flash

Macro mode (10 cm)

Face Detection/Smile/Smart Auto/Beauty/Vintage modes

Wideangle lens (28mm)

ISO – 100, 200, 400,800, 1600

F=4.9 mm, 2.6

@jaws:

http://www.mobile-review.com/review/samsung-m8910-cam-en.shtml

Εχω το 8800 saphire και πήρα και το 6700 (λόγω ραδιοφώνου) Εχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί το 8800 βγάζει πολύ πιο καθαρές φωτό από το πολυδιαφημιζόμενο 6700. Φωτογραφίζω το ίδιο θέμα την ίδια ώρα , το περνάω στο υπολογιστή τα εκτυπώνω και πάντα του 8800 είναι καλύτερες. Αδυνατώ να το εξηγήσω

To 6700 βγαζει εξαιρετικες κινητοφωτογραφιες. Μηπως το δικο σου εχει προβλημα;

Οχι δεν έχει πρόβλημα, το έχω συγκρίνει και με άλλο 6700. Δεν είπα ότι οι φωτό του είναι κακές Ειναι πολύ καλές αλλά του 8800 είναι ακόμα καλύτερες Αυτό είπα ότι μου κάνει εντύπωση και όχι πως δεν είναι καλές οι του 6700

Με το 6710 μου αυτοματα και μεσα οχι κατω απο ηλιο:)

http://img15.imageshack.us/img15/4482/10102009035w.th.jpg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...