Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, το παρήγγειλα κι εγώ (από expansys) και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας :)
Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

• Απαντήσεις 873
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, το παρήγγειλα κι εγώ (από expansys) και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας :)

Καλώς να τα δεχτείς. Δεν θα το μετανοιώσεις. Να 'σαι σίγουρος.

Κωνσταντίνος

φιλε μου πως εκανες την παραγγελεια?τηλεφωνικως?ρωταω γιατι το θελω και απο expansys δεν εχω παρει ποτε κινητο?ερχεται γρηγορα?

Από το site το παρήγγειλα, με πιστωτική κάρτα. Έχω ξαναψωνίσει από το expansys, όχι κινητό, αλλά μπαταρίες και κάρτες μνήμης κι είχαν έρθει στην ώρα τους.
Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+

Από το site το παρήγγειλα, με πιστωτική κάρτα. Έχω ξαναψωνίσει από το expansys, όχι κινητό, αλλά μπαταρίες και κάρτες μνήμης κι είχαν έρθει στην ώρα τους.

οκ ευχαριστω φιλε μου

• Administrators
φιλε μου πως εκανες την παραγγελεια?τηλεφωνικως?ρωταω γιατι το θελω και απο expansys δεν εχω παρει ποτε κινητο?ερχεται γρηγορα?

Είναι άκρως αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρα πολλοί από εδώ μέσα το έχουμε τιμήσει.

Modpic.gif

Αύριο θα το έχω και εγώ στα χέρια μου:D

Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς την cosmote dual sim 2in1,να μου πεί αν λειτουργεί?

Είναι άκρως αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρα πολλοί από εδώ μέσα το έχουμε τιμήσει.

το βλεπω οτι το εχουν τιμησει πολλοι.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω αλλαξει περιπου 45 κινητα τα πιο πολλα με κουριερ απο ιντερνετ απο expansys δεν ετυχε.αντε με το καλο και απο εκει(acer f1)

Το πήρα. Φυσικά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Όμως στην προσπάθεια να βάλω την νέα ROM παρουσιάζονται τα πιο κάτω προβλήματα και η διαδικασία διακόπτεται:

SKU lanauage is Fail (μάλλον εννοεί language)

Device=1.002c.00_EN_01

Image version=2.003.00_EN

OK

και στην συνέχεια:

Welcome to the Device Software Update Utility.

The Device Software Utility occurs trouble connecting to your device,Please

check:

1. Your device is properly connecting to the USB cable.

2. Your USB cable is properly connected to your PC.

3. Your device is turned on.

Once you have done these, run this device software update again.

Finish

Θεωρώ δε ότι έχω τηρήσει με ευλάβεια τις υποδείξεις που εμπεριέχονται.

Το δοκίμασα επανειλημμένα και με XP και με Vista.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Για το πρώτο.

Με το 7zip εγκατεστημένο ή winrar ή... κάνε extract (δεξι κλικ) την rom σε ένα φάκελο. Εκεί θα βρεις ένα αρχείο version.txt. Άνοιξε το και άλλαξε το 2.003.00_EN πχ σε 2.002c.00_EN_01. Τρέξε το ACER_EUU.exe και ακολούθα τα βήματα.

Βλ.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4994989&postcount=366

http://my-acer-f1.blogspot.com/2009/12/flashing-error-wrong-version.html

Για το δεύτερο.

Όταν ξεκινάει το πρώτο update περνάει κάτι drivers πρώτα (δύο αν θυμάμαι καλά) και παίρνει λίγο χρόνο. Πιθανόν να βιάστηκες να προχωρήσεις πρίν τελειώσει η εγκατάσταση.

Απλά ξαναδοκίμασε και περίμενε να σου πουν τα Windows ότι οι drivers εγκαταστάθηκαν με επιτυχία. Μετά συνέχισε τα βήματα για το φλασάρισμα.

Καλορίζικο.

Κωνσταντίνος

Για το πρώτο.

Με το 7zip εγκατεστημένο ή winrar ή... κάνε extract (δεξι κλικ) την rom σε ένα φάκελο. Εκεί θα βρεις ένα αρχείο version.txt. Άνοιξε το και άλλαξε το 2.003.00_EN πχ σε 2.002c.00_EN_01. Τρέξε το ACER_EUU.exe και ακολούθα τα βήματα.

Καλορίζικο.

Φίλε freco σε ευχαριστώ πολύ, με την υπόδειξή σου ξεπεράστικε το πρώτο, δηλαδή

Device=1.002c.00_EN_01

όμως προέκυψε τρίτο:

Chek Images Failed!

[ERR]Security Key Fail

με Firewall και Antivirus off

(To Blog σου άκρως ενδιαφέρον.... )

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Kατέβασε την custom rom του Hdubli από εδώ http://rs290.rapidshare.com/files/311203359/S200_leomanila_21857.7z και χρησιμοποίησε το "πειραγμένο" AcerRuu.exe. Αντικατέστησε το original με αυτό και τρέξε την αναβάθμιση.
Κωνσταντίνος

το βλεπω οτι το εχουν τιμησει πολλοι.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω αλλαξει περιπου 45 κινητα τα πιο πολλα με κουριερ απο ιντερνετ απο expansys δεν ετυχε.αντε με το καλο και απο εκει(acer f1)

Ήρθε ! Η παραγγελία μπήκε Δευτέρα μεσάνυχτα και Τετάρτη 12:00 είναι στα χέρια μου ! Περιμένω να πάω σπίτι για να το ενεργοποιήσω και να σας πω εντυπώσεις !

καποιος γνωστος μου πηρε το acer X960.θελει να ενεργοποιησει την ελληνικη γλωσσα , ισχυει το κολπο με την αλλαγη στην τιμη της ρετζιστρι? η παιζει κατι αλλο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

καποιος γνωστος μου πηρε το acer X960.θελει να ενεργοποιησει την ελληνικη γλωσσα , ισχυει το κολπο με την αλλαγη στην τιμη της ρετζιστρι? η παιζει κατι αλλο?

Κώστα το κόλπο αυτό ήταν μόνο για το manilla των HTC δεν νομίζω καν να υπάρχει αντίστοιχο registry key. Εκτός αν φοράει cooked rom με manilla.

Και μάλλον ρωτάς για λάθος συσκευή αλλά το ίδιο θα ισχύει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Φίλε freco σε ευχαριστώ πολύ, με την υπόδειξή σου ξεπεράστικε το πρώτο, δηλαδή

Device=1.002c.00_EN_01

όμως προέκυψε τρίτο:

Chek Images Failed!

[ERR]Security Key Fail

με Firewall και Antivirus off

(To Blog σου άκρως ενδιαφέρον.... )

Δεν χρειζεται αλλη ρομ ουτε τιποτα.

Εμενα η αλλαγη του version.txt δεν βοηθησε.

Βοηθησε ομως το παρακατω.

Στο ποστ #263 σου εχω την λυση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240237&page=18

Κωστας - Κατερινη

Κώστα το κόλπο αυτό ήταν μόνο για το manilla των HTC δεν νομίζω καν να υπάρχει αντίστοιχο registry key. Εκτός αν φοράει cooked rom με manilla.

Και μάλλον ρωτάς για λάθος συσκευή αλλά το ίδιο θα ισχύει.

νομιζα οτι ηταν γενικα για το περιβαλον των windows αυτη η αλλαγη :what: ΟΚ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθε χθες και το δικό μου από clove.To είχα παραγγείλει την παρασκευή 20-11 το απόγευμα και την τρίτη στις 24 μου στέλνουν e-mail ότι χρειάζονται για λόγους ασφαλείας να τους στείλω ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είμαι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής(μιας και δε δέχονται paypal) κάτι που έκανα άμεσα και την πέμπτη πήρα mail ότι έστειλαν την παραγγελία μου και χθες μου ήρθε συστημένη ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω.Γενικά δυσκίνητοι οι τύποι σε σχέση με το expansys που είχα παραγγείλει το x600 με paypal και σε 2 μέρες είχα σπίτι μου με dhl την παραγγελία

Η συσκευή πάντως τα σπάει στο θέμα της ταχύτητας.Τα πάντα γίνονται πολύ πιο γρήγορα από το omnia που είχα πριν και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλύτερη.Η rom 2.0.3 περάστηκε άμεσα χωρίς πρόβλημα.Θετικό το γεγονός ότι πιάνει ραδίοφωνο και χωρίς ακουστικά.Γενικά η συσκευή αξίζει 100% τα χρήματά της.Πρώτη φορά είδα συσκευή να ανοίγει και να φορτώνει τόσό γρήγορα το igo8 και τρέχοντας giniusdriver μέσω force hires σε 800*480 να μην σκαλώνει στην κίνηση και τα μενού

Ήρθε ! Η παραγγελία μπήκε Δευτέρα μεσάνυχτα και Τετάρτη 12:00 είναι στα χέρια μου ! Περιμένω να πάω σπίτι για να το ενεργοποιήσω και να σας πω εντυπώσεις !

Ήρθε χθες και το δικό μου από clove.To είχα παραγγείλει την παρασκευή 20-11 το απόγευμα και την τρίτη στις 24 μου στέλνουν e-mail ότι χρειάζονται για λόγους ασφαλείας να τους στείλω ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είμαι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής(μιας και δε δέχονται paypal) κάτι που έκανα άμεσα και την πέμπτη πήρα mail ότι έστειλαν την παραγγελία μου και χθες μου ήρθε συστημένη ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω.Γενικά δυσκίνητοι οι τύποι σε σχέση με το expansys που είχα παραγγείλει το x600 με paypal και σε 2 μέρες είχα σπίτι μου με dhl την παραγγελία

Η συσκευή πάντως τα σπάει στο θέμα της ταχύτητας.Τα πάντα γίνονται πολύ πιο γρήγορα από το omnia που είχα πριν και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλύτερη.Η rom 2.0.3 περάστηκε άμεσα χωρίς πρόβλημα.Θετικό το γεγονός ότι πιάνει ραδίοφωνο και χωρίς ακουστικά.Γενικά η συσκευή αξίζει 100% τα χρήματά της.Πρώτη φορά είδα συσκευή να ανοίγει και να φορτώνει τόσό γρήγορα το igo8 και τρέχοντας giniusdriver μέσω force hires σε 800*480 να μην σκαλώνει στην κίνηση και τα μενού

Καλορίζικο και στους δυο σας!

Περάστε και μια βόλτα απο το blog του freco για έγκυρα σχόλια!!

Αντε να δω ποιός θα βρεί 1ος silicon case..

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αυτή η ROM που δούλεψε αμέσως και χωρίς πρόβλημα ήταν η:

EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109

και όχι η:

EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_02.03.00_2.003.01-20091109

από το FTP της Acer

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο freco και το blog του...

Σήμερα το πρωί ήρθε και το δικό μου....

Απλά ότι πιο γρήγορο έχω μέχρι σήμερα δεί...τα πάντα τα κάνει σε χρόνο DT

Ξεκινάμε λοιπόν ψάξιμο...

Υ.Γ:Αγόρασα τρία τεμάχια από expansys για να πάρω την έκπτωση του 15%,ένα για μένα,ένα για έναν συνάδελφο και ένα απομένει...Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

Δεν χρειζεται αλλη ρομ ουτε τιποτα.

Εμενα η αλλαγη του version.txt δεν βοηθησε.

Βοηθησε ομως το παρακατω.

Στο ποστ #263 σου εχω την λυση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240237&page=18

Έχεις δίκιο.

Η EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109 μπήκε κατευθείαν χωρις κανένα γιατροσόφι.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχεις δίκιο.

Η EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109 μπήκε κατευθείαν χωρις κανένα γιατροσόφι.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Βαγγέλη,δώσε λινκ από εκεί που την κατέβασες...:)

Βαγγέλη,δώσε λινκ από εκεί που την κατέβασες...:)

Διαλέγεις και παίρνεις :D

ftp://ftp.acer-euro.com/smartphone/s200/os_images/

Κωνσταντίνος

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)